POSTED IN Media, Norsk politikk

Vi forvalter sannheten:

NRK vil ikke bryte løftet om ensidighet.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

NRK skulle være en kanal for alle meninger, men slik er det ikke lenger. Nå er det en kanal for de riktige meningene, ikke for slike som de vi fremfører her på derimot.no. Vi må alle betale for propagandaen fra NRK. Men når det er den samme usynlige hånden som kontrollerer alle de store mediene blir det slik.

Vi har ytringsfrihet, men noen ytringene enn viktigere enn andre

NRK vil IKKE intervjue Jeffrey Sachs eller vise hans meninger

Med ny hjelpepakke vil krigen i Ukraina koste Norge rundt 100 milliarder kroner. Men NRK og MSM vil IKKE fortelle oss sannheten om bakgrunnen til denne krigen, av frykt for at sannheten kan bli for avslørende.

Innlegget er hentet fra Hvamenepartiene

Ifølge professor Sachs er krigen i Ukraina fremprovosert av USA. Han fremlegger sin sak troverdig og klart, basert på stor kunnskap og et uvanlig godt nettverk. Men altså ikke i NRK.

Det er bemerkelsesverdig at et åpent demokrati med ytringsfrihet og såkalt balansert nyhetsdekning ikke finner plass til begge sider i denne konflikten. Dette er slikt vi forventer fra totalitære land som vi ikke liker å sammenligne oss med. Norge er på vei i helt feil retning, og det er bare mulig takket være løgn og bedrag. Unprovoked War – Jeffrey Sachs

7:35 minutter ut i videoen forteller Sachs om dokumentasjon på at at NATO ikke skulle utvides østover. Dokumentasjonen (declassified) ligger tilgjengelig på George Washington University på The National Security Archive publisert desember 2017. Her henvises til et 30-talls dokumenter på link nedenfor, etter et flott sammendrag av historien i 1989-1991 som bekrefter løftene at NATO ikke skulle utvides en inch østover.

Når Jens Stoltenberg etterlyser dokumentasjon på løftene om at NATO ikke skulle ekspandere østover, er det ikke dokumentasjon som mangler, det er noe mellom ørene til Jens Stoltenberg. Declassified documents show security assurances against NATO expansion to Soviet leaders from Baker, Bush, Genscher, Kohl, Gates, Mitterrand, Thatcher, Hurd, Major, and Woerner

Forsidebilde: Afif Ramdhasuma1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 809 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  10 februar 2023 10:47

  Nato-lygna om Ukraina er einerådande i NRK, og er i ferd med å gjera kål på partiet Raudt, særleg stortingsgruppa og landsstyret.

  Har vestleg politikk i Ukraina ført til noko godt for andre enn våpenfabrikantar og aksje-eigarar?

  Russarhatet og logringa for USA har ført Noreg på ville vegar. 170 land sender ikkje våpen til Ukraina. Difor kan det vera von om at nokre ukrainarar overlever.

  Svar
  • T.S.:
   «Har vestleg politikk i Ukraina ført til noko godt for andre enn våpenfabrikantar og aksje-eigarar?»

   Og Norge deler ut Nobels Fredspris!
   Men statskanalen vil ikke vise andre meninger enn de som roper på mer våpen/mer krig.
   Jeg tror faktisk ikke politikere og media kommer til å rødme det spor under neste ‘Fredspris’-utdeling. De har mistet all skam. – Eller mistet og mistet fru Blom….
   Tragisk. For Norge. For verden.
   Og selvfølgelig farlig.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Er Ukrainakrigen bare generalprøven.

Forbereder USA en krig mot Kina?

Previous Post

Det finnes bevis for at Norge kan ha deltatt.

Video viser at norsk fly var over området like før eksplosjonene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.