POSTED IN Helse

«Vi påvirker det mest følsomme menneskelige organet: Lommeboken.»

Infomasjon om effektiv medisin mot Covid-19 må derfor blokkeres.

35 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi offentliggjør denne artikkelen for å understreke at det finnes effektiv behandling mot covid-19. Det kan kanskje virke som artikkelen fungerer som reklame for et bestemt legemiddel. For det finnes andre, f.eks et som er utviklet i Venezuela, og som helsemyndighetene i det landet hevder er effektivt.

Poenget vårt med denne artikkelen er å sette søkelyset på våre medier og myndigheter som nekter å ta slike legemidler i bruk til tross for mange rapporter om at de fungerer. Og disse legemidlene er praktisk talt uten bivirkninger, de er ikke farlige. Det verste som kan skje er ingenting. For det er det som nå skjer i dag i Norge når folk er smittet. De sendes hjem uten behandling hvis de da ikke er så syke at de må innlegges.

Jeg skal ikke ta ord i min munn om hva en slik praksis faktisk representerer. Enhver får tenke sitt.

Knut Lindtner (red. Derimot)

NY Times bestselgende forfatter: «Jeg vet ikke om en større historie i verden akkurat nå enn Ivermectin»

Men hvis det finnes en behandling, hvordan holder vi frykten i gang?

Nick Corbishley

Så hvorfor dekker ikke journalister dette?

Michael Capuzzo, en bestselgende forfatter i New York Times, har nettopp publisert en artikkel med tittelen “The Drug That Cracked Covid”. Den 15-siders artikkelen beskriver den gigantiske kampen som førstelinjene på alle kontinenter fører for å få Ivermectin godkjent som en Covid-19-behandling, samt den utrettelige innsatsen fra journalister, medier og sosiale medier for å hindre dem.

Michael Capuzzo | Official Publisher Page | Simon & Schuster
Michael Capuzzo

På grunn av Ivermectin, sier Capuzzo, er det «hundretusener, faktisk millioner, mennesker over hele verden, fra Uttar Pradesh i India til Peru til Brasil, som lever og ikke dør.» Likevel har medier gjort alt de kan for å «avvise» forestillingen om at Ivermectin kan tjene som en effektiv, lett tilgjengelig og rimelig behandling for Covid-19. De har papegøyet argumentene fra helsestyrere over hele verden om at det bare ikke er nok bevis for å rettferdiggjøre bruken.

På sin side så Capuzzo som reporter med sine egne øyne den andre siden av historien, som ikke har blitt rapportert. Historien om de mange pasientene i USA som har blitt reddet av Ivermectin og historien om fem av legene som har ledet kampen for å redde liv over hele verden, Paul Marik, Umberto Meduri, José Iglesias, Pierre Kory og Joe Varon. 

Dette er alle høyt dekorerte leger. Gjennom sitt lederskap i Front Line COVID-19 Critical Care (FLCCC) Alliance har de allerede forbedret vår behandling av Covid-19 ved å oppdage og fremme bruken av kortikoidsteroider mot viruset. Men deres krav om at Ivermectin også skal brukes, har møtt en motstandsvegg fra helsevesenet og en taushet fra media.

«Jeg skulle ønske at verden kunne se begge sider,» beklager Capuzzo. Men dessverre er de fleste journalister ikke interessert i å fortelle den andre siden av historien. Selv om de var det, ville mediene deres sannsynligvis nekte å publisere det.

Det kan forklare hvorfor Capuzzo, en seks ganger Pulitzer-nominert journalist, endte med å publisere sin artikkel om Ivermectin i Mountain Home, et månedlig lokalt tidsskrift for Pennsylvania-fjellene og New York Finger Lakes-regionen, som Capuzzos kone er redaktør for. Det er også grunnen til at jeg bestemte meg for å vie dagens innlegg til Capuzzos artikkel. Enkelt sagt, så mange mennesker som mulig – spesielt journalister – trenger å lese historien hans.

Som Capuzzo selv sier, «Jeg vet ikke om en større historie i verden.»

Dr. Pierre Kory (FLCCC Alliance) testifies to senate committee about I-MASK+ (incl. the following Q&A part) on Vimeo

Under total media-blackout 8. desember 2020 avla FLCCC-medlem Dr Pierre Kory et ni minutters lidenskapelig vitnesbyrd til det amerikanske Homeland Security Committee-møtet om de potente antivirale, betennelsesdempende fordelene med ivermektin. Totalt 9 millioner mennesker (inkludert meg selv) så videoen på YouTube før den ble tatt ned av YouTube-eieren, Google. Som Capuzzo uttømmende forteller, har både tradisjonelle og sosiale medier strukket seg utrolig langt for å holde folk i mørket om Ivermectin. Så effektivt har dette vært at selv i noen av landene som har hatt størst nytte av bruken (som Mexico og Argentina), er mange mennesker helt uvitende om dets eksistens. Og dette er ingen overraskelse gitt hvor lite informasjon som faktisk siver ut på den offentlige arenaen.

Verdens ledende nyhetsmedier blokkerte informasjon om Ivermectin med et jernteppe. Journalister som utbasunerte COVID-19-terroren i India og Brasil rapporterte ikke at Ivermectin knuste P-1-varianten i den brasilianske regnskogen og drepte COVID-19 og alle varianter i India. At Ivermectin reddet titusenvis av liv i Sør-Amerika var ikke noe nytt, men det var å spotte kontinentets bønder å hevde at de tok hestemedisin. 

Tre dager etter Korys vitnesbyrd intervjuet en «faktasjekkreporter» fra Associated Press Kory «i tjue minutter hvor jeg gjentok alle eksisterende bevis (over femten randomiserte og flere observasjonsforsøk) som alle viste dramatiske fordeler med Ivermectin,» sa han . Hun skrev: “AP’S AVGJØRELSE: Falsk. Det er ingen bevis for at Ivermectin har vist seg å være en sikker eller effektiv behandling mot COVID-19.»

Som mange kritikere utforsket hun ikke Ivermectin-dataene eller bevisene i noen detalj, men avviste bare SOM «utilstrekkelige bevis», og siterte i stedet mangelen på en anbefaling fra NIH eller WHO.

The impact of media censorship in China: 1984 or Brave New World? | VoxDev
Det verste med sensur er…..

