POSTED IN Norge

Veien til toppen:

Klatring i partihierarkiet istedenfor ekte kompetanse!

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Terje Sørensen

Nok en politikertoppstatsråd er avslørt som habilitetsregelkrenker ved å ha gitt/gått inn for nære venner og bekjente til ulike jobber innen organisasjoner og offentlige stillinger. Den siste statsråden i rekken har dog hatt vett til skamfullt å frasi seg sin stilling. Som de fleste statsråder har personen ikke hatt verken egnet utdannelse eller tidligere erfaring – om noen i det hele tatt – fra de saksområdene vedkommende er landets øverste ansvarlige for.

steigan.no’ og ‘derimot.no‘ skriver i en artikkel 24.6.2023 at den avgåtte statsråden ikke hadde annen yrkeserfaring enn som telefonintervjuer og disc jockey, og jeg siterer ordrett fra artikkelen: «Resten er klatring i det politiske apparatet».

Det ville forundre meg om angjeldende ex-statsråd om ikke lenge klatrer seg til topps enten der eller i en eller annen organisasjon.


Redaksjonen la til «forsidebilde» og overskrift.
Det store bildet er laget av Terje Sørensen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Korrupsjon på norsk slik vi vanligvis gjer det her i landet.
  At den konserneigde pressa av og til plukkar ein blomst sikrar at den same praksis lever vidare. Vasken er nødvendig vatning av det korrupte blomsterbed.

  Svar
  • Det reddet dagen i går å se den skrekkelige femannisten og kjønnsrasisten ta til tårene, og høre at hen hadde fått sparken fra sin fete stilling! :)

   Svar
 • Verna bedrift. Egnet utdannelse og yrkeserfaring som kvalifiserer til ministerposten, det har vel svært få. Noen er i yngste laget. Jeg foreslår en nedre aldersgrense på 30 år og en øvre på 70, så vi ikke får en psykogeriatrisk avdeling som i USA.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er han senil eller…?

Hvorfor ødelegger Biden sin utenriksministers Beijing-reise?

Forrige innlegg

Offiserene gjorde slik de hadde lært.

General Støre blir sittende.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.