POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser

I Washington lekker det som en sil.

Hunter Biden-saken kan nå ramme Blinken og Biden selv.

0
Print Friendly, PDF & Email

Denne korte meldingen forteller nå om en pågående maktkamp på toppen i USA og dypt inne i landets skjulte maktsentra. Det er kanskje det meste interessante med den. Den viktigste årsaken henger sammen med USA-ledelsens politiske fallitt. Sanksjonene mot Russland virker ikke, de taper krigen i Ukraina, de taper propagandakrigen om verdensopinionen (selv om de vinner i Norge så langt). Alliansen de måtte unngå for enhver pris, Kina-Russland, blir stadig sterkere.

Det som skjer er uttrykk for en fullstendig mislykket politisk strategi og stadig flere i USAs ledelse ser det, men klarer ikke å stoppe dem som driver landet videre på den samme kursen. Derfor kommer lekkasjene som det også fremgår av artikkelen under. Lekkasjen om North Stream sprengningen er en del av denne prosessen.

Knut Lindtner
Redaktør

Glansbildefremstillinger har alltid en effekt, men også en grense før de virker mot sin hensikt.

Hunter Biden-granskinga truar no Antony Blinken og sjølv Joe Biden

Saka Hunter Biden er ei botnlaus grop. Granskinga truar no utanriksminister Antony Blinken og president Joe Biden sjølv: 

Tidlegare nummer 2 i CIA, Michael Morell, vitna om at Antony Blinken initierte brevet frå 51 høgare National Security-tilsette som hevda at historia om Hunter Bidens laptop var ein «russisk desinformasjonsoperasjon» (under valkampen til presidentvalet i 2020).

Dei Republikanske senatorane Ron Johnson (Wisconsin) og Charles E. Grassley (Iowa) stadfesta på grunnlag av e-postar på Hunter Bidens datamaskin, at utanriksminister Antony Blinken laug to gongar til Kongressen. Han hadde sagt at han ikkje visste om Hunter Bidens ansvar i styret til det ukrainske olje- og gass-selskapet Burisma. Ifølge USAs politiske tradisjonar, skulle hr. Blinken ha trekt seg frå stillinga. Han er no pålagt å legge fram all sin korrespondanse med Biden Jr. 

Republikanarane senator Charles E. Grassley (Iowa) og Kongressrepresentant James Comer (Kentucky) sa: «Basert på avsløringar [frå ein varslar], har vi fått kjennskap til at Justisdepartementet (DoJ) og Det føderale etterforskingsbyrået (FBI) har eit ugradert skjema (skatte-skjema FD-1023) som viser ein antatt kriminell plan som involverer den gong visepresident Joe Biden og ein utlending, som handlar om utveksling av pengar for politiske avgjerder.

Det er hevda at dokumentet inkluderer ei presis skildring av korleis den angiveleg kriminelle planen vart brukt, og kva som var hensikten med den». Som leiar for House Oversight and Accountability Committee, gav Comer FBI-direktør Christopher A. Wray ordre om å legge fram skjemaet for komitéen innan 10. mai.

Denne meldingen er hentet fra Voltairenet.org sitt nyhetsbrev nr. 38 som ligger bak en betalingsmur

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tidligere hærsjef i USA sier ubehagelige ting.

Zelensky må nå velge mellom forhandlinger eller miste mer territorium.

Forrige innlegg

Det Russland opplevde på 1990-tallet.

Er det dette Europa nå står overfor: Økonomisk folkemord.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.