POSTED IN Helse

De nye vaksinene.

Rapport antyder at de inneholder stoff til genmanipulering.

15 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Inneholder covid-vaksinene grafen-oksid?

Spanske forskere har lagt fram en rapport der de viser at de har funnet store mengder av stoffet grafen-oksid i Pfizer-vaksinen Cominarty. Grafen-oksid er et nanomateriale som kan brukes i medisiner og vaksiner til blant annet genmodifisering.

Artikkelen er bearbeidet av Askeladden

Det er Prof. Dr. Pablo Campra Madrid ved universitetet i Alimeria, Spania, som har gjennomført forskningen. Professoren påstår ingenting. Rapporten viser hva han har gjort og hva som ble resultatet: Funn av grafen-oksid i vaksinene. Professoren sier i konklusjonen at resultatene indikerer at det finnes i grafen i Pfizer-vaksinen og anbefaler at resultatene hans etterprøves med nye analyser snarest.

Prof. Dr. Pablo Campra Madrid ved universitetet i Alimeria.

Konklusjonen i rapporten til professor Pablo Campra Madrid:

– Rapporten gir indikasjoner om tilstedeværelsen av grafen i Pfizer – BioNTech COVID-19-vaksineprøven.

– Ytterligere analyse (med flere prøver og andre teknikker, for eksempel XPS, EDS, NMR, FTIR eller Raman spektroskopi) er presserende.

Her kan du lese en kortfattet gjennomgang av Campra Madrids studie på engelsk.

Det er ikke kjent om andre forskere har gjentatt forsøket til professor Campra Madrid.

Sannhetsbyråene har panikk

Sannhetsbyråer over hele Europa arbeider hardt for å knuse troverdigheten til både professoren og rapporten hans og avviser rapporten som falsk informasjon. Det kan ikke stemme at Pfizer-vaksinen inneholder grafen-oksid, for det står ikke noe i innholdsfortegnelsen fra Pfizer om at vaksinen inneholder grafen-oksid, mener faktasjekkerne hos nyhetsbyrået AP.

Andre “faktasjekker” går så langt som å kalle det løgn at grafen-oksid er giftig.

Til og med universitetet i Alimeria tar avstand fra forskningsrapporten fra professord Dr. Pablo Campra Madrid og understreker at de er veldig for covid-vaksinene.

Grafen-oksid blir brukt i medisin

Om det er grafen-oksid i Phizer-vaksinen vet vi ikke, men det er på ingen måte umulig at det kan være det. Det er forsket i mange år på grafen som det nye mirakelmiddelet i medisiner og vaksiner.

 

Bruksområdet for grafenoksid

I 2018 publiserte nyhetsbyrået til den spanske stiftelsen for vitenskap og teknologi, SINC en artikkel om italienske forskere, som hadde lyktes med å finne ut hvordan grafen kan brukes i medisin. Hovedutfordringen har vært å finne ut hvordan grafen kan kamufleres, slik at det kan slippe inn i kroppens celler uten å bli avvist av immunforsvaret.

SINC skriver i artikkelen:

“De mange anvendelsene av grafen-nanomaterialer inkluderer de innen medisin, fra kreftterapi til vevsteknikk og genoverføring. Den viktigste barrieren som produkter laget av disse materialene må overvinne er immunforsvarets reaksjon. Nå har europeiske forskere analysert hvordan immunforsvaret vårt virker når det blir påvirket av grafenoksid.

Grafenoksid, den oksyderte formen av grafen, er et karbonmateriale med eksepsjonelle mekaniske egenskaper som kan brukes i medisin som et nytt diagnostisk og terapeutisk verktøy. Men før du tar det skrittet, er et viktig krav for forskere å forstå godt hvordan det samhandler med immuncellene som beskytter kroppen vår mot inntrengere.

Forskere fra universitetene i Sassari og Roma Tor Vergata (Italia), det franske CNRS og andre europeiske sentre har utviklet et eksperimentelt miljø for å karakterisere de komplekse interaksjonene mellom grafenoksid og femten celletyper i immunforsvaret vårt, for eksempel T-lymfocytter, leukocytter, monocytter, NK-celler og dendritiske celler.”

Og de italienske forskerne er ikke snauere enn at de erklærer at de i rapporten sin fra oktober 2017 at de har åpnet døra for bruk av nanomaterialer i aktivisering av immunceller:

“Den positive effekten av nanomaterialer på spesifikke immunceller kan tjene som et utgangspunkt for utvikling av nanoskala-plattformer i medisin som immunterapeutiske midler, vaksinebærere og nanoadjuverende verktøy. Vår pilotstudie baner vei for fremtidig bruk av encellede massecytometri for en dyp karakterisering av immunresponser til alle typer nanomaterialer som er nyttige for biomedisinske applikasjoner.”

