POSTED IN Coronavaksiner

Dr. Peter McCullough;

«Vaksinen»: Har hatt en motsatt effekt – den gjør de vaksinerte sykere

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

De såkalte vaksinene mot covid-19 har sporet av og gir i stedet en motsatt effekt. De gjør smitten alvorligere. Den amerikanske legen Peter McCullough hevdet dette i Infowars. Tvert imot er det de uvaksinerte som gjør det bra, ifølge kardiologen.

Hvordan har det seg at opptil 97 prosent av de som dør med covid i Sverige er «vaksinert»? Selv de som blir smittet og havner på intensivavdeling er omtrent 90 prosent vaksinert. Og det er omtrent slik det har sett ut i statistikken lenge.

I uke 3, 2023 ble det registrert 13 IVA-(intensivavdeling) tilfeller i Sverige, 12 var vaksinert. I samme uke var det 126 covid-dødsfall, hvorav 112 var vaksinert. Totalt ble det registrert 1.951 covid-tilfeller i Sverige i uke 3 i år. 1.751 av dem ble vaksinert. Verdensledende kardiolog Peter McCullough kan ha svaret. Han hevder at «vaksinen» gjør smitten alvorligere.

– Vi har kommet i en situasjon hvor dette nærmest ser ut til å være en statlig operasjon mot egen befolkning i alle land – samtidig. Og på makronivå ser du at landene som tillot leger og andre å være uavhengige – de ble ikke med på denne vaksineagendaen – og de kommer ut av dette på en meget bra måte, som Haiti og Elfenbenskysten. En analyse viser at Afrika klarte dette svært bra. Der er covid stort sett over. Hvorfor? Fordi de ikke tok «vaksinen».

Så viser McCullough til en annen analyse. «Covid-vaksinen» forårsaker flere tilfeller av covid-19, og øker dødeligheten av covid. Hvordan kan det være slik? «Vaksinen» feil-dirigerer immunsystemet, slik at det ikke kan håndtere en ny variant av sars-cov-2. I stedet får det et vanskeligere forløp. Viruset sprer seg lettere. «Vaksinen» har altså en motsatt effekt.

Så vi har kommet i en situasjon der jo flere vaksiner befolkningen i et land tar, desto verre lider de. På noen sykehus i Australia er 99 prosent, om ikke 100 prosent, av australiere med covid-19 på sykehus «fullvaksinerte». 10 prosent av folk i Australia har ikke tatt vaksinen. Så det er de uvaksinerte i Australia som ser ut å ha klart seg bra. Det er forbløffende at vaksinene har hatt en så motsatt effekt som de har, påpeker Dr. Peter McCullough.


Fra Swebbtv, publisert 1. februar 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker, og Tweet med video i originalartikkelen.
Originalartikkel; Läkaren: Vaccinet har fått motsatt effekt – ”häpnadsväckande”.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 395 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • At vaksiner gjør folk lettere syke og langvarig sykere er et velkjent faktum «på bakken». På alle arbeidsplasser er sykefraværet stort, særlig blant de vaksinerte. Vi uvaksinerte er «aldri» syk. Man kan underes hvilken ond vilje våre myndigheter utførte ved sine «vaksiner». Disse menneskene med Erna Solberg i spissen burde sitte bak lås og slå anklaget for massemord.

  Vi har kolleger som aldri blir helt frisk. De kommer på jobb halvsyke, fordi halvsyk er den beste helsetilstanden de kan oppnå. Bare vi som ikke lot oss lure av staten løgner er den tynne linje systemet stoler på. Vi går ekstra. Vi fyller hull i turnus. Vi er alltid beredt. Man opplever våre vaksinerte kollegers sjelelige helvete på jobb, de vet de er injisert gift som fjerner/reduserer deres immunforsvar og sannsynligvis vil drepe dem.

  Verst er det for de kolleger som har fått injisert sine barn og ungdommer. Det er en lidelse å se på. De ser på oss uvaksinerte på avdelingen. Vi er friske og kan leve som før. De halvsykes sjelelige kvaler gjør det bedre at de er hjemme. Vi som ikke er injisert jobber bedre uten dem. Noen er avvisende mot sine kolleger. Årsaken er menneskelig og kalles misnuuelse. Min styrke som uvaksinert, en som sto imot arbeidsgivernes press, sjikane og trusler – kaster et flomlys på deres ynkelighet som lot seg presse til giftsprøyta og i dag er evig syk.

  Svar
  • Takk for ditt innlegg. Det er nesten utruleg. Ser mange halvsjuke toppidrettsutøvere. Eg vil ikkje vere saman med ei vaksinert kvinne.

   Svar
  • veldig godt innlegg, Lisbeth j!

   Helt utrolig at den super-psykopaten Erna Solberg går fri fortsatt. jeg trodde faktisk litt på at det skulle komme en slags oppvåkning eller motstand mot hva folk har blitt/blir utsatt for, men hittil ser det sørgelig tafatt ut. Håper tiden kan gjøre noe med folk!?

   Svar
   • Ja, dessverre ser det ut til at folk flest fremdeles «sover». De ser ikke at alle sykdomstilfellene, den høye overdødligheten og alle som dør brått og uventet, kan skyldes noe ganske annet enn naturens helt naturlige gang……

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Militarisering av «den nærmeste øykjeden».

Forbereder Japan seg på en krig med Kina i 2025?

Previous Post

Etter at prinsesse falt i koma etter vaksinering:

Thailand annulerer avtale med Pfizer og vil ha erstatning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.