POSTED IN Helse

Vi må vende fokus.

Fra sykdom til helse!

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi spiller legemiddelindustriens spill

Legemiddelindustrien spiller et spill som heter «Big Pharma». I spillet «Big Pharma» er pasientenes liv innsatsen, legemidler er spillbrikkene og store formuer er premie. Og legemiddelindustrien vinner hver eneste omgang fordi de selv skriver reglene. Alle ser likevel ut til å elske spillet «Big Pharma» og deltar med stor begeistring.

____________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Mer D-vitamin!
____________________________________________________________________________

Selv «de alternative» snakker om alternative legemidler når de skal være alternative. De alternative setter pengene sine på legemiddelet Ivermectin, som alternativ behandling for covid-19. De som forfekter alternativ behandling spiller også ivrig med i legemiddelindustriens gigaspill «Big Pharma».

I spillet «Big Pharma» er fokuset alltid sykdom og behandling med legemidler.

Helse handler ikke om sykdom og legemidler. Helse handler om å holde folk friske og unngå sykdom. Da er immunforsvaret nøkkelen. Den som har makt over immunforsvaret vårt, styrer også helsa vår.

I dag er det legemiddelindustrien som har makta over immunforsvaret vårt. For å fortsette med det, er det viktig å kontrollere reglene for bruk av vitamin D.

blur board game business challenge
Photo by Pixabay on Pexels.com

1983 publiserte den italienske legen Diego Provvedini en forskningsstudie som viser at immunceller har en kontakt der vitamin D kan koble seg på og styre gener. Dette fyrte av mye forskning på sammenhengen mellom D-vitamin og immunforsvaret. I dag vet vi at vitamin D styrer 3.000 gener.

Høydepunktet i denne forskningen ble nådd 7. mars i 2010, da det anerkjente forskningstidsskriftet «Nature Immunology» publiserte en forskningsstudie fra den danske professoren Carsten Geisler. Geisler forklarer selv konklusjonen i studien slik i et intervju med det danske forskningsmagasinet vitenskab.no:

VI HAR OPDAGET, AT IMMUNFORSVARETS DRÆBER-T-CELLER ER LIGE SÅ AFHÆNGIGE AF D-VITAMIN, SOM EN BIL HAR BRUG FOR ET BILBATTERI FOR AT KUNNE STARTE. MED ANDRE ORD: UDEN D-VITAMIN KAN DRÆBER-T-CELLEN IKKE KOMME I GANG MED SIT ARBEJDE.

Nettstedet Norsk Helseinformatikk omtalte i 2010 Geislers forskningsstudie i en artikkel: Vitamin D tar vare på immunforsvaret. Bortsett fra det ble Geislers studie forbigått med total taushet fra norske medier.

Det er også de senere årene publisert mye forskning som bekrefter at vitamin D ikke styrker, men STYRER immunforsvaret. Her er en liste med publiserte forskningsstudier som viser historikken i denne forskningen fra 1983 til 2018.

Bunnlinja i denne forskningen er ganske enkel: Så lenge immunforsvaret har tilgang til nok vitamin D, holder vi oss stort sett friske.

joker playing card on persons hand
Er vitamin D jokeren i kortstokken som slår ut selve Big Pharma?

Så lenge vi fortsetter å spille spillet til legemiddelindustrien, vil kunnskapen som viser at vitamin D styrer celledeling i immunforsvaret være parkert i en hule, dypt nede i de vitenskapelige forskningsdatabasene. Vitamin D er bannlyst fra spillbrettet til Big Pharma.

Grunnregelen i spillet Big Pharma går ut på å behandle alle kjemiske forbindelser som legemidler: Hvis såkalte «placebokontrollerte studier» ikke dokumenterer at vitamin D virker som legemiddel mot sykdommer, da er vitamin D verdiløst. Den regelen blir knallhardt håndhevet av Verdens helseorganisasjon, WHO. WHO tillater å bruke vitamin D som placebo (narremedisin) i plaecebokontrollerte studier av vitamin D.

Big Pharma et gammelt spill som ble laget av John D. Rockefeller og Andrew Carnegie i 1910. Da fikk de to superkapitalistene produsert Flexner-rapporten (kilder: 1234). Flexner-rapporten brukte de to finansmagnatene til å sparke Hippokrates ut av vinduet og snu legenes fokus bort fra helse og over på sykdom.

