POSTED IN Covid-19, Endring av politikken, Ytringsfrihet

Diktaturet nærmer seg.

I Latvia nektes parlamentsmedlemmer å delta hvis de ikke er vaksinert.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvis noen trodde at korona-restriksjonene var over etter frislippet i sommer tok de feil. Jeg må sjøl innrømme at jeg i det miste håpet at det var tilfelle, men der bommet jeg stygt. Tvert imot strammes det nå til i land etter land – også i vårt eget. Begrunnelsen er smitte som i de fleste tilfeller betyr frisk. Når en samtidig bruker en test på en måte som fører til at det blir registrert alt for mange smittete (falske positive), da har en oppskriften på en politisk konstruert helse-krise.

Dette går igjen i land etter land og er åpenbart regissert utenfor systemet av meget sterke krefter som vi ikke får se, fordi disse kreftene også kontrollerer de store mediene.

Amazon.com: COVID-19: The Great Reset: 9782940631124: Schwab, Klaus, Malleret, Thierry: Books

Konspirasjonsteori? Ja, naturligvis. Men for å forstå det som skjer, etter min mening som en form for kollektiv galskap, må en prøve å se bak det åpenbare. Det vi står overfor, og jeg ser ingen annen rasjonell forklaring på det, er en global konspirasjon. Og Klaus Schwab, styrelederen i Verdens Økonomiske Forum bekrefter dette i boken sin «The Great Reset».

Farlighet til en sykdom ser vi antallet døde – ikke i antallet smittete og i hvert fall ikke i antallet falske smittete. Det er dette siste tallet myndighetene nå bruker for å ny runde med nedstengninger. Det mest skremmende ved selv situasjonen er at ingen folkevalgte på Stortinget tør stå frem for å protestere mot det som skjer. Ikke en, til tross for at fortsatt 10% av befolkningen ikke vil la seg vaksinere.

I noen land går det nå over stokk og stein, som Latvia. Enhver som ikke følger vaksinekravet møter sanksjoner. Og her brytes alle demokratiske prinsipper slik vi kan lese i den korte notisen under. Til tross for at nesten halve befolkningen er uvaksinert får de ikke ha noen i parlamentet som representerer dem og deres interesser.

I Norge er vi også underveis. Forsøkskommunen blir Tromsø som vil innføre helse-Apartheid. Uten korona-pass slipper du ikke til på en rekke innendørs arrangementer.

Velkommen til den fantastiske nye verden! Her skal det bli godt å leve for alle som underkaster seg, tror mange. Det vil bli et fortsatt mareritt.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Latvia forby parlamentsmedlemmer å delta hvis de ikke er vaksinert.

Og de kalle Lukasjenko en diktator

Latvias parlament stemte fredag for å forby lovgivere (parlamentsmedlemmer) som nekter å ta covid-19-vaksine fra å stemme over lov-spørsmål og å delta i diskusjoner om dette.

Latvia, som har en av de laveste vaksinasjonsratene i EU, var den første i unionen som gjeninnførte en lockdown denne høsten ettersom en økning i COVID-19-tilfeller truer med å overvelde helsesystemet.

Restriksjonene for lovgivere (de folkevalgte) som avviser vaksine, som inkluderer å redusere lønnene deres, ble støttet av 62 av de 100 folkevalgte, og vil vare fra mandag til midten av 2022.

Statlig fjernsyn rapporterte at ni parlamentsmedlemmer har avvist vaksinen.

Kilde: Reuters

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • De som tror at de slipper unna diktaturet kun fordi at de har tatt noen sprøyter vil bli skuffet. Vi skitne uvaksinerte står i veien foreløpig, men så blir det de lydige sin tur.

  Svar
 • De som frivillig og gjerne og som forkjempere for saken og fiender av motstandere er bjellesauene.
  De fleste har vel fått sitt sauestempel av redsel for å miste jobben, eller for å få dra til syden, eller for å ikke skille seg ut, og skrekk og gru for å ha en mening ikke alle har, det er for nifst.
  Til og med Jordan Peterson ga etter, «bare så de lar meg være i fred», sa han, noe som jo selvfølgelig ikke skjer, og det har han fått merke allerede, og nå angrer han. Og å tro på noe som helst som blir sagt i denne sammenhengen er nok dessverre naivt, når vi ser tilbake på alt babbel om frivillighet og å «leve normalt» etc. Et ord fra en politikers munn er mindre verdt enn det de spyler ned etter seg i toalettet.
  Demonstrantene i Holland spyles ned med vannkanoner. Av politiet. Hvordan lever politiet med seg selv? Sover de godt om natten? De uten samvittighet sover sikkert helt utmerket. Ingen på tribunene på fotballkampen Holland-Norge. Sikkert smart hvis en fotballspiller faller død om, så kan kameraene snus en annen vei og der er intet publikum til å se det med egne øyne.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Rapport:

Korona-vaksine kan forårsake degenerative nervesykdommer.

Forrige innlegg

Vi har skiftet regjering, men ikke regime.

Første skritt mot helse-Apartheid er tatt av Støre-regjeringen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.