POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Ville vaksinen blitt godkjent hvis dette var kjent på forhånd?

Rottestudier av vaksinerte viser nevrologiske skader etter fødsel.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi må presisere at denne studien ikke omfatter mennesker, men rotter. Poenget her er at hvis dette var blir gjort slik det skal forut for godkjenningen av en vaksine, da ville sannsynligvis ikke denne vaksinen blitt godkjent til bruk på mennesker. Det er det dette rotteforsøket viser.

At vaksinen ble lansert etter en hastegodkjenning etter at mediene hadde skremt folk fra sans og samling med en ufarlig sesong-influensa er det store feilgrepet som ble gjort. Feilgrep? Hvis det ikke var et feilgrep, var den en forbrytelse.

Knut Lindtner
Redaktør

Reagerer covid-19-vaksinebabyer normalt?

Prekliniske studier forutsier nevrologiske utviklingsproblemer.

Av Dr. Peter McCullough

Hastverket med å massevaksinere verden med genetiske vaksiner lansert i 2021 med et hensynsløs overmot og pågåenhet vil blir historisk. Uten noen garantier om sikkerhet eller effekt, brøt American College of Obstetrics and Gynecology den ærefulle konservative holdningen til nye produkter hos gravide kvinner og støttet bredt sprøytene som hoppet over alle prekliniske og kliniske tester under svangerskapet.

Noen år senere fyller forskere ut kunnskapshullene her med en rottestudie av Erdogan et al ., med resultater som gjør mange i det kliniske miljøet ukomfortable. Kort sagt fant de ut at gravide rotter injisert med Pfizer BNT162b2-vaksinen særlig ved mannlige avkom, hadde en tendens til å ha samsvarende nevrodegenerative endringer med svekket atferd ved standardisert testing.

«Som konklusjonen presenterer studien vår bevis på at COVID-19 mRNA BNT162b2-vaksinen påvirker Wnt-banen (en av de mest avgjørende morfogene i utvikling og under modning av sentralnervesystemet) og hjerneavledede nevrotrofisk faktor [BDNF]-nivåer hos rotter, med spesielt uttalte effekter observert hos menn. Disse mannsspesifikke resultatene, inkludert autismelignende atferd, redusert antall nevronale og svekket motorisk ytelse, understreker de potensielle nevroutviklingsmessige implikasjonene av vaksinen, i samsvar med eksisterende litteratur om rollene til WNT-banen og BDNF-signalering i nevroutviklingsforstyrrelser.

Les hele artikkelen her.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Thomas Kenworthy
  25 januar 2024 14:03

  Genterapien ble autorisert dvs det ble gitt tillatelse.

  Den ble ikke «GODKJENT» ( licensed) . dvs ingen erklæring om at produktet var i samsvar med krav.

  https://www.fda.gov/vaccines-blood-biologics/vaccines/emergency-use-authorization-vaccines-explained

  Svar
 • «Disse mannsspesifikke resultatene, inkludert autismelignende atferd, redusert antall nevronale og svekket motorisk ytelse, understreker de potensielle nevroutviklingsmessige implikasjonene av vaksinen, i samsvar med eksisterende litteratur om rollene til WNT-banen og BDNF-signalering i nevroutviklingsforstyrrelser.»

  Rotter/mus er jo ikke mennesker. Så det er ikke sikkert det samsvarer, men…
  (- Sauer er heller ikke mennesker, selv om det under denne politiske ‘pandemien’ var vanskelig å se forskjell på adferd, dessverre. )

  Det skal bli ‘morsomt’ å se hva som blir gitt årsak til slike forstyrrelser i årene som kommer.
  Kommer noen til å bli stilt til rette og dømt, eventuelt?

  Nei, det er for mange maktmennesker, – og sauer, som ble med på dette idioti-hysteriet.
  De som protesterte er allerede dømt.

  Svar
  • Si ikke det, en parade fra oslo s til kongeslottet for å feire at de skyldige dingler i lyktestolpene så kråkene kan ete øyenene ut, med drillpiker og fullt show, jeg ser fram til det, med døds-sertifikat, dna-approved.

