POSTED IN Covid-19, Demokrati

Den nye normalen:

Julenissen er chippet og må bruke maske.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Den nye normale fascistens år

Av CJ Hopkins

C. J. Hopkins er en amerikansk dramatiker, romanforfatter og politisk satiriker. Blant verkene hans er stykkene Horse Country, screwmachine / eyecandy og The Extremists. Wikipedia

Oversatt av Rune G.

Mens året 2021 nærmer seg sin fanatiske ende i gåsegang, er det tid for min tradisjonelle sammenfatning ved årets slutt. I den kinesiske dyrekretsen er det oksens år, men jeg vil døpe det til «Den nye normale fascistens år».

Og for et fenomenalt fascistisk år det har vært!

Jeg snakker ikke om amatørfascisme. Jeg snakker om en profesjonell klasse-A-fascisme. Om en fascisme som er helliggjort av regjeringen og de store selskapene. En frådende fascisme med utstående øyne, som er beruset av sitt eget hat. Jeg snakker om en mobb av Den nye normalens fascister, som skriker ut hat og trusler mot «de uvaksinerte» mens de dras ut av tog som er «Bare for vaksinerte», som maler meldinger fra naziæraen på vinduene til butikkene deres, om regjeringsledere som hisser massene opp til hat, TV-kommentatorer som ordrett siterer sadistiske nazidoktorer, politiske aktivister i full fascistmodus på Facebook, konsentrasjonsleirer, goebbelsk propaganda, sensur av avvikende meninger … hele sulamitten.

Her i Europa er ting spesielt fascistiske. En etter en innfører ny normal-land sosiale segregasjonssystemer, iverksetter nedstengninger for «de uvaksinerte» og forfølger dessuten dem som nekter å tilpasse seg den offisielle nye normale ideologien.  Østerrike har gjort «vaksinasjonene» obligatoriske. Tyskland er i ferd med å følge etter. «Covid-pass» har blitt godkjent for bruk i Storbritannia. Hellas gir «uvaksinerte» pensjonister bøter ved å redusere deres statlige pensjonsutbetalinger. Svenskene «chipper» seg selv. Og så videre.

white and yellow labeled bottle
For å kunne leve et normalt liv må du fylle kroppen med et stoff ingen aner langtidvirkningen av.

I Den nye normalens Tyskland er «de uvaksinerte» de facto under husarrest. Vi er utestengt fra samfunnet. Vi har ikke lov til å reise. Vi har ikke lov til å demonstrere. Det vi skriver, blir sensurert. Vi blir på en daglig basis demonisert og dehumanisert av den nye normale regjeringen, hovedstrømsmediene og de nye normale massene. Tropper av Den nye normalens pøbler streifer rundt i gatene, utøver vold mot pensjonister, raider frisørsalonger, kontrollerer «dokumenter», måler sosiale avstander, bokstavelig talt, ved å bruke meterstokker. Gestapo arresterte til og med julenissen for ikke å bruke munnbind på et julemarked. I skolene ydmyker fascistiske nye normale lærere rituelt «uvaksinerte» barn idet de tvinger dem til å stå foran klassen og rettferdiggjøre sin status som «uvaksinerte», mens «vaksinerte» barn ogforeldrene deres applauderes, som om dette var Den nye normalens versjon av Hitler-Jugend. Da kansleren i Den nye normalens Tyskland, Olaf Scholz, kunngjorde at «for min regjering finnes det ikke noen røde linjer når det gjelder å gjøre det som må gjøres», spøkte han åpenbart ikke. Det er bare et spørsmål om tid før han gir Den nye normalens propagandaminister Karl Lauterbach ordre om å holde sin store sportpalasstale, hvor han vil spørre de nye normale om de ønsker en «total krig»… og jeg tror du kjenner resten av historien.

Men dette er ikke bare en historie om det nye normale Tyskland eller det nye normale Europa eller det nye normale Australia. Og det er ikke bare en historie om massehysteri eller en «overreaksjon» på et coronavirus. Den nye normalen er en global GloboKap samproduksjon, en samproduksjon til mangfoldige billioner dollar, som har vært i utvikling i lang tid, og som i år har fulgt manus til punkt og prikke.

