POSTED IN Helse, Media

Om overdødelighet og pressens og myndighetenes holdning til fenomenet.

Uten å undersøke: «Det skyldes ikke vaksinene».

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Pressens og myndighetenes holdning til overdødeligheten

Av Svein Gustav Wilhelmsen

Det begynte for et par år siden, etter masseinjiseringene, med meldinger om begravelsesbyråer som ikke har plass til å oppbevare det høye antallet døde. Allerede den gang var det tydelig at det pågikk en betydelig overdødelighet. Denne pågår fortsatt.

Siden har det fulgt en jevn strøm av meldinger om markante økninger i antallene sykdomstilfellersykemeldte, utmattede med diagnosen «trøtthet og slapphet» (her og her), medisinske akuttutrykninger, hjertesyke og døde av hjertesykdom. Alle økningene beskrives som «uforklarlige» eller «uforståelige», eller tilskrives på lettvint vis som «senvirkninger» av det luftbårne patogenet. Det som ingen derimot vil røre ved, er den potensielle sammenhengen mellom de nevnte økningene, overdødeligheten og den mest logiske fellesnevneren: injeksjonene.

Burde ikke ansvarlige helsemyndigheter undersøke mulige sammenhenger mellom økninger i helserelaterte problemer, samt økningenes potensielle sammenheng med injeksjonene? Hvorfor gjør de ikke dette?

I stedet har myndighetene «tilfeldigvis» valgt å legge ned overvåkingssystemet for totaldødelighet og overdødelighet, midt i den største overdødeligheten. Et program som har pågått uavbrutt i syv år legges altså resolutt ned, når det endelig kunne komme til sin rett. Er ikke det påfallende? Myndighetene og pressen synes visst ikke det.

Hele tiden har myndigheter og makthavere, inkludert pressen, pekt på alle andre mulige forklaringsmodeller enn injeksjonene, som i denne sammenhengen har blitt forbigått i stillhet. Denne strutse-logikken har vært så konsekvent at den ikke kan betegnes som annet enn nettopp påfallende.

I løpet av denne lange tidsperioden, har det ved noen ytterst få anledninger hendt at et par-tre nyhetsmedier har pirket borti koblingen mellom injeksjonene og overdødeligheten. Hver gang har pressens innfallsvinkel vært at påstander fra «injeksjonsskeptikere» skal motbevises. Og pressen har da funnet sine svar hos myndighetene, det vil si hos de som har størst interesse av at det ikke skal finnes en slik kobling. Kan dette kalles for kritisk journalistikk? Det framstår som et mikrofonstativ for ansvarsfraskrivelse.

Ser folk hvor fjernt dette er? Her er det en potensiell bombe av dimensjoner, og omgangen med problemstillingen består i å putte den inn i en fordummende kontekst av «konspirasjonsteorier» som skal motbevises. En slik tåpelig innfallsvinkel er altså nivået av saklighet som norsk presse evner å produsere. Det er et uanstendig og uverdig lavmål.

Problemstillingen om en potensiell kobling mellom den pågående overdødeligheten og injeksjonene står tungt på egne bein, og den fortjener å bli grundig og seriøst belyst – av respekt for alt som er menneskelig.

Det er klart som et strutseegg at massene desperat ønsker å opprettholde likhetstegn mellom «sannhet» og narrespillets påståtte nødvendighet og effekt av masseinjiseringen. Samfunnet viser kraftig motstand mot å røre ved et tema som kan rokke ved en livsløgn.

Det er også påfallende og forstyrrende hvordan alvorlighetsgraden av injeksjonenes bivirkninger aktivt dysses ned, gjennom at makt og myndigheter ser en annen vei – helt til det ikke lenger går, for deretter å benytte et manipulativt maktspråk hvis eneste formål er å bagatellisere bivirkningenes omfang og alvorlighetsgrad. Myndighetenes fremste mål er åpenbart ikke å informere, men bagatellisere! Enhver med litt innsikt i retorisk spissfindighet vil raskt gjennomskue det underliggende budskapet fra myndighetene: «Det er ingenting å se her!»

