POSTED IN Krig-fred, Venstresiden

Verden står overfor sult og krig.

Ikke et ord om dette på «venstresiden».

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Fra statsministerens kontor

Av Jan Hårstad       

Det som har skjedd i året 2021 er at redaksjonen i avisa Klassekampen og deres medspillere i partiet Rødt har kastet alle hemninger og ved årsskifte framstår som hundre prosent sosialdemokrater. Redaktør Braanen, Manifest Tankesmie ved Marsdal og herr Mimir på Stortinget samt veteranen Erling Folkvord jobber på spreng for et sosialdemokratisk verdensbilde og tenkning.

Staten skal øke eierskapet i de «strategiske selskaper som Equinor og Yara, slik at VI kan bruke disse som omstillingslokomotiver.» (Moxnes 2 sep. 2021)

Norge skal bli en stormakt på havvind har vært Braanens parole i 2021. Og han speider etter noen nye teknokratiske sosialdemokrater som kan bli like glupe som avdøde sosialdemokrater Finn Lied, Jens Christian Hauge og Arve Johnsen.(19.1 2021)

Erling Folkvord har jobbet i årevis for å miste all troverdighet i sin dyrking av den Kurdisk-Amerikanske oljeplyndringsalliansen. «Da IS var nedkjempa, var den taktiske militære alliansen mellom SDF og USA slutt.»(23. mars 2021)  Den er ikke slutt ennå. Nå kriger både Syrian Arab Army og lokale militser mot SDF/USA.

Når veteranen Hans Ebbing 31. mars bemerket følgende: «Hva Rødt og SV mener om Syria-krigen er i valgåret 2021 uklart» så er dette en organisk følge av valget om å bli et støtte- parti for Nato-sosialdemokrater.

Russia says Nato increasing tensions with new war plan preparations | RNZ News
NATO rykker stadig nærmere den russiske grensen. Vi nærmer oss en ny krig. Men hvor er protestene og analysene?

 

Det norske AP var tidlig i krigen ute med en erklæring om at Norge støttet Syrian National Council som var den organisasjonen som Nato hadde bygget opp som de nye makthaverne i Damaskus. Folkvord har ikke gjort annet enn å dyrke Nato-Kurdistan alliansen og sånn kan man gå fra den ene konflikten til den andre.

Braanen puster lettet ut 31 august:

«Nå kan vi få se et nytt, mer pragmatisk Rødt som ønsker å være et FORUTSIGBART STØTTEPARTI, så lenge det blir lyttet til og får innflytelse.»

Jeg gidder ikke sitere mer, men jeg tar med denne perlen fra stortingsmann MIMIR:

«Høstens rekordvalg for venstresida kan bli starten på en NY GULLALDER FOR LIKHET OG FOLKESTYRE I NORGE»

(3.12.21)

Det verdensbilde som ny-sosialdemokratene leker seg med er en blanding av norsk provinstenkning, ønsketenkning og det rene Donald Duck. Det er ikke bare slik at Mao og Lenin er pakket bort (3 sept.), men også de mest anerkjente innsikter hos Marx. Studier av den økonomiske utviklingen som alfa og omega for politisk handling.

Det som står på dagsorden for hele Vestverdenen er HYPERINFLASJON. Det er ikke slik at noe land kan rømme fra den tsunamien, den rammer globalt.

Stadig flere sulter i USA.

38 millioner i USA «is facing hunger». Borgerkrig kan bryte ut både i USA og Frankrike for den slags skyld.

I Tyskland lever omtrent 13 millioner nær fattigdomsgrensa.

De forestående krigene som Nato planlegger med atomraketter varmes opp i Stillehavet, PerisaBukta og Svartehavet. En tredje verdenskrig er en reell mulighet og fullstendig oppløsning av EU er også en mulighet.

Jens Stoltenberg er den galeste nordmann siden Vidkun Quisling, men Klassekampen skjermer atomraketten Jens fordi han tilhører miljøet det skal lages «støtteparti» for. Han er like hellig som Jonas og Nato.

Nå kan vi lese at Rødt bykser framover på gallup og en skal da anta at for Rødt går alt på skinner.

Det kommer ikke til å gjøre det for hyperinflasjonen og krigene kommer til å smadre verdensbildet til Rødt og Klassekampen.  Ny-Kaustskyismen om den fredelige verdensglobaliseringen er det totale vås. Hver region på jorda er nå en kampsone mellom rivaliserende imperialister. Permanent krig står på dagsorden.

Det som kommer til å skje i løpet av 2022 er at oppegående folk i både SV og Rødt vil bli drastisk frustrete av å leve med Klassekampen-verdensbildet og begynner å danne opposisjoner og fraksjoner. Dette suppekjøkkenet leverer ikke spiselig suppe lenger. 

Braanen, Marsdal, Mimir og gjengen har forankret seg som ideologer for middelklasser og Aps røde borgerskap.

Virkeligheten tar seg inn over Norge og vil knuse fantasibildene deres. Allerede i 2022.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Venstresida og Krf sitt mål er å gjøre Norge og Europa til det nye Midt Østen. De lykkes fordi særlig unge muslimske menn lokkes hit med lysende karriere og enorme materialistiske muligheter. Stortingspresident er et eksempel. Det eneste positive er Ungarn og Polen som nekter å ta imot migranter.

  Svar
  • Ungarn og Polen plager sine befolkninger på andre måter( Polen vil bli NATO slagmark i nær fremtid takket være egne myndigheters krigshissing og Ungarn er blitt Europas verste koronadiktatur). Da er det en mager trøst at de begrenser innvandringen.

   Svar
 • Og hvem tjener på hyperinflasjonen og høyere renter, som det legges opp til nå?
  Jo, de som styrer valutaen og rentene i
  (den vestlige) verden, og som også har gitt store lån (for/til hva?) til nasjoner rundt omkring.
  Så får vi sjefs-trojanske hest Stoltenberg som sentralbanksjef i Norge, som har vist at han er helt i lomma på bakmennene, – som også styrer Fed.
  Det har hele tiden vært lagt opp til en (økonomisk) 3. verdenskrig, både «pandemi» og «klimakrise» har vært verktøy for å få oss til å se på tryllekunstnernes ene hånd . ( Begge verdenskriger har vært en økonomi & handelskrig. Så også denne.)
  Mens venstresida har fingeren langt opp i nesa, travelt med å finne privatkapitalister.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

EU/Tyskland på kanten av stupet:

Truer de som kan redde dem med sanksjoner.

Forrige innlegg

Går legemiddelindustriens interesser foran grunnloven?

Hvem gir helsedirketøren instrukser?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.