POSTED IN Covid-19, Israel

Sterk kritikk av korona-håndteringen i Israel:

Alt har slått feil.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Professor i Israel: «Helsedepartement, det er på tide å innrømme fiasko»

Av red. PSt 

Israel er et av landene i verden med flest vaksinerte mennesker. Landet har allerede begynt å sette fjerde dose. Likevel opplever landet svært høye tall, både hva gjelder smittetilfeller og sykehusinnleggelser.

Professor Ehud Qimron, leder for avdelingen for mikrobiologi og immunologi ved Universitet i Tel Aviv og en av de ledende israelske immunologene, skrev 6.januar et åpent brev som skarpt kritiserer den israelske – og faktisk globale – ledelsen av koronaviruspandemien.

Helsedepartement, det er på tide å innrømme feil

Til syvende sist vil sannheten alltid bli avslørt, og sannheten om koronaviruspolitikken begynner å bli avslørt. Når de destruktive konseptene kollapser ett etter ett, er det ingenting igjen enn å fortelle ekspertene som ledet styringen av pandemien – «we told you so» – «hva sa vi?»

To år for sent innser dere endelig at et luftveisvirus ikke kan bekjempes, og at et slikt forsøk er dømt til å mislykkes. Dere innrømmer det ikke, for dere har nesten ikke innrømmet feil de siste to årene, men i ettertid er det klart at dere har mislyktes stort i nesten alle handlinger dere har tatt, og til og med media har allerede vanskelig for å dekke skammen deres.

Dere nektet å innrømme at infeksjonen kommer i bølger som blekner av seg selv, til tross for mange års observasjoner og vitenskapelig kunnskap. Dere insisterte på å tilskrive hver nedgang i en bølge utelukkende til deres handlinger, og så gjennom falsk propaganda «vant dere over pesten.» Og igjen beseiret dere det, og igjen og igjen og igjen.

Dette biletet har tom alt-eigenskap. Filnamnet er professor-udi-qimron-768x446.webp
Professor Ehud Qimron (i midten) ved Tel Aviv University (Haaretz)

Dere nektet å innrømme at massetesting er ineffektivt, til tross for at deres egne beredskapsplaner eksplisitt sa det (“Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, s. 26).

Dere nektet å innrømme at restitusjon er mer beskyttende enn en vaksine, til tross for tidligere kunnskap og observasjoner som viser at det er mer sannsynlig at ikke-rekonstituerte vaksinerte mennesker blir smittet enn restituerte. Dere nektet å innrømme at de vaksinerte er smittsomme til tross for observasjonene. Basert på dette håpet dere å oppnå flokkimmunitet ved vaksinasjon – og dere mislyktes i det også.

Dere insisterte på å ignorere det faktum at sykdommen er flere titalls ganger farligere for risikogrupper og eldre voksne enn for unge mennesker som ikke er i risikogrupper, til tross for kunnskapen som kom fra Kina allerede i 2020.

Dere nektet å vedta «Barrington-erklæringen», signert av mer enn 60 000 forskere og medisinske fagfolk, eller andre sunn-fornuft-programmer. Dere valgte å latterliggjøre, baktale, fordreie og diskreditere dem. I stedet for de riktige programmene og personene har dere valgt fagpersoner som mangler relevant opplæring for pandemihåndtering (fysikere som sjefsrådgivere for myndighetene, veterinærer, sikkerhetsoffiserer, mediepersonell, og så videre).

Dere har ikke satt opp et effektivt system for rapportering av bivirkninger fra vaksinene, og rapporter om bivirkninger er til og med slettet fra Facebook-siden deres. Leger unngår å knytte bivirkninger til vaksinen, for ikke å forfølge dem slik dere gjorde med noen av kollegene deres. Dere har ignorert mange rapporter om endringer i menstruasjonsintensitet og menstruasjonssykluser. Dere skjulte data som åpner for objektiv og riktig forskning (f.eks. fjernet dere dataene om passasjerer på Ben Gurion flyplass). I stedet valgte dere å publisere ikke-objektive artikler sammen med senior Pfizer-ledere om effektiviteten og sikkerheten til vaksiner.

child and parent hands photography
Tillit bygges opp over tid, men kan ødelegges langt raskere.

Uopprettelig skade på tillit

Men fra høyden av hybrisen din har dere også ignorert det faktum at sannheten til slutt vil bli avslørt. Og avsløringen har begynt. Sannheten er at dere har brakt offentlighetens tillit til dere til et enestående lavmål, og dere har erodert status deres som en autoritetskilde. Sannheten er at dere har brent hundrevis av milliarder av sekel til ingen nytte – for å publisere trusler, for ineffektive tester, for destruktive nedstengninger og for å ha forstyrret rutinen i livet de siste to årene.