   Svar
  • De lydige og feige dør ut; de med karakter overlever.

   Svar
 • Det er få studier som tar for seg det kliniske. De tyr til statistikk og annet rør, deriblant for å forske på «long covid» som utløsende årsak til div. ettervirkninger.

  Man må til japan for å få bedre svar og forskere som er villige til å bryte tausheten.

  https://kritikken.no/studie-alle-som-tok-covid-kvaksinene-fikk-definitive-og-har-sannsynligvis-enda-mer-permanente-hjerteskader-helt-gratis/

  Svar
 • Northern Light.
  26 januar 2024 14:56

  Tidligere rådgiver i Det hvite hus: Det er WHO som sprer pseudovitenskap og feilinformasjon.

  Av Swebbtv.
  WHOs krav om en global pandemilov og endrede helseregler i verden er skandaløst. Faktisk er det WHO som sprer feilinformasjon, og tar til orde for pseudovitenskapelige tiltak mot pandemier. Det sa Dr. Scott Atlas, tidligere rådgiver i Det hvite hus, til Fox News’ Laura Ingraham. Organisasjonen burde ikke motta mer finansiering, men i stedet bli gransket nøye. Noen må ta ansvar for WHOs «grove inkompetanse» under covid, sier han.

  Verdens helseorganisasjon, WHO, er nå bekymret for at de ikke skal lykkes med å få gjennomslag for sin globale pandemiavtale. Dette er på grunn av «falske nyheter, løgner og konspirasjonsteorier». Men ifølge Dr. Scott Atlas, tidligere professor i nevroradiologi, er det WHO selv som har «brutt tilliten til offentlige helsemyndigheter», ikke minst i USA, sier han på Fox News.

  – Hvorfor? Fordi de tok til orde for mandater (pålegg) uten vitenskapelig grunnlag og bedrev en usikker rådgivning, var det ingen transparens når det gjaldt, når folk var redde. WHO er fast på at dets nye regelverk ikke truer nasjonenes uavhengighet. Men kritikken fortsetter. – Det er et problem, fordi det går utenom Kongressen, så det er ingen godkjenning, og det er juridisk bindende, forklarer Atlas.

  Regelverket skal også «definere helsekriser» i de enkelte landene. – Dette er påskuddet til alle mulige mandater som vi nettopp har levd gjennom, påpeker Scott Atlas. Ingen suveren nasjon ville ønske dette. Ifølge Atlas er det WHO som faktisk er den største sprederen av feilinformasjon. De støttet Kinas løgner, sier han på Fox, og sto ifølge ham også bak Kinas forsøk på å forhindre en undersøkelse av viruslaboratoriet i Wuhan.

  – Dette er skandaløst. De sa at Kina er en modell for pandemihåndtering, med de mest barbariske menneskerettighetsbruddene i moderne historie. Scott Atlas påpeker også at USA faktisk har en fordel fremfor WHO, fordi det finansierer organisasjonen. Men det burde stoppe. Det er «ingen fornuftig grunn» til å gå med på WHO-traktaten, hevder han.

  Atlas er sterkt kritisk til WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus, som han mener bør fjernes som generalsekretær. Nei til forpliktende sentraliserte avtaler. Nei til mer finansiering av WHO så lenge det ikke er endring i ledelsen. Og det viktigste med WHO er at vi må undersøke hva som skjedde og kreve at de tar ansvar for deres grove inkompetanse og feil i pålegg og handlinger.

  Fra Swebbtv, publisert 25 januar 2024.
  Oversatt fra svensk. Linker og X-melding med video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Läkare: Det är WHO som sprider pseudovetenskap och missinformation.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Primærvalget i New Hampshire:

Trump med knock-out seier over Nikki Haley.

Forrige innlegg

Bilder fra en av de drepte franskmennene i Kharkov:

Knytter han til den franske Fremmedlegionen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.