Med alle de dramatiske hendelsene som vi har hatt de siste 12 månedene, er det lett å glemme at året begynte med at tusener av amerikanske (dvs. GloboKap) soldater  okkuperte Washington DC i kjølvannet av det terroristiske angrepet på kongressbygningen (også kjent som «6.januar-opprøret», «kuppforsøket» eller den slags nonsens) utført av noen få hundre fullstendig ubevæpnede Donald Trump-tilhengere som angivelig hadde til hensikt å «styrte regjeringen» og å «ødelegge demokratiet» med … vel, sine bare hender.

Dette var den lenge etterlengtede forestillingen med en «tilbakevending til normalen» som hadde vært i emning i de foregående fire årene, den offentlige ydmykelsen av den uautoriserte presidenten (og «populistene» som sørget for at han ble valgt) og deretter GloboKaps maktdemonstrasjon.

Slik beskrev jeg det den gang i januar:

«Med andre ord, GloboKap lærer oss en lekse. Jeg vet ikke hvor mye klarere de kunne gjøre det. De installerte nettopp en ny marionettpresident som ikke en gang er i stand til å simulere mental skarphet, i en lukket seremoni med militær bevoktning, som ingen, bortsett fra noen få medlemmer av de herskende klassene, fikk lov til å delta i. De fikk en eller annen Albert Speer-imitator til å omgjøre kjøpesenteret (hvor publikum vanligvis samles) til et «flaggområde» som skulle symbolisere «enhet». De hadde til og med et naziinspirert Lichtdom-innslag. På toppen av det hele fikk de Lady Gaga til å kle seg ut som en Hunger Games-karakter med en Mockingjay-brosje og å synge nasjonalsangen. De kringkastet denne forestillingen til hele verden.»

gray concrete statue of man
Følg reglene enten de er fornuftige eller ikke!

Jeg antar at alle nå er klar over at «tilbakevendingen til normalen» var en «tilbakevending til Den nye normalen», som det globalkapitalistiske herskende etablissementet hadde pålagt hele verden. Budskapet kunne ikke ha vært klarere. Som Arnold Schwarzenegger kortfattet formulerte det: «Til helvete med friheten din!» Budskapet er: Hold kjeft og følg de fordømte reglene. Budskapet er: Vis meg de fordømte papirene dine. Bruk de fordømte pronomenene. Spis de fordømte insektene. Ta de fordømte «vaksinene». Spør for helvete ikke «hvor mange». Svaret er «så fordømt mange som vi gir deg beskjed om».

Budskapet er at det ikke vil bli flere uautoriserte presidenter, ikke noen flere land som melder seg ut av EU, ikke noen flere «populistiske» opprør mot den globale kapitalismens globale hegemoni og dens sjeleknusende, verdiløse woke-ideologi. GloboKap mener nå alvor. Det gjorde de klart allerede i mars 2020. De informerte oss i umiskjennelige ordelag om at livene våre var i ferd med å endre seg, for alltid. De markedsførte denne endringen som «Den nye normalen» i tilfelle vi var… du vet, kognitivt utfordret. De la ikke skjul på det. De ville at vi skulle forstå eksakt hva vi hadde i vente, en globalkapitalistisk versjon av totalitarisme, hvor vi alle vil være små lykkelige fascistiske forbrukere og vise hverandre våre «lydighetssertifikater» for å få lov til å leve våre liv.

blue and white plastic bottle
Tar alle to sprøyter av denne vil alt ordne seg, sa de. Det var ikke sant.

Jeg trenger ikke å gå gjennom hele året i detalj. Du husker høydepunktene… utrullingen av de «trygge og effektive» mirakel-«vaksinene» som ikke hindrer deg i å bli smittet av eller å spre viruset, og som har drept og skadet tusener av mennesker, men som du nå må ta hver tredje eller fjerde måned for å kunne gå på jobb eller besøke en restaurant; utrullingen av det globale sosiale segregasjonssystemet/ digitale lydighetssertifikatssystemet, som er helt meningsløst medisinsk sett, men som «vaksinene» var designet til å tvinge oss inn i. Kriminaliseringen av avvikende oppfatninger, konstruksjonen av en ny «virkelighet», propagandakrigen, Covid-kulten, Den nye normalens utestengning av uønskede individer, hele den patologiserte totalitarismepakken.