Dere har ødelagt utdanningen til barna våre og deres fremtid. Dere fikk barn til å føle skyld, redsel, røyke, drikke, bli avhengige, droppe ut og krangle, slik skoleledere rundt om i landet bekrefter. Dere har skadet livsgrunnlag, økonomi, menneskerettigheter, psykisk helse og fysisk helse.

Dere baktalte kolleger som ikke overga seg til dere, dere vendte folket mot hverandre, splittet samfunnet og polariserte diskursen. Dere stemplet, uten noe vitenskapelig grunnlag, folk som valgte å ikke vaksinere seg som fiender av allmennheten og som spredere av sykdom. Dere fremmer, på en enestående måte, en drakonisk politikk for diskriminering, fornektelse av rettigheter og valg av mennesker, inkludert barn, for deres medisinske valg. Et utvalg som mangler epidemiologisk begrunnelse.

Når man sammenligner den destruktive politikken dere fører med den fornuftige politikken til enkelte andre land – kan vi tydelig se at ødeleggelsene dere har forårsaket bare har lagt til ofre utover de som er sårbare for viruset. Økonomien dere ødela, de arbeidsløse dere forårsaket, og barna hvis utdanning dere ødela – det er overskuddsofrene er et resultat av kun på grunn av deres handlinger.

Det er foreligger ingen medisinsk nødsituasjon, men dere har dyrket en slik tilstand i to år nå på grunn av maktbegjær, budsjetter og kontroll. Den eneste nødsituasjonen nå er at dere fortsatt fastsetter politikk og har enorme budsjetter for propaganda og psykologisk ingeniørarbeid i stedet for å styre dem til å styrke helsevesenet.

Denne nødsituasjonen må stoppe!

Professor Udi Qimron, Det medisinske fakultet, Tel Aviv University


Originalbrev på hebraisk: N12 News (6. januar 2022); oversatt av Google/SPR. Se også: Professor Qimrons spådom fra august 2020: «History will judge the hysteria» (INN).

Oversatt til norsk for steigan.no av Kari Jaquesson.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Vaksinerte kvinner finner at menn dropper dem fordi menn tror at vaksinerte kvinner er sterile eller vil føde handicappede barn.

  https://thecovidworld.com/vaccinated-women-are-now-lying-about-their-vax-status-as-more-men-see-them-as-infertility-risk/

  Rapporter om dødfødsler hos vaksinerte kvinner går til himmels verden rundt.

  https://thecovidworld.com/explosive-rise-in-ontario-stillbirths-triggers-parliamentary-questions-denials-from-government/

  Svar
 • Geert Vanden Bossche er ganske pessimistisk med hensyn på vaksinen, og spesielt når det gjelder Vesten.
  «Omicron vil infisere nesten alle,» sier Vanden Bossche. «Dette vil i utgangspunktet føre til en drastisk økning i antall syke mennesker, særlig blant de vaksinerte. Fordi vaksinen kan gjøre lite mot Omicron, men samtidig forstyrre deres medfødte immunsystem, forventer jeg at de vaksinerte blir alvorlig syke oftere enn de uvaksinerte.”

  Booster programmene utsetter befolkningen for de ennå lite kjente bivirkningene av vaksinene. Selv om vaksinene vil forårsake en midlertidig økning i antistoffer, er disse antistoffene fortsatt ment for koronavarianten fra to år siden. De vil ikke kunne stoppe sjansen for infeksjon med Omicron og overføring av Omicron, men de vil øke presset på viruset for å forandre seg.

  «Disse boostervaksinasjonene vil bare føre til enda flere problemer,» konkluderer Vanden Bossche. Den vitenskapelige termen for denne typen fenomen er antibody dependent enhancement (ADE). ADE er et beryktet fenomen, som har oppstått i studier av mulighetene for å lage vaksiner mot SARS-CoV-1, dengue og RSV. Den store faren for ADE er akselerasjonen av sykdomssymptomene. De utvikler seg så raskt at hjelp av kroppens eget immunsystem eller medisinsk behandling kan komme for sent. På denne måten ville ADE gjøre etterfølgeren Til Omicron et ekstremt farlig patogen.

