POSTED IN Covid-19, Vaksiner

Var den så ufarlig som de sa?

Mange får Tinnitus, svimmelhet, øresmerter, hørselsproblemer og døvhet etter covid-vaksinering.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Dr. William Makis


Carrie Sakamoto var en sunn kvinne for to år siden. Først fikk hun en AstraZeneca covid-vaksine, og fulgte opp med Pfizers vaksine i juli 2021. Hun ble aldri frisk igjen. «Jeg ble syk den kvelden, det var akkurat som vanlige influensasymptomer, men på dag ti var jeg på sykehuset.» Ansikts-lammelser fikk Sakamotos hjerne til å hovne opp, og forårsaket kraftig oppkast.

«Jeg kunne ikke spise fordi jeg hadde disse influensasymptomene. Da jeg kom til sykehuset, var jeg i ganske dårlig form. Jeg måtte lære meg å gå med rullator fordi balansen var borte. Jeg måtte lære å tygge og svelge, noe jeg ikke klarte.

Sakamoto ble diagnostisert med Bells parese som forårsaker ansiktslammelse og svimmelhet. Hun har nå høreapparat i høyre øre på grunn av 35 % hørselstap som fulgte. 1 mars 2023 mottok hun en erstatning på «mindre enn $100 000» fra Canadas Vaccine Injury Support Program.

Hvor vanlig er covid-vaksine audiovestibulære skader?


Per 16 mars 2023 registrerte WHOs VigiAccess-database 140 995 uønskede hendelser som involverte «øre- og labyrintlidelser» etter covid-vaksineringer: Tinnitus: 57.630, Vertigo: 49 824, Øresmerter: 17.731, Døvhet: 5.858, Plutselig hørselstap: 3.237 og Tinnitus.

En studie som gjennomgikk VAERS-databasen fant: «covid-vaksiner var assosiert med statistisk betydelige økninger i forekomsten av svimmelhet, tinnitus, hørselstap og Bells parese på 1877, 50, 12 og 14 tilfeller per 100 000». Selv om mange pasienter lider forferdelig med tinnitus etter covid-vaksiner, bagatelliserer de fleste publiserte studier det, og leger tilbyr ingen behandling.

Svimmelhet


En studie fant at gjennomsnittlig tid til utbruddet av svimmelhet etter vaksinasjon er 10 dager. En japansk studie undersøkte 378 pasienter med svimmelhet, og fant at «vestibulær nevritt bør anerkjennes som en av bivirkningene av Pfizers covid-vaksiner».

Hørselstap


WHO innrømmer: Pfizer-vaksine kan potensielt knyttet til hørselstap. «Det som har vært hjerteskjærende med dette, er e-postene jeg får fra folk om at dette har påvirket livet deres så hardt at de har fortalt meg at de vil å ta sitt eget liv». «WHO rapporterte 367 tilfeller av tinnitus og 164 tilfeller av hørselstap blant de 11 milliarder vaksinene som ble gitt- med utbrudd fra noen få minutter til 19 dager, men oftest innen en dag etter injeksjon».

«De mest rapporterte covid-vaksinene i disse tilfellene var Pfizer/BioNTech», heter det i WHO-bulletinen, som utgjør omtrent 80 prosent av tilfellene. Forskere bemerket at hørselstap ikke er inkludert som en bivirkning på produktmerkingen for covidvaksiner.

Forfatters mening:
Det er 10 000 tilfeller av tinnitus, svimmelhet og hørselstap etter covid-vaksinen rapportert til VAERS, Eudravigilance, Vigiaccess, UK Yellow Card, etc. Årsakene er de vanlige: autoimmune reaksjoner, blodpropp og blodårebetennelser. Etter å ha lest dusinvis av studier, ble jeg uroet av hvor langt den medisinske litteraturen har gått for å bagatellisere bivirkningene av covid-vaksiner, som var mest utbredt med Pfizer mRNA.

JAMA hørselstap-studien av Formeister ekskluderte 75 % av de 2170 VAERS-rapportene og konkluderte med at det ikke var noen sammenheng mellom covidvaksiner og hørselstap. En oppfølgende JAMA-studie av Ulrich innrømmet at israelske data hadde vist en høyere risiko for hørselstap etter vaksinasjon, men at dette hadde «minimal innvirkning med hensyn til folkehelsen». JAMA (Journal of the American Medical Association) har vært et av de mest korrupte tidsskriftene gjennom covid-pandemien.

Det ser ut til at en viss lindring fra disse skadene er mulig med Quercetin, NAC eller andre forbindelser som binder piggproteinet og hemmer dets virkning.

Fra Global Research, publisert 17 mars 2023. Skrevet av Dr. William Makis, Kanadisk lege og spesialist innen radiologi, onkologi og immunologi.
Oversatt fra engelsk, noe forkortet av Northern Light. Linker og oversikter i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: COVID-19 Vaccine Injuries: Ear and Labyrinth Disorders – Tinnitus, Vertigo, Ear Pain, Hearing Problems, Deafness.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Og nå er mange så fortvilet og neglisjerte av den samme legestanden som ødela deres liv at de vurderer selvmord, og se så raskt det ble fikset. I canada er det nok å være litt nedfor som mange rimelig nok er under Trudeau; hvis du vil dø er det gratis å få det utført, og vurderes nå også å gjøres tilgjengelig for barn. I Canada har man sett det gjort i psykiatriske klinikker hvor pasienten i psykose undertegner og avlives. En venninne med smerter fikk seg selv avlivet i Sveits nylig. Også Nederland praktiserer eutanasi. Og Spania, pussig nok, siden katolikker som begår selvmord angivelig ikke kommer til himmelen.
  Myndighetene i flere såkalte vestlige demokrati kan ikke få redusert befolkningen fort nok, virker det som.

  Respekten og aktelsen for menneskeliv vil gjerne få en gjenoppvåkning om en ti års tid, hvor nesten ingen fødes av de ufruktbare, og nytt liv igjen sees som det underet det er. HVA slags avkom genmanipulerte foreldre får og om barnet blir helt menneske eller en ny og unaturlig mutasjon, det gjenstår å se. Frankenstein-forskere elsker å eksperimentere med å spleise menneske- og dyregener. Særlig i nasjoner hvor ingen plagsomme regler forhindrer moroa, som i Ukraina, for eksempel. Hollywood produserer nå filmer hvor babier med pels eller vinger eller hale forekommer, så den prediktive programmeringen er i gang.

  Svar
 • wasan Totland
  27 mars 2023 23:15

  Tre norske skiskyttere, to av dem kvinner har måttet legge opp på grunn av bivikninger. Eckhoff hadde disse problemene som er beskrevet her. Hun fikk heller ikke sove. jeg er sikker på at i den boblen slike som hun lever i så vil hun ikke ha noen anelse om at det kan være bivirkninger. Kontakt henne de som kan.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En stats lover bestemmer hvordan staten blir.

Israel diskriminerer ikke-jøder.

Forrige innlegg

Macron har nettopp avsatt seg selv og den 5. republikken.

Hva som nå følger er en dyp krise.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.