POSTED IN Klima, Norsk politikk

Valget 2021:

Vurdert med klimarealistiske briller.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Innlegget er interessant fordi det er en vurdering av valgresultatet med utgangspunkt fra en klima-skeptiker, altså fra en som tviler på store menneskeskapte klimaendringer. Det står naturligvis for forfatterens egen regning.

Det er alltid forfriskende å høre synspunkter fra folk som ikke slipper til i de store mediene eller som har en virkelighetsforståelse som er på kant med den offisielle som vil alle skal tro på. Jeg må innrømme at det også er morsomt skrevet. Det skal en heller ikke forakte.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Klimavalget som forsvant

Av Geir Aaslid

Klimarealistene som forening sysler ikke med politikk, men som redaktør er det naturlig å peke på vinnere og tapere i valget, og ikke minst hva vi har i vente i den kommende stortingsperioden. Da jeg antar leserne har fått nok valgflesk og nok valganalyse til nå, har jeg utelatt lenker til øvrig medieomtale.

Valgets vinnere

Valgets klare vinner er Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre som omsider kan sette seg i statsministerstolen. Men akkurat som forrige statsminister må han støtte seg på et samrøre av støttepartier som ikke har noe særlig til overs for hverandre. Støre trenger bare to slike, mens CO2-Erna trengte tre. Hans motstandere håpet forgjeves på fire.
_________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Klimarealistene
_________________________________________________________________________________

Hovedforskjellen på dette valget og det forrige, utover skiftet fra det blårosa til det rosablå sosialdemokratiske styringspartiet, er at heretter er det SV som skal drive med klimautpressing mot Jonas & Co, mens Venstre gjorde det samme mot Erna & Co. For alle som hørte Lysbakken på valgkvelden snakke om utslipp på utpust og innpust, nesten uansett hva spørsmålet var, er det ingen tvil om hva som prioriteres der i gården. Der gårsdagens SV-ledere i fortrolig samtale kunne være klare på at klima var den beste omfordelingsmekanismen for Norgesformuen (med returprovisjoner til egne dype lommer) og at det naturfaglige derfor var irrelevant, har dagens SV-ledelse satt seg selv i Messiasrollen for å redde kloden fra den kommende klima-apokalypsen.

Mens Sp tidlig i år var jevnstore med Ap og derfor lanserte sin egen statsministerkandidat, så indikerer valgresultatet nå at tallrike høyrefolk må ha stemt på den vestkanturbane og velstående Støres parti, for å holde fjellbøndene unna statsministerstolen, heller enn å stemme forgjeves på CO2-Erna som har vist en styringsevne på linje med vakthavende på fregatten KNM «Helge Ingstad» like før den gikk til bunns.

Camel - Wikipedia
For å kunne svelge disse kreves det god fordøyelse og en oljet politisk halsDet forhandles nå om taburettene, med den obligatoriske matretten på bordet. Kameler. Etter sigende servert med Støres hjemmelagde syltetøy.
Ola Borten Moe har som nestleder i Sp uttalt at han ikke går inn i en regjering hvor SV deltar. SV på sin side vil ikke støtte en regjering de ikke deltar i. Den svært forutsigbare og tradisjonelle løsningen når de i Bondepartiet setter seg på bakbeina, er å øke landbrukssubsidiene tilstrekkelig til at kamelen sklir ned.

På sidelinjen men over sperregrensen sitter en annen vinner, et modernisert Røde Khmer, også kjent som AKP(m-l) eller Rødt, som et troverdig alternativ for skuffede SV-velgere og en vedvarende hodepine for et kvasireligiøst SV på villspor som bare kan tape ved neste valg, enten til Rødt eller til Venstre.

Nederst på vinnerlisten sitter klimadissident, klimakjetter og klimarealist Carl I. Hagen som en ensom svale på Stortinget. Men kan resten av FrP fri seg fra den klamme klimaomfavnelsen fra et Høyre som har klokketro på EUs og USAs karbonimperialisme og de galopperende energiprisene som følger med på kjøpet?

Klima

FNs Klimapanel slapp i august den naturfaglige tredjedelen av neste hovedrapport (WG1 til AR6), som nesten ingen leste. Samt sammendraget for politikere (SPM) som var så spekket med skremsler og propaganda at det på ingen måte kan betegnes som et sammendrag. Det foretrukne lesestoffet hos de galeste grønne, både i medie-Norge og blant politikerne, var selvfølgelig den korte pressemeldingen, som var ytterligere spisset i klima-apokalyptisk retning, med overskriften Kode rød for menneskeheten. For anledningen illustrert med en ny bedragersk Hockeykøllefigur som ikke er hentet fra WG1.

Det er vanlig at man i klimaindustrien har en propagandakampanje på sensommeren foran høstens klimakonferanse, som i år er i Glasgow, som den 26. konferansen i rekken. Utslippet av den nye hovedrapporten, åtte år etter den forrige, sørger i år for at skremslene blir flere og aktivistene enda mer hyperaktive. Siden det også er valg i år, har de tallrike grønne journalistene som har infiltert medier som burde vite bedre, smidd mens jernet er varmt, i forsøkene på å gjøre årets valg til et klimavalg. Stem grønt, ellers koker kloden.

