POSTED IN Diverse, Helse

Var det fordi han var imot misbruket av vaksinene?

Oppfinneren av mRNA-teknologien fikk ikke nobelprisen.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dr. Robert Malone om Nobelprisen: «Vitenskapen er igjen blitt kapret av Big Pharma.».

Dødelig teknologi på mRNA-plattformen Malone er oppfinner av, vinner Nobelprisen.

Av Vigilant Fox.

Messenger RNA (mRNA) teknologi, som fikk bred oppmerksomhet på grunn av sin rolle i utviklingen av covid-«vaksiner» og overdødeligheten som fulgte, er klar til å revolusjonere det medisinske feltet, ifølge Mockingbird media.

Nå har utviklingen av mRNA-teknologi vunnet den ultimate prisen i medisin, Nobelprisen – men noen manglet på prisutdelingen.

Katalin Karikó og Dr. Drew Weissman har blitt tildelt Nobelprisen i fysiologi eller medisin for sitt arbeid med messenger-RNA (mRNA). Samarbeidet deres har ikke bare endret utviklingen av vaksiner, men også åpnet opp muligheter for andre nye behandlinger for ulike sykdommer.

Karikó, en ungarskfødt biokjemiker, tilbrakte en betydelig del av karrieren i BioNTech, det tyske farmasøytiske selskapet som samarbeidet med Pfizer, for å lage den første covid-vaksinen. På den annen side har Weissman, en lege og vitenskapsmann, en prestisjetung stilling som professor i vaksineforskning ved University of Pennsylvanias Perelman School of Medicine.


Planene for mRNA-teknologi strekker seg langt utover covid-vaksiner.

Vaksiner blir stadig viktigere for inntjeningsevnen til legemiddelindustrien

Snart kommer mRNA-teknologi for bruk i influensavaksiner. Tilhengere hevder at tilpasningsevnen til mRNA-teknologi gir raskere responstider ved utvikling av vaksiner, som mer nøyaktig kan målrettes mot sirkulerende influensastammer, og potensielt gjøre årlige influensavaksiner mer effektive.

Videre arbeides det med å bruke mRNA-teknologi for å «behandle» ulike andre sykdommer. Det blir utforsket som en potensiell behandling for sigdcellesykdom, og den autoimmune lidelsen multippel sklerose. I tillegg er dets anvendelse i kreftbehandling under utredning, med sikte på å utnytte immunsystemet for å bekjempe ondartet kreft.

Kampen mot HIV, en langvarig global helseutfordring, er også på mRNAs radar. For tiden er tre eksperimentelle HIV-vaksiner, bygget på et mRNA-design som ligner covid-vaksinene, i de tidlige stadiene av kliniske studier på mennesker.

Prisen til Karikó og Weissman er ikke uten kontroverser.

Dr. Robert Malone

Dr. Robert Malone, en anerkjent vitenskapsmann, lege og pioner innen mRNA-vaksineteknologi, kom med noen kommentarer på «X». Han uttalte: «Karikó og Weissman får Nobelprisen, ikke for å finne opp mRNA-vaksiner, fordi det gjorde jeg, men for å legge til pseudouridin*, som tillater at piggproteintoksiner blir produsert i det som kunne vært en trygg og effektiv vaksineplattform, hvis den ble trygt utviklet».

Malone kritiserte videre integriteten til tildelingsprosessen, og antydet påvirkning fra farmasøytiske giganter. «Pfizer har drevet kampanje for dette siden 2020 – til å begynne med hevdet de til og med, og det samme gjorde Karikó, at hun oppfant mRNA-vaksineplattform-teknologien. Pfizer donerer store beløp til Karolinska Institutet som deler ut Nobelprisen. Vitenskapen er igjen blitt kapret av store farmasøyt-gigantselskaper».