  Vanden Bossche frykter at eldre med underliggende kroniske sykdommer ikke lenger vil være hovedmålet for post-Omicron, men at forekomsten av ADE hovedsakelig vil påvirke barn. Tross alt er deres medfødte antistoffer fortsatt lite trent av tidligere eksponering for koronavirus, noe som betyr at de raskt vil bli utkonkurrert av vaksinerte antistoffer. Sjansen for død fra infeksjon med det opprinnelige koronaviruset fra Wuhan var en brøkdel av en prosent, ifølge beregninger Av John Ioannides. «Hvis scenariene vi nå snakker om, går i oppfyllelse, kan vi snakke om prosenter,» sier Vanden Bossche. «Eller kanskje til og med titalls prosent.”

  Hvis dette scenariet materialiseres, vil de uvaksinerte med velfungerende immunsystem være betydelig mer beskyttet enn de vaksinerte. I ettertid vil historikere uten tvil avgjøre at en grovt feil tilnærming til pandemien, etterfulgt av sammenbruddet av all infrastruktur og utbruddet av kaos, forårsaket utallige flere ofre enn Det opprinnelige wuhan-viruset selv kunne ha forårsaket.

  «Selvfølgelig håper jeg det ikke kommer til det», sukker Vanden Bossche. «Jeg håper vi vil være klok nok til å stoppe massevaksinasjoner i tide . Jeg håper at vi fortsatt vil ta tiltak som demper både infeksjonstrykket og sykdommen på et tidlig stadium. Men skulle disse håpene mislykkes, er global katastrofe det eneste logiske resultatet. Det vil være regioner som vil unnslippe denne kommende katastrofen, men våre regioner er ikke en av dem. «Jeg ser en dyster utsikt For Vestlige land, fra USA til EU, og fra Israel til Australia,» sier Vanden Bossche. «For Vestlig kultur kan dette godt bety slutten.”

  Afrika har sannsynligvis fortsatt de beste sjansene, Mistenker Vanden Bossche. «Jeg mener ikke De Nordafrikanske landene eller Sør-Afrika, men landene i mellom, hvor bare en liten prosentandel av befolkningen har blitt vaksinert.» Virologen er klar over at det høres usannsynlig ut, da Vi har lært Å knytte Afrika til sult, blodige borgerkriger og korrupsjon. «Det er faktisk ironisk. Likevel mistenker jeg at Hvis resten av planeten fortsetter på sin vei, Vil Afrika være menneskehetens siste håp.”

  https://overnu.nl/de-wereld-na-omicron-het-begin-van-het-einde/

  Svar
 • Europeiske legemiddelregulatorer reverserer brått kursen når det gjelder boostere.

  Dette bør skremme deg hvis du har fått en mRNA booster. I forrige måned autoriserte Det europeiske legemiddelkontoret (The European Medicines Agency) boostere HVER TREDJE MÅNED. I dag, ikke engang fem uker senere, og knapt 24 timer etter at Pfizers administrerende direktør nedtonet en fjerde dose, sa de at de tror hyppige boostere kanskje ikke er trygge:

  https://www.zerohedge.com/covid-19/europes-fda-warns-against-vaccine-boosters-expresses-concerns-over-immune-response

  Svar
 • Sannheten kommer frem en gang...
  13 januar 2022 11:09

  De som sitter med makten og har fyrt oppunder korna hysteriet samt tvunget folk med skitne triks til å ta de skadelig og dødelige korona vaksinene vet veldig godt at de rissikerer dødstaff for sine forbrytelser… Er ikke uten grunn at de forlanger 70 til 100 års hemmelighold.

  Svar
 • Nå leste jeg at norske myndigheter skal bruke mange milliarder kroner til å kjøpe inn FLERE ubrukelige PCR-tester. Orkesteret spiller videre selv om skipet traff et isfjell for en time siden og vannet fosser inn under vann.

  Svar
  • Vår regjering med et sleipt storting på slep tar farge av en Junta. Mer enn noensinne. Det er bare så vidt jeg ikke savner eRNA – Hun var i det minste til å tolke, selv om hun helt tydelig var på samme bane som disse groteske bleke, tause fra hemmelige samfunn som styrer nå. Jeg anser også FHI som farligheten manifestert. De svarer bare til grunnleggerne av FN.. Rockefeller-ligaen var det som sponset opprettelsen av FHI-institusjoner i vestlige land – iallfall. FHI sin finansielle status og ansattes lønn er blokkert for innsyn. De sier selv at de (bare) har en rådgivende rolle knyttet til regjeringen. Nok et tegn på fremmed makts innblanding i nasjonale anliggender.

   Kjære befolkning – akte dere. Utsett dere ikke for PCR-tester/løgn, og kutt ut booster hvor risikoen er tidlig abrupt død, ref. info over her.