 

Ikke bare i media, men også i sosiale medier, har Ivermectin inspirert en merkelig ny form for vestlig og farmasøytisk imperialisme. 12. januar 2021 twitret det brasilianske helsedepartementet til sine 1,2 millioner følgere om ikke å vente med COVID-19 til det er for sent, men «gå til en helseenhet og be om tidlig behandling«. (Tidlig behandling er en kode for Ivermectin) 

Bare for å oppleve at Twitter tok ned ned den offisielle helseuttalelsen fra den femte største nasjonen i verden for «spredning av misvisende og potensielt skadelig informasjon.» 31. januar kunngjorde det slovakiske helsedepartementet sin beslutning på Facebook om å tillate bruk av Ivermectin, noe som fikk Facebook til å ta ned innlegget og fjernet hele siden det var på, «Ivermectin for MDs Team», med 10.200 medlemmer fra mer enn 100 land.

I Argentina sier professor og lege Hector Carvallo, hvis profylaktiske studier er kjent av andre forskere, at all hans vitenskapelige dokumentasjon for Ivermectin raskt skrubbes fra Internett. «Jeg er redd,» skrev han til Marik og kollegene, «vi har påvirket det mest følsomme organet på mennesker: lommeboken …» Da Korys vitnesbyrd steg mot ni millioner visninger, slettet YouTube, eid av Google, sitt offisielle vitnesbyrd fra Senatet og sa at det truet samfunnet.

“Den kraftigste enheten på jorden”

Malcom X kalte en gang media for «den mektigste enheten på jorden.» De har, sa han, «makten til å gjøre uskyldige skyldige og gjøre skyldige uskyldige, og det er makt. Fordi de styrer hodene til massene ”. I dag tilføres den makta nå kraft fra verdens største selskaper innen teknologi og sosiale medier. Sammen har sosiale og tradisjonelle medier makt til å få medisiner som muligens ville reddet millioner av liv i løpet av den nåværende pandemien, til å forsvinne fra samtalen.

Når dette blir dekket av mediene, er det nesten alltid i et negativt lys. Enkelte medieorganisasjoner, inkludert NY Times, har til og med merket omtale av ordet «Ivermectin» – et legemiddel som har gjort så mye godt i løpet av sin 40-årige levetid at skaperne ble tildelt Nobelprisen for medisin i 2015 – med ordet “Kontroversiell.”

Video: Dr Tess Lawrie appeals to Prime Minister Boris Johnson - British Ivermectin Recommendation Development group
Dr. Tess Lawrie

Uredd har mange leger i frontlinjen forsøkt å overtale sine respektive helsestyrere om den enestående effekten og sikkerheten til Ivermectin som en covid behandling. De inkluderer Dr. Tess Lawrie, en fremtredende uavhengig medisinsk forsker som, som Capuzzo rapporterer, evaluerer sikkerheten og effekten av medisiner for WHO og National Health Service for å sette internasjonale retningslinjer for klinisk praksis:

“[Hun] leste alle tjuefem av de Ivermectin-studiene Kory siterte. «Resultatet er konsistent og utvetydig” annonserte hun, og sendte en rask metaanalyse, en epidemiolokal statistisk multistudie-gjennomgang som blir ansett som den høyeste formen for medisinsk bevis, til direktøren for NHS, parlamentsmedlemmer og en video til Statsminister Boris Johnson med «de gode nyhetene … at vi nå har solide bevis på en effektiv behandling for COVID-19 …» og Ivermectin bør umiddelbart «adopteres globalt og systematisk for forebygging og behandling av COVID-19.»

Ignorert av britiske ledere og media innkalte Lawrie det dagslange webinaret «BIRD-konferansen» – British Ivermectin Recommendation Development – med mer enn seksti forskere og leger fra USA, Canada, Mexico, England, Irland, Belgia, Argentina, Sør-Afrika, Botswana, Nigeria, Australia og Japan. De evaluerte legemidlet ved hjelp av hele «bevis-til-beslutning-rammeverket» som er «gullstandardverktøyet for å utvikle retningslinjer for klinisk praksis» brukt av WHO, og nådde konklusjonen om at Ivermectin skulle dekke verden.

“Mest av alt kan du stole på meg fordi jeg også først og fremst er lege,” sa Lawrie til statsministeren, “med en moralsk plikt til å hjelpe mennesker, å ikke skade og å redde liv. Kan vi begynne å redde liv nå. ” Hun hørte ingenting tilbake.

Ivermectins fordeler ble også bekreftet av Dr. Andrew Hill, en kjent University of Liverpool farmakolog og uavhengig medisinsk forsker, senior i Verdens helseorganisasjon og UNITAID-etterforsker av potensielle behandlinger for COVID-19.

Hvorfor sitter alle med hælene i bakken?

Likevel fortsetter de fleste helsemyndigheter og regjeringer å stritte imot. Mer bevis er nødvendig, sier de. Leger i de fleste land slåss mot den verste pandemien i dette årtusenet uten tilgang til poliklikiske medisiner for tidlig behandling. Capuzzo beskriver sin fravær av behandlinger for COVID-19 som en global krise:

«Da datteren min Grace, visepresident i et reklamebyrå i New York, fikk COVID-19 nylig, ble hun satt i karantene på et “COVID-hotell” på Times Square, sammen med hjemløse og reisende i karantene. Låsene på døren til rommet ble fjernet. Sykepleiere trålet salene for å holde henne på rommet sitt og vekket henne hver natt for å sjekke målingene – ikke for å behandle henne, fordi det ikke er noen godkjent behandling for COVID-19; bare hvis oksygenet hennes falt kunne de flytte henne til sykehuset, hvor det bare er en enkelt godkjent behandling for COVID-19: Steroider som kan forhindre at  lungene svikter.»