Da amerikanske myndigheter aksepterte Flexner-rapporten, kunne Rockefeller og Carnegie gjøre om sykehus til kjemiske laboratorier og pasientene til forsøksobjekter for en splitter ny megaindustri: Legemiddelindustrien.

Funfact: Flexner-rapporten ble i 1926 grunnlaget for det norske helsevesenet, da John D. Rockefeller brukte en million kroner til å etablere «Statens serum- og vaksineinstitutt» i Oslo. Som en viktig del av etableringen ble mange ansatte i Statens serum- og vaksineinstitutt» hentet over til USA for «opplæring» ved Rockefellers opplæringsanstalter. I dag heter institusjonen «Folkehelseinstituttet» og er WHO’s forbindelseslinje inn i norske helsemyndigheter.

D-vitamintilskudd kan aldri bli en del av spillet «Big Pharma». D-vitamintilskudd (som heter kolekalsiferol) er kjemisk inaktivt og kan ikke påvirke kroppen mer enn om vi spiser klinkekuler. Når legemiddelindustrien «beviser i placebokontrollerte studier» at vitamin D ikke virker, har de forsket på et stoff som ikke påvirker kroppen.

D-vitamintilskudd må aktiveres før det blir til steroidhormonet kalsitriol. Cellene i kroppen bestemmer selv når vitamin D skal aktiveres. Når D-vitamin blir aktivert, er det et hormon som styrer 3.000 gener. Hormonet kalsitriol vil ikke legemiddelindustrien verken forske på eller snakke høyt om.

Et nyhetssøk i Google på ordet kalsitriol viser at hormonet kalsitriol siden 2010 er nevnt fem ganger i norske medier. Ikke engang riksleksikonet Store Medisinske Leksikon, nevner hormonet kalsitriol i sin artikkel om vitamin D. Det livsviktige steroidhormonet kalsitriol er sannsynligvis helsevesenets best bevarte hemmelighet.

man jumping on the middle of the street during daytime
Fokus må settes på helse, ikke på sykdom.

Vitamin D handler ikke om medisin. Vitamin D handler om helse. Vitamin D er ikke medisin vi skal hive innpå for å bli friske ETTER at vi har blitt syke. Vitamin D er råvaren til hormonet vi må ha for å holde oss friske.

Det er D-vitaminmangel som gjør oss syke fordi immunforsvaret kræsjer i flammer allerede ved takeoff uten tilgang til vitamin D.

Det er legemiddelindustrien, gjennom sine gigantiske forskningsfond, som finansiere det meste av medisinsk forskning. De fem største «filantropiske» forskningsfondene rår over 900 milliarder kroner. Dette er formuer som brukes til å støtte forskning på legemidler som kan patenteres og selges i dyre dommer av «filantropene» som eier legemiddelindustrien.

Forskning på vitamin D er rent tap for legemiddelindustrien. Derfor er mye av forskningen på vitamin D merket med «not funded». Vitenskapelig forskning på vitamin blir ofte gjort på dugnad.

Hvis vi fortsetter å spille legemiddelindustriens 111 år gamle sykdomsspill, vil det avle mer uhelse. Eller som legemiddelindustrien sier det: Markedet for sykdom vil øke.

Hvis vi ikke lenger vil være en del av innsatsen i spillet «Big Pharma», er det superenkelt å hoppe av: Lag sommer om vinteren! Spis D-vitamintilskudd for å erstatte produksjonen vi mister når sola ikke lenger er sterk nok til å produsere vitamin D i huden.

Forsidebilde: Senjuti Kundu

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Og: Glede i hjertet gir god helse.
  Dette vet FHI, og andre i vår administrasjon.
  Derfor er den frykt – situasjonen innbyggerne nå er satt i av myndighetene, enten det gjelder Covid, klima eller strømpriser, pengerente-frykt, eller forbud mot sosial kontakt, sykdomskapende.
  Og alt uten grunn.
  En befolkning holder seg lettere frisk når den har tro på framtida og ikke blir frykt-manipulert.

  Svar
 • Robert F. Kennedy, Jr. : The Real Anthony Fauci.