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Ryoji Iwata

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Veldig bra, Wilhelmsen!
  «en bombe av dimensjoner», fint; sannheten må komme fram jo før jo heller.
  «ansvarlige helsemyndigheter» – to inkompatible ord i Norge for tiden. Still de skyldige til ansvar.
  De i media som fortsatt står på feil side sviker ikke bare hele folket, men seg selv også. Selvfølgelig vil skader ramme injiserte også innen deres familie og vennekrets. Eventuelt dem selv hvis de er «sikkert og effektivt beskyttet.»

  Svar
 • Takk Wilhelmsen. Drit i «myndigheter» eller helsmyndigheter. De har gjennom dette vist oss at de er ubrukelig! De lyger! De forfalsker. Vi må ta saken i egne hender. Drit i NRK, Dagbladet, VG og resten av horepressa som er kjøpt og betalt av bandittene. De har gjort seg selv verdiløs. Nå har bandittene sagt og skrevet at neste biologiske angrep, denne såkalte pandemi x, blir mye værre. Bare tenk på det faktum at disse bandittene «bestiller» seg en dødlig pandemi!!?? La det synke inn. De «kjøper» seg en pandemi for å utrydde flesteparten av oss!? Leger og studerte proffessorer er så fullstendig indoktrinert i troen på autoriteter gjennom sine studier at de hopper på og dreper folk i helens navn? Uten de flinke byråkratene «som bare gjorde jobben sin», hadde ikke noen jævla despot hatt det fnugg av gjennomføringskraft.

  Svar
 • «Hele tiden har myndigheter og makthavere, inkludert pressen, pekt på alle andre mulige forklaringsmodeller enn injeksjonene, som i denne sammenhengen har blitt forbigått i stillhet. Denne strutse-logikken har vært så konsekvent at den ikke kan betegnes som annet enn nettopp påfallende.»

  Helt naturlig selvfølgelig. Også de økte tallene på dødsulykker på veiene. ?
  ‘Forskerne’ har ment at det skyldes at vi er blitt mer uoppmerksomme i trafikken etter Corona. 😉

  Fra dagens ‘nyheter’:

  ‘Forskerne fant noe overraskende da de døde sjåførene ble obdusert.
  Vi fant at hele 70 prosent av alle bilførere over 55 år som selv hadde forårsaket kollisjonen, hadde trange kranspulsårer, eldre infarktforandringer i hjertet eller i hjernen eller andre hjerneforandringer.
  Mange av sjåførene som hadde en slik sykelig tilstand, kan ha fått et plutselig akutt illebefinnende – og dødd av dette – mens de satt bak rattet.
  forskning.no/bil-og-trafikk-hjertet/forskerne-fant-noe-overraskende-da-de-dode-sjaforene-ble-obdusert/232679

  ‘..for to år siden skjedde det noe oppsiktsvekkende.
  For første gang på minst 50 år ble det registrert betydelig flere dødsfall enn ventet, som følge av hjertesykdom.
  Vet ikke årsaken.
  Hjerte- og karsykdommer har kostet langt flere menneskeliv enn ventet de to siste årene. Etter mer enn 50 år med nedgang i dødeligheten, har utviklingen nå snudd.
  …Også kreft har krevd flere menneskeliv enn ventet i 2022. Dødsraten er for første gang siden 2010 høyere enn det foregående året. ‘
  nrk.no/osloogviken/hjerte–og-karsykdommer-har-kostet-flere-liv-enn-ventet-_-bekymringsfullt-mener-lhl-1.16444005

  Injeksjonene kan forårsake hjerteposebetennelse. Det VET vi nå. Og obduksjoner for balsamerte har vist underlige ‘blodpropper’ hos de som er injeksjert.
  Men hvorfor undersøke om injeksjonene kan være en årsak til plutselige dødsfall, både i og utenfor trafikken?
  Vil ikke det være konspirasjonsteorier? 😉