På den positive siden har menneskeheten i år blitt spart for parodien med enda en barnehelgen i kriselanseringen etter at Sankt Greta gikk ut på dato.

Den naturfaglige bagatellen de fleste overser er som følger: Foran forrige valg hadde vi en svakt økende global temperatur som 5-årstrend. Nå har vi en svakt kjølende 5-årstrend. Ingen født i dette årtusenet har opplevd merkbar global oppvarming. Litt mer drahjelp fra en kjølende sol og mer kaldt overflatevann i Stillehavet, så blir det mer klimarealisme og mindre klimaangst etter hvert.

Men ikke forvent en snarlig retur til fornuft, for i klimaindustrien skremmer de mer enn gjerne angst på flere småbarn og de har ingen skrupler hverken med å tømme din lommebok eller statens pensjonsfond

Fagbladet Journalisten har gitt oss et sjeldent innsyn i hvordan NRKs klimainkvisisjon opererer.

Valgets tapere

Flere analytikere har påpekt hvordan et klimahysterisk MDG skrek seg under sperregrensen i valgkampen med forslag om å forby oljeleting samt nedleggelse av høyskoler, og/eller nevnt hvordan de sektgrønne er hatet lengre vekk fra kaffelatte-barene i Oslogryta. At MDG-lederen beskriver årets valg i et demokratisk Norge som problemet, i beste sendetid på NRK, må ha fått flere til å ta til vettet. Det er ikke hver dag en partileder tar så klar avstand fra demokratiet.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er MDG_og_demokrati.jpg

Så kan man innvende at MDG med et haleheng av grønne NGOer egentlig er noe helt annet enn et Grønne Khmer i vekst. Ser vi et sammensurium hvor politikk basert på følelser styres av en vekkelse og en moderne grønn fascisme hvor man infilterer og ensretter skoler og medier, mens man sender ut skoleskulkende barn for å skrike uartikulert foran Stortinget ???

Svartskjortene er erstattet med grønne klær og katolisismen er erstattet av klimatismen med ditt karbonfotavtrykk som dagens arvesynd, men demokratiforakten er som i fascismens barndom.

Skolevalget varslet klart, ungdommer flest er slett ikke MDG-brungrønne og en massiv majoritet sitter heller på skolen og lærer det som trengs framfor å delta i hylekoret foran Stortinget.

Valgets klare taper er et Høyre som er så svekket at de mest sannsynlig har foræret Jonas Gahr Støre hele åtte år som statsminister. Statens pensjonsfond er også en mulig taper, for bestikkelsene til støttepartiene vil bli store. Ellers er det vanskelig å forestille seg en mer løssluppen statlig pengebruk enn det Høyre stod for de siste årene. Hvem som ellers har tapt mest overlater jeg til leserne å vurdere, men en oppsagt kandidat ser dere i øverste fotografi.

NRKs brunstripede klimainkvisisjon (internt kjent som klimaredaksjon hvis man vil unngå avskjed for kjettersk omtale) beskriver der seg selv, og som man lett forstår er denne gjengen fullstendig frakoblet alle naturfaglige realiteter. Her skal man skremme, vri og vrenge, utelate og manipulere etter alle kunstens regler. Suksess måles i MDG-mandater over sperregrensen på Stortinget og antall klimaskremte småbarn som løper gråtende til mor og far.

Legg merke til at de jobber turnus slik at de kan ensrette «…klimatematikken døgnet rundt og på tvers av plattformene, kanalene og redaksjonene i NRK.» En slik avdeling er selvfølgelig beskyttet av en styreleder i NRK som forakter NRKs formålparagraf som krever saklighet over tid og at alle syn skal få komme til orde.

Avsluttende avsnitt er i sin helhet et sitat fra NRK-veteran Arve Tunstad, gjengitt med hans tillatelse fra Facebook.

Valget ble et nederlag for journalistikken

Store mediehus, og i særdeleshet NRK, har pepret oss med smilende og dansende, seierssikre grønne ungdommer, og gråtende klimaengstelige barn som får hjelp av klimapsykologer som snakker om sorggrupper for klimaet, og som ber oss stemme grønt.
De har dynget oss ned med historier om kvinner som vil sterilisere seg for klimaet, psykoanalyser av rare individer som ikke tror på klima-apokalypsen, en systematisk forvridd og løgnaktig fremstilling av FNs klimapanels siste rapport, og et døgnkontinuerlig journalistisk klimabrøl om en klode som står i brann, drukner og rives i filler av uvær, men som kan reddes hvis Norge stopper all oljeleting.

Det blir spennende å se om klimapanikkens propagandasentraler vil fortsette på samme måte også i tiden fremover. Jeg tror dessverre at klimaredaksjonene kun har ett svar på nederlaget: Mer av det samme. Folket må oppdras enda bedre.

Forsidebilde: Maxwell Nelson

Knut Lindtner har lagt til bilde m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Naturlig immunitet er overlegent best og virker over lengst tid.

Hvorfor vaksinere folk som har gjennomgått sykdommen?

Forrige innlegg

Blir det oppsving for Russlands kommunistparti?

En kommunist er fanebærer for anti-lockdown.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.