POSTED IN Endring av politikken, Helse

Vil du vil ha mer til eldreomsorg og helse?

Her er løsningen som er gratis.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Bytt ut forsvarsministeren med Ingvild Kjerkol

Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene.

3. febr. 2023 (Grafikk: skjermdump fra NRK TV)

I dag ble det kjent at Norge skal kjøpe 54 nye stridsvogner. Mitt forslag er å bytte ut forsvarsministeren med helseminister Ingvild Kjerkol, så klarer hun brasene uten å kjøpe nye stridsvogner og sparer oss for masse penger som kan brukes i eldreomsorgen.

For henne er det bare snakk om å omprioritere på de stridsvognene vi har, nytte dem mer effektivt, plassere dem mer sentralt, og ikke minst få en bedre ledelse – og vipps er hele problemet løst akkurat som hun har løst omsorgssvikten i eldresektoren. Mer forsvar for mindre penger, med færre folk og færre stridsvogner.

Norge kjøper 54 tyske stridsvogner

Forsidebilde: Lexica1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 303 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  4 februar 2023 15:11

  De norske globalistiske administrasjonene vi kaller regjeringer, er opptatt av at oljefondet på ulike fordekte måter, skal gis til den globale storkapitalens agenda. De 54 Leopard-2 stridsvognene skal kjøpes fra Tyskland, med mulighet til å kjøpe ytterligere 18 stridsvogner. Begrunnelsen fra regjeringen er for å styrke Norges forsvar.

  Men med den villighet norske borgerlige regjeringer fra Høyre og AP har vist, til å stille norsk militært materiell til disposisjon for Imperiets kriger i andre land som aldri har truet Norge, er det noen som tror at de vil bli brukt for å forsvare norsk jord? Stridsvognene er mest som fremskutt militært materiell og som på kort varsel, når Pentagon ønsker det, blir sendt til innsats til USAs, les Wall Streets kriger.

  Stridsvognene blir stående/lagret i Norge til Imperiet trenger dem, og drift og vedlikehold blir betalt over statsbudsjettet, så det norske folk skal tro de eier dem, men bare på papiret. For Washingtons krigshauker, det samme finansfolket som de ledende politikerne i AP/H, er stridsvognene til deres disposisjon når de ønsker det, og utgiftene betales av det Norske folk. Akkurat slik den globalistiske elite vil det skal være. Profitten med krig tilfaller global storkapital, og utgiftene med krig betales av folket i vasallstatene.

  Svar
 • En meningsløs prioritering. Landet er uten luftvern. Kun et lite antall våpen kort -og mellomlang rekkevidde. Vi mangler fullstendig langtrekkende, strategiske systemer i S-400/500 eller David Sling klassen. Våre F-35 kan selges til Finland. Er det ingen som ser det rare i det er å investere i dyrt materiell som F-35, Leo2A7 eller Sør-Koreansk artilleri, men uten mulighet til å beskytte dem lenge nok til de får rullet ut av garasjene å til Alfa-områder? Både Garnisonen i Porsanger og Indre Troms er innenfor rekkevidde av Iskander M avfyrt fra nabolandet. Det blir som å kjøpe nytt et flott og dyrt fjernsynsapparat, høyttalere og annen dyr prestisje elektronikk, møbler og innredning, uten å ha tak på huset…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

En av konsekvensene:

Nato avvæpner seg selv i Ukraina.

Previous Post

Larry Johnson:

Er en russisk offensiv underveis?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.