POSTED IN Ideologi, Virkelighetsforståelse

Vår verden omgjøres til en makt-boble.

Det er løgn og propaganda som gir den oppdrift.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Politikerne er i en egoistisk parallell verden, en kunstig makt boble.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Og de arbeider mot oss, mot det norske folket, nå for en vestlig totalitær verden full av løgn og propaganda, senest mye rettet mot Russland grunnet behovet for en ytre fiende, noen å skylde på, for å tildekke uærlige seg selv. Blant annet lyver de med å påstå at Russland gikk inn i Ukraina for å gjenopprette det gamle russiske imperiet eller Sovjetsamveldet. Tull og tøys, Russland har et stort nok eget territorium uten behov for Ukrainas landområde.

Nei, det Putin trengte var en sikkerhets-sone mot et truende USAs Nato som, klart fra å være en forsvars pakt etter WW2, har forandret karakter til en imperalistisk angreps formasjon. Norske elite-politikere vil ikke innrømme dette, fordi det ville være røpe mye usaklighet, nemlig at Vesten er på feile totalitære veier som, i sin fortsettelse, kommer til å ende i forferdelse. Derimot tror jeg trauste, det relativt  patriotiske Russland vil greie seg godt.

Ola Tunander holdt et foredrag i Oslo nylig for partiet Fred og rettferdighet. Der tok han til motmæle mot propaganda begrepet «fullskala krig» og begrunnet hvorfor det å snakke om et russisk «uprovosert angrep på Ukraina» er reinspikka løgn og propaganda. Vel, vi er økende mange som ser at anti-russisk propaganda er utgått fra et USA som, siden de sto bak kuppet 

i Kiev i 2014, og før, urasjonelt har drevet Nato-ekspansjonen østover på tvers av tidligere avtaler. Fra Putins side, Ukraina ble forsøkt tatt vare på gjennom Minsk-avtalene og derved gjort nøytralt, men vestmaktene torpederte egne inngåtte avtaler, og begynte isteden en opprustning av Ukraina. Angela Merkel har røpet at Minsk var en avtale de ikke mente å stå ved, ei heller at Donbas skulle få sin egen russisk talende status. Det siste ble topedert av makten i Kiev. Ikke rart Putin organiserte til folkeavstemning i Krim, med flåtehavnen der.

Underskriverne av Minsk-avtalene.

Ved sin tale ved lav-invasjonen 24/2/22 sa Putin: «Jeg har allerede sagt at Russland har akseptert den nye geopolitiske virkeligheten etter Sovjetunionens oppløsning. Vi har behandlet alle de nye post-sovjetiske statene med respekt og vil fortsette å gjøre det. Vi respekterer, og vil fortsette å respektere deres suverenitet. Men Russland kan ikke føle seg sikker, utvikle seg og eksistere med en permanent trussel rettet mot oss fra ukrainsk territorium. Og han la til: Vi har ingen planer om å okkupere ukrainsk territorium». Det er enkelt å påstå at han løy, men i denne talen forsvarte han de post-sovjetiske statene, et faktum. Svært mye taler for at den meget pragmatiske lederen faktisk snakket sant. Putin innledet nemlig ikke angrepet med å flybombe landets byer slik USA innleder sine imperialistiske kriger, et tydelig signal til Vesten at hans hensikt var forhandlinger. Hvilket han faktisk raskt oppnådde, men USA sa nei..

Fra Øystein Aa som Gjesteskribent på document.no 2/3/24 henter jeg ut dette avsnittet:

«Hvorfor trekker ikke Russland seg frivillig ut av krigen i Ukraina? Det er fordi krigen ikke handler om å erobre land – om å sette inn et Quisling-regime – eller for å straffe en motpart. For Putin og Russland dreier konflikten seg om å nekte USA et militært nærvær i Ukraina som ville gjort Ukraina til en USA-bastion så tett på Moskva at Russland ikke ville hatt mulighet til å forsvare seg».

Dette er forklaringen som Nato godt vet, men later som ikke-eksistererde. Gahr Støre vet det også, han lyver som alltid, som utenriksminister under Stoltenberg i den grusomme unødvendige Libya konflikten, som etterlot Afrikas mest utviklede land i ruiner, og med en borgerkrig med ekstremistiske muslimer i kontroll. USA´s mange regimeskifte-kriger etter WW2 har vist seg forfeilede og umenneskelige. USA er ingen lysende demokratisk leder-stjerne lenger, og Norge bør ta avstand.