  Robert F. Kennedy, Jr. s er sønn av tidligere senator og justisminister Robert F Kennedy og nevø av tidligere president John F Kennedy. Han har skrevet en bok (The Real Anthony Fauci) som angriper Anthony Fauci og det medisinske etablissementet. Denne boken har blitt en publiseringssensasjon, og har en hel uke vært nr 1 på Amazons bestselger liste.

  https://www.amazon.com/Real-Anthony-Fauci-Democracy-Childrens/dp/1510766804/ref=sr_1_1?keywords=the+real+anthony+fauci&qid=1639649025&sr=8-1

  Boken har imidlertid blitt møtt med total stillhet i de etablerte amerikanske mediene.

  Nesten halvparten av hele boken – rundt 200 sider – er viet til å presentere og fremme den forbløffende påstanden om at alt vi har blitt fortalt om HIV / AIDS i mer enn 35 år sannsynligvis er en medisinsk svindel.

  I stedet for å være årsaken til AIDS, er HIV-viruset sannsynligvis ufarlig og har ingenting med AIDS-sykdommen å gjøre. Men når individer ble funnet å være smittet med HIV, ble de utsatt for ekstremt lukrative AIDS legemidler, som faktisk var dødelige og ofte drepte AIDS-pasientene. De tidligste AIDS-tilfellene hadde for det meste vært forårsaket av svært tung bruk av bestemte ulovlige rusmidler, og HIV-viruset hadde blitt feildiagnostisert som årsaken til AIDS. Men siden Fauci og de profitthungrede legemiddelfirmaene snart bygde enorme imperier på denne feildiagnosen, har de i mer enn 35 år kjempet veldig hardt for å opprettholde og beskytte denne feildiagnosen, og utøver all sin innflytelse for å undertrykke sannheten i media mens de ødelegger karrierene til ærlige forskere som utfordret den svindelen.

  Før Covid-utbruddet hadde AIDS sannsynligvis i nesten førti år vært verdens høyest profilerte sykdom, og angivelig er det brukt rundt to billioner (to tusen milliarder) dollar i forsknings-og behandlingskostnader på AIDS. Så å hevde at sykdommen egentlig ikke eksisterer, virker som å være toppen av galskap.

  Robert Kennedy får imidlertid støtte fra mange fagfolk, blant annet fire nobelprisvinnere, og herunder Kary Mullis og Luc Montagnier, den medisinske forskeren som vant Nobelprisen i 1984 for oppdagelsen av HIV-viruset. Luc Montagnier skriver: «Tragisk for menneskeheten er det mange, mange usannheter som kommer Fra Fauci og hans støttespillere. RFK Jr. avslører tiår med løgner.” Så langt tilbake som på San Francisco International AIDS Conference i juni 1990, hadde Montagnier offentlig erklært » HIV-viruset er ufarlig og passivt, et godartet virus.”

  Og han var knapt alene. Kennedy forklarer at året etter, organiserte en topp Harvard mikrobiolog en gruppe som inneholder noen av verdens mest anerkjente virologer og immunologer, og de utstedte en offentlig uttalelse, godkjent av tre andre Nobelprisvinnere, som påsto det samme.

  Som Kennedy forteller historien, var imidlertid AIDS-forskere og mainstream media helt i lomma på statlig finansiering og farmasøytisk reklame kontrollert av Fauci og hans allierte, så disse påstandene fra fremtredende forskere ble nesten helt ignorert. Ifølge en journalist har rundt to billioner dollar blitt brukt på HIV / AIDS-forskning og behandling i løpet av tiårene, og med så mange forskerkarrierer og personlige levebrød avhengig av hva som utgjør et «HIV / AIDS-industrikompleks», har få vært villige til å kritisk undersøke grunnlaget for det imperiet.

  Hvis sannheten om HIV og AIDS har blitt undertrykt i flere tiår av hele den medisinske industrien, må vi nødvendigvis bli veldig mistenkssomme overfor andre medisinske påstander, inkludert de som gjelder Covid og vaksinasjoner.

  Som noen har antydet, kan HIV/AIDS veldig godt bli Akilleshælen til vårt korrupte og inkompetente medisinske system.

