POSTED IN Covid-19

Vaksinedødstallene stiger.

Nå over 23 000 døde i EU-området etter vaksinasjon.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Over 200 vaksinerte ender opp på Ontarios legevakt med hjerteproblemer.

Ontarios Helsetjenester i Canada ga i forrige uke ut en rapport om antallet mennesker som er innlagt i sykehus i provinsen med hjerteproblemer etter mRNA-vaksinen.

7. august var det 106 tilfeller av myokarditt eller perikarditt diagnostisert hos personer under 25 år i Ontario, litt over halvparten av alle tilfellene, rapporterte Toronto Sun.

Rundt 31 tilfeller forekom hos 12 til 17 åringer og 75 hos 18 til 24 åringer. Flertallet av tilfellene – 80 prosent – ble funnet hos menn.

Den rapporten fortsatte med å si at flere tilfeller av myokarditt eller perikarditt ble rapportert etter andre dose av et mRNA vaksine enn etter den første, særlig etter Moderna sin vaksine.

doctors doing surgery inside emergency room
Vaksinene fører til hjertebetennelse.

Helsemyndighetene mottok totalt 314 meldinger. Etter en undersøkelse fant de at det var over 200 slike tilfeller. I Ontario ble 202 mennesker med hjerteproblemer innlagt på legevakten etter vaksinasjon, og 146 av dem måtte legges inn på sykehus. Tre av dem havnet til og med på intensiv.

Forrige måned kunngjorde European Medicines Agency (EMA) at myokarditt (betennelse i hjertemuskelen) og perikarditt (betennelse i perikardiet) skulle inkluderes i pakningsvedlegget for Pfizer- og Moderna Corona -vaksiner som mulige bivirkninger.

Dr. Sucharit Bhakdi -intervju: COVID -vaksine Blodpropprisiko ble kjent, ignorert og begravet

Symptomer kan være kortpustethet, sterk og muligens uregelmessig hjerterytme og brystsmerter.

low-angle photography of red space shuttle
Vaksinedødsfallene går rett til himmels. Det er sannsynligvis dessuten stor under-rapportering.

Den EudraVigilance database for 27 EU-landene, kunngjorde at fra og med 28 august 2021 var det rapportert 23 252 dødsfall og 2 189 537 vaksineskader etter injeksjoner fra de fire eksperimentelle vaksinesprøytene.

Av de totale registrerte skadene var minst halvparten (1 076 917) alvorlige skader. “Alvorlighetsgraden gir informasjon om den mistenkte bivirkningen; det kan klassifiseres som ‘alvorlig’ hvis det er en medisinsk hendelse som fører til døden, er livstruende, krever sykehusopphold, fører til en annen medisinsk signifikant tilstand eller forlenger et eksisterende sykehusopphold, er langvarig eller betydelig funksjonshemming eller invaliditet eller er en medfødt abnormitet/fødselsskade. ”

Skadene påvirker menn som hadde hatt det bra før injeksjonen, inkludert kjente idrettsutøvere.

Maskinoversatt og bearbeidet av Knut Lindtner

https://www.globalresearch.ca/over-200-vaccinated-end-up-canadian-provinces-emergency-room-heart-problems/5755016

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Bjørnar Bolsøy
  16 september 2021 1:25

  «Nå over 23 000 døde i EU-området etter vaksinasjon.

  […]

  Den EudraVigilance database for 27 EU-landene, kunngjorde at fra og med 28 august 2021 var det rapportert 23 252 dødsfall og 2 189 537 vaksineskader etter injeksjoner fra de fire eksperimentelle vaksinesprøytene.»

  Som så ofte med konspirasjonsnettstedene viser slike overskrifter – ved nærmere ettersyn – seg å ikke å stemme helt. I virkeligheten presiserer EudraVigilance at funnene relaterer seg til mistenkte tilfeller og ikke nødvendigvis har blitt knyttet direkte til vaksinene:

  [a]drreports.eu/en/covid19_message.html

  «Important information to consider before looking at ADR reports for the COVID-19 vaccines

  The information on this website relates to suspected side effects, i.e. medical events that have been observed following the administration of the COVID-19 vaccines, but which are not necessarily related to or caused by the vaccine.

  These events may have been caused by another illness or be associated with another medicine taken by the patient at the same time.»

  Videre rapporterer EMA at detaljerte studier må til for å kunne konkludere noe:

  «The EMA’s scientific assessment takes into account many other factors, such as the patient’s medical history, the frequency of the suspected adverse reaction in the vaccinated population compared to the frequency in the general population and whether it is biologically plausible that the vaccine could have caused the event.

  Only a detailed assessment of all available data allows for robust conclusions to be drawn on the benefits and risks of the COVID-19 vaccines.
  Each individual case generally refers to a single patient; however, more than one side effect may have been included in a single report. Therefore, the number of side effects will not be the same as the number of individual cases.»

  Det er altså nok et eksempel på hvordan konspirasjonsnettstedene tar fakta ut av sammenheng og vrir det om for å passe til sin agenda. En agenda, som oftere er motivert av klikk og inntjening enn ideologi. Dette er en industri i USA, lignende alternativindustrien, kostholdsindustrien – og andre som – som i mangel av reguleringer, gjør store fortjenester på polpulasjonens manglende kunskaper. Denne avgrunnen av kapitalismen er nok høyt på agendaen til de som er motstandere av amerikansk kapitalisme.

  Svar
  • Er dette offisielle tall eller ikke? Er de ikke vektet før de er offentliggjort? Hvilke tall synes du vi skal bruke?

   Svar
   • Bjørnar Bolsøy
    17 september 2021 3:08

    Usikker på om jeg forstår spørsmålet. Artikkelen refererer til EudraVigilance. Det må vel sies å være offisiellt. Men tallene i artikkelen er ilagt en betydning som åpenbart ikke er korrekt iom. at EudraVigilance tar et svært stort forbehold om konklusjonene.

   • Slike forbehold gjøres ikke når det gjelder koronadøde, selv bare et fåtall er obdusert og dødsårsaken sikkert fastslått. Dette er dermed en del av en politisk strid hvor sterke forbehold bare legges inn når det er politisk ønskelig.

    Jeg må forholder meg til de tallene som legges frem selv om jeg ikke liker dem. Jeg tror at de skulle vært langt høyere slik en melding fra Danmark tidligere i år tydet på. Det er allerede vektet og nedskalert så mye som mulig. Og så legger en inn dette forbeholdet i tillegg for ytterligere å dempe det ubehaget som oppstår når disse skyhøye vaksine-dødstallene publiseres.

   • Bjørnar Bolsøy
    20 september 2021 1:53

    Jeg er ikke helt med her. Mener du at EudraVigilance tar feil eller ikke? I så fall, hvorfor?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Covid-19-viruset har mutert.

Nå sprer det seg også på internet.

Forrige innlegg

Det er et politisk – ikke et moralsk spørsmål.

Vaksiner eller ikke.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.