POSTED IN Sverige, Venstresiden

Valget i Sverige: Det finnes ingen venstreside.

Alle partiene er fraksjoner i Nato- og EU-partiet.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Grunnstøtt på politisk korrekthet.

Jan Hårstad

Det Kommunistiske Partiet (Proletaren) i Sverige har gjort et elendig valg, nærmest en katastrofe. Hva kommer det av?

Med de forverrede levevilkår som hersker i Sverige skulle en teoretisk anta at et kommunistisk parti bykset oppover i framgang, men det gjør det motsatte. Også det venstresosialdemokratiske Vänsterpartiet.

Årsakene til dette er naturligvis omfattende og kompliserte, men en skisse av min oppfatning her. Den såkalte venstresida lider av virkelighetsvegring. Den nekter å forstå at Jihadismen som har dypt rotfeste i Sverige, nå også er et religiøst imperialistisk prosjekt.

Milestones Syed Qutb Shaheed - Download PDF ebook

Det er nesten umulig på venstreblogger å finne henvisninger til Sayyid Qutbs bok «Milepæler» fra 1964. Det er verdensjihadsmens Kommunistiske Manifest. Det står allerede på første side: islam skal overta styringen av verden etter de råtne systemene som finnes. Det handler om den islamske verdensrevolusjonen som islamister i alle land nå mener kan vinnes. (se webben memri)

Den etnisk svenske arbeiderklassen bor jo i og rundt de beryktede områdene Rinkeby og Rosengård. De vet jo utmerket hva som foregår av narkokrim og voldtekter. Nå skriver svenske statsvitere forskrekket at den mannlige delen av den svenske arbeiderklassen stemmer

Det «rasistiske» og «Nazistiske» Sverigedemokratene. De skulle naturligvis stemt sosialdemokratene som deres fedre og bestefedre. Unge arbeidere opptrer ukorrekt.

Hvilken interesse har de av partier som enten vil utelate eller unnskylde deler av virkeligheten? Politiet har ikke lenger kontroll på de 8000 registrerte klankriminelle i Sverige. Islamistpartiet Nyans ser ut til å ha gjort det godt i ghettoene, en enorm oppmuntring for Jihadister av alle retninger.

Som jeg jevnlig har påpekt her: den maoistiske delen av 1968-generasjonen har blitt de mest reaksjonære statsvenner og Nato-krigere det går an å tenke seg. Erkereaksjonære med få og små
unntak.

Mangemillionær Jan Guillou lager en slags demonstrasjon av min tese i en kronikk i Aftonbladet 11. sept hvor han etter alle kunstens regler framstiller Sverigedemokratene som et framtidig naziparti med KZ og det hele. Naturligvis det absolutte sprøyt fra ende til annen, men Guillou gjør seg naturligvis til talsmann for de politisk korrekte globalistiske elitene i Sverige. Det er det som er trenden blant gamle maoister. Derimot kan trykke opp, jeg gidder ikke sitere.

Sverigedemokraterna – Wikipedia
Et gjennom borgerlig parti.

Går du inn og leser Sverigedemokratenes politiske program blir en nærmest forskrekket over hvor nitrist borgerlige de er. Bortsette fra innvandringsspørsmålet er det som å lese
Reklame for Nato og EU.(sd.se)

Nordens grenser skal trappes ned, her oppe skal det totalrustes synkronisert, sanksjoner mot Russland og Hviterussland skal innføres. Våpenindustriens og Nato-parti de luxe.

Nå tror mange på blogger som resett og document at en Høyreblokk ved makten i Sverige vil redde og frelse landet fra totalkriminalisering og krig. Ren pur norsk ønsketenkning.

Hvis Sverigedemokratene får gjennomslag for sine Nato-prosjekter og allianse med Finland, går Sverige dystre tider i møte.

Politisk korrekte «kommunister» kommer til å bli nedlagt og gammelmaoistene tar seg av tredje verdenskrig a la Braanen og Edvard Hoem.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  14 september 2022 9:08

  «Hvis Sverigedemokratene får gjennomslag for sine Nato-prosjekter og allianse med Finland, går Sverige dystre tider i møte.», skriv Hårstad.

