POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Vaksinedata fra Europa:

Mange dødsfall og et hopetall med bivirkninger.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sjokkerende data fra EudraVigilance: 3,5 millioner bivirkninger i Europa

Av red. PSt 

Den italienske nettavisa Il Paragone skriver at informasjonen om vaksineskader i Europa er direkte sjokkerende. Avisa bygger på data fra EudraVigilance, og skriver:

Databasen har vært i drift siden desember 2001 og samler inn rapporter om mistenkte uønskede reaksjoner på medisiner levert direkte av enkeltborgere. Tallene må derfor må tas med ei klype salt, men bidrar til å gi et ikke akkurat betryggende bilde. Innenfor portalen klassifiseres bivirkninger som «alvorlige» dersom de tilsvarer «en medisinsk hendelse som forårsaker død, er livstruende, krever sykehusinnleggelse, forårsaker en annen medisinsk viktig tilstand eller forlengelse av eksisterende sykehusinnleggelse medfører vedvarende eller betydelig funksjonsnedsettelse eller inhabilitet eller er en medfødt anomali / fødselsdefekt».

Ifølge oppsummeringsdataene frem til 29. januar 2022, rapporterer EudraVigilance 38.983 meldinger om dødsfall og 3.530.362 av bivirkninger etter administrering av de fire COVID-19-vaksinene (Moderna, Pfizer-BionTech, AstraZeneca og Janssen). Halvparten av bivirkningene som er rapportert ((1.672.872) vil være «alvorlige.» Ser man på dataene, for eksempel, skiller 48.240 tilfeller rapportert av pasienter med blod- og lymfesystemforstyrrelser etter vaksinasjon med Pfizer, ser de ut til å være ansvarlig for 57.541 hjerteplager og 133.365 mage-tarmproblemer.

Dette biletet har tom alt-eigenskap. Filnamnet er vaksine-frykt-omikron-696x390.jpg

Moderna-vaksinen ble assosiert med 18.287 tilfeller av hjertesykdom, 6.310 episoder med skade på øret, 12.365 problemer med blodet og lymfesystemet, 66.358 lidelser i muskel- og skjelett- og bindevev. Rapporter som skremmer (hjertekomplikasjonene forbundet med pasienter med AstraZeneca er for eksempel over 20 tusen) og som bidrar til å fyre opp debatten om hensiktsmessigheten av å sette anti-Covid-vaksiner, spesielt i de yngre delene av befolkningen.

En debatt som i Italia er blitt kvalt i fødselen.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Towfiqu barbhuiya

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Vi har å gjøre med en globalistkampanje for å tvinge et biovåpen på flest mulig borgere på planeten. Allerede intendert fra starten – planlagt gjennom en årrekke. Massedøden hittil er ugjendrivelig dokumentert. Hva C.Stoltenberg, Bukholm, Wold, Nakstad, Madsen, Gulvåg og våre politiske leder får seg til å si i lys av dette gjør dem til storforbrytere sammen med NRK og resten av løgnmedia. De burde føres bort i håndjern og stilles for retten.
  Men massedøden har vi foran oss – tsunamiene kommer med kreft, nevrologiske sykdommer, autoimmune sykdommer, infeksjonssykdommer pga av tiltakende immunsvekkelse, infertilitet, +++
  Her må vaksinerte og uvaksinerte stå solidarisk sammen i å kreve og presse igjennom et rettsoppgjør. Straffesystemet har ikke tatt høyde for de forbrytelsene disse menneskene har begått og begår. Mange leger og sykepleiere har gjort seg til medisinske byråkrater, hva de fanatisk har propagandert for, selv lenge etter at kunnskapsgrunnlaget for lengst gjorde at det var dratt i nødalarmen, gjør dem til storforbrytere. Skal vi ha håp om en rettslig oppgjør, må globalistenes infiltrering av vårt rettssystem først bekjempes.
  Vi må håpe at det er riktig at innholdet i ampullene varierer sterkt og at mange har fått den minst skadelige av heksebryggene. At FHI og Helsedirektoratet visstnok legger opp til at 60% av barna også skal vaksineres, viser hvilke kyniske krefter og storpsykopater vi har med å gjøre. Disse er det løgnmedia hyller som våre helter. Vi trenger sårt til en frihetskonvoi her i landet også.

  Svar
 • Dødsfall blant trippelvaksinerte økte med 495% i januar, og offisielle data fra Public Health Scotland bekrefter at den vaksinerte befolkningen har stått for 4 av 5 Covid-19-tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall de siste to månedene.

  Men en side om side sammenligning av disse to månedene antyder at Covid – 19 booster kampanjen har vært en fullstendig fiasko, fordi prosentandelen av Covid – 19 tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall har gått ned i den uvaksinerte befolkningen mens de øker drastisk i den trippelvaksinerte befolkningen.

  Men det som fort blir enda mer idiotisk, er ideen om at et vaksinepass er veien fremover, fordi offisielle data fra Public Health Scotland viser at det er de vaksinerte som mest sannsynlig vil spre Covid-19, det er de vaksinerte som mest sannsynlig vil bli innlagt på sykehus med Covid-19, og det er de vaksinerte som mest sannsynlig vil dø av Covid-19.

  https://dailyexpose.uk/2022/02/11/triple-vax-deaths-increase-by-495-percent-pandemic-fully-vaccinated/

  Svar
 • Gjør de ? I konvensjonell krig har du 2 parter og den som vinner oppretter gjerne domstol på vegne av folket, slik at fienden blir rettferdig og legitimt dømt. I denne krigen har vi ingen myndighet bak ryggen vår som hjelper oss i denne prosessen. At folket kaster regjeringer som kontrollerer politi og militære regner jeg seg ett håpløst prosjekt. Vi må begynne å tenke nytt og World Economic Forum ligger allerede ett hestehode foran folk i gata, hvordan ett totalitært samfunn skal innføres.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Biden til Trudeau:

Bruk hæren eller sikkerhetsstyrker!

Forrige innlegg

Når skal vi våkne?

EU og Globalisme

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.