POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

Valget bekrefter at Kongressen blir et klovnehus.

Den eneste funksjonelle institusjonen i USA er det militære.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Refleksjoner rundt mellomvalget i 2022

«Den nye kongressen er bare et haleheng til Wall Street»

Av Emanuel Pastreich

Emanuel Pastreich – Wikipedia

Global Research, 11. november 2022

Mellomvalget ga det amerikanske folket en sterk, sterk melding. Både Det republikanske og Det demokratiske partiet har blitt redusert til leketøy for milliardærer og multinasjonale selskaper som fremfører et spennende dukketeater for oss, et som beveger lenger og lenger unna enhver bekymring for innbyggerne, og begraver grunnloven og rettsstaten i en grunn grav.

Den uventet sterke opptredenen fra Det demokratiske partiet – et kriminelt syndikat som presset den dødelige COVID19-vaksinen på det amerikanske folket i den største folkemordsaksjonen siden drapet på de innfødte på 1700- og 1800-tallet – var laget for business-TV. Selv om Det republikanske partiet er like korrupt og ikke har forpliktelser til andre enn finanskapital og militarister, ville mange innbyggere stemme Republikansk – som en protest, om ikke annet. Det vet alle.

Valget var tydelig rigget, og både progressive og konservative vet det. Riggingen av tallene og de konstruerte neglebitende slutt-opptellingene var bare prikken over i’en på den fascistiske kaken.

Den nye kongressen er fullstendig ute av stand til å tjene sin konstitusjonelle rolle som den regjeringens lovgivende gren, fordi den kunfungerer som et haleheng til Wall Street. Ingen bryr seg egentlig om politikerne er røde, blå eller lilla. Vi ble foret med to valgalternativer: en globalistisk, tekno-fascistisk, kjønnsblandende, identitetspolitisk fordekt operasjon drevet av BlackRock og israelske private etterretningsfirmaer på den ene siden, og på den andre siden en reaksjonær, isolasjonistisk, rasistisk og militaristisk FBI-ledet operasjon finansiert av Koch Industries, Lockheed Martin og eiendomsspekulanter.

How Did The U.S. End Up With A Two-Party System? - YouTube
To partier som begge tjener ulike kapitalinteresser.

Men så ille det falske valget enn var, så var det likevel ikke det verste. Det er nå tydelig at global finans, for å skape nok økonomisk og politisk kaos i USA til å rettferdiggjøre et militærstyre, med vilje ødelegger samfunnet vårt, knuser alle fungerende institusjoner, brakklegger logistikk og transport, i et forferdelig svik mot innbyggerne våre. Alt dette vil gi de rikeste investorene store fortjenester.

Ikke kast bort tiden på å stirre på følgerne til Donald Trump. La dem være i fred mens de prøver å gjøre sitt beste.

La oss fokusere på de globale investeringsbankene og den håndfullen av milliardærer, amerikanske og andre, som lurer bak dem. Dette Demokratisk/Republikanske kulturelle identitetsshowet har gått altfor langt.

https://player.vimeo.com/video/769788428?h=cc684342e5

Tiden er inne for å fokusere på klassekamp, på et lite antall superrike sine bestrebelser for å degradere innbyggerne i USA og resten avverden til slaver, slik at de kan styres av kunstig intelligens (KI), av roboter og droner, gjennom utspekulert geo-fencing og digital valutasvindel. Ingenting fra den agendaen ble nevnt av kandidatene vi stemte på.

Dette er ikke første gang vi har kjempet mot slaveri i USA.

Hvilke konsekvenser vil dette valget få? Økt politisk makt for det Republikanske partiet vil mest sannsynlig føre til en ytterligere tilbakegang for de rasjonelle debattene, men samtidig vil trusler om globalisme og biofascisme få litt mer oppmerksomhet enn under Demokratene.

Presset for verdenskrig, for de superrikes kontroll over pengene, og for en kontrollert rasering av økonomien vil gå som planlagt.

La meg til slutt si noen ord om militæret i USA.

Young businessman with senior clients standing in office stock photo
Er det i stor grad lobbyistene som bestemmer prioriteringen av økonomien? (Foto iStock)

Det er hevet over enhver tvil at dette valget fullstendig har diskreditert begge disse såkalte politiske partiene, og at innbyggerne vil bli foret med Kongress-politikken til lobbyister, bankierer og etterretningsoperatører fra utlandet.

Det er bare ett Party, men ta deg en øl, for dette blir absolutt et helvetes Party!

Fordi den utøvende makten i sin helhet har blitt outsourcet til private entreprenører som også er under global finans’ kontrollog rettsvesenet har blitt fratatt all kontroll over ekstern påvirkning, er faktisk alle de tre myndighetsgrenene råtne helt inn til kjernen.

Hva innebærer det?

Det betyr at den eneste funksjonelle delen av statsmakten i praksis vil være militæret, og at Wall Street samtidig ikke vil ha noe annet valg, stilt overfor truende hyperinflasjon, enn å drive frem en militærøkonomi ved å bruke innbilte trusler fra Russland og Kina som en unnskyldning.