Forskerne sa i 2018 til nyhetsbyrået SINC at nanomaterialene til Graphene er «lett» å føye sammen med medikamenter og andre molekyler på overflaten og «forbedrer stoffets funksjon og spesifisiteten på målet av interesse.»

Bilde fra rapporten, som skal vise grafen-oksid.

Forskningsrapporten om grafenoksid og gjennomtrengning av immunforsvaret ble publisert i det vitenskapelige tidsskriftet Nature og kan leses her.

Grafen-nanomaterialer er giftige

I 2016 ble det publisert en vitenskapelig studie med navnet “Toksisitet av grafen-familie nanopartikler: en generell gjennomgang av opprinnelsen og mekanismene”, som går gjennom det som den gang fantes av forskning på giftigheten i grafen-nanomaterialer. Studien er ikke lystelig lesing. Innledningsvis skriver forskerne i rapporten:

“I tillegg har flere typiske mekanismer som ligger til grunn for GFN-toksisitet blitt avdekket, for eksempel fysisk ødeleggelse, oksidativt stress, DNA-skade, inflammatorisk respons, apoptose (programmert celledød), autofagi (cellene spiser seg selv) og nekrose (celledød).”

Konklusjonen er heller ikke oppløftende:

“Avslutningsvis er lungeskaden indusert av GFN (Graphene Family Nanomaterials) blitt studert i flere studier, hvis resultater har vist inflammatorisk celleinfiltrasjon, lungeødem og granulomdannelse i lungene. Imidlertid har bare noen få spesifikke studier evaluert i andre organer, som lever, milt og nyre, og skadesymptomene, skadeindeksen og nivået på skader på disse indre organene ble ikke fullstendig undersøkt. Videre er studier på nevrotoksisitet av GFN ganske sjeldne; ingen data har avdekket hvilke nerver eller hjerneområder som opplever skade, og de relaterte atferdsmessige manifestasjonene er heller ikke blitt studert. Utviklingstoksisiteten til GFNs kan indusere strukturelle abnormiteter, veksthemming, atferdsmessige og funksjonelle abnormiteter, og til og med død. En studie om reproduksjon og utviklingstoksisitet av GFN vil være ekstremt viktig og få omfattende oppmerksomhet i fremtiden. Nesten alle GFNs toksisitetsstudier var kortvarige eksperimenter, og ingen studier har undersøkt langvarig kronisk toksisk skade. Basert på studier av annen nanomateriell toksisitet, kan imidlertid langvarig GFN-eksponering være en viktig faktor for helseskader [107–109]. Derfor er den langsiktige studien av GFN-er nødvendig.”

En annen studie av grafen-oksid har navnet “Grafenoksydmediert Cas9/sgRNA-levering for effektiv genredigering”. Den viser hvordan grafen-oksid er helt genialt hvis du har bruk for et stoff som kan redigere genene til noen…

FAKTA OM SINC:

Nyhetsbyrået SINC (akronym for Scientific News and Information Service) er det vitenskapelige nyhetsbyrået til den spanske stiftelsen for vitenskap og teknologi og ble lansert i 2008. Byrået har et team av spesialiserte journalister og formidlere innen vitenskap, teknologi og innovasjon som produserer nyheter , rapporter, intervjuer og audiovisuelt materiale (videoer, fotografier, illustrasjoner og infografikk).

Kilde: https://www.agenciasinc.es/

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

15 kommentarer. Leave new

 • https://greatmountainpublishing.com/2021/12/02/expert-reportedly-killed-after-he-publicly-revealed-that-graphene-hydroxide-is-in-covid-19-vaccines-and-warned-of-its-dangers/

  Jeg spurte for noen uker tilbake om noen andre hadde sett dette og kunne verifisere dette? Da var det ingen som responderte. Dr andreas noack var ikke en lege doktor han var dr. i carbon teknologi. Han er like fullt død etter å ha gått offentlig med sin kommentar til dr pablo campras arbeid.

  Svar
  • orwell.city
   har jobbet med saken lenge; det er en nettside med masse info, engelsk oversettelse fra spansk.
   Varslere elimineres, som Rosa Koire, Vladimir Zelenko, Noack m/fl.
   Dr. Carrie Madej ble nylig nesten drept i en småflyulykke som virker høyst suspekt.

