POSTED IN Norsk politikk, Palestina

Ved å sitere hva alle andre mener.

Det er oppskriften for å bli sentrumsekstremist i Norge.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Pressesnik Stanghelle

Av Jan Hårstad

Harald Stanghelle er interessant i denne spørsmålsstillingen:

Hva skal til for å bli en stor mann i norsk media og offentlighet. Du må ikke framføre noen personlige meninger, men om du skulle ha noen, bør du holde disse hemmelig ved å anføre hva en rekke andre personer, partier og media mener. Det har alltid vært Stanghelles oppskrift for å bli landets ledende sentrumsekstremist.

Hans artikkel i Aftenposten i dag 22. februar om Norge og Israel er en arketypisk Stanghelle-artikkel og ved lesningens slutt melder spørsmålet seg: Hva mener DU Stanghelle?  Det får vi naturligvis ikke vite for da ville jo Stanghelles posisjon som talsmann for det norske sentrum ryke.

Det gjelder dette at Norge ivrer for en «palestinsk» tostatsløsning sammen med Frankrike, UK og USA.

Problemet balles inn i ubegripelig retorikk og mystifikasjoner. Den 2 statsløsning disse VestImperialistene tenker seg er verken en Fatah eller Hamas-regjering (eller Hamas-Fatah) men en «upolitisk» teknokratisk regjering styrt av de amerikanske vasallstatene Egypt, Jordan og Saudi-Arabia samt EU og USA.

Mahmoud Abbas ble valgt i 2005 som president for Palestina. Siden har det ikke vært avholdt valg..

Om PA/Abbas regjeringen i Ramallah har det vært sagt at den var en VICHY-regjeringen etter modell av Nazistaten Vichy i Frankrike. Når ungdommen i Jenin og Nablus begynte å krige mot de fundamentalistiske israelske settlerne ved 2023, fikk de PA som krigsmotstander. I Jenin svarte de unge Med demonstrasjonen: «Drep Hussein Sheik» som var koordinator med israelske Shin Beth. Mer Vichy kan det ikke bli.

Ser du fotografier fra toppmøter hos Abbas i Ramallah slår det en hvor gamle alle toppene er. Og de har gjort seg berømte for berikelse og korrupsjon. Dette miljøet har intet imot at USA-Nato-EU setter opp en «palestinsk stat» av upolitiske teknokrater. Helt åpenbart ser de da en mulighet til å beholde sine penger og sin makt og derfor takker de blant annet Norge for innsatsen.

Den nye «palestinske staten» som Vest-Imperialismen jobber for er et prosjekt for å redde Israel, ikke for å frigjøre palestinerne. Norge har aldri noen synspunkter som går imot NATO – EU og USA.

Å tro at Stanghelle skulle svinge innpå slike problemer var illusorisk selvfølgelig. Han mener alltid det samme som det aftenpostenske sentrum.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Immigrasjonen til Israel i første kvartal 2023 falt fra nesten alle land sammenlignet med de tre første månedene av 2022, med unntak av Russland, ifølge Haaretz. Fra januar til mars immigrerte 18 610 mennesker til Israel. Imidlertid var over 75 % av disse fra Russland. De landene som sender flest immigranter til Israel bør ha et ansvar for situasjonen

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  25 februar 2024 13:20

  ??? Og særleg Ukraina, Litauen og Polen ta ansvar for situasjonen i Noreg?

  Svar
 • Ha,ha,Hårstad jeg fikk meg faktisk en god latter nå. Takk skal du ha. Har du hørt om politikeren som er «for og imot alt»? Kald eller varm, dem kan vi forholde oss til, men de lunkne? Dem gidder vi ikke høre på. Drit og dra dit pepper’n gror. Jeg spytter dem ut.
  Hårstad du brenner. Men så er det jo slik at en vedkubbe brenner , men hiver du innpå to eller flere kubber, tar det skikkelig fyr. Jeg vurderer å starte et nytt parti. De vi har i Norge i dag er fullstendig i utakt med omtrent alt jeg står for. De skjærer en hel å en tå for tilpasse seg «eliten» . Eller de som virkelig ruler. Så forsøker de seg med alle frasene du vet for å skjule at de egentlig ikke står for noen verdens ting. De blir med den som har størst kuk og de største finansielle muskler. Og handler som Erna og Jonas og hele resten av saueflokken, de gjør det som «lønner seg» for dem. Folket driter de i. Folket er for dem brysomme skadedyr som de forsøker å bli kvitt. Metodene får vi midt i fleisen hver dag!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Verdens største forskningstudie:

mRNA-vaksiner forårsaker hjerne-, blod- og hjerteproblemer

Forrige innlegg

Er ikke dette det vi kaller dobbeltmoral?

«Nei til EU» har fordømt Russland, men tause overfor Israels Gazakrig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.