Beslutningen om å hedre Karikó og Weissman mens de utelot viktige bidragsytere som Dr. Robert Malone, reiser spørsmål om fortellingen rundt mRNA-teknologien. En ting er sikkert: Covid er bare begynnelsen. Og det som sannsynligvis vil følge, vil være påfølgende kampanjer for å få mer mRNA injisert i hver eneste mann, kvinne og barn.

*Pseudouridin er en isomer av nukleosidet uridin der uracil er festet via en karbon-karbon i stedet for en nitrogen-karbon glykosidbinding. Pseudouridin er den mest utbredte RNA-modifikasjonen i cellulært RNA. Etter transkripsjon og etter syntese kan RNA modifiseres med over 100 kjemisk distinkte modifikasjoner. Wikipedia.

Fra Vigilant News, publisert 2 oktober 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og X-meldinger i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Murderous Work on mRNA Technology Wins the Nobel Prize: Dr. Robert Malone Responds.

Forsidebilde: Anastacia Dvi

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «Jødisk-amerikansk forsker vinner nobelprisen i medisin for covid-vaksiner» forteller The Jerusalem Post, jpost.com
  Veldig praktfullt det hele, så stolt man kan bli over å cashe inn for andres arbeid, du å du, prisen er «blant de mest prestisjefylte i den vitenskapelige verden», sier de, selv om det er alt annet enn ærerikt å stjele æren for oppfinnelsen til folkemordets formel fra Malone. De to går til podiet for sitt utrettelige arbeid med å avlive sivilister og småunger. Hurra! Sånt fortjener en takk fra eliten.
  Reis dere i salen og applauder, slik vi nettopp så i Canada. Bravo Bravissimo!
  Nå mangler vi bare at like flaue kandidater vinner fredsprisen, gjerne en kortvokst skuespiller utkledd som kriger med ferskt ukrainsk blod på hendene, eller kanskje en eller annen russofobisk poet ingen har hørt om, så ingen kan komme på noen innvendinger om noe man ikke har peiling på. Alt er mulig, siden mer og mer våpen, det er jo er veien til fred, noe både Jens og Danmarks Mette Fredriksen er skjønt enige om at det er sannhet og klokskap. Trøste oss!

  Svar
 • Northern Light.
  5 oktober 2023 15:42

  Dr. Astrid Stuckelberger forklarer hva som egentlig er i covid-»vaksinene».

  Health Ranger Reports Mike Adams intervjuer Dr. Astrid Stuckelbeger.

  Av Ethan Huff.
  Det er fortsatt mye forvirring der ute om hva «vaksiner» faktisk er – derfor er ordet «vaksiner» i denne sammenhengen i anførselstegn. Dr. Astrid Stuckelberger, en ekspert og insider som vet mer enn mange av oss, fordi hun arbeidet i Verdens helseorganisasjon (WHO) og FN hvor disse dødelige biovåpnene i det minste delvis ble utviklet, var denne uken gjest hos Health Ranger Report for å fortelle mer detaljert om hva disse injeksjonene faktisk er.

  Da hun snakket med Health Ranger Report om farene ved 5G og andre elektromagnetiske frekvenser (EMF), avslørte Dr. Stuckelberger at innholdet i covid-injeksjonene faktisk er et biovåpen som ble spesielt utviklet med det formål å skade mennesker, ikke beskytte dem mot et dødelig virus.

  På et spørsmål fra Health Ranger om grensesnittet mellom injeksjonene, 5G og andre elektromagnetiske felter, forklarte Dr. Stuckelberger at «det er et dataprogram, og det handler egentlig om – la meg starte med dette: vi er mennesker, og vi er bio-elektromagnetiske, vi vet at hjernen vår fungerer med +/- elektrisitet, den er et impulsstimulert neuralt nettverk. De har kartlagt hjernen og de kan målrette dette mot hjernen din, og de kan målrette dette mot de som er vaksinert fordi de har grafen, metall, krom, nikkel, aluminium og parasitter i alle vaksinene, det hele er syntetisk – ikke noe er biologisk».