   Svar
 • Northern Light.
  13 januar 2022 16:23

  «Alt har slått feil». Det kommer an på ståsted. For den farmasøytiske industrien (Big Pharma), den mest kriminelle av alle og den globale storkapitalen, har «pandemien», en ordkonstruksjon, vært en gigantisk suksess. De har prestert å få Verdens Helseorganisasjon, som til nesten halvparten er finansiert av Gates, som har store eierinteresser i selskapene som fremstiller mRNA-injeksjonene kalt vaksiner, til å få landene til å lure, presse og tvinge sine innbyggere til å ta sine injeksjoner.

  mRNA-injeksjoner som hittil bare for EUs befolkning på 450 millioner har gitt 2,9 millioner bivirkninger, av dem 50% alvorlige, og forårsaket 30 000 døde i følge de offisielle tallene i EUs innrapporterings-database Eudura Viligance. De døde tjener Big Pharma ikke noe på, men de som har fått korttids-bivirkningene må ha medisiner og behandling fra de samme selskapene i Big Pharma som fremstiller injeksjonene som gjør dem syke.

  Big Pharma kan bare fortsette å gni seg i hendene. For langtidsvirkningene er ukjente, og siden myndighetene i alle land presser befolkningene til å ta boosterinjeksjoner, det vil si stadig mer av de samme injeksjonene som gjorde en stor prosentandel syke av den første injeksjonen, er ikke det ikke rart av Pfizers direktør kunne si til sine største investorer at de får 44 dollar tilbake for hver dollar de har investert.

  Og Pfizers og Big Pharmas investorer og eiere er blant annet de mektige kapitalforvaltningsselskapene BlackRock, StateStreet, Vanguard, JP Morgan Chase med flere, som investerer pengene til verdens rikeste mennesker, selskaper og fond. Bra for Big Pharma at de også er finansielle eiere av vestlig presse og media (MSM), som helt fra starten har opptrådt som et PR-byrå for Big Pharma, og bidratt med skremselspropaganda uten at motforestillinger har fått slippe til fra dag en.

  Fra den globale storkapitalens ståsted har «pandemien» også vært en enorm suksess på andre måter, for nedstengningene har blitt finansiert med enorme lån i Verdensbanken og IMF, noe som MSM har unnlatt å fortelle, og bankkartellet er dermed blitt eier av en verdensgjeld på over 230 000 milliarder dollar. Siden lånene har sikkerhet i statlig eiendom, er pantet verdt mye mer enn gjelden.

  Mange land kan ikke kan betale gjelden fordi skattegrunnlaget har blitt sterkt redusert, fordi nedstengningene har smadret økonomiene til arbeider og middelklasse verden over når titalls millioner bedrifter og mange hundre millioner har blitt arbeidsløse. Bankkartellet har dermed uoffisielt blitt eiere av mange land i verden, og restrukturerer økonomiene deres til storkapitalens fordel som de vil.

  Fra den økonomiske elitens ståsted har pandemien gitt en eventyrlig økning i formuer. NRK tekst tv kunne fortelle i går at Rolls Royce melder om rekordsalg, det gjelder også for andre luksusbilmerker. Det er også ventelister på eksklusive armbåndsur. Ikke Rolex som middelklassen sparer til, på ur til flere millioner. Jeff Bezos som eier Amazon har bestilt en yacht på 130 meter, så stor at den kommer med et eget supplyskip. Det kan han koste på seg når nedstengningene øker netthandelen og han tyner ansatte på lønn og betingelser til nesten slavevilkår.

  Storkapitalens politikere og medløpere blant helsetoppene kan vente seg et liv i luksus etter dem politiske karrieren, med godt betalte stillinger og styreverv i storkapitalens organisasjoner og selskaper. Det er slik politikere belønnes for å medvirke og påvirke til politiske beslutninger som kommer storkapitalen til fordel.

  Det er samfunnsklassene under øvre middelklasse som betaler dyrt for den sosiale og økonomiske restruktureringen av verden kamuflert som en helsekrise. Det er fra deres ståsted håndteringen av «pandemien» ser ut som en fiasko, i god tro på at myndighetene har gjennomført nedstengninger og tiltak i ekte bekymring og omsorg for vanlige folks helse.

  Men Norge og andre land har ikke regjeringer så mye som administrasjoner for en herskerklasse som vil styre verden til sin nye verdensordning. De gjennomfører en global agenda for den globale storkapitalen de tjener, for å få et sete i styringsklassen i New World Order.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

WHO advarer mot det som er åpenlyst for mange:

Boostere mot mutert virus vil ikke fungere.

Forrige innlegg

Det Skandaløse Orkester setter ord på tendenser i dagens korona-Norge.

«De uvaksinerte».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.