POSTED IN Coronavaksiner

Dr. Peter McCullough;

«Vaksinen»: Har hatt en motsatt effekt – den gjør de vaksinerte sykere

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

De såkalte vaksinene mot covid-19 har sporet av og gir i stedet en motsatt effekt. De gjør smitten alvorligere. Den amerikanske legen Peter McCullough hevdet dette i Infowars. Tvert imot er det de uvaksinerte som gjør det bra, ifølge kardiologen.

Hvordan har det seg at opptil 97 prosent av de som dør med covid i Sverige er «vaksinert»? Selv de som blir smittet og havner på intensivavdeling er omtrent 90 prosent vaksinert. Og det er omtrent slik det har sett ut i statistikken lenge.

I uke 3, 2023 ble det registrert 13 IVA-(intensivavdeling) tilfeller i Sverige, 12 var vaksinert. I samme uke var det 126 covid-dødsfall, hvorav 112 var vaksinert. Totalt ble det registrert 1.951 covid-tilfeller i Sverige i uke 3 i år. 1.751 av dem ble vaksinert. Verdensledende kardiolog Peter McCullough kan ha svaret. Han hevder at «vaksinen» gjør smitten alvorligere.

– Vi har kommet i en situasjon hvor dette nærmest ser ut til å være en statlig operasjon mot egen befolkning i alle land – samtidig. Og på makronivå ser du at landene som tillot leger og andre å være uavhengige – de ble ikke med på denne vaksineagendaen – og de kommer ut av dette på en meget bra måte, som Haiti og Elfenbenskysten. En analyse viser at Afrika klarte dette svært bra. Der er covid stort sett over. Hvorfor? Fordi de ikke tok «vaksinen».

Så viser McCullough til en annen analyse. «Covid-vaksinen» forårsaker flere tilfeller av covid-19, og øker dødeligheten av covid. Hvordan kan det være slik? «Vaksinen» feil-dirigerer immunsystemet, slik at det ikke kan håndtere en ny variant av sars-cov-2. I stedet får det et vanskeligere forløp. Viruset sprer seg lettere. «Vaksinen» har altså en motsatt effekt.

Så vi har kommet i en situasjon der jo flere vaksiner befolkningen i et land tar, desto verre lider de. På noen sykehus i Australia er 99 prosent, om ikke 100 prosent, av australiere med covid-19 på sykehus «fullvaksinerte». 10 prosent av folk i Australia har ikke tatt vaksinen. Så det er de uvaksinerte i Australia som ser ut å ha klart seg bra. Det er forbløffende at vaksinene har hatt en så motsatt effekt som de har, påpeker Dr. Peter McCullough.


Fra Swebbtv, publisert 1. februar 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker, og Tweet med video i originalartikkelen.
Originalartikkel; Läkaren: Vaccinet har fått motsatt effekt – ”häpnadsväckande”.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • At vaksiner gjør folk lettere syke og langvarig sykere er et velkjent faktum «på bakken». På alle arbeidsplasser er sykefraværet stort, særlig blant de vaksinerte. Vi uvaksinerte er «aldri» syk. Man kan underes hvilken ond vilje våre myndigheter utførte ved sine «vaksiner». Disse menneskene med Erna Solberg i spissen burde sitte bak lås og slå anklaget for massemord.

  Vi har kolleger som aldri blir helt frisk. De kommer på jobb halvsyke, fordi halvsyk er den beste helsetilstanden de kan oppnå. Bare vi som ikke lot oss lure av staten løgner er den tynne linje systemet stoler på. Vi går ekstra. Vi fyller hull i turnus. Vi er alltid beredt. Man opplever våre vaksinerte kollegers sjelelige helvete på jobb, de vet de er injisert gift som fjerner/reduserer deres immunforsvar og sannsynligvis vil drepe dem.

  Verst er det for de kolleger som har fått injisert sine barn og ungdommer. Det er en lidelse å se på. De ser på oss uvaksinerte på avdelingen. Vi er friske og kan leve som før. De halvsykes sjelelige kvaler gjør det bedre at de er hjemme. Vi som ikke er injisert jobber bedre uten dem. Noen er avvisende mot sine kolleger. Årsaken er menneskelig og kalles misnuuelse. Min styrke som uvaksinert, en som sto imot arbeidsgivernes press, sjikane og trusler – kaster et flomlys på deres ynkelighet som lot seg presse til giftsprøyta og i dag er evig syk.

  Svar
  • Takk for ditt innlegg. Det er nesten utruleg. Ser mange halvsjuke toppidrettsutøvere. Eg vil ikkje vere saman med ei vaksinert kvinne.

   Svar
  • veldig godt innlegg, Lisbeth j!

   Helt utrolig at den super-psykopaten Erna Solberg går fri fortsatt. jeg trodde faktisk litt på at det skulle komme en slags oppvåkning eller motstand mot hva folk har blitt/blir utsatt for, men hittil ser det sørgelig tafatt ut. Håper tiden kan gjøre noe med folk!?

