POSTED IN Sanksjoner

Virkelighet og forstand:

Noen forstår ikke at ild er farlig før de brenner seg.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

EU-kommisjonen og USA må bøye seg for virkeligheten.

Vi henter også denne korte kommenteren fra «Moon of Alabma» som bekrefter det som nå blir ganske åpenbart for alle som ikke er helt forgiftet av våre vestlige store medier. Sanksjonspolitikken rammer først og fremst oss selv:

Jeg sa det helt åpenbare 28. februar:

Alt energiforbruk i USA og EU vil nå komme til en topp-pris. Dette vil presse EU og USA inn i en resesjon (økonomisk nedgang, red.). Ettersom Russland vil øke prisene for eksport av varer der de har markedsmakt – gass, olje, hvete, kalium, titan, aluminium, palladium, neon osv. – vil økningen i inflasjonen over hele verden bli betydelig.

Den 4. februar erklærte Russland og Kina en multipolar verden der de er to partnerpoler som vil motvirke den amerikanske. Russlands inntog i Ukraina er en demonstrasjon av det.

Det viser også at USA ikke er villig til å gi opp sin trang til overherredømme uten stor kamp. Men mens USA i løpet av de siste 20 årene har brukt pengene sine på å rote til Midtøsten, har Russland og Kina brukt tiden på å forberede seg på den større konflikten. De har brukt mer hjernetid på problemet enn USA har.

Europeerne burde ha erkjent det i stedet for å hjelpe USA med å opprettholde sitt selvbilde av en unipolar makt.

Det vil ta litt tid før de nye økonomiske realitetene slår seg ned. De vil sannsynligvis endre dagens syn på Europas virkelige strategiske interesser.

Jeg innrømmer at det har vært morsomt å se prosessen forutsagt ovenfor.

Forsidebilde: Torsten Dederichs

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Det hisses selvdestruktivt til krig og det sendes våpen til nazister og leiesoldaterog en kokainavhengig, narsissistisk klovn.. Gult og blått overalt til støtte for en av schwabs verste unge, globale ledere, som alle burde vite er trent til å innføre den nye verdensorden, skammelig nok også representert ved haakon magnus. !. Krigen er ønsket og villet. At de fleste er tanketomme og lette å lede til å tro det de skal tro, er ikke morsomt i mine øyne. Fredelige protester angripes med hunder, vannkanoner, gummikuler og tåregass. Da prresses vi til en form for klandestin sabotasje som selvfølgelig vill bli kalt terrorisme. Enda lettere skal det bli når alle har fått nok elektromagnetikk injisert til å bli «hackable animals», programmerbare dyr, som Yuwal Noah Harari sier, samt at han mener dette med sjel og ånd og fri vilje, det er over. Hele tiden er de der med info i forkant for den som ikke er så blåøyd at de nekter å se ondskapen i øynene. Sultne, forfrosne, krigsrammede og så skadet og svekket av giftsprøyter at de stuper i matkø, ikke klarer utgiftene og mister hus og hjem til banken som setter de på gata. Da kommer big brother og tilbyr slavekontrakten basic income som gjøre det helt umulig å legge noe till side for å komme seg opp igjen av fattigdom og avhengighet, for kjøpekraften øremerkes og går ut på dato etter hvert. Gjort eiendomsløse med fullt overlegg av folkevalgte som vant ved hjelp av valgfusk. Krig og elendighet gir fortgang i saken.
    wochenblick.at kan fortelle at i Wien blir sosialt kredittsystem iverksatt og en medisiner i toppsjiktet mener å legge folk i håndjern, hive de i bakken og sette sprøyta er måten å gjennomføre tvangsmedisineringen i Østerrike.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USAs finansminister åpner opp for at EU-vasallene kan skifte økonomisk kurs.

Forbud mot russisk gass og olje vil gjøre mer skade for oss enn for dem.

Forrige innlegg

Det er EU-kommisjonens vedtak og avtaler som gjelder.

EU-kommisjonen vil tvinge Polen til å kjøpe vaksiner selv om de ikke trenger dem.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.