POSTED IN EU, Globalisering

Når skal vi våkne?

EU og Globalisme

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

av Northern Light

Globalisme handler om å gjøre hele verden til et frihandelsområde styrt av kapitalen og dens lover, som er fri flyt av kapital, arbeidskraft og varer. Energi er en vare når den ikke er eid av folket og er uregulert. 

I en globalistisk verden er det kapitalen som styrer, og ikke folkevalgte regjeringer i suverene nasjoner. Markedsliberalismen tillater ikke reguleringer, det er derfor det ikke er et øvre tak på strømprisene i EU-strømmarkedet. Det visste de globalistiske politikerne når de underskrev ACER.

Det er det EU handler om, å demontere Europas suverene stater, oppløse nasjonal selvråderett og suverenitet, privatisere økonomiene så kapitalen kan kjøpe statlig eiendom og privatisere sosiale rettigheter. EU ble solgt inn som det var for befolkningenes beste, men det er for å tilsidesette folkevalgte regjeringer og for å innsette finanskapitalens folk for å administrere befolkningene.

Støre og de andre globalistene som Brundtland brakte med seg når de tok over AP, har ikke til hensikt å reversere globalismen. Vil de det kan de kople fra kablene, fjerne energiliberaliserings loven og vedta at strøm fra norske vannkraftverk, som produserer mer enn nok til norsk industri og husholdninger, skal selges til selvkost, slik det var før – 90.

Det de derimot vil er å fjerne hjemfallsretten, på en slu måte med henvising til EU/EØS lovverk, slik at kapitalen også kan kjøpe vannkraftverkene. Kapitalen har nå med ACER fjernet suverenitet og selvråderett over vannkraften, oppheves hjemfallsretten har de innkassert full seier.

Hadde befolkningen kommet ut av den politiske bevisstløsheten, skulle de forlangt å få alle kortene på bordet når det gjelder hvor langt EØS har gjort Norge til et uformelt medlem av EU, godt hjulpet av storkapitalens MSM som unnlater å omtale det. Også hvor langt våre globalistiske politikere har kommet i underskriving av TTIP, ISDS og andre overnasjonale avtaler som alle har til hensikt å frata nasjonen suverenitet og selvråderett over landets ressurser.

Nordmenn har høy betalingsdisiplin, men i stedet for å finne penger til å betale en altfor høy strømregning, må de finne sammen for å avsette et Storting og regjering som ikke representerer det norske folk og lands interesser, men EU som er storkapitalens organisasjon for å utviske nasjoner, privatisere økonomiene og overta eierskapet til landenes ressurser. Slik det er blitt nå etter ACER, må en husholdning som bor 500 meter fra et norsk vannkraftverk som produserer en kilowatt for 10 øre, måtte betale 20-30 ganger mer for kilowatten enda strømmen i kontaktene kommer fra nøyaktig det samme vannkraftverket og strømnettet. En hard lekse for et folk som tror at de bare kan legge en stemmeseddel i stemmeurnen og snu ryggen til politikerne.


Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 612 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Globalismen de rike og mektige jobber for er MYE værre enn som så…. Canadas stats minister er intet annet enn en nikkedukke for de rike og mektige. Han ble “valgt” ved hjelp av Dominion valg juks telle maskiner og han har gått i skole hos World Economic Forum (WEF) sitt unge ledere program. Der han har blitt skolert i “the great reset” som har til hensikt å gjøre hele verden til et globalt føydalistisk paradis for de hyperike og mektige hvor vanlige folk vil eie ingenting og ha ingen rettigheter eller noen som helst form for frihet. Alt under “slagordet” (DU vil eie INGENTING og være lykkelig). De bruker bla.a klima og korona hysteriet for å fremme denne agendaen. Unskyldningen de bruker for å ta fra folk flest deres eiendom og frihet er at de på den måten skal “redde” verden fra overbefolkning og forursensing i form av kun CO2 for de bryr seg egentlig overhode ikke om forurensing… Mange andre ledere og andre i høyrere stillinger har også vært del av WEF sitt unge ledere program bla.a vår kromprings og New Zealands statsminister, de er alle lands forrædere som ikke jobber for sitt land eller sitt folk men jobber for de mest rike og mektige i verden. Mange andre med makt i verden er med på denne agendaen som har mange navn, bla.a Agenda 2030, build back better osv osv…

  Disse planene om å innføre det som i realiteten er føydalisme kan alle lese om i boken kalt «the great reset» skrevet av intet mindre enn selve lederen i WEF Klaus Schwab. Boken kan man finne på nett gratis som PDF.

  Svar
 • Ja, tiden er inne til, i stor målestokk, å strippe skruppelløse globalister for penger og makt og avskjære dem fra noen gang igjen å skaffe seg innflytelse.

  Svar
  • De korrupte globalistiske bandittene er desverre overalt og har ENORM makt og inflytelse, men de er ikke mange i antall sammenglignet med folket de tyrraniserer og herker med… Hvis folket sier NEI og nekter så ville det vert over i morgen, men for mange er totalt hjernevasket og tenker ikke selv.

   Svar
 • https://newsvoice.se/2022/02/dr-robert-malone-open-letter-canadian-truckers/
  Dr. Robert Malone forsøker å vekke til bevissthet om hvilken enorme menneskehets-fiendtlige krefter som sitter ved makten verden over. Slik artikkelforfatteren og kommentarene også fokuserer på. Dette må bli dyp folkekunnskap.

  Svar
 • Nei til føydalisme!!!!!
  14 februar 2022 11:21

  Hele verden er i ferd med å bli et globalt føydalistisk pradis for de rikeste og mektigste hvor kun de vil eie noe eller ha frihet…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Vaksinedata fra Europa:

Mange dødsfall og et hopetall med bivirkninger.

Previous Post

Selv om tiltakene nå stoppes kan vi få dem igjen.

Tiltakene har vært i strid med demokratiske retter hele tiden. De må ikke kunne gjentaes.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.