  Svar
  • Frikar nevner dette med «vaxidents», det er bra, en hel del tilfeller er skjedd allerede, skolebusser fulle av barn, vogntog hvor føreren er død eller nesten død dundrer inn i et boligområde, privatfly styrter som aldri før.
   Det er bare et tidsspørsmål når det skjer at et passasjerflys pilot får et illebefinnende,rett før landing (plutselig, men ikke uventet,) så brått at co-piloten ikke får grepet inn.
   Jeg bor rett ved en landingsplass for helikopter og jeg tenker på det av og til når de flyr så nær at jeg ser føreren rett i øynene, hvis han kånker ut nå så får jeg hele farkosten midt i fleisen. Ja ja, en kjapp død er bedre enn en langsom.

   Svar
 • «Det skyldes ikke vaksinene» . . .

  »Samfunnet viser kraftig motstand mot å røre ved et tema som kan rokke ved en livsløgn»:

  https://pbs.twimg.com/media/GGtagjoXkAAHgzF?format=jpg&name=small

  Svar
  • Nettopp det lurte jeg på under «utrullingen»:
   familiemedlemmer langt smartere enn meg sa selvtilfreds «her er vi alle fullvaksinerte»,
   fra bestefaren ned til barnebarnet, etter at jeg hadde advart,
   Så hadde jeg gjort min plikt og voksne har ansvar for seg og sine.
   I Sverige ble gjort en test som viste at nettopp de med høyere IQ fikk seg injisert først,
   senere kom de litt mer middelmådige. Pussig.
   Intuisjon kombinert med logikk var det som fikk meg til å se: alt ved dette skurrer, det er djevelsk.
   Jeg la tarotkort på saken og da ble jeg bombesikker: Djevelsk.
   For feige til å ikke gjøre som alle andre, det er min diagnose.

   Svar
   • ‘Ifølge avisa innledet presten med å si at 48-åringen døde av blodpropp i lungen.’
    nrk.no/nyheter/tommy-_proffen_-karlsen-sandum-bisettes-fredag-1.16775711

    ‘Rendal fekk nemleg dobbelsidig lungebetennelse etter at immunforsvaret blei svekka av influensaen.
    No vil ho oppfordre fleire unge til å ta influensavaksinen.’
    nrk.no/nordland/ida-catrin-tok-ikkje-influensavaksinen-_-fekk-dobbeltsidig-lungebetennelse-1.16771545

    Ja, fordi det er IKKE den eksperimentelle injeksjonen som har nedsatt immunforsvaret.

    Det er ikke noen grunn til å tro noe slikt. Ikke verdt å undersøke en gang; – selv om vi (heldigvis) har grupper av både injeksjerte og u-injeksjerte, og kunne gjort dette vitenskapelig .
    Hjerteposebetennelse, ja. Langvarige menstruasjoner, ja. Økning i krefttilfeller, ja,
    Økning i plutselig blodpropp og død, ja.
    Men ingenting av dette skyldes den eksperimentelle injeksjonen. 😉
    Det vil bare være konspirasjonsteorier, ifølge sjefs-hysterikeren og Grunnlovsbryteren Erna Solberg.

 • Northern Light.
  22 februar 2024 17:52

  Robert F. Kennedy Jr: Covid-vaksinene er biovåpen utviklet i amerikanske militære laboratorier.

  Av Baxter Dmitry.
  Bevis på at Covid-pandemien ble planlagt flere tiår i forveien, som en del av en gigantisk psy-op (psykologiske operasjoner) for å kontrollere menneskeheten, fortsetter å komme for en dag- med opprinnelsen til covid-vaksinen nå avslørt som en militær operasjon.

  Den globale eliten har løyet for menneskeheten hvert trinn på veien, om hver detalj, som en del av et forsøk på å terrorisere massene til å følge dem. Det er bare ett problem for Schwab og hans medsammensvorne i regjeringer og Big Pharma styrerom i globale hovedsteder. Millioner av mennesker over hele verden falt ikke for svindelen, og vi undersøker rettsmedisinsk åstedet.

