POSTED IN Israel, Palestina

Verden har blitt farligere:

Sionistene i staten «Israel» kan fremme verdenskrig.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

Les det – for det er sant! Sionister i staten «Israel» kan synes å ønske verdenskrig! Utgangspunktet er krigen i Gaza. Målet med krigen er å drive palestinere ut – av Gaza. Og etter hvert – av hele Palestina! Palestina skal «renses» for ikke-jøder: «menneskelige dyr», som «Israels» krigsminister nylig sa det. Tilbake skal bare være «jøder»; de eksklusive, rene og fremstående, som mener at de skal styre verden: et sionist-jødisk pålegg.

Fiender må rives ned. Arabiske stater – svake og ynkelige – kan provoseres til å blande seg inn. Åpen «israelsk» terror i Gaza skal bidra til det. Arabiske stater vil raskt ble bombet. Iran kan stå tilbake, en erkefiende til «Israel».

Iran skal liksom foreta seg noe som blir «provoserende» for «Israel» og USA. Sammen starter de krig mot Iran; de terrorbomber landet. Med håp om å seire ved å gjøre det. I hvert fall ønsker de Iran svekket. Og med Iran: Hezbollah i Libanon. Libanon kan bombes, og kanskje Jordan. Sikkert også Syria. Suverent overherredømme av «Israel» (og USA) i regionen skal bli resultatet.

Men kanskje Russland blander seg inn? På side med Iran og Hezbollah. Og med den palestinske motstandsbevegelsen. Krigen bretter seg ut. Den kan ende i en verdenskrig.

Sionist-jødene og USA kan ha feilberegnet situasjonen! Den ender ikke med deres hegemoni i regionen. Men hundretusener og kanskje millioner av mennesker blir drept eller såret. Som resultat av sionistiske og amerikanske drømmer. Slik ender gjerne aggressive kriger.

Hvilken konklusjon blir det i norske skolebøker (om vi overlever)? Det var «de andres» skyld! Slik er det alltid. Vi er de «fredsommelige» –som først kan la det bli bombet litt.

«Israel har rett til å forsvare seg»

Jeg griper fatt i det siste; et forsvar for aggresjoner. Og stiller leseren dette spørsmål: «Hvilken frase har du hørt mest, om du følger Gaza-krigen?» Jeg tipper det er denne, fra de herskende grupper: «Israel har rett til å forsvare seg.» Punktum.

«Palestinerne har rett til væpnet kamp.» (FN)

Men når hørte du dette sagt, eller leste det skrevet, et vedtak fra FNs Hoved-forsamling:

Men når hørte du dette sagt, eller leste det skrevet, et vedtak fra FNs Hoved-forsamling:

«Palestinerne har rett til å kjempe mot Israels okkupasjon med alle midler.»

Det palestinske folket har rett til å kjempe for frigjøring fra fremmed («israelsk») okkupasjon med alle tilgjengelige midler, inkludert væpnet kamp. (FN resolusjon 45/130.)

Nei, det hverken hører eller leser du! Norsk presse, og for den saks skyld også politikere, er ikke hederlige og balanserte. De fremstiller en sak ensidig og skjevt, særlig når det gjelder staten «Israel» og palestinerne.

De får ellers bakmenn på nakken; personer i posisjoner som følger og påvirker opinionen. Dette er – må det være lov å si: pro-sionistiske krefter. De er der, vit det.

«Israel» har rett til å forsvar seg, sier de.

Men hvor er «palestinernes rett»?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Jeg gråter over hver uskyldig som blir drept. Jeg sitter i min stue i Norges land. Jeg er heldig. Kuler suser ikke rundt ørene mine. Mine barnebarn går fortsatt i barnehagen. Jeg er takknemmelig. Men gleden er ikke der. En nagende klump forblir. Det er så ufattelig mye lidelse og ta inn over seg.
  Lindring skjer til en viss grad, når jeg vender blikket bort fra skjermen og går ut og hjelper naboen. Jeg er begynt og be! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få slutt på galskapen!? Alles krig mot alle!

  Svar
  • Kjenner på akkurat det samme, Olav B!. Vi er maktesløse i galskapen som råder – nok en gang.

   Svar
 • Kjenner på akkurat det samme, Olav B!. Vi er maktesløse i galskapen som råder – nok en gang.

  Svar
 • «Sionister i staten «Israel» kan synes å ønske verdenskrig! »

  Ikke noe nytt under solen:

  Det faktum at Churchill til de grader var korrupt og kjøpt av sterke finanskrefter som var villige til å gjøre ALT for å provosere frem krig er liksom ikke skolepensum. Det faktum at Churchill ga spesifike ordre til ambassadepersonell osv i utlandet om å spesifikt IKKE ta i mot Tyske diplomater eller dokumentasjon fra disse, nettopp fordi Churchill ikke hadde til hensikt å ta i mot noen av fredsforslagene den Tyske ledelsen gjentatte ganger forsøkte å få levert til britene for å UNNGÅ krig for en hver pris er heller ikke skolepensum.
  Tyskland ville strekke seg SVÆRT langt for å unngå krigsutbrudd og for å finne en fredelig løsning på uenighetene bl.a. i forbindelse med Polen. Det faktum at 2 verdenskrig IKKE ble provosert frem av Tyskland, men av britisk ledelse kjøpt og betalt av jødiske kapitalkrefter er på ingen måte skolepensum, siden det betyr at en kan kaste omtrent alt av politisk korrekte historiebøker på dynga og alt må skrives om.

  ‘ Den engelske avisa Daily Express skrev den 24. mars 1933: «Judea declares war on Germany», «Jødene erklærer Tyskland krig».
  Den jødiske historiker R. G. Dommerque Tobacci de Menasse forteller oss at «Krigen mot Hitler ble erklært fordi han ville innføre en ny økonomisk samfunnsordning».
  Man viker altså ikke tilbake for en krig for å forsvare sitt internasjonale pengemarked og sine økonomiske maktposisjoner. Dette forteller oss at vi gjør klokt i å være forberedt på det meste og det verste. Da krigen var vunnet for de allierte, var det første man gjorde å løse den tyske sentralbanken fra demokratisk kontroll og gjeninnføre gjeldspengesystemet. Dernest innførte man uinnskrenket asylrett i Grunnloven. Tyskerne skulle ikke lenger få lov til å være en homogen nasjon. ‘
  vegtam.info/Kortsider/Detendeligefarvel.html

  Svar
 • Johannes Åtta Førtifira
  2 november 2023 18:39

  De zionistlakeiene vi har, våre politiske ledere her i landet, som sa og gjentar og gjentar, at terroriststaten «har rett til å forsvare seg», har gjort seg medskyldig i folkemordet mot palestinerne og zionist-jødenes massakre av barn og andre uskyldige i Gaza. De har gitt de jødiske slaktene grønt lys for sin groteske krigføring mot sivile i Gaza og i øst-Palestina.

  De kunne i alle fall holdt snutene sine lukket når de ikke har mot og moral til å protestere mot krigsforbrytelsene som «den jødiske staten»begår?!

  Hva med de okkuperte, offrene, palestinerne? Hvorfor skal ikke de ha rett til å forsvare seg?
  Selvsagt har de rett til å forsvare seg, men dessverre er de maktesløse mot den jødiske overmakten etter å ha vært isolert iverdens største konsentrasjonsleir i 75 år.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

CO2 har liten betydning.

Sola og havet bestemmer temperaturen.

Forrige innlegg

Zelensky leter etter syndebukker etter mislykket offensiv

Når stikker han til et av sine godt forberedte himmeriker?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.