POSTED IN Covid-19, Endring av politikken

Vi har skiftet regjering, men ikke regime.

Første skritt mot helse-Apartheid er tatt av Støre-regjeringen.

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Passlover var sentralt i apartheid

Av Pål Steigan -13. november 2021

Når regjeringa Støre nå snikinnfører koronapass i Norge gjennom i første omgang å gjøre dem lokale, er det første gang siden Vidkun Quislings tid at Norge får interne passpåbud. Flere har pekt på at dette er å innføre en form for apartheid, slik det nå gjøres i tyrrannisk form i Litauen. Og sammenlikninga med apartheid er helt relevant.

Sørafrikanske passlover var nemlig en viktig komponent i apartheid, og passene bidro til så skille sørafrikanske borgere i henhold til deres rase. Dette ble gjort for å fremme hvite folks påståtte overlegenhet og for å etablere det hvite mindretallsregimet.

Under apartheid ble passlover designet for å kontrollere bevegelsen til svarte afrikanere, og de regnes som en av de mest alvorlige metodene som den sørafrikanske regjeringa brukte for å fremme apartheid.

Passlovene i Sør-Afrika hadde sine røtter i det nederlandske og britiske kolonistyret på 1700- og 1800-tallet som del av slaveøkonomien i Kappkolonien. På 1800-tallet ble det vedtatt nye passlover for å sikre en jevn tilførsel av billig afrikansk arbeidskraft til diamant- og gullgruvene.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er apartheid-pass-696x393.png
«Med passene er vi slaver!» Kvinnedmonstrasjon mot passlovene under apartheid i Sør-Afrika

I 1952 ble passene «avskaffet» og erstattet med «referansebøker», som spilte den samme rollen. Dett ble gjort gjenom den såkalte Natives Abolition of Passes & Coordination of Doc’s Act No 67.

Denne passtvangen førte til økende motstand fra svarte afrikanere mot apartheidregimet. 21. mars 1960 samlet rundt 7000 mennesker seg til en fredelig demonstrasjon utenfor politistasjonen i Sharpeville, og de gjorde det uten å ha med seg sine påbudte «referansebøker». Demonstrasjonen ble møtt med en blodig og brutal nedslakting i det som er kalt Sharpeville-massakren.

Passlover hører ikke hjemme i et demokrati, ja de er faktisk uforenlige med demokrati. De som går inn for å innføre interne pass i Norge i 2021 tar opp en arv fra de mest diktatoriske regimer i verden.

Nå får venstresida vise hva den er lagd av

Dette er skjebnedager for alle som sier at de tilhører venstresida. Hvis de støtter Støres forslag om koronapass, har de forlatt alle venstresidas idealer, og tatt stilling for totalitær undertrykking som vi ellers mest kjenner fra apartheid og fra okkupasjonen av Norge. Hvis de ikke støtter det åpent, men lar det passere mens de ser en annen vei, har de også forrådt sine idealer. Det er opp til enhver, men valget tas nå.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Otto Støver
  13 november 2021 9:29
  Svar
 • Høyre-ekstreme eller venstre-ekstreme, begge vil avskaffe frihet. Mussolini var sosialist før han ble fascist. Global føydalisme kaller jeg det, og det blir nå innført på ordre ovenfra, synkronisert ser vi det i Holland, Danmark, Norge, Litauen etc. , nye «tiltak» skjer omtrent samme dag overalt. Regjeringsskifter gjør ingen forskjell. Statslederne er landssvikere og fortjener sin plass i historiebøkene sammen med Quisling og Fuglesang. Hammer og sigd, hakekors eller Agenda 2030 knappen på jakkeslaget, det går ut på det samme.
  I injeksjonene finner man Grafen oksyd, som er metallisk og responderer på frekvenser, samt Luciferase, noe selvlysende stoff, så nå er de injiserte lette å spore og er som en micro-chippet hund, sånn som de perverse og psykopatiske bakmennene vil ha det gemene folk, de som overlever, for et folkemord er del av planen. Befolkningsreduksjon. Club of Rome har planlagt dette over årtier. At noen ikke lar seg kue løses da ved apartheidsystemet Støre nå på sin sedvanlig snikete måte har latt kommunene få lov til, og ordføreren i Tromsø er sikkert begeistret nå, vil jeg tro. Og mange med ham. Heia Norge.
  Bibel-lesere som viser til dyrets tegn, er ikke på villspor. Dommedagsprofetiet foregår midt i fleisen på oss. Uten dyrets tegn, får man ikke handle. «De kan bare sulte ihjel», sier Noam Chomsky, «libertarian socialist», tituleres han som i Wikipedia, «venstresidas» helt.