  Millioner av mennesker rundt om i verden har allerede lidd under de tragiske konsekvensene av covid-19 mRNA-vaksinen. Antallet overdødsfall har aldri vært høyere, og unge mennesker, inkludert spreke og friske, dør i et alarmerende antall.

  Big Pharma-varslere har identifisert mRNA-vaksinene som et «biovåpen» utviklet for å avfolke menneskeheten. Hva om jeg fortalte deg at mRNA-vaksinene faktisk ble utviklet av militæret, flere år i forveien, og Pfizer og Moderna rett og slett ble betalt for å få det til å se ut som om vaksinen kom fra farmasøytisk industri? Dette var en koreografert militæroperasjon av den globale eliten for å slavebinde menneskeheten. Dessverre var pandemien bare den første fasen av den store psy-op’en.

  Med suverene nasjoner som forventes å snart undertegne den globale WHO-pandemiavtalen, har der aldri vært viktigere å aldri glemme hva de gjør mot oss. Eliten har blitt så arrogant at de nå skryter av seieren i offentlige fora. Glem aldri hva Bayer-sjefen innrømmet foran åpent kamera: Ikke bare innrømmer han at mRNA-vaksinene er «genterapi» som ugjenkallelig forandrer menneskehetens DNA for alltid, han innrømmer også at genterapien ble markedsført som vaksiner for å oppnå tillit i offentligheten, og menneskeheten ble tvunget til å gå med på å ta injeksjonene.

  Robert F. Kennedy Jr. har advart oss i årevis om at Gates er akkurat den typen psykopat som spiller gudelignende ovenfor menneskeheten. Faktisk er det hele Gates’ modus operandi. Gates er ikke den eneste. Den globale eliten har bevist at det ikke er noen forbrytelse som er for stor eller alvorlig for dem å begå, som en del av planen deres om å avfolke verden og slavebinde menneskeheten.

  Covid-vaksinen og pandemien var under arbeid og var planlagt i årevis. Hvordan vet vi det ? Bill Gates har en historie med å gi ledetråder om hva som var i ferd med å skje. Han investerte også hundrevis av millioner i BioNTech bare måneder før pandemien.

  Eliten satte også sine fingeravtrykk på likvideringen av over av førti forskere, som alle arbeidet for den amerikanske regjeringen i årene før pandemien, og som alle var i en posisjon til å bli varslere om covid-psy-op’en. Noen ble funnet knivstukket i hjel i bagasjerommet på biler, og noen kolliderte med trær etter at bremsevæsken på mystisk vis forsvant.

  Dette er mørke tider for menneskeheten og vi må fortsette sammen for å fjerne tyrannene fra deres makt- og innflytelsesposisjoner. Gjerningsmennene til dette globale kuppet må holdes ansvarlige for sine forbrytelser mot menneskeheten.

  Fra People’s Voice publisert 21 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videoer (JFK Jr. Fra 1:15 min) i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: RFK Jr: COVID Jabs Are Bioweapons Developed by U.S. Military.

  Svar
  • N.L.:

   «Dette er mørke tider for menneskeheten og vi må fortsette sammen for å fjerne tyrannene fra deres makt- og innflytelsesposisjoner. Gjerningsmennene til dette globale kuppet må holdes ansvarlige for sine forbrytelser mot menneskeheten.»

   Det viktigste vi kan gjøre er å (begynne å) tenke sjøl.
   (Men ) Vi er utsatt for så mye løgn og manipulasjoner at det er vanskelig nok.

   Det ser håpløst ut.
   Så vi bør ikke gi oss. Disse løgnaktige kreftene har fått holde på for lenge.
   Disse gærningene har lagd lovene ( sine lover ) . Og disse bør VI bryte, i sannhetens navn.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norge selges bit for bit:

Drømmen: Alle grenser skal vekk.

Forrige innlegg

Russland skal sanksjoneres for Navalnyjs død, men hva med Gonzalo Lira og Assange?

Hykleriet tar ikke slutt så fort.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.