POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Våpen og medisiner blir stjålet før de når soldatene.

USA-veteran i Bakhmut forteller om situasjonen på bakken i krigen.

3 kommentarer

Veteran i USAs hær fra Iowa snakker ut om ukrainsk korrupsjon.

Av Larry Johnson

Larry Johnson er X.CIA analytiker

Møt Ryan O´Leary. Akkurat nå er han i Bakhmut-området der han deltar under kommando av ukrainske offiserer.

O´Leary er ikke glad. Han er en 34 år gammel tidligere student fra Carrol High School i Iowa og veteran i National Guard. Han har tidligere tjenestegjort i Afghanistan og Irak.

Ryan O’Leary

Han rapporterer at  hans enhet er underbemannet, og de mangler tyngre våpen fordi «de rett og slett er forsvunnet». Med andre ord, våpnene er blitt solgt på svartebørsen. O´Leary skylder på logistikk-problemer som har med kriminell oppførsel i de ukrainske kommado-linjene – fra generaler til hans kaptein. Han nevner spesielt en kaptein Baroda, som han mener står for handel med ulovlige narkotiske stoffer. En god del presseomtale, skal jeg prøve å komme gjennom. Her kan dere selv lese noen av tweeten O´Leary har sendt ut. De er ganske selvforklarende:

«Baroda er en person som blir kalt det på grunn av skjegget. Han selger marijuana  nær Andriivka. Han selger amfetamin, marihuana, kokain osv. beskyttet av ZSU (de ukrainske væpnede styrkene).

Den mannen er en drittsekk».

«Siden dette har fått en god del presseomtale, har jeg prøvd å komme gjennom i riktige kanaler. 

Men disse har feilet. Jeg vil likevel bli hos min enhet og be mine kamerater gjøre det samme. Vi er militære i UA (den ukrainske hæren). Men det behøver ikke bety at jeg vil sitte rolig om den stadige jævelskapen og forsømmelsene».

«Lederne i UA kan godt slutte å betale meg eller kaste meg i fengsel etter krigen. Jeg har fått nok».

«Jeg bryr meg ikke om livet mitt. Jeg bryr meg ikke om de 60+ UA-livene under meg. Jeg vil likevel gjøre alt for å holde dem i live».

«Min enhet SSO-personell er elendig utrustet. Vi har ingen tunge våpen, vi er ingen opptrent enhet, vi har ingenting. Vår general vet dette, men gjør ingenting for å fikse det. Både han og kaptein Baroda bør skiftes ut som ledere. De er ikke annet enn gangstere og korrupte».

«Våpen har forsvunnet, folk har blitt bedt å holde kjeft. Moralen i enheten er dalende på grunn av dette».

«Jeg skal komme med informasjon om dette de neste 3 dagene. Men 4808 og deres ledere er skyld i at dusinvis av ukrainere er blitt drept på grunn av deres grådighet».

Jeg frykter at unge O´Leary har undertegnet sin egen dødsdom. Menn som kaptein Baroda vil hevne seg på en svært brutal måte overfor enhver som blander seg inn i deres «entreprenør-aktige» aktivitet.

USAs lovgivere, USAs medier og USAs befolkning må våkne opp fra sine vrangforestillings-drømmer at Ukraina er et spirende demokrati som kjemper for sannhet og rettferdighet. Det må gå opp for dem at Ukraina er et kleptokrati som feirer en nynazistisk ideologi.

President Zelensky og hans general Zalushny har sendt kremen av Ukrainas ungdom til slaktehuset og frarøvet dem forsyninger, ammunisjon og våpen som de kunne trenge for å kjempe mot russerne.

Det er en tragedie at Ryan O´Leary har reist så langt unna den uberørte farmen i det vestlige Iowa  for å lære den harde sannhet. 

Jeg håper han overlever.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Listen av Tweets kan leses i originalartikkelen

Forsidebilde: Kelly Sikkema1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 812 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Kjent informasjon. Deltakere på Ukrainsk side fra diverse land er oppgitt. Et land som har hatt 8 år på å forberede seg er en total bananrepublikk når det kommer til stykke. På 8 år skulle strategi, artillerisperre-områder, legge miner, KOMØD, rydde skuddfelt, forsyninger, prøvekjøre planer, osv. være på plass. I stede er det bare kaos. Et land på 40 millioner mennesker med 8 års varslingtid burde stoppet fienden 100 m. inn på eget territorium å knust han. Men sannheten er at regimet, juntaen, har null støtte hos folk. Folk VET Russland ikke vil dem noe vondt, men de vil ha ut globalistene og CIA`s giftblandere bort fra sine grenser, et kriminelt nettverk har kjøpt deres korrupte politikere. Tror de flest i Ukraina vil støtte sine soldater når de drar til Kiev å arresterer mafialedelsen, både innenlandske og utenlandske.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  15 januar 2023 14:03

  For Nato er demilitarisering og kompromiss ein større styggedom enn eit rasert land, drepne i tusental og flyktningar i milliontal.

  Dersom ukrainarar framleis er nøgde med regjeringa i Kiev, er det lite me kan gjera med det. Men me kan spretta siderflaska om Russland greier å driva Nato ut av Ukraina.

  Svar
 • vigilantcitizen.com :
  «Der er noe fryktelig feil med Gorsad Kyiv, og det er på sett og vis verre enn Balenciaga.»
  «GORSAD KYIV er et fotografkollektiv bestående av tre kunstnere…», i Kiev.
  «Modellene ser ut som offer for menneskehandel…»; trafikkerte barn er innbringende.
  DUMBs, Dypt Underjordiske Militær-Baser over hele kloden huser lyssky aktiviteter, som for eksempel trafikkerte barn eller genetiske eksperiment på mennesker fratatt sitt mennekseverd.
  Jeg ønsker meg avskaffelse av monarkiene, som huser noen av de beste kundene til leverandører av barn som kan kjøpes og misbrukes og drepes, som Charles III, bestevenn med Jimmy Saville, broren Andrew, morens gullgutt, er samme ulla; vel vitende Mette Mari besøker Jeffrey Epstein og spiller dum blondine og visste lissom ingenting. Haakon Magnus er en ung global leder og ikke verdt å stole det aller minste på, ingen andre med agenda 2030 som mål er heller til å stole på, men det er påfallende hvor mange kongelige og adelige man ser har vært skolegutter og -jenter hos Schwab, en jævel verre enn Hitler. Hva kan man vente av sønnen til sjefen for tungtvannet på Rjukan; eplet faller ikke langt fra stammen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

De nye vaksinene.

Rapport antyder at de inneholder stoff til genmanipulering.

Previous Post

I Afrika ble svært få vaksinert mot Covid.

Likevel slapp de unna sykdommen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.