POSTED IN Globalisering, Klima, WEF

Matforsyningskrisen:

WEF-globalister fremmer diett av insekter – og kannibalisme

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Dr. Joseph Mercola
Oversatt av Northern Light

World Economic Forum ser for seg et matforsyningssystem som ikke inkluderer animalsk mat og krever et stort mye landareal. I flere år nå, har WEF faktisk fremmet ideen om at vi bør venne oss til å spise insekter og drikke gjenvunnet kloakk, og dette er nå i startfasen.

I en artikkel fra juli 2022 tok The New York Times WEFs dystopiske visjoner til et helt nytt nivå, og kunngjorde at tiden for å vurdere kannibalisme er nå. Tolkning: WEF og dets allierte orkestrerer en matforsyningskrise, som i noen områder faktisk kan utvikle seg til hungersnød, og de vil at du skal vite at når den tiden kommer, er det greit for deg å spise naboen din.

I tillegg til et nylig utgitte bøker og TV-serier som glorifiserer kannibalisme, er det lab-dyrket menneskelig biff-«kunst» og vegansk kjøtt som smaker som menneskekjøtt. I 2019 argumenterte en svensk professor også for kannibalisme som et mer bærekraftig alternativ til å spise insekter. Mye av den antatte «inspirasjonen» bak å fremme unaturlig mat sies å komme fra et ønske om å redde planeten. Men selv om å redde planeten er bra, er det viktig å innse at den «grønne» agendaen, slik den for øyeblikket fremmes, ikke er noe annet enn en skremmetaktikk for å få folk til å akseptere levekår som ellers ville vært uakseptable, for eksempel å spise insekter, drikke gjenvunnet kloakkvann og til og med kannibalisme.

Gang på gang har World Economic Forum (WEF) og dets globale samarbeidspartnere «spådd» fremtiden med forbløffende nøyaktighet, noen ganger flere år i forveien, og når spådommene går i oppfyllelse, later de som om de ikke hadde noe med det å gjøre. Det er derfor verdt å huske at WEF-grunnlegger Klaus Schwab under møtet i Davos i mai 2022 tydelig sa at fremtiden ikke bare skjer, den er bygget av oss, med henvisning til ham selv og de andre deltakerne i rommet. De tror virkelig at de har rett til å bestemme verdens skjebne, og at du og jeg ikke har noe å si i saken.

Denne skjebnen ble i juni 2020 formelt kunngjort under sloganet «The Great Reset» av Schwab selv. Denne «build back better»-ordningen innebærer fullstendig omorganisering og restrukturering av alle deler av samfunnet, inkludert finans, industri, utdanning, sosiale kontrakter, energisektoren og matsystemet. I midten av oktober 2018, la WEF ut på Twitter: «Hvorfor vi kanskje snart spiser insekter».

WEFs mange spådommer blir nå raskt til virkelighet, og dets egoistiske agendaer blir selvfølgelig hyllet som strålende og nødvendige av medløperne. For eksempel, i Februar 2021 insisterte magasinet Time på at vi burde spise flere insekter for å redde planeten, og i mai 2021 kunngjorde Bloomberg at «The Future of Water Is Recycled Sewage, and We’ll Be Drinking It.». California har allerede startet sin overgang fra toalett-til-vannkran.

Skjermbilde fra 23. juli 2022

Det viser seg at kannibalisme har en tid og et sted. På sidene til noen nylige kvalmende bøker og på TV- og filmskjermer antydes at den tiden er nå. Det er det subliminale budskapet som sendes gjennom disse artiklene, bøkene og TV-programmene som normaliserer kannibalisme, og det er ikke tilfeldig. Trenger jeg å minne deg på at NYTs viseadministrerende redaktør, Rebecca Blumenstein, er et WEF-medlem? New York Times har også skrevet hyllester til Marina Abramovic, hvis «kunst» involverer referanser til kannibalisme.

I tillegg til bøker og TV-serier som glorifiserer kannibalisme, er laboratoriedyrket menneskelig biff og vegansk kjøtt utviklet for å smake som menneskekjøtt. Prøver de å normalisere kannibalisme? Absolutt. Et selskap kalt BiteLabs hevder at de selger håndlaget salami laget av laboratoriedyrket «kjendiskjøtt». I følge nettstedet deres har de til hensikt å samle biopsiprøver fra kjendiser, isolere muskelcellene, og deretter la kjendiskjøttet vokse ved hjelp av en bioreaktor. Det laboratorie-dyrkede kjøttet blir deretter tørket, lagret og krydret i henhold til italiensk tradisjon. Det er uklart om noen kjendiser har registrert seg for å bli salami, men selskapet ser ut til å være ekte. New York Grub Street skrev en artikkel om oppstarten i 2014. IFL Science fulgte opp med en artikkel i Januar 2022, og bemerket at det er fullt mulig å lage salami fra klonet kjendiskjøtt.

