POSTED IN Media, Norsk politikk

Vi forvalter sannheten:

NRK vil ikke bryte løftet om ensidighet.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

NRK skulle være en kanal for alle meninger, men slik er det ikke lenger. Nå er det en kanal for de riktige meningene, ikke for slike som de vi fremfører her på derimot.no. Vi må alle betale for propagandaen fra NRK. Men når det er den samme usynlige hånden som kontrollerer alle de store mediene blir det slik.

Vi har ytringsfrihet, men noen ytringene enn viktigere enn andre

Knut Lindtner
Redaktør

NRK vil IKKE intervjue Jeffrey Sachs eller vise hans meninger

Med ny hjelpepakke vil krigen i Ukraina koste Norge rundt 100 milliarder kroner. Men NRK og MSM vil IKKE fortelle oss sannheten om bakgrunnen til denne krigen, av frykt for at sannheten kan bli for avslørende.

Innlegget er hentet fra Hvamenepartiene

Ifølge professor Sachs er krigen i Ukraina fremprovosert av USA. Han fremlegger sin sak troverdig og klart, basert på stor kunnskap og et uvanlig godt nettverk. Men altså ikke i NRK.

Det er bemerkelsesverdig at et åpent demokrati med ytringsfrihet og såkalt balansert nyhetsdekning ikke finner plass til begge sider i denne konflikten. Dette er slikt vi forventer fra totalitære land som vi ikke liker å sammenligne oss med. Norge er på vei i helt feil retning, og det er bare mulig takket være løgn og bedrag. Unprovoked War – Jeffrey Sachs

7:35 minutter ut i videoen forteller Sachs om dokumentasjon på at at NATO ikke skulle utvides østover. Dokumentasjonen (declassified) ligger tilgjengelig på George Washington University på The National Security Archive publisert desember 2017. Her henvises til et 30-talls dokumenter på link nedenfor, etter et flott sammendrag av historien i 1989-1991 som bekrefter løftene at NATO ikke skulle utvides en inch østover.

Når Jens Stoltenberg etterlyser dokumentasjon på løftene om at NATO ikke skulle ekspandere østover, er det ikke dokumentasjon som mangler, det er noe mellom ørene til Jens Stoltenberg. Declassified documents show security assurances against NATO expansion to Soviet leaders from Baker, Bush, Genscher, Kohl, Gates, Mitterrand, Thatcher, Hurd, Major, and Woerner

Forsidebilde: Afif Ramdhasuma

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  10 februar 2023 10:47

  Nato-lygna om Ukraina er einerådande i NRK, og er i ferd med å gjera kål på partiet Raudt, særleg stortingsgruppa og landsstyret.

  Har vestleg politikk i Ukraina ført til noko godt for andre enn våpenfabrikantar og aksje-eigarar?

  Russarhatet og logringa for USA har ført Noreg på ville vegar. 170 land sender ikkje våpen til Ukraina. Difor kan det vera von om at nokre ukrainarar overlever.

  Svar
  • T.S.:
   «Har vestleg politikk i Ukraina ført til noko godt for andre enn våpenfabrikantar og aksje-eigarar?»

   Og Norge deler ut Nobels Fredspris!
   Men statskanalen vil ikke vise andre meninger enn de som roper på mer våpen/mer krig.
   Jeg tror faktisk ikke politikere og media kommer til å rødme det spor under neste ‘Fredspris’-utdeling. De har mistet all skam. – Eller mistet og mistet fru Blom….
   Tragisk. For Norge. For verden.
   Og selvfølgelig farlig.

   Svar
 • Hvis noe mangler mellom sånne som Jens og Camilla Stoltenbergs ører er det ikke vett det står på, men ære og redelighet ; det vet hva de gjør. Jens og Karine Jean-Pierre og hele vestens kjøpte media brukte ordet «uprovosert» konstant, evt. varianten «Putins krig», eller «Putins uprovoserte krig». En systematisk provokasjon og brudd på avtaler har foregått siden sovjet falt.

  «Hvis du gjentar en løgn ofte nok vil folk tro den, og du vil til og med kunne komme til å tro den selv.»
  Joseph Göbbels

  Svar
  • «Hvis du gjentar en løgn ofte nok vil folk tro den, og du vil til og med kunne komme til å tro den selv.»
   Joseph Göbbels

   Dette sitatet blir ofte tilskrevet Göbbels, men Göbbels sa aldri noe slikt.

   https://www.bytwerk.com/gpa/falsenaziquotations.htm

   Svar
  • Får si om jens og søsteren (og her tar jeg med de fleste på lyvebakken også + msm) det samme som Sigurd Klomsæt har sagt om sine advokatkollegaer: «Mange av mine advokatkollegaer er medisinske sensasjoner, de står oppreist til tross for at de mangler ryggrad».

   Svar
 • Norge, «et åpent demokrati med ytringsfrihet og såkalt balansert nyhetsdekning» er ironisk ment, antar jeg. Å starte nye parti som ikke jatter med ettpartistaten viser seg vanskelig, og de stemples straks som høyreekstreme og konspirasjonsteoretikere og putinister og denslags hersketeknikk, mens deres reklamer og stands blir sabotert av antidemokratiske «humanister».
  Nå vil Tyskland forby AfD. Det er trenden. Norgesdemokratenes reklame på en buss røskes bort av en meningsmotstander. Spanske, nasjonalkonservative VOX sammenlignes med diktatoriske Franco, partiet har innvendinger mot covid-«tiltak», hemningsløs innvandring og de snakker om «reconquista», gjenerobring av eget land, litt drastisk, kanskje, men i et demokrati er det lov å mene noe, ellers er det ikke noe demokrati. Båtlastene med immigranter tar aldri slutt mens stadig flere spanjoler ikke har råd til å leve.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I Norge rapporteres ikke dette.

Det pågår omfattende drap av palestinere på den okkuperte Vestbredden.

Forrige innlegg

Derimot.no sin redaktør intervjues om reisen til krigssonen.

Norske medier vil ikke vite hva som skjer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.