POSTED IN Klima

Verden på hodet:

Når krig er fred og svart er hvitt og…

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det kan være nyttig å gjøre oppmerksom på at det er kulden som dreper flest mennesker – ikke varmen. Denne realiteten blir ikke formidlet i våre medier lenger for det passer ikke inn i en politisk korrekt virkelighetsoppfatning.

For et land som Norge er denne historiske realiteten så overveldende at det er et mysterium at politikere og medier klarer å overse forholdet. For 12000 år siden var landet vårt dekket av en iskappe som gjorde Norge ulevelig for mennesker. Geologisk er dette for svært kort tid siden og vi må regne med at et lignende fenomen vil gjøre seg gjeldende om kort tid i geologisk forstand.

I Norge er det en fordel med stigende global temperatur. Til tross for dette er vi villige til å rasere store naturskjønne norske landskaper med ineffektive vindmøller som må subsidieres fordi de ikke er lønnsomme i konkurranse med el-kraft som vi har nok av, eller kull, olje, gass eller kjernekraft.

Vi raserer norsk natur for å redde en verden som ikke vil reddes av oss. I Asia bygges nå mellom 1000 og 2000 kullkraftverk for å løfte befolkningens levestandard nærmere vårt nivå. 0g Kina dropper nå satsingen på sol og orienterer seg også mot mer kull-kraft.

Under den hetebølgen som har vært i Europa i sommer har klima-skremmerne naturligvis fått vann på mølla. Men når det er kaldt hører vi ingenting. Og til vinteren får vi kanskje strømrasjonering.

Knut Lindtner (redaktør Derimot.no)

Kaldt er varmt

Av Jan Herdal

Den globale oppvarmingen er nå så ille at 48 000 briter døde av kulde sist vinter, som var ekstra hard på den nordlige halvkule. Det er vinteren som, i varierende grad, tar liv i hele Europa. Likevel er det vanlig at mediene hevder det motsatte.

Postmodernismen er den mest absurde hersketeknikk i moderne tid. Vi skal passiviseres og underkaste oss ved å tvinges til å godta de underligste forestillinger, gjerne i strid med observerbar virkelighet, på det ene området etter det andre. Vi skal fraranes trua på egne sanser og egen tenkeevne. Slik blir vi redusert til zombier.

Mange briter frøs ihjel sist vinter

Si etter meg: Krig er fred, svart er hvitt og kaldt er varmt.

Olje, kull og gass dekker 85 prosent av menneskehetens energibruk. Det er betydelige miljøpåvirkninger, men de er små veid mot nytten. Og klimapåvirkning er definitivt ikke en av dem. Likevel fokuseres og forstørres denne til de grader at massepsykosen er i ferd med å true industrisivilisasjonen.

Skremselsoppslag av denne typen i VG, der «forskere» advarer mot at «global oppvarming kan gjøre drepende hetebølger vanlig i Europa», er utbredt. Journalismen setter uten kritiske spørsmål villig verden på hodet, etter krav fra et stadig mer ensrettet maktetablissement. Den store hop dilter bevisstløst med. Pengene regjerer.

Det er sola som styrer klimaet på globalt nivå. Den ene faktoren er solaktiviteten, som er på vei ned. Det gir kaldere klima. Den andre er jordaksens helning i forhold til sola. Også den er på vei ned. Det gir i prinsipp varmere klima på den nordlige halvkule, men syklusen er på 41 000 år, så effekten er knapt merkbar.

Dette er astronomi (vitenskap) og ikke astrologi (religion). I Norge flytter polarsirkelen seg fra Brønnøysund i sør til Moskenes i nord i løpet av en slik syklus.

Ifølge forskere har Jorda vært helt dekket av is flere ganger. De siste hundretusener av år har det stort sett vært istid på kloden. Den har vært avbrutt av kortvarige mellomistider på 10 000 – 20 000 år, av den typen vi nå lever i. Vår mellomistid, som har lagt grunnlaget for den moderne, menneskelige sivilisasjonen oppstod for 11 500 år siden. Det var da 115 000 år siden forrige mellomistid.

Kloden går sakte mot en ny istid. Kjerneprøver fra Grønlandsisen viser at de naturlige temperaturvariasjonene de siste 10 000 år har vært mye større og like raske som i dag. De viser også at temperaturen i vår mellomistid synker. Det har vært perioder da temperaturen har vært 1-2 grader høyere enn i dag.

Under en varmeperiode for ca. 1 000 år siden dyrket nordmenn bygg på Grønland, og Hardangervidda var dekket av trær. Det var enda varmere i romertida for 2000 år siden, og enda varmere enn det igjen i bronsealderen for 3000-4000 år siden.
I et kortere tidsperspektiv er det på grunn av den sykliske solaktiviteten naturlig å se på årets harde vinter som et forvarsel om hva som vil skje fram mot ca. år 2050. Britiske forskere tror vi er på vei mot den laveste solaktiviteten på 300 år. Det kan gi et nytt Maunder minimum.