Er USA et demokrati i dag?

Det motsatte trodde jeg faktisk selv den gang jeg bodde der borte tidlig på 60-tallet, influert også av amerikanernes store oppofrelser for å destruere Hitler-regimet, selv oppvokst under tysker-okkupasjonen av Norge. Men etter nå å ha sett USA under det korrupte Biden-regimet har jeg mistet all tro på dets demokrati og ærlighet. At Norge under både Erna Solberg og Jonas Gahr Støre nekter  dagens «USA´s realiteter» offentlig omtalt gjør dem begge anti-demokratiske og medfører en Norges-ulykke i form av et tilsvarende moralsk forfall, og det samtidig til en økende ukristelig Vesten. I dagens verden synes løgn og bedrag samt egoistiske karrierer å være alt hva som gjelder. Men jeg påstår, med våre naturressurser har Norge krefter til å stå globalismen imot og til å holde landet fritt og EU uavhengig. Dessverre, det «offisielle» Norge heier på galskapen som gjør oss til rasister mot oss selv, den hvite mann og kvinne, et nasjonalt selvmord med politikernes vitende vilje. Hvorfor, annet en for egoistisk kortsiktig å fremme seg selv?

Idag synes Russland et mindre farlig land enn USA langsiktig å bebo. Hvem skulle trodd det med all den negative Russland propagandaen som de norske riksmediene pumper ut? Men husk, det gjør de ikke uten at Gahr Støre ønsker det.. Det betyr at han lyver på linje med venstrevridde ekstremister, både i USA og Europa, som arbeider for en nedbryting av det bestående, dog uten tanke på hva som vil etterfølge det. Men Venezuela og Sverige synes to nærliggende eksempler.. Jeg mener ikke Trump perfekt, men en modig type som tør motarbeide og hjelpe oss stoppe galskapen. At våre riksmedier snakker stygt om Trump betyr, enkelt, at de arbeider for Jonas og Erna, begge notorisk foraktende den lille norske mann og kvinne, samt Demoktatiet. Sann mine ord, de samarbeider og ødelegger vårt gode trygge fedreland. Vi fattig-gjøres, helt uten vektig grunn.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: Jason Abdilla

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Soros «våte drøm» om å bryte ned amerika ser ut til å «gå på skinner»!
  Han og alle neonazier trodde Hillary skulle vinne valget, men til deres store skrekk tok Trump roret. Men de manøvrete inn Biden (les Obama).
  Her er en betraktning gjennom øynene til en veteran i det amerikanske etterretnin/militære:

  «Mens NWO-kabalen oppnår flere mål ved å oversvømme USA med ulovlige , «imigranter, er det ett sentralt mål som regjerer.

  Ved å iscenesette den ene grenseinvasjonen etter den andre, er globalistene i stand til å gjemme inn i landet millioner av militæraldrende menn i ly av å være amnestisøkere, noe de ikke er. Mange er til og med målrettet løslatte voldelige kriminelle som søker sin neste kriminalitet karriære i Amerika.

  Når disse trente leiesoldatene, erfarne formuessoldater og betalte terrorister er over grensen, blir de fraktet til de forskjellige 50 statene for å trene for sine neste oppdrag.

  Det er i hovedsak 3 plikter/destinasjoner for de som kjemper mot eldre menn.

  De trente terroristene vil bli fraktet til visse byer hvor de vil slutte seg til høyt organiserte terroristceller. Der vil de avvente sine fremtidige bestillinger.

  De betalte leiesoldatene vil bli sendt til ekstremt hemmelige militære treningsleire for å bli trent i geriljakrigføring i byer og på landsbygda. Igjen vil de avvente fremtidige ordrer.

  De villige og mindre farlige økonomiske immigrantene blir umiddelbart registrert i et «Accelerated Military Path to US Citizenship»-program. Ved å melde seg frivillig til å gå inn i de amerikanske væpnede styrkene, blir disse fremtidige «grynterne» satt på et hurtigspor til fullverdig statsborgerskap med alle slags fordeler. Imidlertid blir disse også satt inn i spesialtrente regimenter og soldater som er fratatt ethvert forbehold om å skyte mot amerikanere. Den kommuniststyrte DoD vet at gjennomsnittlig amerikansk militærtjenestemedlem ikke ville drepe sine medborgere, så de driver disse utenlandske rekruttene gjennom svært manipulerende tankekontrollprogrammer som forberedelse til å bemanne det som i utgangspunktet er forræderiske brigader.