  Om SD fekk 0 røyster, er vel Sverige like tussete og skal inn i Nato? Har nokon høyrt eit pip om Nato-motstand frå andre parti i Sverige under valkampen? Kvifor er det dystrare at SD er eit Nato-parti enn at «alle» dei andre partia er det? Eg minner om at B 52 øver i det sosialdemokratiske Sverige, og i Noreg.

  I Noreg har Raudt programfesta ut av Nato, men det gjeld visst ikkje i vår tid, men ein gong langt ut i ei fantasiframtid. Greitt å vita for komande Raudt-veljarar.

  Svar
 • «Det står allerede på første side: islam skal overta styringen av verden etter de råtne systemene som finnes. Det handler om den islamske verdensrevolusjonen som islamister i alle land nå mener kan vinnes. »

  Det vi bør gjøre er å stoppe økonomisk støtte til ALLE religiøse grupperinger. og la de koste sine barnslige byggverk sjøl til de går lei. Islam er ikke verre i sin filosofi/læresetninger enn andre religioner. Men brukes politisk av bakmenn, akkurat som jødedommen og kristendommen. Vi bør latterliggjøre det som bør latterliggjøres, og la religioner være det det er, religioner. En privat hobby for spesielt interesserte.
  Og selvfølgelig forby alle partier/grupperinger i Norge som kobler politikk og religion. En farlig miks, det viser også historien.

  Og , T.F. :
  » Om SD fekk 0 røyster, er vel Sverige like tussete og skal inn i Nato? Har nokon høyrt eit pip om Nato-motstand frå andre parti i Sverige under valkampen? »
  Nei, dessverre ikke.

  Svar
 • Luai Ahmed, LUAI AHMED, fra Yemen, gjør narr av skandinavisk fjollet humanisme, til min herlige fornøyelse, og spør: «er jeg svensk» , og fjottene sier ja, jøss kjempmesvensk,

  men hvis jeg så drar til Kina og snakker kinesisk er jeg da kineser,

  så svarrer fjottesvenskene nei, akkurat så dust er nordmenn, logiske halvdel av hjernen lamm av sprøyta

  Svar
 • De som først mister og taper energi ressurser og sosial velferdsgoder vil naturlig stemme på nye partier. Når nye folkegrupper vandrer inn i Europa og vil ha tilgang og kontroll over land og ressurser og alle ressurser er overbelastet allerede. Sykehus køene øker osv. Energi og mineralressurser mangler. Natur, planter, dyr, fugler og fisker utryddes. At dette problemet skal skyves under teppet er uforståelig. Det er bare ytre høgre partier som tar det opp. Integrering løser ingen av problemene. Innvandring og integrering bare øker problemene.

  Svar
  • «»Innvandring og integrering bare øker problemene.»

   Ja, slik masseinvandring stjeler jo arbeidskraft fra andre land.
   Og dette flytter folk i flokk til nye land med annen geografi og kultur, der de er en belasting , og ofte skaper mistrivsel og lager paralellsamfunn. Før (noen av disse ) omsider får seg arbeid.

   Tror ikke hvite vestlige politikere at folk med annen kultur ( & hudfarge?) kan bygge velstand ( og eventuelt velge egne gode ledere) i egen nasjon?
   (Og lage sine egne byttemidler/penger holdt jeg på å skrive. Men det er jo dette som må knuses. Derfor ble da Gadaffis Libyske gulldinarer bombet. )

   Denne forestillingen; er ikke dette den ultimate rasisme?

   Hva er poenget?
   Å destabilisere både sender og mottakerland?
   Skjønner ikke våre politikere at arbeidskraft er en nasjons gull?
   Er det den religiøse troen på at penger har en egenverdi som lager denne forestillingen ?

   Er dette ondskap eller idioti?
   Uansett; må vi finne oss i det?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Før Pfizer-vaksinen ble godkjent ble den testet på barn.

Denne historien forteller at vaksineskadene skulle skjules før godkjenning.

Forrige innlegg

På Balkan går den siste rørledningen med russisk gass til EU.

Er konflikten på Balkan nå iverksatt for å stenge den siste russiske gassleveringen til EU?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.