POSTED IN Klima

Varmebølge og svindel i mediene:

Globalt klimahysteri.

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Farlige “varmeadvarsler” og globalt klimahysteri 

 Av Daniel Matissekauf1.info 

Siden begynnelsen av sommeren har den tyske forbundsregjeringen ved helseminister Karl Lauterbach bestrebet seg på å påføre befolkningen en irrasjonal og objektivt sett ubegrunnet frykt for å dø av helt normale midtsommertemperaturer. Parallelt med dette pågår det en verdensomspennende mediekampanje som handler om “den menneskeskapte globale oppvarmingen”, og som fremmer påstander som faller på sin egen urimelighet.  

Ikke nok med at man nok en gang prøver å skape en ubegrunnet frykt for en angivelig massedød som bare kan forhindres av en stat som opptrer på en mest mulig diktatorisk måte: I økende grad blir det nå også gitt tips om hvordan man kan beskytte seg mot heten, som er like latterlige som de er farlige. 

Banale råd om ting som aldri har vært statens ansvar 

At folk skal “drikke nok, holde seg i skyggen, lukke vinduene og unngå større fysiske anstrengelser” – dette er de offisielle rådene, som neppe kunne ha vært mer banale – er selvfølgeligheter som man ikke trenger noen råd fra staten om. Myndige mennesker er nemlig selv utmerket godt i stand til å avgjøre hvordan de bør forholde seg ved ulike utetemperaturer og til å tilpasse seg til den aktuelle situasjonen. 

Varmebølger er ikke noe nytt. Folk i varme land vet utmerket hvordan de skal takle varmen.

Men, idet man tilstreber en sømløs overgang fra korona til klima og “hete”, blir alt dette i dagpresentert med en misjonær iver og overbevisning som er en fornærmelse mot intelligensen. 

“Aktiv dødshjelp” 

Faktisk regner enkelte til og med den manglende fleksibiliteten til slike råd, som nærmest har karakter av faste regler, for å være livsfarlig. Meteorologen Jörg Kachelmann har i denne sammenheng til og med brukt begrepet “aktiv dødshjelp” , idet han viste til at temperaturer og ozon nettopp er på sitt verste om kvelden – altså da når Lauterbach vil tillate at vinduene åpnes igjen. 

Og legen Friedrich Pürner påpekte at Lauterbachs generelle råd om at det er absolutt nødvendig for“eldre medmennesker”, hvis alder ikke ble nærmere spesifisert, å drikke to til tre liter vann daglig, i mange tilfeller kan føre til betydelige helseskader, da mange eldre mennesker lider under en nedsatt hjerte- og/eller nyrefunksjon. Hvis disse organene ikke lenger fungerer som de skal, kan et slikt generelt råd om å innta tre liter væske forverre symptomene ytterligere og til og med føre til lungeødem. 

Tysklands helseminister Karl Lauterbach

Advarsler fra leger 

Dessuten tilføres kroppen også væske gjennom den maten vi spiser, slik at det å drikke 2-3 liter væske om dagen kan føre til overhydrering.  Dette er tydeligvis den medisinske analfabeten Lauterbach, som alltid har vært farmasøytisk lobbyist og politiker, men aldri har jobbet som lege, ikke klar over. 

Hans alarmistiske uttalelser om heten ser iallfall ikke ut til å ha hatt den tilsiktede virkningen. Med sine utallige feilprognoser om korona har han uansett mistet mye troverdighet, og hans overdrevne advarsler om heten har så lite med de fleste menneskers livserfaring og opplevelse av virkeligheten å gjøre at de anser det hele som utslag av en uhelbredelig narsissists (selv-elsker, red.) overvurdering av egen betydning, hvilket det også er. Sett i en større sammenheng er dette likevel alvorlig, da det er en del av det allestedsnærværende klimahysteriet. 

Tvilsomme studier med titusener av “varmedødsfall” 

De påstått dødelig varme somrene som Lauterbach helt plutselig har tryllet opp av hatten, skal naturligvis fremstilles som en følge av den angivelige klimakrisen. En pseudostudie som ikke bygger på noe annet enn spekulasjoner og ideologi, og som, uten å kunne underbygge dette på en tilnærmelsesvis troverdig måte, hevder at det i fjor sommer var 60 000 varmedødsfall, ble nylig spredd i alle medier. Men det er her bare tale om computermodeller som har gitt det ønskede resultatet. 

Det klareste beviset på at den konstante klimaalarmismen er et produkt av en internasjonaltkoordinert mediekampanje, er det faktum at det i årevis har blitt hevdet om nesten ethvert land i verden at det varmes opp minst dobbelt så raskt som resten av verden

En svindelkampanje: Overalt skjer oppvarmingen dobbelt så raskt som andre steder 

I 2016 het det at Tyskland ble varmet opp raskere enn alle andre land. Året før ble det samme hevdet om Finland. I 2019 gjaldt det Sverige, også Storbritannia, hele Europa, Singapore, Japan, Chile, deler av USA, Canada, Afrika, Australia,Israel, Arktis og Sydpolen har angivelig allerede blitt varmet opp raskere eller dobbelt ellerfire ganger så raskt som alle andre land. Dette åpenbare sludderet har i årevis blitt spredd over hele verden. Dermed har de som står bak denne kampanjen, kunnet holde angsten for at verden skal gå under som følge av global oppvarming i live og profittert på den. 