Det er tre mulige forklaringer på helsemyndigheters avslag på å tillate bruk av en meget lovende, godt tolerert medisin som ikke er varemerket, slik som Ivermectin:

 • Som generisk er Ivermectin billig og allmen tilgjengelig, noe som betyr at Big Pharma ville tjene mye mindre penger hvis det ble en tidlig behandling mot covid.
 • Andre farmasøytiske selskaper utvikler sine egne nye behandlinger for Covid-19 som må konkurrere direkte med Ivermectin. De inkluderer Ivermectins originale produsent, Merck, som har en antiviral medisin, «molnupiravir», i kliniske fase 3-studier for COVID-19. Det kan forklare selskapets nylige uttalelse om at det ikke er ”noe vitenskapelig grunnlag for en potensiell terapeutisk effekt av Ivermectin mot COVID-19″.
 • Hvis det blir godkjent som en covid-19-behandling, kan Ivermectin til og med true nødbruksautorisasjonen gitt til covid-19-vaksiner. En av de grunnleggende vilkårene for autorisasjonen til nødbruk som er gitt til vaksinene som for tiden brukes mot covid, er at det ikke er noen alternativ behandling tilgjengelig for sykdommen. Som sådan, hvis Ivermectin eller annen lovende medisin som fluvoxamin ble godkjent som en effektiv tidlig behandling for Covid-19, kunne vaksinene bli fratatt autorisasjon.

Dette kan forklare hvorfor rimelige, lett tilgjengelige og minimalt giftige medisiner ikke blir brukt mot Covid til tross for de voksende fjellene av bevis som støtter deres effektivitet.

About the Dean | Emory School of Medicine
Dr. Vikas P. Sukhatme

Ivermectin er allerede godkjent som en covid-19-behandling i mer enn 20 land. De inkluderer Mexico hvor borgermesteren i Mexico by, Claudia Scheinbaum, nylig sa at medisinen hadde redusert sykehusinnleggelser med så mye som 76%. Fra forrige uke hadde 135 000 av byens innbyggere blitt behandlet med medisinen. Indias regjering – verdens nest mest folkerike land og en av verdens største produsenter av medisiner – har også anbefalt bruk av Ivermectin som en tidlig poliklinisk behandling mot covid-19, i strid med WHOs eget råd.

Dr. Vikas P. Sukhatme, dekan for Emory School of Medicine, skrev nylig i avisa Times of India at distribusjon av medisiner som ivermektin og fluvoxamine i India sannsynligvis «raskt vil redusere antall COVID-19 pasienter, redusere antall som krever sykehusinnleggelse, supplerende oksygen og intensivbehandling og forbedre resultatene hos sykehuspasienter. ”

Fire uker etter at regjeringen inkluderte Ivermectin og budesonid blant retningslinjene for tidlig behandling, har landet registrert sitt laveste antall tilfeller på 40 dager.

I mange av Indias regioner faller smittetallene nesten vertikalt. I hovedstaden Delhi, som i Mexico by, har sykehusinnleggelser falt. I løpet av ti dager falt ICU-belegget fra 99% til 70%. Dødsfall faller også. Testpositivitetsforholdet falt fra 35% til 5% på bare en måned.

En av de avvikende faktorene i denne trenden er staten Tamil Nadu, der tilfellene fremdeles øker bratt. Dette kan ha noe å gjøre med at statens nyvalgte guvernør, MK Stalin, bestemte seg for å ekskludere Ivermectin fra regionens behandlingsprotokoll til fordel for Remdesivir. Resultatet? Antall tilfeller øker. Sent i forrige uke snudde Stalin kursen igjen og vedtok Ivermectin på nytt.

For øyeblikket er dødsfall i India ekstremt høye. Og det er bekymring for at tallene blir underrapportert. Likevel kan de også begynne å falle i de kommende dagene. I alle landene som har brukt Ivermectin mye, er dødsfall det siste som faller, etter smittetilfeller og sykehusinnleggelser. Selvfølgelig er det ingen måte å definitivt bevise at disse raske reduksjonene skyldes bruken av Ivermectin. Korrelasjon, selv så konsistent som dette, er ikke årsakssammenheng. Andre faktorer som strenge lockdowns og reisebegrensninger spiller utvilsomt også en rolle.

Men det har dannet seg et tydelig mønster på tvers av nasjoner og territorier som sterkt støtter Ivermectins påståtte effekt. Og at effekten er godt demonstrert i tre metaanalyser. Indias beslutning om å vedta Ivermectin, inkludert som profylakse i noen stater, er allerede en potensiell spillveksler. Som jeg skrev for tre uker siden, hvis smittetall, sykehusinnleggelser og dødsulykker faller like mye i India som i andre land som har tatt i bruk Ivermectin, kan det til og med bli et vannskille. Men for at det skal skje, må nyhetene om Ivermectin nå fram til nok øyne og ører. Og for at det skal skje, må journalister, som Capuzzo sier, begynne å gjøre jobben sin og rapportere begge sider av denne viktige historien.

Oversatt, bearbeidet og noe forkortet av Askeladden

Forsidebilde: Emil Kalibradov

Knut Lindtner har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

35 kommentarer. Leave new

 • […] Oversatt, bearbeidet og noe forkortet av Askeladden for Derimot.no. […]

  Svar
 • Dette innlegget er en ren hån og en ekstrem nedsettelse av alle de leger som gjør sitt beste for å redde liv hver dag. INGEN lege vil noensinne akseptere at et medikament som kan redde liv ikke skal brukes. Vi har avlagt ed på å redde liv og ikke skade. Her tråkker dere på oss og kaller oss løgnere og pengegriske. Dere sier at jeg som lege er villig til å lyve for at farmaindustrien skal tjene penger?? Dere ANER ikke hva dere snakker om!! Dere har aldri stått bøyd over an døende 20-åring i en veigrøft, eller forsøkt å trøste en 10-åring som har ca 10 min igjen å leve. Og dere VÅGER å kalle oss løgnere??

  Dere har skaffet frem 5 (!) såkalte leger som angivelig mener å bevise at Ivermectin er virksomt mot Covid. Hva med de andre 15 000 i Norge og ca 980 000 i USA? Men dere er så nedgravd i deres konspirasjonteorier og overbevisning av at «noen» er ute etter å ta dere, at dere ikke evner å se at flertallet er så til de grader mot dere. Vis meg 1 eneste peer reviewed artikkel som støtter dere, istedet for youtubevideoer som hvem som helst kan lage og påstå hva som helst-. Men nei – det kan dere ikke. Og da er naturligvis årsaken at alle sensureres. For noe VÅS!

  Tro hva dere vil, men SLUTT å henge ut leger og helsearbeidere som bare er der for å redde livet deres. Dere ANER ikke hva dere babler om av psykotiske tanker og usammenhengende rablinger.

  For ordens skyld – jeg fant link til denne artikkelen under søk på noe annet.