Den grønne agendaen er basert på syke ideer, som ideen om at nitrogengjødsel er forurensning som må begrenses ved å eliminere buskap. Men hva skal vi spise uten bønder? Den teknokratiske, transhumanist-elskende kabalens svar: Ugress, insekter og muligens hverandre. De ønsker virkelig å kvitte seg med så mange mennesker som mulig, og ingen strategi er forbudt, det være seg fremme av abort, eliminering av fossilt brensel uten å ha en brukbar erstatning, eksperimentelle mRNA-injeksjoner, insektdietter, gjenvunnet kloakkvann eller kannibalisme.

Du lurer sannsynligvis på hvorfor alt den teknokratiske kabalen presenterer som «svaret» på våre globale problemer er så avskyelig og dehumaniserende. Det enkle svaret er at vi ikke er mennesker for dem. Vi er som buskap, som eksisterer for deres fordel og utnyttelse. De er overordnet resten av oss. Vi har ikke et offisielt kastesystem, men det er to klasser i denne verden.

Før bøndene forsto at kugalskap kom av de matet storfe med storfekjøttavfall, var denne praksisen vanlig. Og ærlig talt, de teknokratiske elitistene ser oss på samme måte. Hvorfor ikke mate de som er i arbeid med «useless eaters»? For dem er det rett og slett rasjonelt. Det er effektivt, og teknokrati er i stor grad basert på effektiviteten til systemet.

Det er et faktum at insekter nå er på menyen er ubestridelig. Kjendiser har selvfølgelig en rolle å spille i ethvert vellykket sosialt ingeniørprosjekt, og i videoen spiser skuespillerinnen Nicole Kidman dem. «Tre millioner mennesker i verden spiser insekter, og jeg er en av dem,» sier hun, og spiser en rekke forskjellige insekter, noen levende og andre stekt for sprø knas. Forskning har konkludert med at kjendiser faktisk kan overtale folk til å spise insekter. Eksempler på kjendiser som hyller matretter av insekter er Drew Barrymore, Robert Downey Jr., kjendiskokk Gordon Ramsay, Salma Hayek og Angelina Jolie, bare for å nevne noen.

Mens kannibalisme nå tilnærmes mer direkte, har mennesker fordøyd andre mennesker på andre måter i mange år. For eksempel blir aborterte fosterceller fra mennesker ofte brukt i utviklingen av vaksiner. Og mens menneskelige celler ikke er tilstede i sluttproduktet, kan DNA-fragmenter og celleproteiner fortsatt være tilstede. Andre produkter som bruker aborterte fosterdeler i utviklingen inkluderer kosmetikk, farmasøytiske legemidler og smaksforsterkere som finnes i mange matvarer og drikkevarer.

Forestillingen om at vår eneste utvei er en diett av insekter og kannibalisme er naiv og uvitende på det ekstreme, det er ikke løsningen. De er verktøy for å slavebinde, nedverdige og dehumanisere menneskeheten, oppfunnet av mennesker som ser hver biff på tallerkenen din som noe som er stjålet fra deres.


Fra Global Research, publisert 3 August. Hentet fra derimot.no sitt kommentarfelt

Tidligere publisert på derimot.no
Oversatte utdrag fra engelsk, redigerte og forkortet. Det anbefales å lese orginalartikkelen med linker og videoer

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Fullstendig galskap. Kugalskap. bitelabs.org eksisterer. Øko-vennlig!
  For å komme seg til topps i underholdningsbransjen må de gjøre som de får beskjed om, til og med bli spist, for kropp og sjel er solgt for rikdom og berømmelse. Å spise makk og kakerlakker er en del av jobben for sånne som Nicole Kidman. Å få seg selv og fans’en «vaksinert» er en del av jobben for Justin Bieber. De er industrislaver i underholdningsbransjen, bestemmer ikke over seg selv, må gifte seg med den de får beskjed om, gjennomgå plastiske operasjoner, kle seg og style seg etter ordre, og de brukes aktivt i nwo-agendaen. Hvis de er ulydige må de på «rehab». Nå skal de klones for kunstig kjøttproduksjon.
  Akkurat kjendisene er dårlig klonings-kjøtt, stinne av silikon og botox og steroider og narkotika, altfor toksiske. Bånn apetitt!
  Tang og tare er et bra forslag, fullt av jod, B6, B12, jern og potassium; sunt og snadder. Som sushi. Som snacks eller i salater: Atlantic Dulse er også effektivt for å bli kvitt tungmetaller, så kanskje det også kan ta seg av grafenforgiftningen i alle de injiserte.

  Svar
 • Helt greit. Gjerne andre politikere også.
  HVIS:
  I flere år nå, har WEF faktisk fremmet ideen om at DE bør venne SEG til å spise insekter og drikke gjenvunnet kloakk,..

  Hvis innbyggerne i egen nasjon vil dyrke/ale opp den maten innbyggerne sjøl ønsker så gjør de selvfølgelig det.
  Hver sin smak.
  Og hver frie nasjon bør selvfølgelig holde oversikt/kontroll over egen befolkning og mulig/nødvendig matproduksjon, og hvor mange arbeidskrefter som bør settes av til dette.
  De som vil spise biller eller politikk ( eller penger?) bør få lov til det.

  Svar
  • Og -E, hva er Atlandic Dulse?

