POSTED IN Covid-19

Hvem skal en tro på?

Statistikken fra Australia er dyster lesning.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kreativ bruk av statistikk kan gi uante resultater. Denne statistikken forteller det helt motsatt av hva en er presentert for i Norge: At det er stort sett bare uvaksinerte som nå belaster intensivavdelingene i landet.

Så da blir det er spørsmål om hvem en skal tro på, eller? At vaksinene ikke holder det som ble lovet er naturligvis helt klart nå, ellers hadde en ikke trengt «oppfriskere» (boostere). Men hvor står vi hvis denne statistikken er korrekt?

Knut Lindtner
Redaktør

I Australia er personer vaksinert mot Covid 13 ganger mer utsatt for alvorlig risiko

Statistikk fra New South Wales (Australia), utgitt 12. januar 2022, indikerer at det er 6 ganger større sannsynlighet for at personer som er dobbeltvaksinert mot Covid-19 enn ikke-vaksinerte blir innlagt på sykehus og 13 ganger større sannsynlighet for å bli plassert på en intensivavdeling. [1].

Australia har basert hele sin helsepolitikk på de messenger RNA-baserte såkalte vaksinene. 93,7 % av australiere over 16 år er for tiden dobbelt «vaksinert».

Det var kjent at masseinokulering med mRNA-vaksinen, i stedet for en målrettet bruk av den, ikke beskyttet mot overføring av sykdommen, men den beskytter heller ikke mot alvorlige tilfeller, snarere tvert imot.

[1] «NSW Health COVID-19 Critical Intelligence Unit : COVID-19 Monitor, 13 January 2022«, Agency for clinical innovation, January 12, 2021.

https://www.voltairenet.org/article215330.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Tror du har blinkset her i forhold til hva som står,i tabellen. ICU Rate er 133 for uvaksinerte og 10,5 for vaksinert. Det betyr 13 ganger flere uvaksinerte per innbygger ihht. Tabellen.

  Svar
 • Jeg tror det lureste nå er å fokusere på dødsstatisikkene, for den er det vanskelig for myndighetene å manipulere. Men det betyr ikke at de ikke forsøker.

  Alex Berenson refererer til en statistikk fra Alberta , Canada, som viser at covid smitte og antall dødsfall øker VOLDSOMT etter den første vaksine dosen, samtidig som myndighetene sier at denne økningen skjer i de UVAKSINERTE. Trikset som myndighetene bruker er rett og slett å definere folk som ”vaksinerte” først to uker etter at de har fått den andre dosen, og folk med bare en dose defineres derfor som UVAKSINERTE.

  Saken blir jo ikke bedre av at myndighetene rett og slett har fjernet hele statistikken, men den finnes på Wayback-machine.

  (Jeg er usikker på hvorvidt andre lands myndigheter, som de australske, bruker den samme definisjonen på uvaksinerte og vaksinerte, men det er klart at med denne definisjonen kan man få mange vaksinerte til å fremstå som uvaksinerte).

  https://alexberenson.substack.com/p/the-government-of-alberta-says-you/comments

  En annen statistikk, denne gang fra England, viser at vaksinerte engelske voksne under 60 år har dobbelt så stor dødelighetsrate som uvaksinerte personer på samme alder, og har gjort det i seks måneder. Dette diagrammet kan virke utrolig eller umulig, men det er riktig, basert på ukentlige data fra den britiske regjeringen.

  https://alexberenson.substack.com/p/vaccinated-english-adults-under-60

  Svar
 • Global research har også en artikkel som viser at dødeligheten øker sterkt i de landene som har høyeste vaksinasjonsgrad. Det skal bli interessant å se hvordan myndigheten forsøker å juge seg bort fra dette.

  https://www.globalresearch.ca/high-recorded-mortality-in-countries-categorized-as-covid-19-vaccine-champions-increased-hospitalization/5757173

  Svar
 • Vel, dette bekrefter hva de fleste av oss alternativmedia-lesere har påpekt i lang tid: koronahysteriet er en kjempesvindel og noen kommer til å bli straffet for sin delaktighet i den. Vi holder dog ikke pusten i påvente av at regjeringene tar denne avsløringen til følge og modererer tiltakene deretter, Italia reduserte sine kovid-dødstall fra 170 000 til 4000 men dette faktum resulterte ikke i endringer i tiltaksbyrden.

  Korrupsjonen er åpenbar og våre regjeringer må gå!

  Svar
  • Enig i helheten. Men er du enig i at akkurat denne tabellen er tolket speilvendt ? Se på ICU Rate nederst, det er jo uvaksinert som har høy rate per innbygger(rødt) her og vaksinert lav (grønt}. Tror noen ha vært litt raske her. Tolkningen er ikke gjort av derimot, men av de som er referert til.

