POSTED IN Covid-19, Hellas

Vaksine-effekt?

Urovekkende økning av hjerteplager blant unge.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vaksinene gir økt risiko for hjertefeil blant unge mennesker. Sjøl hovedstrømsmediene må melde om dette.

Av red. PSt -21. august 2021

For folk som følger faglitteraturen og har andre kilder til informasjon enn Dagsrevyen og hovedstrømsmediene har det vært kjent lenge. Vaksinene har alvorlige konsekvenser for svært mange. Ikke minst er det registrert en uvanlig økning av antallet hjertefeil og dødsfall på grunn av hjertefeil blant helt unge mennesker. Dette er mennesker som nesten ikke løper noen risiko for å bli sjuke av covid-19 i utgangspunktet, og som derfor ikke burde ha vært vaksinert.

Hovedstrømsmediene har lenge prøvd å undertrykke disse urovekkende opplysningene, men nå må sjøl de innrømme at dette skjer.

US helsemyndigheter gjennomgår nå rapporter om at Moderna Incs COVID -19-vaksine kan være knyttet til en høyere risiko for en sjelden hjertesykdom hos yngre voksne enn tidligere antatt, rapporterte Washington Post sent torsdag 19. august 2021, og siterer informerte kilder.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er hjertebetennelse-696x391.jpg

Gjennomgangen var fokusert på kanadiske data som antyder en høyere risiko, spesielt hos menn under 30 år, ifølge avisa.

«Selv om vi ikke vil kommentere interne møter eller diskusjoner, kan vi si at FDA er absolutt forpliktet til å gjennomgå data etter hvert som de blir tilgjengelige for oss,» sa den amerikanske Food and Drug Administration. Moderna reagerte ikke umiddelbart på Reuters forespørsler om kommentar.

Nå har riktignok USAs CDC meldt om vaksinerelaterte hjertebetennelser tidligere, men det har ikke blitt noen politisk sak. 10. juni skrev NBCNews at CDC har registrert et unormalt høyt antall med hjertebetennelser blant tenåringer og folk tidlig i tjueåra.

I CDCs egen database over vaksineskader, VAERS, er det nå registrert 12.791 dødsfall etter vaksinasjon. (Siden det knapt har vært obduksjoner, kan man ikke si med 100% sikkerhet at de døde AV vaksinen. Det man vet er at de er døde kort etter vaksinasjon.)

CDCs egne rapporter kan man også lese om økt dødelighet blant unge etter vaksinasjon.

Brasil er det per 9. august meldt om 9.878 fullvaksinerte som har dødd av covid-19, noe som igjen viser at vaksinene slett ikke er så effektive som de hevder, når de så samtidig innebærer en uvanlig helserisiko, er det opplagt at denne eksperimentelle vaksinasjonen ville ha blitt stanset umiddelbart, dersom man hadde fulgt tidligere praksis og retningslinjer.

Myndighetene er nå så fullstendig i lomma til en av de mest kriminelle industriene i verden, de farmasøytiske gigantene, at i stedet for å ta advarslene fra erfarne forskere på alvor, kjører de på med de facto vaksinetvang og propaganda for «booster».vaksinasjon når vaksinene ikke lenger har effekt etter noen få måneder.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Isabella Mariana

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Med svensk undertekst skulle dette være tilgjengelig for oss alle:
  https://odysee.com/@handersson:8/v-z-samtal-aug-2021:b?fbclid=IwAR2c8ZY9bA-bbM5ytcUEyG0kFa1bcSUJkAsG0XZohMP6loPx0H3IvS5AzgE

  peterkrabbe.wordpress.com
  Her på denne bloggen tar blogginnehaver fatt i samme person som på odysee.com – den jødiske legen dr. Zelenko, som informerer rabbinere i jødisk juridisk råd i Israel om hvordan han ser på SarsCovid2 situasjonen. Dr. Zelenkos renomé er ikke gått upåaktet hen, naturlig nok er han nok også en person som juridisk råd ønsker kontakt med, og informasjon fra.

  Dr. Zelenko virker i USA, og forteller om sin gode erfaring med medisiner som hydroxiklorokin og Ivermektin for influensa-liknende sykdom, som fortsatt brukes feil, også her i Norge. Dette vet NHI, og våre myndigheter. Men det gjelder å holde smittetallene så høye som mulig. Frykten må jo holdes ved like . Gud forby at angsten la seg. Alle ungdommer må jo ferdigvaksineres raskt før alle løgnene avsløres. Yngre barns tur kommer., på vent nå for farlige vaksiner og ikke forglemme at mang en hjernebarriere skal gjennombores, – kortere ord; brytes og med gift på testpilen. Skriftlig overført meg, og vanskelig å glemme. Rent forbryterisk.

  Det merkelige idag er at verdens helseorganisasjon WHO, akkurat nå meddeler at de har 3 medisiner som de ønsker å forske på – gamle som jeg forstår. De ønsker at flere land samtidig starter samtidig for maksimalt bedret data-utkomme på dem, som de uttaler!. Alt mens nevnte 2 veldokumenterte succe-medisinene vi kjenner til fortsatt underlegges sensur og er ved Norges legemiddeldirektør stoppet i Norge. Det samme skjedde i andre land her i vestens/industrielle land.

  Forstå denne WHO-meldingen, selv ser jeg bare at infamiteter vokser ut over alle grenser. Take care, be aware.

  Spørsmål: Er FIH en privat organisasjon. Uttalelse direkte derifra, er at de bare har en rådgivende rolle overfor Norges regjering..
  Om de utgjør en privat organisasjon; HVEM står da bak dem??

  Svar
  • «Dr. Zelenko virker i USA, og forteller om sin gode erfaring med medisiner som hydroxiklorokin og Ivermektin»:
   Avsnitt 3 – kan dette slettes – bortsett fra første setning? Resten håper jeg kan passere, som opplysning til de som ennå ikke har vaksinert seg, om så der er bare få, og med tanke på barnas foreldre (12-åringene er jo i fare framover – flere vaksiner er kjøpt inn osv..)

   Dette har vært som en vendetta for meg. Min omsorg har spredt seg til de som kunne ha valgt annerledes. Men propagandaen har naturligvis vært vellykket, hurra for vår regjering.

   Jeg er på tynn is, jeg vet -» comment policy «- … selv har jeg vært i en process, den siner nå/søkte advare kreti og pleti gjennom de siste måneder. Her vaksinerer seg de fleste kan det synes som, og alle er så fornøyde.

   Respekterer deres avgjørelse, med vennlig hilsen ragnhild.

   .

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Advarsel!

Vær forsiktig med spådommer om fremtiden.

Forrige innlegg

Den narrative fiaskoen til USA i Afghanistan er verre enn den militære.

No veit heile verda at keisaren ikkje har klede på.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.