Befolkningen i de respektive landene må betale for dette med tapet av sin personlige frihet, av sin velstand, og av sine sjanser til å få et liv som er verdt å leve i fremtiden. Det er imidlertid ikke den angivelige klimakrisen som er en fare for deres livskvalitet, men de som står bak denne groteske svindelen.

Oversat av Rune G.

Gefährliche „Hitze-Warnungen“ und globale Klima-Hysterie (auf1.info)

Forsidebilde: La esfinge (‘The Sphinx’, 1988) by Davegore; DavegoreCC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Hvilket råd har Derimot.no til feks nordmenn som reiser til syden i sommer?
  Er det: temperaturmålingene fra sydlige strøk i Europa er feilaktige eller manipulerte. Årets sommer er ikke så varm som det media sier, årets sommer er bare en helt ordinær sommer i syden, det er bare til å slappe av og ta det helt med ro.
  Eller er det ekstraordinært varmt i syden i år, og nordmenn som er uvant med en slik varme bør være varsomme og kanskje lytte til en del råd som befolkningen i disse områder følger (og råd er ikke det samme som pålegg). Når man snakker om hetebølger som treffer reisende nordmenn så har kanskje Derimot.no et redaktøransvar?

  – – – – –

  Fra redaksjonen, Derimot.no:

  Vi råder mennesker til å tenke selv. Det betyr å ta valg som en føler er rett for seg selv.

  Det betyr også at man kan ende opp med å ta mindre gunstige valg, men det er en del av det å leve. Det betyr samtidig at valg en tar kan være gunstige og. Vi vet ikke hva morgendagen vil bringe, så det generelle rådet er: Tenk selv, stå for de valg en tar.

  Svar
  • SHO:
   «Årets sommer er ikke så varm som det media sier, årets sommer er bare en helt ordinær sommer i syden, det er bare til å slappe av og ta det helt med ro. »

   Jeg har eldre naboer som har hus i Spania gjennom flere år. De rister på hodet av medias ‘rapporter’ og fare- røde kart.

   Svar
 • Kort fortalt. Og som vi må ha i mente:

  «Dette åpenbare sludderet har i årevis blitt spredd over hele verden. Dermed har de som står bak denne kampanjen, kunnet holde angsten for at verden skal gå under som følge av global oppvarming i live og profittert på den..»

  – Og at engstelige mennesker er lettere å styre. – Fram mot En verden, og En leder. ( -og totalkontroll

  Svar
  • Høres ut som en hilsen fra
   Klaus M. Schwab, Arbeidende styreleder i Verdens økonomiske forum.

   Personer som har vært eller er innvolvert i denne sekten må ikke ha politisk makt.

   Svar
   • Rolf Galgerud
    19 juli 2023 13:56

    Beklager Rune S., det er nettopp disse menneskene som har politisk makt, både i Norge og i store deler av verden.

   • wasan Totland
    22 juli 2023 21:20

    Ein Hitler, ein Deutschland einzats. Samme visa det som hos Schwaab.

 • «Vi lever på toppen av den falske verdens tid.
  Det er grunnen til at det å være ekte gjør deg utstøtt. Hvorfor å tale sannhet får deg til å bli foraktet og utestengt.
  Samfunnet er på toppen av illusjonens høyde.
  Det krever seriøst mot for å være ekte akkurat nå. Vær modig.
  Hold ut.»
  ukjent (konspirsjonsteoretiker)

  Svar
 • Carbomontanus
  19 juli 2023 21:54

  AQVA AD LIBITVM er et gammelt råd i dyrevelferden. Ikke hvor mye de skal drikken hver dag.

  Jeg/ vi har prøvet det og vært i syden også med spedbarn og småbarn. De skal ha pupp og det viser seg at puppen blir tynnere, det er dama som må ha mere vann. Israelske mjølkekuer gir bare 3% fett, norsk setermjølk er meget fetere.

  Så må barna lære å tute vann, bare så mye som de vil ha. Ikke sukkervann. Men saftige vannmeloner for eksempler og modne ferskner, og puppesutte på appelsinbåter. Da Gud skapte tørsten skapte han også vannmelonene.

  Og man må overveie parasoll,og ikke minst Siesta, ikke streve og stime rundt i værste middagssola men ha seg hen på et heller kjølig sted og slumre, og heller være en morgenfugl og ta igjen det forsømte utover i kveldinga til Aladdins lampe. .

