POSTED IN Helse

Trans-galskapen:

Britiske helsemyndigheter sier trans-morsmelk er bedre for babyer enn naturlig morsmelk

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Sean Adl-Tabatabai.

Britiske myndigheter erklærer at transkjønnet morsmelk er bedre for babyer enn naturlig morsmelk. Den britiske regjeringen har erklært at medikament-produsert «brystmat»-melk produsert av biologiske menn som identifiserer seg som kvinner, er like bra om ikke bedre enn naturlig morsmelk for babyer.

«I et brev til trans-forkjempere sa University of Sussex Hospitals NHS Trust (USHT), at melken produsert av transkvinner etter å ha tatt en kombinasjon av medisiner, er «sammenlignbar med den som produseres etter fødselen av en baby», rapporterer avisen The Telegraph.

Kjemisk transkjønnet melk produseres av menn, hvis de tar hormonet gestagen i kombinasjon med et medikament som domperidon, som utvikler melkeproduserende kjertler, som gjør dem til laktat. Modernity news rapporterer: «Domperidone, også kjent under merkenavnet Motilum, var ikke ment for dette, men er foreskrevet off-label (legemidler som ikke har blitt godkjent til bruket. Wikip.) av leger, til tross for at produsenten, legemiddelgiganten Janssen, selv ikke anbefaler det på grunn av mulige bivirkninger for en babys hjerte, melder avisen. USHT gjorde det også mulig å lage de «første kliniske og språklige retningslinjene, som støtter trans-og ikke-binære fødende mennesker» i Storbritannia i et forsøk på å være mer «inkluderende».

Milli Hill er forkjemper for kvinners rettigheter under fødsel.

«Mannen, uansett hvordan de identifiserer seg eller beskriver seg selv, kan ikke amme», sa Milli Hill, en forkjemper for kvinners rettigheter under fødsel. Hennes innsigelser ble delt av Maya Forstater, direktøren for kampanjegruppen Sex Matters, som sa: «At en administrerende direktør og medisinsk direktør i USHT, prioriterer transidentiteter fremfor hva som er best for mødre og deres babyer er dypt urovekkende».

USHT nektet imidlertid å trekke tilbake sine uttalelser og hevdet: «Vi står ved fakta i brevet og de siterte bevisene som støtter dem». Dette «beviset» er basert på en studie fra 2022 som hevdet at «brystmating» ikke ga noen bivirkninger på babyer, til tross for at studien bare varte i 5 måneder og ikke samlet inn data over lengre tid.

Som vi tidligere har fremhevet, er NHS helt med på «budskapet» når det gjelder transpersoners aktivisme. I fjor ble det avslørt at antallet barn på pubertetsblokkere for «kjønnsbekreftende omsorg», har doblet seg i Storbritannia på ett år, til tross for at det statlige organet sa at det ville stoppe praksisen utenom kliniske studier.

I november lanserte NHS også et nytt IT-system på 450 millioner pund som bare lar jordmødre registrere «kjønnsidentiteten» til nyfødte babyer, i stedet for deres biologiske kjønn. Den skattebetalerfinansierte tjenesten bruker enorme summer på å spørre pasienter, for det meste eldre mennesker, hvilket kjønn de identifiserer seg som.

I 2022 avslørte en Freedom of Information Act-forespørsel at bare 29 av de 124 NHS-sykehusene i England med fødeavdelinger, fortsatt utelukkende bruker ordene «kvinne» eller «mor» om gravide, mens alle de andre bruker betengnelser som «fødende-mennesker» eller «gravide mennesker».

Fra The People’s Voice, publisert 18 februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: British Gov’t Says Trans Breast Milk Is Better for Babies Than Natural Mother’s Milk.

Forsidebilde: Wikimedia Commons – Sander van der Wel

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Dette er helt etter planen til globalistene/narzisistene/nazistene/dypstaten/lusiferistene/ahriman/azuras/faen selv….
    Vi skal forvandles fra et karbonbasert til et syntetisk individ. Husk at alle de som er for abort-ikke ble abortert! Vi skal tvinges inn i supermaterialisme. Vi skal kobles opp til vår nye Gud: AI, KI(kunstig inteligens), som skal skrive vår nye bibel. Valget er ditt. Ps: de har lykkes med det første implantatet for å koble individet til neurolink. Science fiction er nå. Mor er overflødig. Familie er gammeldags. Kunstige livmødre kan gjøre jobben bedre. Oppdragelse skjer via linken. Den karbonbaserte menneskekropp er gått ut på dato. Evig jordeliv er gullroten. Velger du den røde eller den blå pillen?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vaksinedødsfall fra New Zeeland:

Regjeringen lyver, dataene gjør det ikke.

Forrige innlegg

Norge selges bit for bit:

Drømmen: Alle grenser skal vekk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.