  «Det er som en mikro-datamaskin nanokrets med en reseptor (mottaker) og en emitter (sender) som slås av og på. Hvis 5G er på, utløser den denne nanokretsen, og hvis du slår den av blir den flytende. Men det kan virkelig «biologisk kode» sykdom, advarte Dr. Stuckelberger.

  WHO, FN pleide å advare folk mot farene med EMF – men ikke etter 2016.
  Alt dette og mer, som forklart av Dr. Stuckelberger i det sterke intervjuet, og forklarer hvorfor WHO og FN i det stille fjernet all informasjon om farene ved 5G og andre elektromagnetiske felter fra sine nettsider.

  Det pleide å være slik at disse organisasjonene var mer opptatt av å prøve å beskytte mennesker mot farene i vår moderne verden, samtidig som de ga dem informasjon til å overvinne sykdom og eldes med verdighet. Nå er FN og WHO i gang med folkemord, ser det ut til.

  «Det er en biologisk kode som etterligner en sykdom,» la Dr. Stuckelberger videre til om innholdet i covid-injeksjonene – og sannsynligvis også mange andre tidligere injeksjoner, som gjør folk som har blitt injisert med dem syke, ganske enkelt ved å utsette dem med dødelig EMF-stråling som styrer disse biokodene som en av og på-bryter, kan en si.

  Som hun uttalte i begynnelsen av intervjuet med Health Ranger, har Dr. Stuckelberger vært vitne til denne forandringen i FN og WHO med å gå fra å hjelpe mennesker til å skade mennesker. Og covid-»vaksiner» ser ut til å være en del av disse globalistiske organisasjonenes mest ondsinnede planer for å påføre mennesker helseskader til dags dato.

  Fra Natural News, publisert 2 oktober 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Stuckelberger som er norskættet og snakker norsk, er forsker, helseekspert, har undervist som professor i 25 år ved universitetene i Lausanne og Geneve, er forfatter og har nettstedet astridstuckelbergercom.
  Orginalartikkel: Want to know what’s REALLY in COVID jabs? WATCH as Dr. Astrid Stuckelberger explains.

  Svar
 • Northern Light.
  5 oktober 2023 17:44

  Verdens Helseorganisasjons maktovertakelse må stoppes – for hvis vi tier, samtykker vi.

  Av Patricia Harrity.
  Verdens helseforsamling vedtok endringer i 5 artikler i International Health Regulations 27 mai 2022. De nå foreslåtte endringene i regelverket er primært utformet for å støtte den farmasøytiske-industrielle komplekset, og vil gi WHO verdensomspennende makt som bryter med våre menneskerettigheter. Fristen for å avvise endringene er 1 desember 2023, som nærmer seg raskt, og å tie om det er ikke et alternativ, da vår taushet er vårt samtykke.

  Selv om de 194 medlemsnasjonene kan påberope seg sin rett til å avvise endringene, ser det ut til at ingen på Jorden er klar over dette, ifølge James Roguski som har arbeidet utrettelig i flere måneder for å gjøre folk klar over situasjonen.

  De endret internasjonal lov.
  Det er viktig for oss å forstå de 194 delegatene, som ikke er valgte, er uansvarlige og stort sett ukjente, har endret internasjonal lov ved ganske enkelt å gå med på å gjøre det.

  Når de diskret har vedtatt endringsforslag, er det ikke nødvendig med ytterligere godkjenning eller underskrifter fra lovgivende organer som parlamenter, kongresser eller senater. De aktuelle endringene ble sendt inn 24 mai 2022 av Australia, Bosnia og Herzegovina, Colombia, EU, Japan, Monaco, republikken Korea, Storbritannia og USA.

  Endringene ble vedtatt bare tre dager senere 27 mai 2022, uten mulighet for offentlig diskusjon, debatt eller kommentarer. Dette kan lett skje igjen i 2023 eller 2024. En video som er fra 27. mai 2022, viser de 194 medlemslandene vedta endringer i det internasjonale helseforskriften. «Slutten var helt bisarr», sier Roguski.

