POSTED IN Demokrati, Endring av politikken

Biden til Trudeau:

Bruk hæren eller sikkerhetsstyrker!

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Biden ber Trudeau bruke «føderal makt»

Av Jan Herdal

Kampen mot koronarestriksjonene og Trudeau-regimet tilspisser seg ytterligere i Canada. Når dette skrives, sperrer demonstranter fortsatt tre grenseoverganger mellom Canada og USA, herav den mest trafikkerte. Føderal makt kan enten bety føderalt politi (RCMP) eller hæren.

Kanadiske myndigheter har beordret at også midlene på den nye folkespleisen til trailersjåførene skal fryses. Det USA-basert innsamlingsfirmaet GiveSendGo avviser at kanadiske myndigheter har jurisdiksjon til dette, og fortsetter innsamlingen, ifølge Rebel News.

Det er to svake og upopulære politikere som nå faller hverandre om halsen. Joe Bidens popularitetskurve har falt som en stein, og er nå nede på 40 prosent. Ifølge Rasmussen Report støtter halvdelen av amerikanerne riksrettstiltale mot presidenten.

Det står ikke så bra til med Trudeau heller. Angus Reids målinger viser en statsminister som stort sett har vært trygt parkert i minus siden høsten 2017. Framstillingen av «pandemien» som en nasjonal krisetilstand, med lojal hjelp av mediene, har imidlertid bremset fallet. Samling rundt regimet.

Målingen 22. januar greier så vidt å hale Trudeau over 40-tallet. Det kan godt hende dette skyldes traileraksjonen mot koronarestriksjonene. Kanadiske medier har kjørt en stormflod av propaganda, der demonstrantene ofte framstilles som høyreekstremister og potensielle voldsmenn.

I så fall er det en kortsiktig gevinst. Biden og Trudeau er begge sentrale representanter for en globalisme som nå bekjempes av folkelige bevegelser over hele den vestlige verden. Dette kan ikke lenger skjules av kjøpte og betale medier.

Authoritarian Personality - Psychologist World

De såkalt liberale, globalistiske regimene blir stadig mer autoritære. De må ty til makt for å forsvare en politikk som mangler støtte i breie lag av folket. Enten det gjelder koronadiktaturet, eller en klimabasert energipolitikk som sprer fattigdom og fortvilelse sjøl i rike land som Norge.

Et autoritært regime kan slå ned en protest, bryte opp og forby demonstrasjonene og arrestere, fengsle eller bøtelegge lederne. I så fall kommer også fredelige Canada til å våkne opp med den samme polariseringen som lenge har preget USA.

Takket være fjernstyrte politikere som har sluttet å lytte til folket. 

Forsidebilde: Filip Andrejevic

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Dette er et forsøk på et satanistisk-globalist verdenskupp. Planlagt gjennom årrekke. Til planleggingen hører oppbyggingen av spesialstyrker til å slå ned opprør. Merckel har trent poltisoldater fra Tunis, Kamerun, Tyrkia og Tyskland for dette formål. Se hvordan fryktinngytende starwars-soldater herjer og terroriserer befolkningen i Australia og NZ.
  Men eliten er under press – derfor må vi være forberedt på at Schwabs folk utløser storkrig, falske flaggaksjoner av 911-proporsjoner, matkrise , cyberatakk og annet som gjør at de igjen får kontroll med the great chessboard. Det vil skapes enormt med angst og frykt – det er en del av psyop-spillet de bruker.
  https://www.vaken.se/har-massarresterar-polisen-regimkritiker-i-nya-zeeland/

  Svar
 • Tor Bærland
  12 februar 2022 9:42

  Bør kanskje komme noen og avlive dette snart. Rydd vekk scwabb og gates og 20-30 andre av disse og sett resten i fengsel livet ut, så vi får fred iverden.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Men avisa Klassekampen klarer det:

Det er en bragd å fremstille Nato som en forsvarsorganisasjon.

Forrige innlegg

Vaksinedata fra Europa:

Mange dødsfall og et hopetall med bivirkninger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.