POSTED IN Coronavaksiner, Covid-19

WHO advarer mot det som er åpenlyst for mange:

Boostere mot mutert virus vil ikke fungere.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Det er pussig at WHO må si noe slikt som det som fremgår av artikkelen under. Slike meninger var selvsagte før de erklærte pandemi. Det er mer enn pussig at de ikke klarer å formulere det som også har vært en sannhet i alle år:

Immunitet gjennom smitte gir best og varig beskyttelse. Blir mange nok smittet vil hele befolkningen være beskyttet. Tradisjonelle vaksiner er å smitte befolkningen med svekkete agenter.

Men de har endret definisjonene slik at det passet vaksineprodusentenes behov. Men så viser det seg altså at vaksinene hverken gir smittebeskyttelse eller varig beskyttelse. Tvert imot fører de til store skader for svært mange mennesker.

Men bedre seint enn aldri. Troverdigheten mister WHO uansett dette tilbaketoget som er et av flere. WHO tjener ikke verdens befolkning og deres behov, men er blitt et redskap for Big Pharma.

I Israel som er i gang med 4. vaksinerunde kommer nå også advarslene mot denne politikken.

Knut Lindtner
Redaktør

WHO eksperter kritiserer strategien med «gjentatte boostere».

Verdens Helseorganisasjons vaksineråd har uttrykt bekymring over å bruke de nåværende Covid-19-vaksinene som boostere.

Å bruke de originale vaksinene mot Covid-19 som boostere mot nye varianter av viruset er feil måte å angripe problemet på, sier en WHO-ekspertgruppe.

Member States voice historic support for a better and more sustainably  funded WHO at 74th World Health Assembly
Denne organisasjonen med denne lederen har ikke lenger troverdighet. Den er korrumpert av Big Pharma.

De legger til at verden trenger nye vaksiner som benytter mot sykdom og smitte.

«En vaksine-strategi basert på gjentatte boostere med den originale vaksinen er verken  passende eller bærekraftig», sier Technical Advisory Group on Covid-19 Vaccine Composition (TAG-Co-VAC) på tirsdag.

Mens noen land anbefaler boostere «så er den umiddelbare prioriteten overfor verden at de må få stadig økende tilgang til den første vaksinedosene. Det gjelder spesielt grupper som tilhører risiko-gruppen», legger gruppen til.

De peker på «behovet for tilgang til vaksinen i alle land for å oppnå helsemålet for hele kloden».

Dette med fokus på den nåværende tilgangen på vaksiner «for å redusere alvorlig sykdom og død, og  også beskytte helse-systemene» så er det nå stort behov for vaksiner.

«Før slike vaksiner er utviklet, må den eksisterende vaksinen bli oppdatert for bedre å møte forskjellige varianter av viruset, som Omikron», sier gruppen.

Det  arbeides med å forbedre vaksinene slik at de «fremkaller en immun-respons som har bred styrke og som varer lenger, slik at man reduserer behovet for stadige flere booster-doser», mener TAG-Co-VAC.

På tirsdag sa EUs medisin-ansvarliges sjef ved Biological Health Threats and Vaccine Strategy at de foreløpig ikke har nok data til å anbefale nok en booster – en fjerde dose så langt – selv om noen land har gått til det skrittet.

Marco Cavaleri sa de var «ganske bekymret over en strategi som betyr gjentatte vaksinasjoner innenfor en kort periode», og han la til «vi kan ikke fortsette å gi en booster-dose hver tredje-fjerde måned».

WHO sier at Omikron kan smitte mer en halvparten av EUs befolkning i løpet av de neste to månedene. De ber EUs myndigheter ikke betrakte dette viruset som en epidemi.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Bernard Hermant

https://www.rt.com/news/545733-who-vaccines-boosters-experts/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Å starte med WEF (world economic forum) hvor Børge Brende er direktør er en bra begynnelse. De har voldsom innflytelse, makt og har tatt på seg mandater de ikke har noen legitimitet for. De representerer mer enn de 1000 rikeste selskapene i verden. Hvorfor har WEF intensjonsavtaler med FN ? Hvorfor er WEF pådrivere av FNs bærekraftmål ? Hvorfor er de så sterkt involvert i klimaspørsmål.(ha sugerør i lands subsidier av såkalt grønn energi). Hvorfor kommer de med anbefalinger til verdens regjeringer hvordan mRNA injeksjoner skal implementeres i verden ? osv.osv……….
    https://www.weforum.org/agenda/2021/06/3-tactics-to-overcome-covid-19-vaccine-hesitancy/

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De har gjort jobben.

PCR-testene forlates nå i stadig flere land.

Forrige innlegg

Sterk kritikk av korona-håndteringen i Israel:

Alt har slått feil.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.