  Profeten fraråder al- kohol men anbefaler heller en varm kopp te eller tyrkisk kaffe varmet på kamelmøkk under teltduken sjenket med høy, lang stråle ned i små moccakopper. Og kanskje litt tørkakjøtt fenalår eller enda bedre litt banka tørrfisk til. Og flatbrød. «Cakes» kjeks. Og dadler fikner og vandige druer meloner og citrus.

  Araberne svermer for astronomi, de har tatt det igjen om natta.

  Sankt Peder er beskrevet i Apostlenes gjerninger hvor han måtte opp på taket om natta for å kjøle seg og drømte gjentatt om en duk som steg ned fra himmelen med alskens ormer og firfisler og skjell og krabber, typisk middelhavsmat. og en ordre ovenfra: «Slakt og et!»

  «Nei Herre, jeg er dog profesjonell jødisk fisker og slakter fra Genesaret sjø, ,sånt fy har jeg da aldri spist,. Det er ikke Kosher..!»

  Men drømmen gjentok seg og da skjønte han at han måtte gå ut i gjestebud og symposion også hos hedningene rundt middelhavet.

  Selv pjallet de og åt flatbrød tørrfisk og fenalår og pinnekjøtt og olivenolje og gjorde vann til vin. .

  Svar
 • Svar
 • ‘… feriebyen Catania på Sicilia er flere eldre redde for varmen. Mange holder seg innendørs for å slippe unna de rekordhøye temperaturene.’
  nrk.no/urix/eldre-rammes-av-varmen_-_-ja_-jeg-er-redd-1.16490562

  Ja, vi skal bli redde. Det er hele greia.
  I Norge også. ;-)
  Der mange holder seg innendørs om vinteren for å slippe unna de rekordlave temperaturene. En naturlig tilpasning.
  Er det kaldere i Norge enn normalt?
  Nei, men det varierer. Og man går ikke ut uten å ta forholdsregler. Og inne må man fyre eller bruke varmepumpe.
  Er det varmere enn normalt i sydligere strøk ?
  Nei, men det varierer. Og man går ikke ut uten å ta forholdsregler. Og inne må man bruke varmepumpe.

  Men media lager røde kart. ( Og ikke blå om vinteren.)
  For informasjon ? ( Hvilke temperatur er rødt?) ;-)
  Det er fire ganger så mange som dør av kulde som av varme.
  Og i den varme delen av middelalderen blomstret selvfølgelig både vekster og kultur.
  – Uten at ‘ tipping Point’ skjedde.

  Hvorfor gidder de & deres media?
  Folk snakker med hverandre , og vet at hele skremsels- scenariet er upålitelig.
  – Som annen propaganda.
  Slik går no dagan.

  Svar
 • Et godt råd til sydenturister i disse tider er å reise på sydenferie før juli måned mens hotellet fremdeles ikke har brent ned.
  Hvis man skal reise på ferie til Hellas nå, hvor i Hellas anbefaler man at man nå bør reise?
  Er det til Rhodos eller til Korfu hvor det allerede pågår historisk store masse-evakueringer?
  Hvilket sted eller øy i Hellas mener man nå er tryggest når det gjelder faren for skogbranner?
  (Eller skjer alle brannene fordi antall pyromaner i Hellas har økt kraftig i år?)

  Svar
 • Personen «SHO» skrev «Hvis man skal reise på ferie til Hellas nå, hvor i Hellas anbefaler man at man nå bør reise?»

  Jeg anbefaler mennesker som vil reise til Hellas, til å reise til blant annet Rhodos, Kreta, Korfu, Skiathos og Samos – for å nevne noen fine destinasjoner. Flotte øyer med fine strender, gode hoteller, og generelt fine reisemål.

  «SHO» skrev «…hvor det allerede pågår historisk store masse-evakueringer?». – Det er feil. Skogbrannene på Rhodos rammer noen av de aller minste turist-områder på øya. Nemlig stedet sør for Lindos. Alt fra Lindos og nordover til Rhodos by er ikke rammet av skogbranner. Og de 3 største destinasjonene der er Rhodos by, Faliraki-kysten og Ixia-kysten. Der er ingen turister evakuert vekk fra. Det er motsatt, de stedene har mottatt de relativt få turistene som ble evakuert fra stedene sør for Lindos.

  Skogbranner skyldes i all hovedsak menneskelig aktivitet, enten bevist (pyomani) eller ubevist (kastet fra seg noe som antenner busker og trær) – Trær selvantenner ikke ved normale sommertemperaturer.

  Svar
 • «Dere må TRO på vitenskapen!!!»
  Slutt med dette konspiratoriske tullet. Tror dere ikke det er en alvorlig grunn for at Greta Tunberg gråter i FN? Grunnen til at det er beinkalt for tiden skyldes klima forandring. Det heter det nå! Global oppvarming het det før! Det er gammeldags! Følg med! Naut!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De nye vaksinene.

Rapport antyder at de inneholder stoff til genmanipulering.

Forrige innlegg

Skal flertallet av mennesker på jorden utryddes?

Noen refleksjoner omkring en statue

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.