   Svar
 • «autofagi (cellene spiser seg selv)»

  En bekjent/nabogutt kom på sykehus etter å ha falt sammen under en idrettsaktivitet. Og ble lagt på intensive med nyretrøbbel, – fordi kroppen hadde begynt å bryte ned eget vev. Legen mente dette kom av at han hadde trent så mye, siden dette visstnok kan skje for de som trener for hardt, og ikke sørger for å få i seg nok næring.
  Problemet med hypotesen var at gutten ikke drev med slik hardtrening.
  Men etter noen dager på intensiven kom han seg igjen. Så det ble med det, og det var ikke nødvendig med mer utredning.
  Han hadde tatt to injeksjoner med Pfeifer.
  – En hverdagshistorie. Som antagelig ikke kom inn i noen journaler.

  Svar
 • Noen har latt seg presse for å kunne forsørge familien. Og angrer sikkert bitterlig nå som elefanten i rommet er umulig for oppegående å overse.
  Et helsevesen som enda ikke ser elefanten, og fortsetter å injisere, har blod på hendene. Legestanden nyter neppe særlig tillit om få år, når konsekvensene vil vise seg tydeligere. Og da har de seg selv å takke for det. Sorry. Selvforskyldt.
  Dr. Zahid ser ikke oppfrisket ut etter sin tredje dose. Heller ganske blek om nebbet. Kanskje leger og politikere må rammes selv for å slutte med dette. Kanskje noen flere kjendiser må få symptomer, gjerne noen som på foto og film stolt har vist fram overarm med stikket. Med noe babbel om dugnad og egoisme etc.. Kanskje pipen da får en annen lyd. Det er ingen skam å snu. «Legge seg flat», er det ikke det de liker å kalle det; kanskje de rent bokstavelig går overende og blir liggende flat, pladask, som de stakkars fotballspillerne. Som det brasilanske nyhetsankeret som falt om på direktesending.
  Noen pro-vaxere er farlig fanatiske, som en jeg tidligere likte her i Spania, en førtidspensjonert som nå lager høylydt kvalme til og med på åpen gate, og slengte i meg i forbifarten en dag jeg fredfullt nøt min frokost utendørs flere meter fra medmennekser: «de sender deg til Norge», og knegget. Vil visst helst se renblodige deportert. Stakkars, hun vil måtte innse at kreften hun nylig ble operert for sannsynligvis blir verre og ikke beskyttet etter hver dose, hvis hun engang våkner fra hypnosen. Men hvis grafenhydroksyd har skadet hjernen er det kanskje forklaringen på personlighetsforandringen.
  Folk ser generelt dårligere og mer duknakket ut enn de pleide, synes jeg.
  Og spanske femåringer blir sprøytet inn med denne giften, tilsatt hjertemedisin.

  Svar
  • Vaksine skadd...
   9 januar 2022 15:41

   Det er helt openbart at det er noe i korona vaksinene som rett og slett gir en slags form for hjerneskade eller lignende. Samtlige jeg kjenner som har fått vaksinen har mistet all fornuft og evne til selvstendig tankegang og de har totalt forandret personlighet. De har også mistet normale medmenneskellige følelser overfor andre medmennesker og oppførrer seg rett å slett som psykopater uten samvittighet…

   Svar
 • Jeg søkte litt på internett og fant dette:

  ”How to Protect Yourself from Graphene Oxide and other Poisons?”

  (Hvordan beskytte seg mot grafenoksid og andre gifter?)

  https://int.artloft.co/how-to-protect-yourself-from-graphene-oxide-and-other-poisons/#N-Acetyl_Cysteine_NAC

  Jeg må innrømme at dette har jeg ingen kompetanse på, men andre som vet noe om dette kan kanskje komme med utfyllende opplysninger.

  Svar
 • Dr. Luis De Benito deler et forskudd av sin rapport OM MAC-adressefenomenet hos inokulerte individer
  24. November 2021

  Dr. Luis Miguel De Benito, en fordøyelseslege med Doktorgrad i molekylærbiologi, presenterer et utdrag av forskningen på de mystiske MAC-adressene som ble oppdaget hos vaksinerte personer med Bluetooth-apper.

  Han sier at av 137 pasienter, sa 112 at de hadde blitt vaksinert, og 25 sa at de ikke hadde blitt vaksinert. Ingen av pasientene som sa at de ikke hadde blitt vaksinert, registrerte på hans mobiltelefon noen enhet tilgjengelig for Bluetooth-tilkobling, etter å ha sikret frakoblingen av mobiltelefonen, hvis de hadde en. I 96 pasienter av de 112 som sa at de hadde blitt vaksinert, 96 av de 112 hadde slått av sine elektroniske enheter hvis de bar dem, ble EN MAC-kode igjen på skjermen på mobiltelefonen min, som jeg allerede hadde nevnt i notatene mine ved siden av pasientens medisinske historie.