   «Meny» -butikkene har publisert at de er positive til å selge varer tilsatt innsektsmel, dvs. brød (vil forhandlerne av brødprodukter være med på dette, spør jeg meg selv om). Det betyr for meg «aldri mer brødvarer bl.a. fra nevnte kjede.
   EU, Norske myndigheter/mattilsynet har stemplet godkjent. Tro om vi vil få varedeklarasjon om dette – jo før jo heller. Vi leser at det slett ikke er trygt, bl.a. for allergikere, men også for oss generelt. Men tryggheten hva ingredienser er forlengst kastet på sjøen. Vil det merkes godt nok, som hittil GMO varer. Åpner vi for import så sitter vi nok forøvrig i saksen.

   Tenk så stor makt vi faktisk har – vi 99++%. STARTE PROTESTENE VED Å YTRE OSS, GI FORHANDLERNE INN, FOR Å SI DET SLIK. Og for all del, kjøp ikke brød fra større bakebedrifter – jeg har selv en i mente, dårlige varer.

   Takk N.L.-takk til redaktør for Repetisjonen. Det går inn også hos meg etterhvert at vi har en sekt som driver med ONDSSKAP, de vi allerførst hørte om via norske politikere som banket det inn via YouTube (Kristin Halvorsen/Huitfeldt og bortetter). Førstnevnte sa: Dere skal få 1-en verdensregjering og det skal være FN. Huifeltet som nå bokstaveligtalt råder utenrikspolitikken – sa det samme og legger til «enten dere vil eller ikke», Jeg husker ikke nøyaktig hvem av dem som la til «enten dere vil eller ikke». Gjengitt ganske så nøyaktig. Sikkert tatt bort fra nettet idag – uttalelsene gitt før flere år Før WEF fusjonerte offentlig med FN ganske få år tilbake..

   Gudskjelov at vi har sanne medier som dette. TAKK! Dere er jo livsviktige, er dere klar over denne rollen…

   Deilige nybakte rundstykker med mere – jomen sa jeg (meierismør). Ja det siste hører til her i gården, frøoljer kan man ha for meg, pålest enormt år tilbake. Blandingsprodukter fnyser jeg også av. p.s. jeg bruker ostehøvel om smøret kommer rett fra kjøleskapet her hjemme. Og så deilig å vite at kua hyller meg som en av dem som ikke er fettskremt.

   Svar
 • The Empire of lies har alltid fart fram med brødet som sitt viktigste våpen. Overalt hvor bibelfolket har kommet går naturfolk til hundene ved hjelp av brødet. Folk med blodtype O tåler brød dårlig. Bibelfolket er blodtype B og deretter A. Statens ernæringsråd er alltid i favør av de to siste, og de som må ha en diett uten gressprodukter blir oversett eller ansett som syke, (genetisk mangel/feil)
  Men nå skal utviklingen i taket.
  Det er grunn til å bli mere krass mot vegetarianere.

  Svar
 • You ought to be a part of a contest for one of the highest quality blogs online. Im going to recommend this website!

  Svar
 • Den megalomane psykopatiske narsisistiske milliardæren og WEF grunnleggeren Klaus Schwab er den største trusselen i hele menneskets historie… Han jobber aktivt for å gjøre hele verden om til et feudalistisk paradis for de hyper rike og mektigste 0.01%. Les boken «Covid 19 And the Great reset» skrevet av WEF Grunnleggeren Klaus Schwab, der står planene hans for verden forklart, både hvorfor og hvordan…

  Svar
  • Klaus Skabb er bare «ansiktet utad», «fasaden». Det er langt farligere fiender som står bak ham som vi må få frem i lyset, mange av disse finnes i det «militærindustrielle kompleks», og i The Pilgrim Society.
   Disse «menneskene» må ut i sollyset hvor de sprekker, kanskje vi kunne avsette Arktis som deportasjonsplass for disse? Sende dem dit uten noen form for mat, verktøy og hjelpemidler, så kunne de jo spise hverandre så lenge det finnes noen andre å gnage på? (den enes brød, den andres død)
   Klaus Skabb (og mange med ham) burde henges på nærmeste torg til folkets forlystelse (og fortvilelse for globalister og woke?)
   «De» går nå etter kristenfolket, for det er dette (ekte) kristenfolket som har skapt de velferdssamfunn som «Vesten» i dag kan oppvise (og som individer fra fallerte islamske land nå flykter til, forøvrig er islam «oppfunnet» og overrakt Mohammed av disse våre egne fiender, sammenligner man Thoraen og Koranen så får man kanskje en A-Ha opplevelse? )

   Svar
   • Ja Klaus Schwab er sannsynligvis bare tuppen av isfjellet når det gjeldere disse maktgale megalomane psykopatiske facsistene … De fleste av makten bak maktens folk foretrekker å holde en lav profil og styre verden fra skjult kulissene uten å tiltrekke seg oppmerksomhet. .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Skulle brukes som påskudd for krig.

USA planla å angripe USA med Sovjetisk fly.

Forrige innlegg

Demokrati?

Det kryr av politiske fanger i USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.