Klimahysteriet er vår tids største svindel. Den vestlige verden kaster bort milliarder på milliarder av kroner på totale meningsløsheter. Enda verre – maktetablissementet forbereder oss på den stikk motsatte utvikling av hva som mest sannsynlig vil skje.

Hvis noe er en forbrytelse mot menneskeheten, må det være dette.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Mennesker bruker hinsides med energi og resurser. Konsekvenser blir det og noe må gjøres asap så mye svindel er det ikke. Tips, far til en gjenvinningsstasjon en lørdag og… ja. Klima problemer er det vi er bare i begynnelsen av festen. Moder jord sliter…

  https://youtu.be/FG0fTKAqZ5g

  Svar
 • Knallbra artikkel. Kortfattet og tydelig.

  Dette klimahysteriet får meg til å tenke at folk er omtrent like «overtroiske» i dag som i middelalderen. Men det har vel bestandig vært en bevisst styring fra eliten at det skal være slik.

  Svar
 • Ola Henriksen
  28 april 2018 21:40

  Menneskeheten har opplevd klimavariasoner både oppad og nedad i temperatur opp gjennom historien. Og satt i gang tiltak som har gjort det mulig å få en levelig tilværelse. Forberedt seg på kulde, og forberedt seg varme, i skifte gjennom årstider og lengre perioder. Lidd og tilpasset seg.
  Vi bosatte oss nære iskanten der det var tilgang på vilt så vi kunne overleve. Vi lette etter vann og grødejord før vi bosatte oss og lagde små samfunn som skulle vokse på det som var muig der. Sakte og sikkert etablerte vi oss, og lærte etterhvert å samarbeide for å kunne overleve på en karrig gjord og gjennom kalde vintre. Dette har nok også vært med på å lage vår kultur, der det har vært viktigere å arbeide enn å danse.
  Forventet/forventer vi at f.eks. India, som har tre innhøstinger i året i forhold til vår knappe ene, skal samle grøde og hjelp til oss?
  Nei, vi ( og selfølgelig andre kulturer på kloden) har lidt og tilpasset oss. I stolthet over å greie seg selv. En viktig del av opplevd velstand.
  På tross av makt og overgrep, mot det levende samfunnet, fra øvrighet, religiøse eller verdslige, har vi og andre samfunn slått dette tilbake i trass og frihetslengsel.
  Nå er samfunn og liv mer komplisert, vi påføres restriksjoner, utfra penge-økonomi politisk øvrighet, vi vanskeligere kan bekjempe. Selv om vi heldigvis er fri fra mye av den tros-makten som holdt folk nede i tidligere tider.
  Er det derfor vi pålegges en tro nå, der spørsmål og krav om viten og fakta blir demonisert og latterliggjort, av nye prester?

  Først var det privatbilisme.
  Først lokal forurensning, som vi selv kunne registrere. Så global forurensning og frykt, med CO2, som vi kun måtte stole på farriseerne/de skriftlærde sine postuleringer om.
  Nå er det hele velferden vi har arbeidet for vi skal ha dårlig samvittighet for.
  Det er vannmangel i California og i deler av Afrika. Så vi i regnfulle Norge må spare på vannet.
  Det er mangel på (fornybar) energi til oppvarming i sydligere og mer solrike land, så vi i vinterlandet Norge må tilpasse våre energipriser deres.
  Vi kan nå gjøre all vår transport fornybar, forurensningsfri, ved hjelp av elektrisk energi. Enten ved batteri alene eller med Hydrogen-el som tyngde/rekkevidde-forlenger.
  Nei, dårlig samvittighet og frykt skal vi påføres uansett.
  Var det ikke målet å kjøre forurensningsfri transport? For verden, og oss selv? Nå kan vi det, hvis vi/ våre miljøpolitikere vil.
  Nei, vi skal spare. Vi skal påføres nye uforutsigbare restriksjoner. Vi skal styres, i uforutsigbarhet.
  Vi skal ikke se løsninger lengre, som tidligere gav oss forutsigbarhet og tro på egne krefter. Viktige deler av opplevd velferd.
  Vi skal styres ovenifra, fra de som ønsker * En verden/ En leder, og En valuta. Og føle global skyld og i frykt og forrvirring nikke med de som vil styre det hele ovenifra.

  Hvis du noen gang vil virkelig forvirre noen, gjøre dem gærne, holde dem under kontroll, eller frustrere dem helt , – gi dem bare metoder og utfordringer som stadig blir avløst av nye, og et mål som er umulig for dem å skjønne.

