POSTED IN Diverse, Helse, Virkelighetsforståelse

Konspirasjonsteori?

4 britiske piloter døde i løpet av en uke. Minst 80% av pilotene er vaksinert.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne meldingen kan oppfattes om en konspirasjonsteori for det foreligger ingen dokumentasjon på at pilotene døde av vaksinen. 

Og jeg kjenner konkret til en kvinne i Norge som døde brått et noen få dager etter andre runde med vaksine. Offisiell dødsårsak: hjertesvikt. Jeg kan ikke dokumentere at det var vaksinen som var årsaken, men hva vet vi hvis det ikke utføres obduksjoner?

Vi vet at mange dør brått og uventet både nå og tidligere, ikke minst eldre. Men uten statistiske undersøkelser kan vi ikke vite noe sikkert om vaksinene også dreper. 

Og uviljen til å undersøke dette i Norge er nesten til å ta å føle på. Den er kollektiv fordi et flertall støtter vaksinekampanjen og vil svært ugjerne få meldinger om at vaksinene dreper – noe de faktisk også gjør ifølge folkehelseinstituttet.

Knut Lindtner (red. Derimot)

Fire britiske Airline-piloter er døde på en uke. Flyselskapet avviser at det har med vaksinene å gjøre, men få er overbevist.

Av Laura Enrione.

British Airways mistet fire av sine piloter denne uken, og sosiale medier tror at årsaken til dødsfallene hadde noe med vaksineringen mot CCP-viruset å gjøre.

Men det har ikke blitt bekreftet at alle disse fire var blitt vaksinert.

Tidligere denne uken dukket det opp en uidentifisert mannlig stemme på sosiale medier. Han påstår at det var tre piloter fra British Airways (BA) som hadde dødd snart etter at de tok Covid-19-vaksinen.

«Så vi har hatt tre BA-piloter som har dødd de siste syv dagene, ikke sant? Den tredje piloten døde sist uke», sier stemmen som hevder han fikk denne nyheten via venner.

«De to første fyrene var i førti- og femti-årene, denne siste var midt i trettiårene. Han var fullstendig frisk, ingen underliggende forhold. Han fikk sin andre vaksine, og så døde han i løpet av få dager, akkurat som de første to».

Ifølge denne stemmen så har det ført til at BA har hatt «krisesamtaler» med regjeringen om de fortsatt skal vaksinere pilotene med de vaksiner som er tilgjengelige nå.

« Saken er naturligvis at omtrent 80 prosent, ifølge min venn i BA, 80 til 85 prosent har blitt vaksinert». fortsetter stemmen. Han sier det har blitt «en alvorlig sak» for de som fortsatt får lov å fly, det er bare 10 prosent av dem.

Ikke lenge etter begynte bilder av fire kondolanseprotokoller for fire BA-pilotene som nylig var døde å dukke opp på Twitter.

I en kunngjøring fredag 18. juni bekreftet British Airways at de faktisk hadde mistet fire piloter, det stemte. Men de slo fast at dødsfallene ikke hadde noe med Covid-19-vaksinene å gjøre.

«Dessverre har fire fra vårt pilotsamfunn dødd nylig. Våre tanker går til deres familier og venner. Men det er ikke noe sant i påstandene på sosiale medier at de fire dødsfallene har noe med hverandre å gjøre», skriver British Airways på Twitter.

white and red UNK airplane under blue sky during daytime

Reuters kom snart med en fakta-sjekk for å slå fast opplysninger. De skrev at Storbritannias Medicines & Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) slo fast at det ikke hadde vært noen «krisesamtaler» med Storbritannias viktigste flyselskap.

«Vi har ikke blitt gjort oppmerksom på dødsfall blant BA-piloter etter at de har fått Covid-19-vaksine. Og det har ikke vært noen diskusjoner med BA eller andre flyselskaper om å forhindre piloter fra å fly etter at de har blitt vaksinert mot Covid-19», sa dr. Sarah Branch, direktør for årvåkenhet og risiko i å administrere medisiner fra MHRA, ifølge Reuters. 

«På det nåværende tidspunkt er det ingen restriksjoner i luftfarten eller i andre industrier og aktiviteter som følge av vaksinasjonen».

Men ikke alle var overbevist.

American Conservative Movement har dissekert BAs kunngjøring , og sier at det var uklart, at  BA unngikk å kunngjøre at det var sant at pilotene fikk vaksinen var like før de døde.

«Ingen omtale av vaksinene eller Covid-19. Dødsfallene trenger ikke ha noen teknisk «koblling» til dette. Men når det gjelder reaksjoner en stund etter vaksinen, så kan sammenhengen med tilstanden i De Forente Stater være enda verre enn i Storbritannia», sier bevegelsen og deler følgende tweet:

«Så har vi altså hørt rykter om at flyselskapene var bekymret rundt flyging etter at pilotene har fått vaksinen. Ryktene er bekymringsfulle. Nå hører vi om plutselige dødsfall hos fire vaksinerte BA-piloter.

Si meg, er disse historiene rykter også?  Bildene beviser ikke noe. I øyeblikket. Men følg med på denne triste historien. Twitter er full av tvilsomme meninger også».

«Vil flyselskapene råde vaksinerte folk til ikke å reise? British Airways må være klare og tydelige overfor sine millioner av passasjerer og tusenvis av ansatte rundt de nylige dødsfallene til fire piloter», sier en bruker av Twitter.

«British Airways kunngjorde at fire av deres piloter (30 – 50 år gamle) døde forrige uke. De påstår at det ikke er noe kobling til at de var blitt vaksinert. Hvordan kan de vite det etter så kort tid?» skriver en annen Twitterbruker.

«Fire piloter og på så kort tid. Hvor mange ganger har det skjedd i de siste ti årene», spørres det i en annen tweet.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Daniel Klein

https://thebl.com/world-news/four-british-airline-pilots-died-in-one-week-airline-dismisses-the-vaccine-link-but-few-convinced.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Vi påvirker det mest følsomme menneskelige organet: Lommeboken.»

Infomasjon om effektiv medisin mot Covid-19 må derfor blokkeres.

Forrige innlegg

Våre politikere og medier møter seg sjøl i døren.

Hvem stod bak drapet på kvinnen som ble skutt i Capitolbygningen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.