  Hilsen en lege

  Svar
  • Wasan Totland
   22 juni 2021 11:16

   Jeg har nettopp byttet lege. Jeg stilte ham et par kontrollspørsmål. Hva gjør man når man har en lege som ikke tenker selv men som er villig til å råde deg til å ødelegge familien din? Livsløgnen kan nok være vanskelig for noen og enhver å førdøye. Du får gi det litt tid. Hvis du har slik greie på hvordan for eksempel pcr testen eller mRNA sprøyta virker så utred det gjerne her når du har landet.

   Svar
  • «Tro hva dere vil, men SLUTT å henge ut leger og helsearbeidere som bare er der for å redde livet deres.»

   Det er vel ingen som henger ut leger og helsearbeidere her. Hånen står du tydligvis sjøl for, ser det ut som.
   Men det er mange leger i Norge som ser negativt på vaksineringen av friske mennesker med en eksprimentiell vaksine man kan få alvorlige bivirkninger av, og der negative langtidsvirkninger er fortsatt uvisst. – Mot en influensatype som har forårsaket UNDER HALVPARTEN av innlagte/døde i forhold til tidligere års innlagte/døde av influensa. I nedstengte Norge som i åpne India.

   Du har tatt legestudie, – men mangler tallforståelse? Underlig.

   Svar
  • Aftenposten (av alle) hadde nylig et par arrtikler om ivermectin, hvor de to legene Anders Bugge og Eivind Hustad Vinjevoll uttaler seg fordelaktig om ivermectin. Vinjevoll mener det er sørgelig at tidlig behandling ikke har fått særlig mye fokus, slik vaksinene har. I dag finnes det over 20 såkalte randomiserte, kontrollerte studier på bruken av ivermectin mot covid-19. Dette betyr at studien deler en gruppe mennesker tilfeldig inn i to eller flere grupper, behandler disse forskjellig og sammenligner resultatet. Disse mener Vinjevoll viser stor effekt på både smitte og sykdomsforløp, hele 80 prosent reduksjon i dødelighet.

   – Dette er blitt så politisert at det ikke handler om vitenskap lenger. Det er andre krefter som hindrer at dette blir vurdert seriøst. Vi føler oss litt motløse, sier Vinjevoll.

   https://www.aftenposten.no/norge/i/x3KjBp/leger-oppgitt-over-ensidig-fokus-paa-vaksiner-mener-omstridt-medisin-k

   https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/VqWan3/vi-maa-ta-debatten-om-ivermectin

   Svar
  • Nylig publisert metaanalyse om bruk av ivermectin i behandling mot Covid. Fra konklusjon i sammendraget:

   «Moderate-certainty evidence finds that large reductions in COVID-19 deaths are possible using ivermectin. Using ivermectin early in the clinical course may reduce numbers progressing to severe disease. The apparent safety and low cost suggest that ivermectin is likely to have a significant impact on the SARS-CoV-2 pandemic globally.»

   Vær så god.

   https://journals.lww.com/americantherapeutics/Abstract/9000/Ivermectin_for_Prevention_and_Treatment_of.98040.aspx

   Svar
  • Gunnar Saunes
   24 juni 2021 12:09

   Det er ikkje fastlegen som har fått kritikk-sjølv om mange kunne fortent det- men Helsestyresmaktene og politikarane.

   Svar
 • «For øyeblikket er dødsfall i India ekstremt høye»

  Er de?

  For noen måneder siden gikk Nrk ut med et skrekk-overskrift:
  «100 000 døde av Covid i India!!»

  100 000 er mange mennesker.
  – Men sammenliknet med influensatall i rike Norge i 2017/18 der media & myndigheter IKKE postulerte en krise, BURDE det ha dødd 400 000 i India hvis vi regner ut fra folketall.
  Dette var altså en POSITIV fakta, – MEN ble kjørt fram som en katastrofe!

  Nå er det riktignok dødd flere i India , det har jo også gått 1 og 1/2 år , men fortsatt er det under IKKE-kastastrofe influensaåret i Norge 2017/18.

  De viktige spørsmålene er: Hvorfor var det INGEN andre media som arresterte Nrk. for denne talltriksingen?
  Hvorfor kom ikke myndighetene på banen med riktige tall i Norge I FORHOLD TIL tidligere år?

  Er det politikk og en agenda her?
  Eller kun idioti og manglende tallforståelse fra våre myndigheter og media.?
  Like skummelt uansett.

  Svar
 • Jeg forstår dere ikke. Med en gang det er noe DERE ikke forstår så er det en verdensomspennende global konspirasjon for å ta livet av folk etc. Kan noen gi svar: HVORFOR skal staten ta livet av folket? Hvem skal da betale skatt og gi inntekter? Hvilken interesse har den norske – eller noen – stater av å drepe sin egen befolkning? Vi ser bort fra stater som Nord-Korea, Hviterussland og et par andre. Dere minner meg om karikaturen med han som sitter på PCen og roper til kona: «kom og se, jeg fant noe som alle i hele verden har oversett!!» Medisinsk kalles dette psykose.

  Svar
  • «…for å ta livet av folk etc. Kan noen gi svar: HVORFOR skal staten ta livet av folket.»

   Nei, Robert, det er rart.
   Like rart som at USA produserte løgner om masseødeleggelsesvåpen for å invadere og bombe i stykker Irak.
   Eller produserte løgner om Libya slik at en psykotisk (?) statsminister i Norge brukte våre forsvarsvåpen til å angripe & bombe et land som ikke angrep noe annet land, bortsett fra å true dollar-produsentene/styrerne.- Og uten at media protesterte mot dette bruddet på norsk Grunnlov.
   Hvilken interesse har den norske – eller noen – stater av å drepe noen andre nasjoner sin befolkning?
   Eller løgner om årsak til Vietnamkrigen.
   Eller…..
   …Eller at myndigheter /media IKKE oppgir at døde av Covid i Norge er, og alltid har vært, under halvparten av tidligere års influensa, men allikevel måtte true med heimværnet for å «passe på» sin egen befolkning.

   Det er mye vi ikke skjønner i denne «informasjonen»/konspirasjonene vi får utlevert, Robert.

