POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Vaksinedødsfall fra New Zeeland:

Regjeringen lyver, dataene gjør det ikke.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Assange er livstruet, varsleren om vaksinedødsfall risikerer syv års fengsel

Av Julia Schreiner Benito

Verden bevitner nå at det å være en varsler – som Julian Assange – er livsfarlig. Da den offentlig IT-ansatte Barry Young varslet om overdødelighet av koronavaksinene, ble han arrestert.

Young risikerer syv års fengsel i New Zealand.
– Jeg vil at folk skal analysere dette, vi trenger åpenhet og at regjeringer undersøker disse dataene. Belys det offentlig, sa Young ette å ha offentliggjort tallene.

Han så “røde varsellamper” i dataene han hadde tilgang til. Young fant mer dødelighet etter koronavaksinering enn hva myndighetene i New Zealand publiserte.
Her kan du se videoene med relevante data og intervjuer om saken.

Innlegget er hentet fra Hemali

– Om du har tatt fire doser, viser dataen at du har syv ganger forhøyet risiko for å døviser Young og legger til:
– Regjeringer lyver, dataene gjør ikke.

Young delte opp tallene etter vaksinepartier. I batch én, for eksempel, var det 711 personer vaksinert og 152 av disse, eller 21 prosent, døde like etter. De fleste av vaksinepartiene var doser fra Pfizer, opplyste han.

Han brøt også ned dataene etter de som administrerte skuddene og de som mottok dem, og tallene var igjen alarmerende:
Én har gitt 621 individer vaksinen. Av disse døde 104, eller 17 prosent, viser Young med sitt tallmateriale fra myndighetene i New Zealand.

Først anonym

Som IT-ansvarlig i helsedepartementet hadde Young unik tilgang til offentlige data. Tallgrunnlaget ble anonymisert og statistisk presentert i et intervju med Liz Gunn.

Opprinnelig kalte han seg Winston Smith fordi han identifiserte seg med det dødsdømte offeret for Orwells 1984. Young ble i desember 2023 siktet for tilgang til et datasystem for “uærlige formål.”

Young prøvde å advare helsedepartementet i New Zealand.

– Jeg risikerte alt for å vise disse dataene, jeg har ingenting å vinne, men alt å tape. Dette er folkets data, hvordan kan våre myndigheter prøve å avkrefte dem, spør Young.

Forsøkt karakterdrept og diskreditert av media

Hovedstrømsmediene har gjort hva de kunne for å diskreditere Young, men dataene er fortsatt der. Young ble arrestert i desember 2023, bråket har nå lagt seg, men Young risikerer fortsatt syv års fengsel.

Entreprenør Steve Kirch har analysert dataene fra Young med flere, her oppsummerer han bevisene for at koronavaksinene er utrygge.
Steve Kirch på X om intervjuet fra Liz Gunn 3. desember 2023 der hun forteller at politiet har omringet huset til Barry Young.

Tidligere politibetjent Dan Picknell i video med Barry Young og Liz Gunn:
– Hvem blir skadet av hans info, hvorfor er han ikke et politivitne? Hvorfor vil ikke regjeringer analysere tallen? Det hele er snudd på hodet, Young prøver å redde liv, å hjelpe, og det har blitt til en forbrytelse.

Her ser du noe av det offentlige datamaterialet som Young lekket:

Videointervju med Young og Gunn fra januar 2024.
Dokumentar: Den usynlige krisen, beretninger myndighetene aldri fortalte deg om koronavaksinene.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • «Young ble i desember 2023 siktet for tilgang til et datasystem for “uærlige formål.”

  Young prøvde å advare helsedepartementet i New Zealand.
  – Jeg risikerte alt for å vise disse dataene, jeg har ingenting å vinne, men alt å tape. Dette er folkets data, hvordan kan våre myndigheter prøve å avkrefte dem, …
  …– Hvem blir skadet av hans info, hvorfor er han ikke et politivitne? Hvorfor vil ikke regjeringer analysere tallen? Det hele er snudd på hodet, Young prøver å redde liv, å hjelpe, og det har blitt til en forbrytelse.»

  Fordi det altså er blitt en forbrytelse å AVSLØRE når myndighetene utfører forbrytelser.
  ( Jfr. også Assange. )

  Vi har kommet ganske langt inn i et Orwelsk helvete da.

  – Og samtidig vil overvåkningspolitiet ha innbyggernes hjelp for å avsløre forbrytelser…, begått av : Alle andre enn myndighetene. ;-)

  Svar
  • Som FHI uttalte når det var snakk om fjerde booster…
   «Dette er en politisk beslutning».

   Det er åpenbart at det er politikerne som er de største kriminelle i denne saken.