  Jeg tolket at det var en kode som pasienten selv hadde på seg, og at han faktisk da han forlot kontoret, forlot bygningen, forsvant den fra mobiltelefonen min. Med denne enkle observasjonen gjennom juli og August har jeg kunnet bekrefte at 100% av pasientene som sier at de ikke er vaksinert, ikke hever noen kontaktenhet med mobiltelefonen min Via Bluetooth. Men 86% av de som sa at de ble vaksinert, genererte EN MAC-adresse på mobiltelefonen min. Dette er observasjonene som er gjort, og mange tvil og spørsmål oppstår fra dem.

  Svar
  • Ovenstående innlegg er maskinoversatt og ble ved en feil publisert før jeg fikset på det, men jeg håper det er forståelig. Dessuten fikk jeg ikke med referanser, men de kommer her:

   https://int.artloft.co/who-is-dr-luis-de-benito/

   https://robscholtemuseum.nl/dr-luis-de-benito-covid-vaccines-appear-to-install-a-mac-address-inside-the-vaxxed/

   Svar
   • wasan Totland
    20 juli 2023 16:55

    Han sier at av 137 pasienter, sa 112 at de hadde blitt vaksinert, og 25 sa at de ikke hadde blitt vaksinert. Ingen av pasientene som sa at de ikke hadde blitt vaksinert, registrerte på hans mobiltelefon noen enhet tilgjengelig for Bluetooth-tilkobling, etter å ha sikret frakoblingen av mobiltelefonen, hvis de hadde en. I 96 pasienter av de 112 som sa at de hadde blitt vaksinert, 96 av de 112 hadde slått av sine elektroniske enheter hvis de bar dem, ble EN MAC-kode igjen på skjermen på mobiltelefonen min, som jeg allerede hadde nevnt i notatene mine ved siden av pasientens medisinske historie.
    Jeg har prøvd å bryte gjennom men hele avsnittet blir gresk for meg? Jeg forstår rett og slett ikke hva som står her. Er du ny som språkvasker?

 • I begynnelsen av videoen med Noack er et raskt glimt av en jeg så på et opptak hvor han hevder det samme; navnet er borte for meg nå, østeuropeisk-klingende. Campra har hatt samarbeid med de to på nettsiden orwell.city , Jose Luis Sevillano og Ricardo Delgado. Engelsk undertittel finnes på alt de presenterer; nesten hver dag nye funn og rapporter. Dr. Luis Miguel de Benito, som X nevner, er også i en samtale med disse to, som kan finnes på deres nettside orwell.city , på «archive», dato 29. november

  Svar
 • Plukket opp dette her og nå, søndag 17.7. via bitchute som refererer til Odysse:
  https://www.bitchute.com/video/ecmRipyNfsFp/

  Siste fra Orwell city: rapporteringen synes viktig nok, derfor deler jeg denne – og se konklusjonen om hvem som står bak – : United States Air Force – DARPA, MILLITARY INTILLIGENCE!

  Nok en bekreftelse på våre myndigheters kloke valg av samarbeidspartnere.

  Svar
 • newspunch.com side 2:
  «Lula Da Silva beordrer tjenestemenn til å «tvangsinjisere demonstranter» med covid-vaksiner som «straff».

  Svar
  • Så å bli injisert med Covid-Vx er en straff?
   Hvordan henger dette sammen med at «alle myndigheter, forskere og leger» i følge MSM at «vaksinen» er trygg, og vil redde deg fra den sikre covid-død?
   Kan vi tro at den korrupsjonsdømte kommunisten Lula har rett? At Vx’en virkelig er farlig, siden han kaller det en straff å bli «reddet» fra covid-død?
   Her beviser igjen «venstresiden» at de mangler de nødvendige hjerneceller, nå har Big-Pharma og resten av skyggefolket brukt milliarder på å «overbevise» verden om hvor flott og fint og ufarlig det er å bli vaxet, Kill Gates vil til og med vaxe maten vår for sikkerhets skyld, og så kommer denne (ulovlig utslupne) fengselsfuglen og sier det er en straff?
   Skyggefolket avslører nå oftere og oftere at insectuøse forbindelser og seksuelle familie-relasjoner og inngifte IKKE er vegen å gå.

   Svar
 • Northern Light.
  17 januar 2023 17:07

  Offentlighetsloven om innsyn tvinger CDC til å frigi rapporter om farene med covid-«vaksinene».