   Svar
  • Hvorfor skal staten ta livet av folk ?.Tja,si det Ropert,men har du tenkt på at i ett velferdsystem så finnes det arbeidsledige som med robotiseringen neppe vil bli særlig produktive,uføre som neppe vil produsere noe mer.Så det blir nok lite innbetalt skatt fra den kanten.Robotiseringen gjør att det blir færre arbeidsplasser ,de multinasjonale selskapene er heller ikke av de som betaler sin skatt med glede
   Dessuten så er privatisering ett nøkkelord,mye tyder på at den dype staten,som kun har profitt som motiv,synes den sosialdemokratiske modellen ikke er særlig lokkende.
   Det er Ropert,slik at veldig mange maktmennesker offentlig har sagt att en depopulasjon av verdens befolkning er ønskelig.

   Svar
 • Kjære lege og ropert, leser dere den ukentlige rapporten fra statens legemiddelværk om bivirkninger ved den derre vaksinen?? Bare den alene burde sette morgenkaffen i halsen på en som forstår det han leser, leser dere medisinske tidsskrifter? Det finnes en hel bråte dokumenter på skader, bivirkninger og komplikasjoner ved disse eksperimentelle uferdigprøvede vaksinene. Og legen har du snakket med og sett en pasient som har fått vaksineskader…? Prøv det, før du prøver å gi folk som stiller legitime spørsmål skyldfølelse…

  Svar
  • Nei, jeg har ikke snakket med en eneste pasient med skade etter vaksinen mot Covid. jeg snakker med 4 – 5 pas. i timen 8 timer om dagen, 5 dager i uken. Det samme gjør mine kolleger. Og de fleste andre legekontorer. Derimot snakker jeg ofte med personer som har fått skade av Paracet (leverskade), Ibux (magesår) og div. andre vanlige medikamenter som jeg er sikker på at dere også bruker.

   La oss ta den rapporten du nevner fra Statens Legemiddeltilsyn. Jeg har bare den fra forrige uke, ny publiseres 24/6. Ifølge denne er det nå satt 2 676 333 doser Pfizer i Norge. Det er meldt om 907 tilfeller alvorlige bivirkninger og død. Altså 0,03 %. Tar vi med «ikke alvorlige bivirkninger», dvs alt som ikke krevde innleggelse er dette 3518 personer. 0,1 %. De som døde var forøvrig nesten alle over 80. 9 dødsfall kom hos personer under 60 år. Dette er etter både Pfizer, Moderna og AZ, så her får vi altså 9 av total 3 181 137 personer, dvs 0,00002 %. Sjansen for akutt død hos en person under 60 uten noen kjent sykdom er på rundt 1 av 112 for menn (ca 1%) og 1 av 178 hos kvinner (ca 18 %).

   Så som du ser Martin – du tar feil. Det er ikke meldt om nok bivirkninger til å sette kaffen i halsen. Snakker vi om Paracet eller Ibux, da er jeg enig.

   Kilde http://www.bandolier.org.uk/booth/Risk/dyingage.html

   Kilde for bivirkninger her side 4 https://legemiddelverket.no/Documents/Bivirkninger%20og%20sikkerhet/Rapporter%20og%20oversikter/Koronavaksiner/20210617%20Rapport%20over%20meldte%20bivirkninger%20av%20koronavaksine.pdf

   Svar
   • Wasan Totland
    25 juni 2021 14:12

    3 av ti tusen eller 0,03% er de tallene Bhakdi annonserte ville dø i løpet av et år av kvakksinen basert på forsøkene de hadde hatt. Vi vet ennå ikke helt hvor mange som vil dø fordi vi i en tidlig fase ennå. Tallene er forøvrig mye høyere enn de som dør av den angivelige sykdommen annonsert i offentlige statistikker. Det er mye som er underlig her. Forsøket ruller videre.

 • Hei Legen, fint å se du leser denne rapporten, vi ser tydeligvis ikke samme bilde av den. Det jeg leser er rapporter om blodprop i lungene, synkoper, anafyaktiske sjokk, dypventromboser, blodpropper og hjerneblødninger, samt dødsfall. WHO har endret retningslinjer til at de IKKE anbefaler vaksingering av barn og unge, likevel kjører mediene i Norge på med at de unge og friske skal vaksinere seg. Og det finnes dokumenterbare behandlingsformer for covid-19 som ikke krever bruk av eksperimentelle vaksiner… Fint du holder deg oppdatert, legger ved linker for å dokumentere det jeg sier. Husk do no harm…

  https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/covid-19-vaccines/advice
  https://journals.lww.com/americantherapeutics/Abstract/9000/Ivermectin_for_Prevention_and_Treatment_of.98040.aspx
  https://legemiddelverket.no/godkjenning/koronavaksiner/meldte-mistenkte-bivirkninger-av-koronavaksiner

  Svar
 • Hei legen, hvis du ikke har sett en eneste pasient med bivirkninger etter covid vaksinen så lurer jeg på om du forsømmer tjenesten din. Sjefen din Steinar Madsen sa i et intervju i Nettavisen 22.04.21 at alle må forvente bivirkinger. Rapportene fra legemiddelværket viser tydelig en masse alvorlige skader, bivirkninger og komplikasjoner som disse vaksinene gir som f.eks Blodprop i lungene, hjerneblødninger/blodpropper, anafylaktiske sjokk og dødsfall, at du bagatelliserer dødsfall med at det er de over 60 som dør er ganske trist, og å sammenligne det her med paracetamol forgiftning er å trivialisere å snakke rundt grøten. WHO har endret anbefalning til at barn og unge som er friske ikke skal vaksineres med disse preparatene, vil du følge etter? Husk do no harm

  https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/covid-19-vaccines/advice

  Svar
  • Det er du som ikke leser. Heller ikke mitt svar. Jeg sa ikke at jeg ikke hadde sett noen med «bivirkning» og det sa heller ikke du. Både du og jeg brukte uttrykket «skade», og det har jeg ikke sett. Bivirkninger har jeg naturligvis sett, f.eks hodepine, smerter på injeksjonsstedet, lett feber og uvelfølelse. ALLE gikk over uten behandling innen 3 dager – samme hos meg selv forøvrig.

   Tilbake til rapporten: Det står klart at antall alvorlige bivirkninger var totalt 907 (inkludert dødsfall) etter totalt 2 676 333 doser. Det er altså 0,03 %, og det er naturligvis ikke «masse alvorlige skader». Blodpropp i lunge har man kun sett ved AZ-vaksinen, og derfor ble denne ikke brukt videre. Du må peke på hvor i litteraturen du finner «masse hjerneblødninger og blodpropp». Det jeg ser er at det av totalt 3.8 mill doser satt er det meldt 5 slike tilfeller, og disse KUN etter AZ. Det er ikke meldt om noen med anafylaksi etter Pfizer / Moderna, men et par tilfeller med AZ.

