POSTED IN 9/11, Afghanistan

Var det med hensikt?

De store mediene glemte «olje, gass og rørledning» i Afghanistan-historiene etter USAs nederlag.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ytringsfrihet – kun for utvalgte

Av Reidar Kaarbø
Redaktør hvamenerpartiene

Da USA trakk seg ut etter 20 års krig i Afghanistan, laget de store mediene analyser av hendelsen, alle med det til felles at de var kjemisk fri for ordene ”olje”, ”gass” og rørledning. 

Og det er jo litt pussig, for det var nettopp disse tre ordene hele krigen dreiet seg om. USA har siklet etter olje, gass og rørledning i Afghanistan siden rundt 1990, noe Dick Cheney flere ganger har uttrykt tydelig. Det er godt dokumentert. Problemet til USA het Taliban. 

Det var altså IKKE på grunn av 9/11 at USA invaderte og bombet Afghanistan, det var heller motsatt: 9/11 ga USA legitimitet til å gjøre hva de ønsket uten å oppnå samme fordømmelse som russerne får i Ukraina i dag. 

red rose flower on tomb
Hendelsen 9/11 var påskuddet USAs ledelse trengte for å iverksette den lenge planlagte krigen mot Afghanistan.

USA sier at planleggingen av krigen startet etter 9/11 på grunn av 9/11. Men det er løgn. Planleggingen av krigen mot Afghanistan startet lenge før 9/11, kanskje 3 år før. Og allerede sommeren 2001 utførte USA kamphandlinger mot Taliban i strid med FN’s charter.

Hele denne skremmende saken kan du lese på 

https://hvamenerpartiene.com/saker/afghanistan.htm

Det mest skremmende er likevel å se hva NRK og norske medier gjør med slik informasjon. De gjør ingenting. Det er ikke interessant for verken NRK eller de store avisene å nevne med et ord at krigen i Afghanistan ikke skjedde på grunn av 9/11 men på grunn av olje, gass og rørledning. Det er heller ikke interessant for dem å erkjenne at planleggingen av krigen startet to – tre år før 9/11. Det rokker med gitte sannheter. Når noen av oss peker på viktigheten av å ta dette med i analysene, blir vi møtt med taushet og avvisning. 

Denne måten å undertrykke og fortie sider av saken, minner det sterkt om land vi ikke liker å sammenligne oss med. Å bevisst utelate viktige elementer i en sak, gjør fremstillingen til desinformasjon, løgn og bedrag.

Kanskje det er på tide å få HELE saken på bordet?

Forsidebilde: Andre Klimke

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  12 mai 2022 9:55

  Det viktigaste for NRK no, er ikkje å opplysa det norske folket om kva Noreg har vore med på i Afghanistan. No er hovudsaka å hjelpa Sverige og Finland til fullt Nato-medlemskap i ekspressfart.

  So vil tida visa kor lurt det er at finnane får atomvåpen på sitt territorium. Bombeflya F35 er tinga. Amerikansk personell er for lengst til stades i Finland. Alt vert lagt lagt til rette for at det pågåande åtaket på Russland via Ukraina kan utvidast til våre nærområde.

  Svar
 • «Det var altså IKKE på grunn av 9/11 at USA invaderte og bombet Afghanistan, det var heller motsatt: 9/11 ga USA legitimitet til å gjøre hva de ønsket uten å oppnå samme fordømmelse som russerne får i Ukraina i dag.
  ……Det mest skremmende er likevel å se hva NRK og norske medier gjør med slik informasjon. De gjør ingenting.»

  Vi får ikke informasjon i norsk media.
  Ikke engang spekulasjoner,…
  … BORTSETT fra spekulasjoner om hva Russland kan komme til å gjøre, og om Putin er gal.

  ( Jeg savner spekulasjoner, i ihvertfall ett av media, om Stoltenberg var rusa eller gal da han brukte våre forsvarsfly til å bombe et Libya og drepe 30 0000, som ikke angrep eller truet noe annet land.)
  Det er noe skummelt unisont i norsk media; – hvem styrer.

  Svar
 • De som eier (s)media eier også politiker(n)e, byråkrater (og det meste annet i verden), og de forsøker å styre narrativet med jernhånd (fascisme?) for å få sin vilje i gjennom.
  De vi snakker om er soltilbedere som vil bygge Babylon 3, med Nimrod som «konge» over verden på sin trone i Jerusalem. Irak-krigen kom i gang fordi S. Hussein ikke ga dem lov til å lete etter graven til Nimrod (konge/djevel i Babylon 2), som de visstnok fant etter at krigen var slutt og Hussein borte.
  Et pluss for Usrael var selvfølgelig oljen de også kunne plyndre. Ryktene vil ha det til at de forsøker å klone Nimrod via DNA, for å skape sin Anti-Christ. Hvis de greier / har greid dette vil det bli «The fight of the Titans» (Jesus vs Nimrod, jeg personlig setter hver krone jeg har på Jesus, han er kronet til verdens konge, og vil fortsatt være det når støvet legger seg).
  Galskapen ligger i de tomme svarte hjerner/hjerter til disse som har utropt seg selv til «Guds Utvalgte Folk». Undres hvilken «gud» de tenker på? Eldgamle historier forteller at Gud ga Jehova (slangen) lov til å forsøke å friste Adam og Eva med forbudt kunnskap (eplet). Er det Jehova (slangen) de ser på som sin «gud», er det Saturn («far» til Isis og EL/Baal/Osiris/Zevs/Nimrod/Satan/Lucifer) som er «gud», eller er det noe annet, noe ukjent vi ikke kjenner til. Uansett er det noe ondt, svart, umenneskelig som denne «menneskerasen» kneler for, og som de vil at vi alle skal knele for gjennom sitt NWO program. Disse «menneskene» har kjøpt seg mange «tomme sjeler» som i dag fremstår som «elite», for salg av sjelen din betyr visstnok gull og grønne skoger på denne jord, men «rikdommen» må betales tilbake når du dør. Omtrent som i plottet i «Game Of Thrones» med Whitewalkers – man skal ikke glemme at «de» styrer både film og musikkindustri som det meste annet, og de er forpliktet til å si/vise hva de tenker å gjøre på forhånd, i henhold til avtalen mellom Gud og Lucifer. Og det ER en kamp om tronen, verdens konge på tronen i Jerusalem. Så får det bli opp til hver og en hvem de helst vil se sitte der, pick your choise!, men bare husk en ting, velger man feil, blir det fatalt, velger man riktig får man evig liv.
  For å være fair vil jeg nå si til de som tror og til de som ikke tror, det er 50/50 for at dette er sant eller ikke, med troen er det 100% sant, uten tro er det jeg har skrevet 100% sprøyt, men begge sider kan ta feil, hvorfor ikke være føre var, enn etter snar? Det koster ingenting å være hyggelig mot nabo/ukjente, det koster ingenting å oppføre seg moralsk, det koster ingenting å høre andres meninger, kanskje man til og med kan lære noe av det?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kunnskap vi ikke skal glemme

Ukraina-krigen, landets nazisme-problem

Forrige innlegg

Boris Johnsen bekrefter at vesten ønsker forlenget krig i Ukraina.

Vi trenger krigen for å svekke Russland!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.