Hvorfor behøver vi en militærøkonomi? Svaret er ganske enkelt. Vi har blitt matet med løgnen om at aksjemarkedet, pengetrykking og radikal sløsing og overproduksjon er nødvendig for en sunn økonomi og til beste for innbyggerne, mens de faktisk bare er verktøy som brukes av de rike til å utbytte oss alle.

Nå som nasjonen er lagt i grus, nå som det ikke lenger er mulig å støtte opp veksten med tilbakekjøp av aksjer finansiert av pengetrykking (det vil si kvantitative lettelser og COVID-lettelse for finansspekulanter), er det ikke lenger et valg – selv for Wall Street. USA må vende seg mot en planøkonomi for å unngå massive tap for spekulantene, ettersom pengetrykking ikke lenger vil fungere.

Dollar bills. 3D render stock photo
Pengetrykking fører til inflasjon

Men spekulantene ønsker seg absolutt ikke en planøkonomi som er fokusert på å hjelpe vanlige borgere, eller på å få slutt på milliardærveldet. Nei, den slags planøkonomi, som følger Grunnloven, etablerer en regulert, nasjonal sentralbank, og krever rettssikkerhet, den slags planøkonomi er tabu. Ikke engang de pay-to-play-progressive har lov til å snakke om overproduksjon eller planøkonomi.

Men en planøkonomi er akkurat det vi trenger og den eneste planøkonomien finansfolkene kan akseptere er en militær planøkonomi. Det betyr et enda større behov for krig, for bare krig kan skape den etterspørselen som trengs nå som det meste av økonomien er blitt redusert til et bedrag, til en serie falske tall i cyberspace kokt opp av Goldman Sachs og støttet av private etterretningskontraktører.

Tilbake til militæret.

Nå som Kongressen har blitt redusert til et klovnehus, en speilsal for vår fornøyelse, er militæret den eneste gjenværende delen av statsmakten som er funksjonell, og om du liker det eller ei, vil dets rolle i politikken bare øke.

Her ligger det et dyptgripende paradoks. Vi trenger tapre menn og kvinner som på hjemmebane kjemper mot milliardærene for rettferden og grunnloven. Dessverre har de fleste intellektuelle stukket av i frykt.

Det er ingen overraskelse at militæret, hvor det i det minste er igjen noen få modige sjeler, vil være den siste delen av systemet som kollapser. Og vi må appellere til de bedre englene blant de innenfor det systemet.

Men risikoen for å gli inn i en verdenskrig for å unngå en avsløring av milliardærenes utspekulerte intriger bare øker for hver dag som går. Det var akkurat slik den første verdenskrig startet.

Vi må samarbeide med de modige sjelene i militæret og blant innbyggerne, som er klare for å danne en provisorisk regjering, gjenopprette grunnloven, og vaske bankierene, bedriftslobbyistene og milliardærenes sjakkbrikker og kjæledyr bort fra Washington DC, uten unntak.

*

Merknad til leserne: Vennligst klikk på deleknappene over eller under.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på  Fear No Evil .

Emanuel Pastreich fungerte som president for Asia Institute, en tenketank med kontorer i Washington DC, Seoul, Tokyo og Hanoi. Pastreich fungerer også som generaldirektør for Institute for Future Urban Environments. Pastreich erklærte sitt kandidatur til president i USA som uavhengig i februar 2020.

Han er en jevnlig bidragsyter til Global Research.

Copyright © Emanuel Pastreich , Global Research, 2022

Forsidebilde: Benjamin Faust

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • USA har aldri vært en normal stat. Landet ble opprettet av kriminelle fra Europa og frimurerne. Alt basert på løgn, svindel og bedrag. Eliten bedro sine innbyggere og verden gjennom korrupsjon og massemedia. Landet har latt andre land i verden i fred bare 10 år! De står bak eller booster alle kriger og konflikter det kan bli penger av. De plyndrer og stjeler som f.eks oljen i Syria. Våpen, vold og krig er landets økonomiske motor, sammen med sykdom og pandemier. De skaper medisiner og «vaksiner» mot sykdommer de selv står bak å sprer. Korrupte nasjonale myndigheter blir betalt av Big-pharma for endret lov -og regelverk. Wall Street skapte kommunisme og nazisme, alt for å skape revolusjoner, konflikter og krig. De hjalp Hitler og Stalin til makten. Da Hitler tok Tyskland ut av den internasjonale bankordningen og satte renta til 0% (landet eksploderte i økonomisk vekst) – fikk de krigen de ønsket, som 1. verdenskrig som de også sto bak. Dagens USA med sine politiske valg er et rent dukketeater. Ingen kommer i politisk posisjon uten å være korrupt å godta en hånd stukket opp bak. Halvparten av landets presidenter var frimurere. J. Edgar Hoover (FBI-sjefen) var frimurer, akkurat som president Franklin D. Roosevelt. 7 amerikanske presidenter er henrettet av deep state så langt. USA har aldri vært en gave til verden. Landets posisjon skyldes kontroll på media, løgn, falske nyheter og propaganda. Landet er og blir en bandittstat som bør behandles som Russland. Full økonomisk boikott.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Oberstløytnant:

Kherson, ingen ukrainsk seier.

Forrige innlegg

Hva er galt med NATO?

For amerikansk hegemoni eller for fred?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.