   Svar
   • Ja, dessverre ser det ut til at folk flest fremdeles «sover». De ser ikke at alle sykdomstilfellene, den høye overdødligheten og alle som dør brått og uventet, kan skyldes noe ganske annet enn naturens helt naturlige gang……

 • wasan Totland
  9 august 2023 9:52

  Hvordan har det seg at opptil 97 prosent av de som dør med covid i Sverige er «vaksinert»? Mc Culloch er ute og sykler som vanlig.
  Vi har ikke noe apparat for å påvise denne såkjalte covid 19. Man anvender kun PCR tester på sykehusene. Denne svindelen med PCR er det viktigste å få fram i lyset før neste omgang med for eksempel fugleinfluensa. Det er patentert et par og tredve sekvenser i 2009 som like godt kan forekomme i andre forkjølelsesvirus, der det finnes mange av. Et virus består av 30 til 40 tusen sekvenser. Dessuten er metoden til ubrukbar ved over 26 oppvarminger. Hurtigtesten er avledet av PCR med to i stedet for tre primere. Prøv å test en appelsin så ser dere hvor tåpelig det hele er. Det har aldri vært sluppet noe virus. Viruset har vært der hele tiden.

  Svar
  • kansje det.. kansje virologi er 100% bullshit. det kan jeg ikke svare bombastisk på ut ifra den dokumentasjonen jeg har klart å gå finne. men en ting er helt klart.. folk har fått ødelagt el redusert immunforsvaret katastrofalt etter 2 shots med cov19 kvaksine. så fokuser på det vi har beviser for.. når folk skjønner at kvaksinen var depop clotshot for å drepe mest mulig sakte slik at det ikke utløste panikk.. da først vil de være mottagelig for tanken om å revurdere virologi og lete etter andre forklaringer enn statspropaganda og ubrukelige såkalte eksperter som får betalt for å ljuge..
   be patient.. alternativt kan vi fortsette å kjøre på med like bombastiske uttalelser som propagandistene å se på at folk rygger fordi de er programmert til å avvise alt vi sier fordi det er diametralt motsatt av det de har valgt å stole blindt på. tro meg det er ingenting jeg ønsker mer enn at folk skal våkne opp fra galskapen.. men d kommer ikke til å skje så lenge vi har skyttergravskrig rundt propaganda pratepunkt… vi må være smarte. jeg har familiemedlemmer som tok denne gifta.. to ganger.. fordi jeg prøvde for hardt å vise dem hva som faktsik skjedde så lukka de øra å øya fullstendig å klamra seg til propagandafolk som gates, nakstad høie osv.. nå er de konstant forkjøla og sjuke og uforklarlige smerter i hele kroppen. hadde jeg vært mindre konfronterende og mere ressonerende så kansje de hadde skjønt det tidligere.. heldigvis har de nå skjønt tegninga og ingen av de ønsker å ta flere.. the silver lining..

   Svar
  • Ja, w.T. :
   «Det har aldri vært sluppet noe virus. Viruset har vært der hele tiden.»

   PCR-testen er jo et upålitelig verktøy til å påvise virus. Friske , og uten symptomer, ble karakterisert som syke, i 2020. – Og trodde ofte på dette.

   Hvordan kan man så stadfeste at disse som dør, dør av Covid?
   Hva døde/dør gamle og syke av, -og unge noen ganger?
   Dør man av influensa nå, liksom? ;-)

   Ja, og det er faktisk slik det er. – Som tidligere.
   Folk dør av det samme som tidligere.
   Dødsantallet var under 2020/21 noe lavere enn under tidligere influensabølger.
   – Men ser ut til å ha økt i 2022, – av en eller annen grunn. ( Hvis man skal stole på statistikk, og tar hensyn til alle faktorer. – Og det er ikke lett.)

   Hva skyldes en eventuell økt syklighet/dødlighet nå ?
   Covid-influensa kunne/kan det ikke være, siden sykligheten/dødligheten i 2020/21 gikk ned i forhold til tidligere års influensabølger. For så å gå opp igjen. (?)
   Så bringes da ‘LangtidsCovid’ på banen. – Men dette narrativet er også i ferd med å bli avslørt. Eller som en psykososial sak.

   1. Er folk rett & slett utslitt og lei; – og også tror seg/blir syke av dette? – Etter 2-3 år med sosial nedstenging, dårlig økonomi og katastrofetenking/hystri.

   2. Er det injeksjonene?
   ( Og er det en økning av kreft-tilfeller og hjerteinfarkt også ?)

   Viktige spørsmål som ikke bør legges bort.
   Men tunga bør holdes rett i munnen.

   Hysteri og manipulering av data har det vært nok av. Vi trenger ikke mer.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Digitale penger er ikke populært overalt.

Østerrike vil grunnlovsfeste retten til å betale med kontanter.

Forrige innlegg

Midt-Østen går svanger med ny storkrig.

Norske NATO-medier lukker øynene for Israels terrorisme.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.