  Svar
 • Kloden vår er en levende organisme.
  Og slik mennesket lever.Slik påvirker det kloden vår.
  Luften vi puster inn i dag.Er ikke den samme som mennesket pustet inn for 200år siden.
  I dag er luften mer enn luft.Atom stråling fra våre kjernekraftverk.Ukania og japan,nedsmelting.http://awarenessact.com/fukushima-has-now-contaminated-13-of-the-worlds-oceans-and-its-getting-worse/
  Havet er også full av gifter,jorden likeså.
  7milliarde mennesker som bruker kjemiske produkter.Som alldri har hvert på jorden før.(sammensetting)
  Klart vi påvirker kloden.
  Det er også ett faktum att solen styrer livet her.
  Og påvirker alt liv.
  Den magnetiske nordpol beveger seg.Derfor forandrer også luftstømmene seg.
  Maya kalenderen 2012.Vi går inn i en ny tid med store forandringer.
  Om vi går etter den.Så er det jordens og solens.Vårt solsystem.
  På vei, videre inn i universe,som skaper denne forandringen.
  https://www.facebook.com/CymaticUniverse/videos/1975203072768470/UzpfSTEwMDAwMDU3MTA2MTAyODoyMDQ2MTI4NzQ1NDE2MTQx/

  Svar
 • Dette klimhysteriet er en gedigen bløff (samme som Cornahysteriet) Kjøp boken til Kent Andersen her: https://www.documentforlag.no/produkt/klima-antiklimaks/ Full av fakta om klimaet. Den dokumenterer også galskapen med det hodeløse grønne skiftet vi tvinges inn i som ikke har noe rot i virkeligheten. Vel anvendte penger. Boken anbefales. Boken ble også kjøpt og gitt til samtlige på løvebakken og til lokale politikere uten at en eneste av dem, verken har bemerket den eller takket for gaven.

  Svar
 • Man snakker/skriver skremsel om et «Tipping Point», – hvor det er ingen vei tilbake.
  Det har både vært kaldere og varmere perioder før. Hvorfor har ikke disse hatt noe slikt T. P.?

  Svar
 • Mye nyttig og relevant informasjon her: https://miniistid.blogg.no/co2-eller-ikke-co2-det-er-forskjellen-pa-liv-og-dod.html

  Og her: https://klimarealistene.com/klimanytt/

  I tillegg anbefaler jeg – nok en gang – boken av Gregory Wrightston: Fakta om klima – interessant og informativt. Og til dere som tenker at dette er for vanskelig og komplisert – Tro meg, det er det ikke. Boken jeg viser til er velskrevet og godt dokumentert og det er lett å se galskapen de prøver å tre nedover hodene på oss. Nettstedene er like enkle og lettfattelige. Vel verdt å sette av tid til.

  Svar
 • Northern Light.
  25 februar 2024 17:20

  Solforsker: Det er Solen som styrer klimaet, og det nå antakelig mot et kaldere klima i minst 30 år.

  Av PS redaksjon.
  Lørdag 24 februar 2024: Den eminente solforskeren, Professor Dr. Valentina Zharkova, snakker på TNT Radios Sky Dragon Slaying, for å diskutere hennes siste artikkel som bekrefter at det er Solen som styrer klimaendringer, når hun blir spurt om hva som forårsaker klimaendringene.

  Mens korrupte politikere og deres ondsinnede ‘klimaeksperter’ fortsatt krever at du betaler mer skatt for å redusere CO2 for klimaets skyld, forteller ekte forskere som ikke er korrupte det som det er – Solen styrer klimaet vårt, ikke mennesker!

  Kalt «The Woman Who Could Cancel Net Zero», Professor Valentina Zharkova ved Northumberland University, England, forklarer at Grand Solar Minimum, som varer fra 2020 til 2053, vil redusere globale temperaturer i en slik grad at Jorden vil gå inn i en andre «liten istid».

  Iskappene vil vokse, isbreer vil rykke frem, Themsen og kanalene i Amsterdam vil fryse om vinteren, og det vil være en betydelig nok avkjøling til å ha en negativ effekt på matproduksjonen.

  Hennes nye artikkel er»Terrestrial Temperature, Sea Levels and Ice Area Links with Solar Activity and Solar Orbital Motion (Terrestrisk temperatur, havnivå og isområder er forbundet med solaktivitet og solarbitalbevegelse)».

  Oppsummert viser denne nye artikkelen økende bevis for sammenhengen mellom terrestrisk temperatur, havnivåer og isområder på begge halvkuler, med solaktivitets-indekser uttrykt gjennom gjennomsnittlige solflekk-antall, sammen med sammenfallende kurver for for solens bakgrunnsmagnetfelt (SBMF), og endringer i avstanden mellom Solen og Jorden, forårsaket av at gravitasjonen til store planeter i solsystemet påvirker solens bane.

  Fra Principa Scientific, publisert 22 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Professor Valentina Zharkova har mottatt SOHO/MDOs pris for oppdagelse av solskjelv (1999), RHESSI-prisen for fremragende forskning (2005), og NSF US-prisen for avanserte studier av solutbrudd (2002).
  Orginalartikkel: TNT Radio Sky Dragon Slaying W/Dr Valentina Zharkova On A ‘Coming Ice Age’.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Uforklarlige blodpropper etter vaksinering:

Hundrevis av balsamerere forteller nå om merkelige fibrøse blodpropper de finner i lik.

Forrige innlegg

Derfor må intervjuer og intervjuet nedsnakkes i vest.

Putin avslører vestens løgner og svik.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.