  Hver av disse tre grupperingene av ekstreme fiender av den amerikanske republikken tjener kritiske formål i iscenesettelsen av den lenge planlagte amerikanske bolsjevikrevolusjonen. De khazariske beslutningstakerne på toppen av dette CIA-koordinerte fargerevolusjonsskjemaet vil i bunn og grunn bruke den samme krigsplanen som ble brukt under både den bolsjevikiske revolusjonen i 1917 og den påfølgende russiske borgerkrigen, hvis og når de starter denne oppstanden for å redde nakkene deres. .

  NØKKELPUNKT: Før mange av disse farlige «leiesoldatene» i det hele tatt satte sin fot inne i USA, gjennomgår de en foreløpig orientering ved iscenesettelsesområder som Darin Gap, Panama. (Se: FN KJØRE TERRORISTTRENINGSLEIR FOR INVASJON AV AMERIKA)»

  — En veteran etterretningsanalytiker og tidligere amerikansk militæroffiser

  Svar
  • Veldig interessant, Olav. Flere steder registreres » politi» som oppfører seg suspekt. Tyrannenes leiesoldater. Veldig brutale. Og de kan ikke språket i landet.

   Svar
 • En viktig artikkel om Ukraina/USA-krigen. :

  «Putin innledet nemlig ikke angrepet med å flybombe landets byer slik USA innleder sine imperialistiske kriger, et tydelig signal til Vesten at hans hensikt var forhandlinger. Hvilket han faktisk raskt oppnådde, men USA sa nei..
  …For Putin og Russland dreier konflikten seg om å nekte USA et militært nærvær i Ukraina som ville gjort Ukraina til en USA-bastion så tett på Moskva at Russland ikke ville hatt mulighet til å forsvare seg».

  Og Jens Stoltenberg ( og Støre) bør få spørsmål neste gang de er i Nrk..:

  1. Hvilke land var det Libya truet, siden USA/Norge flybombet landets byer, regjeringsbygninger og drepte statslederen. – Etter å ha avslått Gadaffis ønske om samtale.
  ( Og stjal de ENORMe gullreservene Gadfaffi hadde hentet hjem til Libya for å bygge Afrika.)

  2. Hadde det vært bedre/mer akseptabelt at Russland hadde brukt samme taktikk/terrobombing over byer og tettsteder i Ukraina?

  I MELLOMTIDEN bør vi bare LE av Stoltenberg og Støre sine utalelser om denne krigen, enten løgnene framsettes på Nrk eller media ellers.
  Riste på hodet, le; – og snu ryggen til. – Men stille begge for en domstol i Norge eller i Libya.

  Svar
 • Politikere og media lyger i kor:
  «Dette har INGENTING med NATO-utvidelse å gjøre.»
  Stoltenberg virker veldig stressa.

  https://www.bitchute.com/video/664DhfhGEMIO/

  Svar
  • e .
   «Stoltenberg virker veldig stressa».

   Stoltenberg og hans familie ( og Ap!) kommer til å bli enda mer stressa, – og like patetisk som Anders Bering Breivik, når han blir stilt for retten for sine krigsforbrytelser i Libya.
   500 ganger så mange sivile drept, og i tillegg drap på en nasjons statsleder, og enda flere regjeringsbygninger sprengt. – Og for å ha brutt norsk Grunnlov.

   Altså ikke hvis, men NÅR.
   Før eller etter han har blitt tatt livet av, av Libyere som har fått sitt land ( Afrikas best fungerende ) og sine familier ødelagt.
   Hvis Stoltenberg er heldig får han celle ved siden av A. Breivik.
   Jeg håper han heller blir sittende innlåst i Libya, og/eller får samme skjebne som Gadaffi.

   Nemsis.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Victoria Nulands avgang.

Indirekte erkjennelse av en fullstendig mislykket politikk.

Forrige innlegg

Vi skal tvinges til å kjøpe nye elbiler

EU planlegger å begrense muligheten til å reparere eldre kjøretøy

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.