  De viktigste grunnene til å stoppe endringene.
  Hvordan kan noen av oss være enige nå som vi vet hva WHO er i stand til? Vi har opplevd å se en «en-verden»-helsestyring gjennom hele plandemien, og har funnet ut at de absolutt ikke kan stoles på når det gjelder vår helse, våre liv og vår suverenitet.

  De nå foreslåtte endringene i det internasjonale helseforskriften er utformet for å støtte det farmasøytiske-industrielle komplekset. Disse forhandlingene tar ikke for seg grunnleggende helsen og de umistelige rettighetene til verdens befolkning. Disse forhandlingene må stanses umiddelbart.

  Enorme grusomheter har blitt begått de siste 4 årene. Før noen potensielle avtaler kan forhandles må det holdes en omfattende og omfattende internasjonal etterforskning og domstol for å behandle: Opprinnelsen til covid, overførbarhet og smittefare av covid, virkelig fare/risikonivå, effektiviteten og sikkerheten til tiltakene i forhold til skaden de forårsaket, de virkelig egenskapene til «medisinske mottiltak» som mRNA-injeksjoner, utelukkelsen av mindre skadelige og rimeligere alternativer (Ivermectin ovs.anm)., interessekonflikter, selskapenes og eiernes profitt med mer.

  Også mangel på ansvarlighet fra Verdens helseorganisasjon, og at de uansvarlige, ikke-valgte og stort sett ukjente byråkratene innenfor WHO/FN-systemet, har diplomatisk immunitet og opererer ustraffet.

  Ingen fravik fra menneskerettighetene må tolereres.
  Roguski har hevdet at for å forhindre gjentakelse, må grunnleggende, umistelige menneske-rettigheter innarbeides i folkeretten. Hver regjering, selskap, organisasjon og hvert menneske må respektere alles umistelige rettigheter, til tross for enhver erklæring om en «unntakstilstand». «Regjeringer har ikke myndighet til å gjøre unntak fra menneske-rettighetene på grunn av såkalte «nødsituasjoner.» En erklæringen om en «nødsituasjon» gir ingen rett til å krenke andres umistelige menneskerettigheter.

  Hvert enkelt menneske har rett til å ikke samtykke og nekte behandling av noe slag, når som helst, uavhengig av om det er en erklært «nødsituasjon» eller ikke. Uavhengig av omfanget og/eller alvorlighetsgraden av et sykdomsutbrudd eller en reell pandemi, forblir menneskerettighetene umistelige og kan ikke begrenses på noen måte». Vi kan ta grep ved å la våre regjeringer få vite at de er i sine roller for å tjene oss, folket, og ikke WHO, FN, WEF, Schwab eller USA.

  Fra The Expose, publisert 4 oktober 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, oversikter og videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: The WHO Power Grab Must Be Stopped – Our Silence is our Consent.

  Svar
 • Se det! Her skjer ting: Breaking news! Australia mainstream news comes forward with breaking news on covid cover up – who’s next?
  Australias største avis Weekend Australian publiserer artikkel om covid cover up; massiv førsteside, kom ut i går. Også et ukeblad har saken på forside, og australske tyranner får gjennomgå verbalt på en herlig video hvor de får så ørene flagrer. Som en begynnelse; la der ikke være en flekk på kloden for disse å gjemme seg.

  https://www.bitchute.com/video/Ma3DDWycUMU3/

  Kult! Da sprer det seg derfra, så får vi se hvordan sponsa media verden over takler den utfordringen. Og kanskje jeg får gleden av å se dødsstraffen innført i Norge i anledning saken. La hodene rulle, det fleskete grisetrynet først. Norges første kvinnelige diktator, dine dager er snart talte.
  Og nobelprisen i medisin vil bli en skam og ingen ære. Utmerket!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dan Odfjell:

Norge trenger en ærlig nasjonalistisk politikk.

Forrige innlegg

Han skal undervise i «forsvaret av demokratiet».

Kuppmaker fra Venezuela får jobb på et USA-universitet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.