  Svar
  • «sammen med Quisling og Fuglesang»
   For ikke å glemmer Nyaardsvold og Koht, som var langt verre. Samt hele gjengen som gjennomførte ‘Stay Behind’.
   » Hammer og sigd, hakekors eller Agenda 2030″ – for ikke å glemme kapitalismen, som er hammer og sigdens allierte.

   Svar
 • Blodet ditt er ikke ditt eget – Det er en gave til generasjoner som ennå ikke er født, og hvis du menerr at en Pfizer-CEO har rett til å endre skapelsen bør du tenke nøye gjennom det !
  Spike-proteiner forårsaker betennelser i det kardiovaskulære systemet .. Det vet vi nå !
  («Faktisk kun en «liten» del av et større problemet med denne Falske Corona Vaksinen» )
  Burde vi ikke nå våkne opp å forstå at hva Nakken, Bjørn Guldvog, FHI og andre involverte forteller oss om vaksinen er kun løgn fra ende til annen før det er for sent ?
  https://www.blacklistednews.com/article/81156/german-newspaper-highlights-unusually-large-number-of-soccer-players-who-have-collapsed.html

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  13 november 2021 15:07

  Er det ein dårleg eller god ide at me som ikkje vil bruka koronapass, tek til å gå med jødestjerne? So kan jo dei som vil nekta oss inngang, få noko å tyggja på.

  Svar
 • Hvorfor reagerer vi ikke??

  Svar
 • Northern Light.
  13 november 2021 16:12

  Det var ganske forutsigelig at Støre-regjeringen vil videreføre Solberg-regjeringens koronapolitikk, de er begge globalister, og vil gjennomføre det oppdraget de har for den globale storkapitalen de tjener. Dette dreier seg ikke om folkehelse, den konstruerte koronakrisen er et globalt kupp av storkapitalen, som skal restrukturere verden sosialt og økonomisk for deres New World Order.

  Med annonseringen av at de skal innføre koronapass som skal gjelde for konserter, idrettsarrangement og museer, ting som folk ikke trenger, ufarliggjøres introduksjonen av koronapasset. Når koronapasset er etablert og det har gått en stund, vil de utvide utestengningen ved at det skal gjelde for kjøpe-sentere, apotek, vinmonopol, bensinstasjoner og butikker. Det vil få perverse konsekvenser, «det er frivillig a å ta vaksinen» men hvis du ikke tar den, får du ikke kjøpt mat.

  Over fire millioner nordmenn har nå fått mRNA-injeksjonen kalt vaksiner, en del av dem saltoppløsninger. Regimene vil utnytte at når flertallet har fått en eller flere injeksjoner, så vil få av flertallet protestere på at mindretallet med uvaksinerte blir herjet med. For presse og media med NRK som styrer befolkningen her i Norge, vil kampanjemessig utrope de uvaksinerte til spredere av viruset, og få flertallet til å tro på det, selv om de «vaksinerte» sprer viruset og får viruset lettere enn de uvaksinerte.

  Et virus med overlevelsesprosent generelt på 99,85%. 99,997 for de i alder opp til 19 år, 99,8% for de fra 20-49 år, 99,5% for de fra 50-69 år, og 95% for de over 70 år. Altså som et alminnelig sesong-influensavirus. Og med den samme risikogruppen, for det aller meste i høy alder og med underliggende sykdommer, alder for de som dør av viruset er den samme som eller høyere enn forventet levealder i landene, for eksempel Sveits med 83 år.

