POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Vaksineindustriens behov går foran helse.

Nå skal babyer vaksineres, selv om ingen dør av korona.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Et hensynsløst profittjag: Babyer skal uten noen som helst grunn injiseres «mot korona»

Man kan ha ulike meninger om korona og vaksinasjonene. Voksne mennesker må selv få avgjøre om de vil la seg vaksinere eller ikke, de burde jo være i stand til å vurdere risikoen og til selv å søke etter informasjon på internett. Men å presse på for å injisere babyer med mRNA-preparater «mot korona» synes å være toppen av uansvarlighet – noen kritikere kaller det mordforsøk. Grunnen er at overlevelsesraten er 99,9997% for barn og ungdommer mellom 0 og 19 år. Og «vaksinasjonene» vil hverken kunne forhindre at man selv blir infisert, eller at man smitter andre.

Av Florian Machl, report24.news (Østerrike)

Den 19. oktober 2022 kunne ZDF fornøyd presentere overskriften: «EMA godkjenner koronavaksiner for babyer». Fordi: Angivelig hadde studier vist en «beskyttende effekt». Nå må man på bakgrunn av erfaringene fra det siste halvannet året ha lov til å spørre: Hva består denne «beskyttende effekten» i, og hva er det den beskytter mot? Siden begynnelsen av den såkalte pandemien har som kjent barn som regel ikke blitt syke av Covid-19. De har i høyden bare hatt milde symptomer. De siste tallene viser en overlevelsesrate på 99,9997%. Om man sammenligner denne overlevelsesraten med risikoen for alvorlige bivirkninger, hvor vi kan registrere stadig stigende tall, er det selv når man legger godviljen til, ikke mulig å få øye på noen større helsemessig gevinst.

Er du klar over hva en slik godkjenning kan føre til? Konsekvensen kan bli at denne «vaksinasjonen» blir inkludert i mor-barn-passet, og den vil dermed kunne bli en forutsetning for at man som mor kan benytte seg av statlige støtteordninger. Og da koronavaksinasjonen ikke har noen virkelig målbar effekt, må den gjentas hver sjette måned. Men det er jo ikke obligatorisk, som kjent er dette helt frivillig, ikke sant?

Barn har aldri vært drivere av pandemien

Man kunne riktignok argumentere med at en «beskyttende vaksinasjon» vil bidra til å unngå infeksjoner og spredning av sykdommen. Men allerede i 2020 kom de første studiene som viste at barn ikke kan regnes som «drivere av pandemien» (Se denne teksten fra universitetet i Würzburg.), tvert imot. Barnerike familier var faktisk minst berørt. Men nå vet vi at Pfizer aldri sjekket om «vaksinen» førte til en reduksjon i overføringen av viruset – med påstanden om at vaksinen angivelig også beskyttet andre, bløffet de en hel verden.

Det finnes altså ingen rimelig grunn til å utsette babyer for en eksperimentell substans som forandrer det menneskelige genomet. Nettopp i den sensible fasen av ekstrem vekst, som så unge mennesker gjennomgår, er det grunn til å være spesielt skeptisk til å gjennomføre slike eksperimenter.

Leger som vaksinerer babyer, bør miste autorisasjonen

VERIFY: Can you be fired if you refuse to return to work? | wusa9.com
Burde leger som vaksinerer småbarn med mRNA fått sparken?

Man må altså gå ut ifra at det er strukturell korrupsjon og pengebegjær som er årsaken til at man nå også vil vaksinere barn. Etter at legeforeningene har begynt å være så strenge med medlemmene sine når de opptrer «ukorrekt», burde det i et fungerende samfunn være klart at en vaksinasjon av babyer vil føre til tap av autorisasjonen. Uten noe om og men. Å gjennomføre et slikt eksperiment på de minste barna uten noen indikasjon bringer tanken hen på de mørkeste tidene i menneskehetens historie og kan ikke rettferdiggjøres på noen måte. Kanskje snur vinden om noen år, og da kan man i ro og mak studere hvilke «leger» det var som utmerket seg ved å være spesielt ivrige. De medskyldige handler frivillig, det er ingen som truer dem med våpen, slik som det noen ganger skjedde i diktaturer i det forrige århundret.

Den strukturelle korrupsjonen er åpenbar

Emer Cooke

Det er viktig å være klar over dette: Lederen av EMA, som har underskrevet godkjennelsen, er den tidligere farmalobbyisten Emer Cooke. Hun er ansvarlig for «nødgodkjenningene» – selv om det her er massive interessekonflikter. Fra 1985 til 1998 hadde hun forskjellige ledende stillinger i den farmasøytiske industrien og ledet også EFPIA, som er en lobbyorganisasjon for de største farmasøytiske selskapene. For igjen å bruke formuleringen «i et fungerende samfunn»: I et fungerende samfunn ville en person med en slik bakgrunn aldri kunne ha et offentlig verv. Det er, helt uavhengig av hennes kvalifikasjoner, umulig å forestille seg hvordan noen med hennes bakgrunn kan representere offentlighetens interesser og ikke interessene til firmaene som har gitt henne fremtredende posisjoner, og som også har gjort henne rik.

Det vi aldri må glemme

Når vi en gang i framtiden står ved gravene til de babyene som ikke fikk med seg noe av dette eksperimentet da deres små hjerter «plutselig og uventet» stoppet, og når vi om 20 år undrer oss over en bølge av ufruktbarhet og barnløshet, bør vi ha ikke ha glemt dem som er ansvarlig for dette. Og jeg kommer heller aldri til å glemme alle de mediebedriftene og deres journalister, som istedenfor å gjøre egne undersøkelser bare applauderte avgjørelsene. Vi må aldri noen gang glemme noen av dem som har medvirket til den helsefascistiske spaltingen av samfunnet og til undertrykkelsen av annerledestenkende. Disse menneskene har hverken noen respekt for andre menneskers kroppslige integritet eller deres selvbestemmelsesrett. Og vi må også huske dem som ikke var med på det, eller som bidro til å få en slutt på galskapen. I Sverige, for eksempel, et av de europeiske landene med færrest tiltak, og også et land med veldig lave tall for overdødelighet, blir barn og ungdommer under 18 år ikke lenger «vaksinert».

Oversatt av Rune G.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Dette er ren ondskap satt i system. Det er en spesiell plass i helvete reservert for de som eksperimenterer på barn, en helt spesiell plass.

  Svar
  • Du skal dø – enten du vil eller ikke – og det vil vi sørge for ! – Mottoet til Big Pharma ! 😉

   Svar
 • Om 20 år vil det være langt færre i nasjoner hvor 80-90 % er injiserte, men i løpet av tiden som kommer, hva slags medmennesker vil vi komme til å ha rundt oss? Zombifiserte, avstumpede? Fysisk, psykisk og sjelelig skadede og personlighetsforandrede skapninger? De få av de injiserte som får barn, hva slags avkom vil de få? De som får injeksjon som spedbarn, vil de leve opp, noen få av dem, og hva slags individer vil de bli? Dette er så stygt at det tredje rike blekner i forhold.

  Svar
 • Yet another report from our Global asylum, the asylum where the »wardens» DEFINITELY are those MOST insane – CRIMINALLY insane that is! . . . .

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er en alvorlig feil å ikke kjenne sin motstander.

Det er oppskriften på en katastrofe.

Forrige innlegg

Sveriges moral må vike.

Nato-medlemskap er viktigere enn alt annet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.