POSTED IN Norsk politikk, Terrorisme, Tyskland

Vil noe kreve noe slikt i Norge?

Krav om granskning i Tyskland av sprengningen av gassrørledningen.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det utskjelte tyske AfD er i praksis det eneste opposisjonspartiet i parlamentet. Alle de andre partiene står bak regjeringen i hovedretningen til tysk politikk. I Norge ser det ikke ut til at det finnes opposisjonspartier på Stortinget lenger, bare fraksjoner av det samme store partiet. FrP gjorde seg helt til en del av systemet i og med regjeringsdeltagelsen. Rødt kunne ha klart å fremstå som opposisjonsparti, men faller politisk sammen under medietrykket som krever underkastelse av en bestemt virkelighetsoppfatning i Ukrainasaken.

Partiet Rødt har heller ikke klart å vise seg som noe alternativ hverken under korona-nedstengningene eller i klimaspørsmålet.

Ensidigheten og mangelen på kritisk tenkning i Norge er påfallende. Det vil få svært negative konsekvenser for landet vårt fordi en nasjon og et parlament uten kritiske stemmer vil mangle varselklokker og mekanismer for politisk kursendring. Vi risikerer å marsjere i samlet flokk mot en katastrofe uten at advarsler blir hørt, slik nå Seymour Hersh sin avsløringer kan være eksempel på.

En sentral del av dette er den fullstendige kontrollen av de store mediene. Det er påfallende at få stiller spørsmålet om hvilken hånd som sørger for at alle de store mediene forteller det samme, riktignok med litt forskjellige ord. Det er ingen tilfeldighet, men selv ikke dette klarer en å stille spørsmål ved.

Knut Lindtner
Redaktør

Tyske AfD presser på for parlamentarisk gransking av Nord Stream-sabotasje

Talspersonen for det nasjonalistiske partiet Alternativ for Tyskland (AfD), Tino Chrupalla, ba om en parlamentarisk undersøkelse i Forbundsdagen om sabotasje av Nord Stream-gassrørledningene etter publiseringen av Seymour Hershs artikkel [1].

Biden-administrasjonen og det norske utenriksdepartementet avviste påstanden hans som «fullstendig falsk» og kalte den en «perfekt oppfinnelse». Mainstreampressen påpeker derimot at Seymour Hersch, selv om han er en journalistisk legende, nå er 85 år gammel og stolte på bare én kilde. Han publiserte artikkelen sin ikke i en stor avis, men på bloggen sin.

Mens måten USA gikk frem på er åpen for spørsmål, er det ikke skyldspørsmålet det, i og med at president Joe Biden offentlig har tatt på seg ansvaret for denne sabotasjen på forhånd.

Seymour Hersh ble invitert til å tale for den russiske statsdumaen, men takket nei til invitasjonen.

[1] “Seymour Hersh: Nord Stream was destroyed by U.S. and Norway”, Voltaire Network, 8 February 2023.

https://www.voltairenet.org/article218816.html

Forsidebilde: Agence Olloweb

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Olav Sæther
  12 februar 2023 9:47

  Ja, her må alt på bordet, hvis Norske myndigheter har medvirket så er det en skandale. Er det slik at amerikanere kan bruke det norske forsvaret slik de vil ? Vi har ingen opposisjon på stortinget, nå må småpartiene åpne kjeften og stille kritiske spørsmål.

  Svar
  • Skandale er bare en liten bit av første bokstav hva det virkelig er…
   Har Norge virkelig deltatt i Nord Stream 1/2 sprengningene kan dette få meget alvorlige langvarige negative konsekvenser for Norge ift. Russland. F.eks.
   meget trolig kan hele samarbeidet med Russland i nordområdene forvitre. Og på Svalbard.
   Om Norge virkelig har deltatt i slik galskap er det en ufattelig dårskap. Og særdeles uklok og særdeles risikabel statmannskap som setter norsk nasjonal sikkerhet i fare.
   Har norge deltatt i dette har vi ingenting å klandre Russland om de i internasjonalt farvann sprenger våre olje/gassledninger og strømeksportkabler i Nordsjøen.
   Og gjør det samme med den nye norske gassledningen igjennom bl.a. Østersjøen til Polen. Den ligger igjennom samme farvann som Nord Stream 1/2 der de ble sprengt.

   Svar
 • Det blir diskutert flere forskjellige scenarier på nettet.
  1. At Hersch har rett, at Norge var med på Usa sin «ferd» mot stupet med P8 flyet.
  2. At P8 flyet brukte «falske» signaler på sin ferd, bl. annet «norske» signaler, og at Norge dermed har blitt trukket ufrivillig inn i dette, noe som også kan være plausibelt, da «de evige mistenkte» ikke er særlig glad i å stå for det de selv gjør, men gjerne skylder på alle andre.
  Norge styres av «de evige mistenkte», vår stasmedister er en av dem, og mange andre likeså, men uansett burde det være i norges interesse å få sannheten på bordet, da dette faktisk kan ende «svært så galt» for hele befolkningen.
  Hvis det ikke graves opp noen interesse for å undersøke fakta, kan man da regne med at faktisk ser «vår» regjering helst at det går «svært så galt» for befolkningen.
  Folket bør belage seg på kamp, det er ingen veg utenom, «elitene» våre hater oss, spesielt den hvite del av befolkningen, og ser nok gjerne at vi blir tatt i kjøttkverna til Russland etterhvert.
  Desverre for «eliten» tror jeg ikke russerne vil gjennomføre noe slikt, da de allerede har gjennomskuet «det siviliserte vestens eliter», og hvite norske «vikinger» er mer blodsbrødre med rus enn khazarene i Ukraina er, så noe «tilbakeholdenhet vil nok være på tapetet. Derimot vil nok russere bli med på jakten på «elitene» med et smil om munnen, da blir det nok ikke mye «tilbakeholdenhet» å spore.
  Fred i verden betyr null khazarer, enten man vil eller ikke. Det er denne «rasen» som har bedrevet all faenskap fra ca. år 0 frem til idag i sin grådige hunger etter å «tjene penger», skaffe seg makt, og gi blodoffer til Satan.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Intervju med Gonzales Lira i Ukraina:

Nato har tapt krigen!

Forrige innlegg

Strømprisene

Ikke mer lureri: Gå til roten av ondet: Si opp Acer og kutt kablene!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.