  Av Ethan Huff.
  Det er en grunn til at US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) desperat forsøkte å skjule covid-«vaksine»-data, fra Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS); fordi det tydelig viser at injeksjonene er dødelige og burde aldri vært godkjent.

  En CDC-analyse av nye alvorlige bivirkninger, basert på VAERS-data fra 14 desember 2020, da covid-vaksineringen startet, til og med 29 juli 2022, fant at de eksperimentelle injeksjonene forårsaker alle slags trombo-emboliske, hjerte- og kar-, nevrologiske, blødninger, blodsykdommer, immunsystem- og menstruasjons-forstyrrelselses bivirkninger hos de som fikk dem, for ikke å snakke om plutselig død, som vi nå er vitne til over hele verden.

  Totalt ble rundt 770 forskjellige alvorlige bivirkninger identifisert av CDC hos voksne, altså personer 18 år og eldre. Over 500 av disse, eller omtrent to tredjedeler, var mer alvorlige enn myokarditt og perikarditt, to av de hyppigst rapporterte hjerterelaterte tilstandene forårsaket av covid-vaksiner.

  «CDC-analysen viser at antallet alvorlige bivirkninger rapportert på mindre enn to år for covid-vaksiner, er 5,5 ganger større enn alle alvorlige rapporter om vaksiner gitt til voksne i USA siden 2009», skriver Josh Guetzkow for Jackanapes Junction. «Dobbelt så mange covid-vaksine-rapporter ble klassifisert som alvorlige, sammenlignet med alle andre vaksiner gitt til voksne. Dette oppfyller CDC-kriteriene for at informasjonen om bivirkningene må granskes». Relatert: Husker du da CDC ble tatt for å fjerne data fra VAERS, som viser at covid-injeksjoner er dødelige?.

  FOIA (offentlighetslov om innsyn) avslører usannheter fra CDC og FDA om alvorlige bivirkninger fra covid-vaksiner.
  Når det gjelder virkningene av injeksjonene hos barn, fant den samme CDC-analysen at det hos 12-17-åringer finnes rundt 96 forskjellige bivirkninger som må granskes. Disse inkluderer myokarditt, perikarditt, ansiktslammelse, genitale sår, høyt blodtrykk og hjertefrekvens, menstruasjons-forstyrrelser, hjerteklaff-forstyrrelser, lungeemboli, hjertearytmier, tromboser, høye troponin-nivåer, innleggelser på intensivavdeling og for å ha mottatt antikoagulasjons-behandling.

  Hos 5-11-åringer er det 66 alvorlige bivirkninger assosiert med covid-injeksjoner, inkludert blant annet myokarditt, perikarditt, ventrikulær dysfunksjon og hjerteklaffsvikt, brystsmerter, Kawasakis sykdom og hudsykdommer.

  Dette kan ikke bortforklares, og det er grunnen til at CDC desperat forsøkte å holde det hele skjult, på vegne av Big Pharma selskapene som er partnerne. Rapportene er ikke overdrevet, de er heller ikke uredelige eller kunstig oppblåst, av den enkle grunn at faresignaler om en alvorlig bivirkning ikke er avhengig av antall rapporter.

  I august fortalte CDC til Epoch Times, at alle rapportene om disse bivirkningene «generelt er i samsvar med EB (Empirical Bayesian) granskningen (utført av FDA), og avslører ingen ekstra uventede rapporter om bivirkninger». FDA har imidlertid ennå ikke offentliggjort sine gransknings-resultater, og nekter konsekvent å gjøre det av en eller annen ukjent grunn.

  Ingenting av dette ville vært kjent hvis det ikke var for en Freedom of Information Act (FOIA)-(offentlighetslov om innsyn) forespørsel som ble sendt inn, og som CDC endelig svarte på i juli i fjor. Denne forespørselen søkte informasjon om rapporter om alvorlige bivirkninger som CDC lovet å gjennomføre, og begynne å frigi tidlig i 2021 – men som de aldri fulgte opp. Da de ble presset på hvorfor den aldri fulgte opp, løy CDC først og sa at de hadde rapportert om dette. Da det ble avslørt som usant, endret CDC sin historie. Les hele Guetzkows analyse for å vite mer om dette.

  Fra Global Research, publisert 16 januar 2023. Skrevet av Ethan Huff.
  Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: FOIA request forces CDC to release covid “vaccine” VAERS data – and it’s not pretty.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Et «utvalgt» folk?

Hvem er verdens jøder?

Forrige innlegg

Varmebølge og svindel i mediene:

Globalt klimahysteri.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.