  Et virus påvist med en PCR-test som ikke kan skille mellom Covid og gamle inaktive deler av influensa og forkjølelsesvirus som alle har i blodet. Hvor registrereringen av døde av viruset fra starten av også har vært registrering av de som dør med og ikke av viruset, som gjorde at det italienske folkehelse-instituttet har måttet nedjustere antallet registrerte døde fra 130 000 til 4000. En skandale som ikke blir en skandale når presse og media tier om det.

  Koronapass ble patentert noen måneder før det ble erklært en pandemi, også viruset og mRNA-injeksjonene kalt vaksiner, som Dr. David Martin, ekspert på patentrettigheter kan bevise med offentlige dokumenter fra patentkontorer. Bevis i et fjell av bevis på at pandemien har vært planlagt i flere år. Ikke at det betyr noe for den globale storkapitalen som står bak, som eiere har de 100% kontroll på presse og media som indoktrinerer og hjernevasker 95% av befolkningene.

  Svar
  • God kommentar. Har du en epostadresse jeg kan nå deg på? Vil gjerne diskutere noe med deg.

   Svar
  • wasan Totland
   13 november 2021 20:56

   Det er bra du nevner Italia. Steigan har også tatt for seg tallmaterialet derfra for lenge siden og sådd tvil om det. Jeg regner med at de har gjort justeringen fordi man fant det pussig at folk nesten ikke døde av andre sykdommer. Det er ikke bare Stavrum som har dummet seg ut i media i det siste. Også herr Skaug i doc. Han nekter for disse tallene. Jeg skulle gjerne hatt mer statistikk fra Italia og lagt fram skjønt de som ikke bøyer seg blir blokkert ut derfra.

   Svar
 • Ja, veldig god og informativ kommentar, Northern Light!
  NWO marsjerer taktfast videre og implementerer galskapen (coronapass m.m) litt etter litt også i Norge, men heldigvis vil NWO (før eller siden) bli stoppet av de positive.
  Northern Light, du skriver at over 4 millioner i Norge har fått denne mRNA-injeksjonen kalt vaksiner, en del av dem saltoppløsninger. Vet du noe mer om disse saltoppløsningene og evt.hvem som får dem?

  Svar
  • Northern Light.
   14 november 2021 15:25

   En slovensk sykepleier stod frem i en video på tapnewswire com for et par måneder siden, og sa at 30% av injeksjonene var ufarlige saltvannsoppløsninger, (ikke verifisert informasjon). Sykepleiere som har sett videoer av noen kjente skuespillere som Anthony Hopkins i en BitChute video, og politikere har uttalt at injeksjonen ikke ble gjennomført, det ble simulert.

   En altfor høy andel av de som får mRNA-injeksjonen kalt vaksiner får alvorlige bivirkninger, som også de offisielle innrapporteringssystemene for USA og EU viser. Det er da en del som med god grunn tror at statsoverhoder, kongelige, politikere, kjente artister, mediepersonligheter og skuespillere får saltvanns-oppløsninger, for det hadde ikke tatt seg ut hvis disse, med den enorme tilgang til media som de har, hadde blitt alvorlig syke eller dødd etter injeksjonen.

   Likevel fikk Eric Clapton en mRNA-injeksjonen som gjorde han alvorlig syk, og et BBC nyhetsanker døde etter injeksjonen. Det gjøres feil, men stort sett så er det få i overklassen som dør av injeksjonen sammenlignet med lavere samfunnsklasser. Det antyder at injeksjonene gis differensiert. En får håpe at alternativpressen kan få frem statistikk på dette.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Diktaturet nærmer seg.

I Latvia nektes parlamentsmedlemmer å delta hvis de ikke er vaksinert.

Forrige innlegg

San Francisco med krav til barna:

Skal dere delta må dere vaksineres!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.