   De om døde var stort sett over 80 år. For de aller fleste kan man ikke si noe om dødsårsak, fordi forventet levealder i Norge er for menn ca 81 år og for kvinner 84 år. Så at det dør et antall av disse tilfeldigvis etter vaksinen er naturligvis synd – men forventet. Det døde også ikke-vaksinerte eldre i samme alder samtidig, av naturlige årsaker.

   WHO har tidligere (april-21) uttalt seg mot vaksiner til barn, men pr 12/6 støtter WHO uttalelsen fra CDC som sier at vaksiner til barn ned til 12 år er anbefalt.

   Igjen – du plukker ut det du liker og leser ikke resten. Nokså typisk for å understøtte ens egen posisjon. Les hele rapporten og hold deg til fakta. Ta vaksine hvis du vil, la vær hvis du ikke vil. Men ikke spre falsk informasjon.

   Svar
   • Wasan Totland
    26 juni 2021 12:01

    Her er uttalelsen fra en forsker ved navn DR Briaqn Bridle
    We have known for a long time that the spike protein is a pathogenic protein. It is a toxin. It can cause damage in our body if it gets into circulation,» Bridle warned. The logic of COVID-19 vaccines is to use its spike proteins to activate the body’s immune system so that when it does get infected with the actual coronavirus, the immune system will recognize it and respond in a way that can fight COVID. Bridle warned, however, that the coronavirus spike protein does not merely cause an immune system response, but also causes health problems. The vaccine researcher found that lab animals who were injected with a purified coronavirus spike protein developed cardiovascular problems and showed to cross the blood brain barrier, thereby damaging the brain. The vaccine researcher claims that the coronavirus spike protein can also attack receptors on blood platelets and cells that line the blood vessels, which cause it to clump and clot. Senior research scientist Stephanie Seneff at Massachusetts Institute of Technology claims that the leaked Pfizer study from Japan makes it «clear» that COVID vaccines have a direct effect on the bloodstream, «causing systemic damage» such as «cardiovascular and cognitive problems.» Spike protein, on its own is the cause of the vascular, neurodegenerative, problems, not the virus. In the original theory it stay’s in deltoid, goes to local draining lymph node, activates immune system. But a new bio-distribution study from Japan tracked the vax and spike proteins. It gets into the blood within days of vax, accumulates in spleen, brain, bone marrow, liver, adrenal glands, with high concentrations in ovaries.»

   • Wasan Totland
    26 juni 2021 12:19

    Det de immunologene som har jobbet lenge med disse såkalte vaksinene (Fullmich, Cahill, Bhakdi) sier er at alle som får dem kan risikere å få blodpropper når de kommer inn i blodbanen. Blodet sirkulerer i forskjellig hastigheter og der denne er minst vil de største skadene oppstå. Det er derfor en rekke slike blodpropper som ikke blir registrerte og som løser seg opp selv. Du som lege har en formidabel oppgave med å tilbake vise alle disse forskningsresultetene. Da er det vel enklere å demonisere de som kommenterer. Plukke ut saker å ting de skriver og hevde at det ikke er i sammenheng. Selv har legen ikke brukt tusenvis av timer på å sortere ut fra disse videoene men hevder hardnakket at uttalelser fra topper i WHO, som ikke har den fjerneste anelse om temaet og som har kjøpt seg stillinger der, skal veie tyngre. Hvorfor etterleves da ikke WHOs anbefalinger angående antall sykler ved pcr testen? Hvorfor skal for eksempel en spøyte inn i blod og lymfesystemet forhindre at lunger blir angreper i det respiratoriske systemet? Hvorfor modifiseres ikke de såkalte vaksinene? Man utviklet dem på 2 mnd og de skal være perfekte? Hvorfor kommer det ut statistikk på kort tid som krever et stort tallmateriale fra lengre studier av enormt mange mennesker? Spørsmålene er svært mange.

 • Oj da der tok vi legen i å lyve;) plutselig var det masse bivirkninger, komplikasjoner og skader ved disse det vedkjenner du deg… WHO sier nå IKKE vaksiner til Children and Adolecants les linken over…. Kan du si hva langtidseffekten av disse eksperimentelle vaksinene er om ett, tre og fem år? Hva er kompensasjonen for de som blir kvestet og får ødelagt livene sine som følge av disse innsprøytningene? Hvorfor tilbakeholder legestanden informasjon om alternative behandlingsmetoder mot covid-19 som ikke innebærer vaksinering med eksperimentelle vaksiner med dokumenterbare livstruende bivirkninger?

  Svar
 • Men hør her vi kan jo bruke coronapasset til å slippe hverandre, så kan de vaksinerte som er dominert av de eldre, de med i risikogruppene, de offentlig ansatte, de på NAV støtte, de psykisk og fysisk syke, de autoritetstroe og politikerene bo ett sted. Dere kan få Oslo og Bergen og Trondheim særlig de moderne blokkene, der du bor i et butikkvindu, værsågod it’s all yours! Så kan vi uvaksinerte det vil si bla: barna og de unge, yogalærerindene, kommunistene, høyreekstremistene, finansfolk, kvinder som liker nærkontakt, alternativ behandlere, systemkritikere, de synske, og alle de andre uvaksinerte vi kan få resten av landet. De vaksinerte må jo ikke annstrenge seg for mye for tretthet og hjertekarsykdommer er jo noe dere har fått innsprøjtet i dere nå… Farvel….

  Svar
 • Jeg skal ikke diskutere mer, det er tydelig at dere har et verdensbilde som ligger så fjernt fra det jeg ser at det ikke er mulig. men jeg bare lurer: Er det ikke slitsomt og gå rundt redd og skremt for alt hele tiden? Hvordan klarer dere å leve med så mye angst? Dere er jo redd for alt! Staten, befolkningen, 5G, sprøyter, vaksiner, tabletter, leger, Bill Gates og George Soros, Chemtrails. psykisk påvirkning, vindmøller, EU…Jeg fatter ikke at man klarer seg. Men det er deres problem.

  Svar
  • «Er det ikke slitsomt og gå rundt redd og skremt for alt hele tiden?»