Jeg vil gjerne avslutte i en optimistisk tone, for, Gud, dette fascismeopplegget er deprimerende. Så jeg vil bare nevne at – som du antageligvis har lagt merke til – flere og flere mennesker nå «våkner» eller lar sin indre motstand få komme til uttrykk idet de endelig tar til motmæle mot obligatorisk «vaksinasjon» og «vaksinepass», og sosial segregering og hele resten av det fascistiske ny normal-programmet. Jeg ønsker klart og høylytt å oppmuntre til denne «oppvåkningen». Jeg håper at de – og dere vet hvem dere er – som daglig i 21 måneder har rapportert fakta og motsatt seg Den nye normalen, og har blitt latterliggjort, demonisert, stemplet, sensurert, baktalt, truet eller forulempet på andre måter, mens våre mer «prominente» kolleger – og dere vet hvem dere er – satt stille og så på eller deltok i hatfesten, på samme måte som jeg, vil ønske disse «prominente» kollegene velkommen i kampen… endelig.

Å, og hvis du er en av disse «fremtredende» kollegene og du begynner å slå deg på brystet og oppføre deg som om du nettopp har gjenoppdaget undersøkende journalistikk og nå fører an i anklagene mot Den nye normalen for dine Youtube-seere eller dine Substack-lesere, vær så snill å forstå at vi kan bli litt gretne. For min egen del må jeg si at det har vært litt stressende å gjøre jobben din og å ta imot all dritten her ute i skyttergravene de siste 21 månedene. For ikke å snakke om hvordan det praktisk talt har tatt knekken på min virksomhet som komiker …og min rolle er å være en politisk satiriker.

Men nå glemmer jeg meg nesten litt bort og begynner å bli virkelig «sint» igjen, vel. Som doktoren sa: «Vi må bite tennene sammen og kjempe da det ikke er noen vei tilbake.» Og det er årstiden for glede, kjærlighet, tilgivelse og offentlig korsfestelse av dissidenter, og paranoia, og massehysteri, og trakassering av «uvaksinerte» slektninger, ok, jeg har kanskje tatt en for mye. God ferie til hver og en av dere, unntatt, selvfølgelig, ny normal-fascistene, særlig dem som torturerer barn. Gud, tilgi meg, men jeg håper at de blir kvalt.

https://cjhopkins.substack.com/p/the-year-of-the-new-normal-fascist

Forsidebilde: Rod Long

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Henning Nielsen
  25 desember 2021 19:28

  De har ikke vunnet. Tvert imot er de på defensiven. De planla ikke å rulle ut det nye diktaturet så raskt og så gjennomskuelig. De sliter mer og mer med å selge «narre-tivet» sitt, og like lite som et virus tåler sollys, tåler «ny-normalistene» å få et sunt, kritisk blikk rettet mot seg. For hvert lite skritt de vil drive oss mot New World Order, blir mange flere skeptiske og mistenksomme. «Hallo! Er det krøtterbåsene til slakteriet vi ser der fremme?»

  Det skal ikke mer til enn at et mindretall stopper opp og ganske enkelt sier «Nei! Det er nok nå!» Man trenger slett ikke at flertallet er i aktiv opposisjon, det er mange som sitter på gjerdet allerede i dag med sin indre uro og lurer på hva i alle dager de er med på. Denne «silent majority» kan lett tippe over til den andre siden. Jeg tror den viktigste grunnen til dette vil være at de ser at myndighetene oppfører seg fullstendig irrasjonelt. Eventyret deres henger ikke sammen lenger. Det er selvsagt et voldsomt sprang for folk flest å begynne å tro at myndighetene ikke til syvende og sist ønsker folkets beste. Bare tanken innebærer så skremmende mulige konklusjoner at man naturlig nok vegrer seg i det lengste for å ta den innover seg. Men for hvert nytt «tiltak», for hver ny runde med «lockdown» -eller skal vi kalle det «knock down»?- blir skuespillet mer absurd. Myndighetene gir ikke lenger rasjonelle begrunnelser, det er bare så altfor tydelig at de handler på andres ordre, at de spreller i andres tråder.

  Og hvilken makt har de, annet enn fryktens? Det er ikke så trendy å skyte folk lenger, og i dagens energisituasjon trenger de gassovnene til å holde varmen. De regjerer ut fra et tynt ferniss av frykt, den dagen frykten fordunster, står de nakne og maktesløse tilbake. I Norge kan vi dra veksler på de mange ikke-voldelige uttrykkene for sivil motstand fra 2. verdenskrig. Oppfinnsomme sjeler kan sikkert finne mye inspirasjon der.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi må vende fokus.

Fra sykdom til helse!

Forrige innlegg

Strømmen blir enda dyrere.

Økonomisk drepende strømpriser.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.