   Vi bør begynne å legge press på våre lokalpolitikere. Hvorfor gjør de ingenting…?…

   Svar
 • Northern Light.
  23 februar 2024 15:20

  Fremstående forsker: Covid-vaksinene reddet ingen liv men drepte mange.

  Av Ethan Huff.
  Forskeren Dr. Denis Rancourt sier at ikke et eneste liv ble reddet av covid-«vaksiner» – men mange fikk helseskader eller drept som et resultat av de kjemiske giftene. Rancourt og flere andre forskere utførte en analyse av tallmateriale fra covid-vaksineringen, der de fastslo at dødeligheten av alle årsaker økte med hver covid-vaksine, enten det var den første eller et påfølgende «booster»-skudd.

  For hver åttehundrede injeksjon, oppdaget Rancourt minst ett dødsfall relatert til injeksjonen, dette som beskrevet i en 180-siders rapport de publiserte om saken. Tallet på én død per 800 doser blir enda mer urovekkende når man vurderer hvor mange doser som ble gitt. På det tidspunktet da Rancourt og kollegene hans skrev rapporten, hadde 13,5 milliarder covid-vaksiner blitt sprøytet inn i folks kropper.

  «Del det tallet med 800 og du ender opp med omtrent 17 millioner covid-vaksine relaterte dødsfall», bemerket The Vigilant Fox på X, og deler også en video fra Dan Skorbach.

  Operasjon Warp Speed forårsaket hjertesykdommer hos mange.
  Elektrisk ingeniør John Beaudoin har også undersøkt tallmaterialet i hjemstaten Massachusetts, og kommet til lignende konklusjoner om den farlige naturen til covid-vaksinene. Etter å ha sett gjennom databasen for døde utarbeidet av Massachusetts Department of Health, fant Beaudoin at 2020 «var et år med overdødlighet fra respiratoriske sykdommer», etterfulgt av en endring i 2021 etter at Operation Warp Speed utløste covid -massevaksinasjoner på verdens befolkning.

  Beaudoin fant ut at overdødsfall fra sykdommer i luftveiene faktisk gikk ned i 2021 etter vaksineringen startet, » men samtidig gikk årsakene til til død fra blod- og blodsirkulasjons-sykdommer opp i stedet for ned».

  Med andre ord, hosten og forkjølelsen som folk led under covid-«pandemien», forsvant stort sett etter at Trump-regimet lanserte vaksinen i slutten av desember 2020, bare for å bli erstattet av mange nå kjente uønskede bivirkninger som stammer fra covid-vaksiner. «Så det folk dør av, er hjerteslag, lungeemboli, gastrointestinale blødninger, sprekkdannelser i hovedpulsårene, mer enn av luftveissykdommer, som gikk ned på samme tid», sa Beaudoin.

  Den dag i dag tar Donald Trump æren for covid-vaksinene, som han har kalt «vakre» og «effektive» ved mange anledninger. I mange tilfeller kalte Trump covid-vaksinene for sin «største bragd», og klappet seg selv på skulderen for å få dem gitt til folk i «Warp Speed»-hastighet.

  «Ingen gjør ham ansvarlig for å ha signert alt som tillot disse giftige injeksjonene å bli utviklet, og deretter distribuert av vårt eget militære», sa en kommentator i The Epoch Times om Trump og hans støttespillere. «Det må være et oppgjør, og det må starte med Trump. Han må innrømme sine feil. Jeg kan ikke stemme på noen som ikke kan innrømme sine egne feil».

  En annen skrev at amerikanere må legge sine politiske forskjeller til side, og komme sammen for å sikre at nasjonens ledere aldri igjen prøver å utløse et nytt covid-lignende mareritt over landet. «Vi er i krig», skrev denne personen. «Ingen overholdelse av vaksinemandater er den smale veien som vil føre til at livet går fremover».

  Fra Natural News, publisert 22 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: COVID jabs saved ZERO lives while killing many, scientist warns.

  Svar
 • Det er veldig rart at de tror de kommer til å slippe unna folkemord.
  De burde ha vett nok til å forstå at det lureste nå er å legge seg flate.
  Historien viser at disse folka (politikerne) kommer til å bli straffet.
  Og jo mer de forsøker å tåkelegge og straffe de som ønsker å si sannheten, jo verre gjør de det for seg selv.

  Vi skal aldri glemme dette, og vi skal aldri gi oss før overgriperne har fått straffen sin.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kan vaksinerte videreføre covid?

Pfizers egne dokumenter beviser at covid kan overføres med pust og berøring

Forrige innlegg

Trans-galskapen:

Britiske helsemyndigheter sier trans-morsmelk er bedre for babyer enn naturlig morsmelk

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.