   Svar
 • SHOCK on TV in Italy. The Journalist asks Professor Anna Teresa
  Palamara, director of infectious diseases at the Italian Higher
  Institute of Health, but also a member of the scientific committee of
  the Italian Pasteur Institute, and President of the Italian society of
  microbiology, why so many cases infections…, what’s going on…
  She answers: «The first reason is that in Italy as in other European
  countries, the variant is infecting mainly vaccinated people, and more
  particularly people vaccinated with three doses.»

  https://www.youtube.com/watch?v=t8K6sqhRVhI

  Svar
 • Ok – Vi tar dette om igjen nå !

  Hvorfor vil ikke såkalte Corona vaksiner hjelpe oss og hvorfor smittes vi selv om vi «tror» vi er vaksinert ! – Glem avanserte teorier og betraktninger et øyeblikk og prøv å forstå «enkle» biologiske fakta !

  Dette er ikke Vaksiner – Dette er Inokulasjon !
  I den grad denne inokulasjonen av gift er ment å produsere antistoffer (Vha. spike-produksjon osv.) vil en produksjon av disse stort sett kun sirkulere i blodet og sjeldent eller aldri kunne komme til nytte i vår slimproduksjon. Det er her de bør og skal utføre sin hovedoppgave ! –
  (Uteblivelsen av tilstrekkelige antistoffer i slimet medfører faktisk at vi blir smittet og smitter andre )

  «Vi vet at virus fester seg til slimet i slimhinnene og «koser» seg der før neste angreps stadie. – Derfor smitter vi selvfølgelig også andre til tross for såkalte «Vaksiner» !

  Bruk av masker vil selvfølgelig også være medvirkende med å «preservere» vilkårlige bakterier og virus med sitt fuktige og varme miljø dersom de først får innpass . – Derfor må vi være meget forsiktig med å bruke masker og hive dem straks etter bruk !

  Vår første forsvarslinje mot virus og bakterier er faktisk den omtalte slimproduksjonen, – Det er også tilfellet at fortykkelse av slim kan hindre oppdagelsen av bakterier og virale trusler. Men .. det finnes måter å tynne slim på og forhindre fortykkelse av dette slik at kroppen kan oppdage og eliminere virale trusler på riktig måte. (Fytokjemikalier)
  Dette er Totalt fraværende kunnskap som burde vært formidlet av våre helsemyndigheter på et tidlig stadie i denne «epidemien» – Og Ja ! – Det finnes også andre antivirale behandlinger og antiinflammatoriske protokoller for å hjelpe den medfødte immunresponsen men dette ser altså ut til å være totalt fraværende kunnskap hos våre «Helsemyndigheter» !

  Og så til disse Antistoffene – Disse vil selvfølgelig produseres av vårt opprinnelige immunsystem, – enten naturlig eller tvunget og forhånds- produsert grunnet mRNA vaksiner !

  Problemet med tvungen produksjon er selvfølgelig at deler av vårt naturlige immunforsvar lymfocyttene vil angripe .. ikke bare disse kunstige produserte spikene men også produksjonsstedet for disse ! Dette er helt naturlig da immunforsvaret vil betrakte dette som en indre fiende – I verste tilfelle vil dette kunne trigge Autoimmunitet og det tror nok at de fleste av oss nå forstår hva vil føre til ! (Alvorlige vevsskader etc.)

  I hvilken grad disse forhåndsproduserte Antistoffene vil bekjempe selve virusets spiker er jeg usikker på men veid opp mot skadevirkningene som kan oppstå i kjølvannet av denne prosessen – er vel alle innforstått med nå !

  Det er selvfølgelig også andre faktorer som er gjeldende vedrørende produksjon av antistoffer – Problemet eller rettere sagt fakta vedrørende såkalte Antistoffer er at de faktisk ikke er i stand til å feste seg til virus (Virioner) som har kommet inn og formerer seg inne i cellene våre ! Den jobben er faktisk forbehold T-Cellene – Kjent biologisk viten ! Så når viruset har penetrert celleveggene til dine organer har faktisk ikke disse såkalte vaksineinduserte antistoffene noen som helst funksjon !

  Det at uvaksinerte kan få en sterkere reaksjon dersom langtkommen virusinfeksjon kan ha mange forklaringer men det har selvfølgelig en viss sammenheng med et sterkere immunforsvar – Akkurat slik enkelte har en sterkere reaksjon på infeksjoner av ethvert salg – Også Allergi !

  (Mindre registret virusinfeksjon hos innlagte vaksinerte kan også skyldes at ACE2 reseptorene er proppet av vaksineinduserte spiker da disse er meget motstandsdyktige og oppløser seg ikke på en naturlig måte slik som virusets ene «spiker» )

  Svar
  • Noen prøver å selge oss denne Corona – «vaksinen» som dårlige bruktbilselgere – Det er jo helt vanvittig ! – Det må det bli en slutt på nå ;) !

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Lily Bandehy

Hijabs formål og praksis er å markere kvinners underordning

Forrige innlegg

WHO en del av en global konspirasjon?

Har instruert alle regjeringer om å jukse med covid-dødsfall.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.