  Det har kommet en anmeldelse fra MSM på Kennedys bok, og denne anmeldelsen slakter selvfølgelig boken, men nevner ikke de 200 sidene i boken som omhandler AIDS-svindelen. Ron Unz mener at dette viser at påstandene om at AIDS er en svindel, er sanne.

  https://www.unz.com/audio/kbarrett_ron-unz-msm-hit-piece-on-rfk-jr-is-the-dog-that-didnt-bark/

  Svar
 • Svar
 • «Når konspiratørene gjør seg klare til å ta over Usa, vil de bruke fluoridert vann og vaksiner for å forandre folks holdninger og lojalitet og gjøre dem sløve, apatiske, ubekymrede og groggy. Ifølge deres egne skrifter og de midler de allerede har innrømmet at de har anvendt, har konspiratørene bevisst planlagt og utviklet metoder for å mentalt forringe, moralsk fornedre og fullstendig slavebinde massene. De vil produsere vaksiner som inneholder stoffer som helt vil forandre mennesker. Hemmelige Kommunistiske planer for å erobre Amerika ble vedtatt i 1914 og publisert i 1953. Disse planene krevde obligatorisk vaksinasjon med vaksiner som inneholder medikamenter som forandrer mennesker. De planlegger også å bruke sykdom, bakterier, fluorisering og vaksiner for å svekke folk og redusere befolkningen.»(Impact of Science on Society, av Bertrand Russell)

  https://www.bamboo-delight.com/Videos/Vaccine_Warning/Vaccine_Warning.html

  Svar
 • Be meg om en dråpe dyrebar og ren sperma ?,
  tappe mitt blod til din fordel ?
  nei,
  du var for svak, og du svek meg.

  Svar
 • Heldigvis er befolkningen friskere enn noen gang.
  Mange flere enn tidligere blir over 80 år, og dør antagelig av over-medisinering, enten det gjelder blodtrykksdempende eller koelstrolsenkende medisiner; – tidsforlengende men ikke livsforlengende.
  Så blir de satt på institusjon på overtid, fratatt sol og frisk luft, og D-vitamin.
  Og blir brukt som politisk bevis på at Covid er dødelig for alle mennesker, – de dør etter levd tid.
  Men vi vet jo at vi nå er hjemmesøkt av et influensavirus som har vært det mildeste på mange ti-år. Det forteller tallene, både på intensivinnlagte og døde;
  i alle land, nedstengte som åpne, hvis man teller og analyserer tallene upolitisk.
  Imens raseres samfunnet de har vært med på å bygge opp, gjennom en politisk-idiotisk nedstenging av smånæringslivet.
  Idioti? Komedie? Tragedie?
  Uansett, forestillingen vil ta slutt en gang – når vi våkner og beveger oss ut av den politiske teatersalen.

  Svar
 • Hvor frekk & dum går det an å være?
  «tjenester og arbeidsliv» har jo regjeringen lagt ned allerede, – i to år! – For et virus som har ført til UNDER HALVPARTEN av tidligere virus- innlagte/døde, med eller uten vaksinering, fra mars 2020. Med eller uten munnbind og Antibac, – som kan hjelpe mot bakterier. Ikke virus!
  «enda mildare symptom» . Symptomene har ALLTID vært lave, for de som satser på eget immunforsvar og ikke hører på myndighetene. Og et virus VET vi muterer til stadig mildere varianter. Fra en historisk mild variant. Men om politikk er politikk, er tall er tall. For de som vet at 1000 er et mindre tall enn 2000.
  Og løgn og manipulering av fakta er løgn. Uansett om man gjemmer det bak politisk makt.

  « Omikron ser ut til å gi mildare sjukdom enn tidlegare variantar. I tillegg kan vaksinerte få enda mildare symptom. Stoltenberg er likevel uroa for konsekvensane dersom smitteauken kjem raskt. Dersom mange blir sjuke samtidig, kan tenester og arbeidsliv slutte å fungere på grunn av høgt sjukefråvær, seier ho.»
  https://www.nrk.no/norge/regjeringa-skal-vurdere-tiltaksnivaet-1.15792955

  Framover tror jeg vi får se stadig mer rygging og ansvarsfraskrivelse fra de som har kalt seg våre ledere, og som har tilranet seg udemokratisk makt.
  ( Og enten det gjelder «klimakrise» eller » dødsviruskrise». )

  Kast de ut. Ut av politikken. Ut av landet.
  Det norske samfunnet har ikke råd til å fø disse politiske hestene lengre.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Medisiner som finnes kunne gitt andre veier ut av kovid-situasjonen enn å ensidig satse på vaksiner

Vi kunne hatt lavere press på helsevesenet

Forrige innlegg

Den nye normalen:

Julenissen er chippet og må bruke maske.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.