   Det er jo motsatt.
   Det er du/dere som er redde.
   Redde for klimakrise, redde for et virus som er mildere enn tidligere års virus, redde for ikke å ha eget immunsystem, redde for land som ikke angriper andre land, redde for frihet, redde for å tenke sjøl…

   Vi er bare redde for zombier som ikke tenker sjøl, – og kan settes i gang til hva som helst.

   Svar
 • Hei Legen du som er redd ikke oss. Vi støtter ikke lockdown og nedverdigende helseskadelige masker mot et virus som er litt mindre dødelig enn vanlig sesong influensa. Vi ser alle ting forskjellig: Kommunistene ser corona som kapitalismens egen evne til å fortære seg selv, nasjonalistene ser corona som globalister som vil ødelegge nasjonene de elsker, de religiøse ser corona som den evige kamp mellom det gode og det onde, de med kritisk tankesans ser en masse absuditeter, løgner, hvitvasking og bortforklaringer. Hvis du ikke klarer å stille et kritisk spørsmål ved de mange tingene du nevner. Husk kirtisk analyse er noe du hadde et kurs om under medisinstudiet, det var for at du skulle lære noe….

  Svar
  • Wasan Totland
   26 juni 2021 0:28

   Det er vel slik at det hele er et propagandastunt fra denne såkalte legen. Jeg, og flere andre her inne, har sikkert like mye skolegang som disse legene. Når det gjelder kosthold har de veldig lite. Myndigehtene har tidligere plassert inn sine zombier her inne. Hvorfor skulle det ikke være bare en til. De vi referere til er biologer og forskere som har langt mere kunnskap enn en vanlig lege. Jeg stilte min et par kontrollspørsmål. Han sa at FHI og myndighetene tenkte for han. Det var nok for meg. Har forøvrig bioteknologi som hovedfag uten at jeg brisker meg for det da det ikke er det det handler om, men å tilegne seg kunnskap. De som ikke har skjønt at hele pandemien er et hoax må ha svært tungt for det. Skulle ønske Snowden eller noen andre fant noe om kartleggingen til de som styrer på nå.

   Svar
 • Vidar Johansen
  25 juni 2021 11:09

  «… Vi offentliggjør denne artikkelen for å understreke at det finnes effektiv behandling mot covid-19. »

  En slik påstand betinger jo at man tror på at viruset eksisterer. Jeg er ikke overbevist om det.
  Det finnes sikkert hauger av greier som kan gi oss det vi klassisk har kalt influensa. Jeg leste et sted at på verdensbasis så hadde det vært registrert ca 38 millioner influensatilfeller i sesongen forut for den såkalte pandemien, og etter at den angivelig brøt ut så var tallet 200. Hvor det kommer fra vet jeg ikke, men saken er jo den at antallet døde av influensa/covid i Norge har droppet til halvparten det siste året og det i seg selv sier meg at her er det ingenting utenom normalen å være bekymret for. Covid-19 PCR-tester finner jo «smittetilfeller» hos alt og alle, selv om de er friske, og det sier meg at testene er bare bløff alle sammen. Hvordan så store mengder av folk rundt omkring fortsatt kan gå rundt å tro at «viruset» og alle «variantene» er en trussel for folk er meg en gåte, men det sier en hel del om hvor mye makt løgn-mediene har over folks virkelighetsoppfatning. I klassisk forstand er man ikke smittet av noe så lenge man ikke også har symptomer på at man er syk, noe man det siste året har glattet over ved å kalle det «milde sykdomsforløp», selv om det ikke er symptomer i det hele tatt. Denne massevaksineringen for noe som ikke er reelt er jo det glade vanvidd, og hva som skjer på lengere sikt med helsa til de som får den gjenstår å se. Vi vet jo at Kill Gates har en agenda. Han ønsker å redusere befolkningsveksten. Kanskje vaksinene forringer forplantningsevnen, hva vet jeg, men poenget er at man bør holde seg unna dem og stole på sitt eget immunsystem så lenge det ikke er noen reelle trusler å se. Kill og farmaindustrien tjener usannsynlige penger på dette og det er her det begyner å stinke svindel, og i kraft av det vanvittige mediesirkuset, samt reelle lockdowns og restriksjoner er det også klart at det ikke er bare hos Kill & co at det stinker. Hva faen er det som egentlig foregår?

  Svar
  • » Hva faen er det som egentlig foregår?»

   Ja, det er mye underlig i denne «pandemien».
   Hvis jeg snakker med de engstelige og forteller at det er dødd under halvparten i Norge i forhold til tidligere influensaår, – så er svaret: «Ja det er fordi vi har fulgt myndighetenes oppfordringer ( altså trusler!) og passet oss.»

   Hvis jeg sier at det samme er tilfelle i åpne, tett befolkede, fattige India, selv om myndigheter og media ikke forteller det og vet at folk har dårlig tallforståelse -så er svaret: «Ja, men langtidsvirkningene og dødsforløpet er visst grusomt.
   Og husk massegravene i Italia og USA. »

   Hvis jeg sier at mediafortellingene om massegraver er løgn, og at man alltid har brukt «massegraver» i disse områdene når det ikke er slektninger. Og at dødsforløpet og påståtte «langtidsvirkninger » er mediaskapt. -Og så spør hvorfor de ikke reagerer på at vi daglig får oppdateringer om antall døde, – men ikke i FORHOLD TIL tidligere år.
   Så sier de at de stoler på myndighetene.

   Selv om myndighetene lyver, og ikke arresterer media når media lyver?
   » Ja, … men hva skal vi tro?»
   Dere skal ikke tro, SE PÅ TALLENE! 😉

   Det kan virke som folk ikke liker å tenke sjøl lengre, – at de er blitt zombier.
   Det er dette som er skremmende, mest med tanke på politikk generelt, – nå og i framtiden.
   Ikke dette milde influensaviruset .

   Svar
   • Hva faen er det som egentlig foregår ?.Oppløsningen av samfunn og enkeltstater er målet tror jeg,det er lenge forutsett av de som er kritiske til styresmaktene.
    Det kan vise seg at valget i USA skal gjennom extraomganger,det vil bli det totale vanvidd isåfall.
    Opp av asken skal det komme en nysstriglet fugl som skal kneble all frihet,vi blir produksjonsmidler for å behage eliten,nettopp slik det er idag,bare mye verre.
    Anbefaler å lytte til James Corbett,youtube,han er av den mening at systemet av idag kontrollerer begge sider av politikk og folk.Han har gode argumenter.

   • Tor Larsen
    29 juni 2021 7:29

    Slik har det nok vært lenge, nærmest som at tanken om at Gud og Fanden egentlig viser seg å være en og samme makt, bare med en praktisk arbeidsfordeling. Tanken blir bare litt vel verdsliggjort når en merker at direkte opponenter på underlig vis samvirker om å skape situasjoner som passer så godt inn i det samme mønsteret og skaper høvelige tilstander. Hvorfor har både Russland, Iran og Vesten kjøpt idéen om SARS-CoV-2 som en fryktelig trussel når all sann og sammenlignende statistikk beviser at sykdommen Covid-19 knapt nok kan sies å eksistere som annet enn influensa?

    Jeg har interessert meg for hvordan kriger blir til. Den annen verdenskrigs sanne bakgrunn viser at de som vi oppfatter som motstandere må ha samarbeidet over hodene på alle involverte utenom en liten indre krets. Generalene visste ingenting. Hitlers og Eva Brauns jødiske genetikk er mildt sagt påfallende. De samme finansfyrstene virket på begge sider. Den manglende nazistiske kritikken direkte mot finansfyrstene, men med fokuset på vanlige jøder, ble akkurat passende til å skape etterkrigstidens Israel. De alliertes samlede innsats for å skape et åpenbart falskt bilde og Hitler som rollefigur mens han gjorde trekk på trekk for å tape krigen som så suksessfullt ble innledet. Det hele kan knapt ha vært annet enn et skittent teaterspill, fullstendig blottet for medmenneskelighet og slik er det fortsatt. Bare en overveldende majoritet i de blinde og døve massene fortsetter å legge grunnen for denne svimlende hyperkriminaliteten.

   • Alle vet at penger er det som styrer økonomien i samfunnet.Alle vet at økonomi er det som setter grensene for politikken.men ikke alle vet at det er bankene som skaper pengene og at det dermed er bankene som styrer politikken.Det vet nesten ingen og at det dermed ugyldiggjør påstanden om at vi lever i et demokrati.

   • Alle vet at penger er det som styrer økonomien i samfunnet.
    Alle vet at økonomi er det som setter grensene for politikken,men ikke alle vet at det er bankene som skaper pengene og at da blir det de(bankene) som styrer politikken.
    Det vet nesten ingen.

 • Det rare med denne vaksinen ,det er jo at først pøste de vidundermiddelet ut på verdens befolkning,de lovpriste det,men de kunne ikke si hvor lenge du var immun.Burde ikke det blitt testet før de solgte den ?.Og når vaksinerte blir syke,hvor immune er de da ?.

  Svar
  • » .men de kunne ikke si hvor lenge du var immun..»

   Og/mens vi vet at hvis du blir «smittet», ( med en uegnet test) er de fleste uten sykdoms-opplevelser. Og kun en brøkdel blir syke, – og kommer seg igjen.
   Og der dødstallene er UNDER HALVPARTEN av tidigere influensabølger.

   Så er dette en epidemi/pandemi ! ?
   Hva blir det neste vi blir innbilt?
   Hva blir det neste vi blir beordret til å gjøre i neste politisk spill?

   Jeg tror at dette er en test på hva de forkjellige landenes politiske infantile «ledere» og media kan få sine innbyggere med på uten at de protesterer og begynner å tenke ( og regne) sjøl.
   Og/så – Hva blir det neste?

   Svar
 • Till:
  Generaldirektör Johan Carlson
  Folkhälsomyndigheten
  Nobels väg 18
  171 65 Solna
  Solna den 23 juni 2021
  1. Det finns ingen signifikant ökning av dödstalen under 2020 jämfört med de senaste 20
  åren.
  2. 2009 ändrade WHO (Världshälsoorganisationen) definitionen av pandemi från att
  vara baserad på dödsfall till smittofall.
  3. Under vinterhalvåret 2020/2021 har Folkhälsomyndigheten rapporterat nästan noll fall
  av influensa.
  4. PCR-tester som körs i 35 cykler eller fler, ger 97 procent falskt positiva svar. I
  Sverige körs 45-50 cykler.
  5. Munskydd begränsar inte spridning av luftvägsvirus. Istället ökar de risken för
  bakteriella luftvägsinfektioner.
  6. Det finns ett tydligt samband mellan D-vitaminbrist och risk för sjukhusvård vid och
  dödsfall av Covid-19.
  7. Ivermektin fungerar för att förebygga och behandla Covid-19, dock kan svenska
  läkare inte skriva ut detta.
  8. Hydroxiklorokin, zink och azitromycin är en effektiv kombinationsbehandling mot
  Covid-19.
  9. Nedstängningar har inget vetenskapligt stöd för att begränsa smittspridning av Covid19. Tvärtom orsakar nedstängningar ekonomisk skada, ökad psykisk ohälsa och
  fördröjd diagnostik av cancer- och hjärtkärlsjukdomar.
  10. För övrigt friska barn dör inte i Covid-19. Det finns ingen anledning att ge barn en
  experimentell injektion.
  11. Covid-injektionen är inte ett vaccin i traditionell mening, utan en form av genterapi
  där individen fortfarande kan bli smittad.
  12. Vanligtvis tar det 5-15 år att utveckla ett nytt vaccin. Sedan februari 2021 observeras
  en ökning av Covid-dödsfall samtidigt som folk har tagit injektionen.
  13. Vi är nu i en kombinerad fas 3 och fas 4 i en läkemedelsprövning utan informerat
  samtycke från individen, vilket strider emot Nürnbergkonventionen.
  14. Vaccinationspass kommer att leda till ett apartheidsystem och ytterligare minskad
  individuell frihet.
  Vi ska alltid försöka bota patienten, när vi inte kan bota ska vi lindra, när vi inte kan
  lindra ska vi trösta, och framförallt får vi inte skada patienten. Bota Sverige
  kräver att Covid-injektionerna upphör omgående i alla åldersgrupper.
  För Bota Sverige
  Glenn Dormer Hanna Åsberg
  Leg. läkare Leg. läkare, specialist i allmänmedici

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

U-land prioriterer å kvitte seg med fattigdom.

Klimasaken er uaktuell politikk.

Forrige innlegg

Konspirasjonsteori?

4 britiske piloter døde i løpet av en uke. Minst 80% av pilotene er vaksinert.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.