POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Utdanningsinstitusjon for leger foreslår psykofarmaka for pasienter som ikke vil ta vaksiner:

«De kan lide av en psykiatrisk sykdom.»

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

College of Physicians and Surgeons of Ontario «foreslår»: Uvaksinerte pasienter er psykisk syke og bør settes på psykiatrisk medisinering

Lege og kreftforsker Dr. William Makis

Av Jim Hoft

Leger i Ontario blir angivelig rådet til å vurdere å bruke psykiatriske medisiner på pasienter som nekter vaksinen.

Under et intervju på ‘Let Freedom Reign Tour’ hevdet lege og kreftforsker Dr. William Makis tilknyttet College of Physicians and Surgeons (Utdanningsinstitusjonen for leger og kirurger, red.) i Ontario at de sendte ut et notat til leger hvor de antyder at deres uvaksinerte pasienter kunne lide av en psykisk sykdom og burde bli foreskrevet psykiatrisk medisin.

«Så dette har nylig kommet ut fra College of Physicians and Surgeons of Ontario. Høgskolen sendte ut et brev eller et notat til alle legene i Ontario og foreslo for dem nå, så langt, at de ikke gir påbud, de foreslår det bare at noen av deres uvaksinerte pasienter bør vurdere at de har et psykisk problem og at de bør settes på psykiatriske medisiner. Så langt er det bare et forslag,” sa Dr. Makis til Lynn Tyler Thompson.

«Men College of Physicians and Surgeons of Ontario burde ikke komme med slike forslag. Dette er ekstremt uetisk og dette er en veldig, veldig glatt bakke. Hvis de antyder for folk som ønsker å ha kroppslig autonomi og ikke vil ha en eksperimentell vaksine, at det kan være noe mentalt galt med dem, da er det en veldig, veldig farlig, glatt vei vi er inne på,» fortsatte han.

https://twitter.com/i/status/1593890035388284928Du kan se hele intervjuet her .

Gateway Pundit tok kontakt med College of Physicians and Surgeons of Ontario for kommentar.

Denne eksplosive avsløringen kommer etter at Dr. Makis snakket om døden til 93 leger etter vaksinen.

Vi husker at Dr. William Makis MD skrev et brev til Canadian Medical Association (CMA), og ba om at de skulle se nærmere på den plutselige økningen i dødelighet blant kanadisk medisinsk fagpersonell etter implementering av obligatoriske vaksinasjoner for medisinsk personell.

På sin Gettr-konto hevdet Makis at faktasjekkere ble tatt for å lyve om en kanadisk leges plutselige død.

Gateway Pundit rapporterte tidligere at tre leger ved Canadas Trillium Health Partners-Mississauga Hospital døde uventet i samme uke.

Tre unge leger på samme sykehus i Canada dør etter 4. covid-vaksine. Les mer om saken her.

Ifølge sykepleieren som delte informasjonen, døde de tre legene etter at sykehuset begynte å pålegge det fjerde Covid-skuddet for sine ansatte.

«Tre leger ved Mississauga-sykehusene har dødd denne uken,» sa sykepleieren til Monique. «1. notat mandag, 2. tirsdag, 3. torsdag. [Dødsårsaken] ble ikke delt i notatet, men hvor mange ganger har 3 leger dødd i løpet av 1 uke, dager etter at sykehuset begynte å gi det fjerde skuddet til personalet.»

De tre legene som døde samme uke var Dr. Lorne Segall (17. juli), Dr. Stephen McKenzie (18. juli) og Dr. Jakub Sawicki (21. juli).

Sykehuset hevdet at ryktet på sosiale medier om at deres dødsfall var relatert til covid-19-vaksinasjonen er «rett og slett ikke sant».

Dr. Makis hevdet at Dr. Lorne Segall plutselig døde av en lungeemboli, blodpropp i lungene, ikke kreft, og at han var fullstendig vaksinert da han døde, ifølge kildene hans.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Med den effektiviteten kanadiske leger avliver seg selv er der snart ikke leger igjen i landet, kun de som er verdig oppgaven overlever. Noen smakte sin egen medisin og døde. Da kan de ikke gjøre gjøre mer skade. Sånn får Kanada skilt klinten fra hveten.
  Så mye skade man har sett at de er istand til å gjøre i sin higen etter å være gud: kirurgisk lobotomi, farmasøytisk lobotomi, thalidomid, eksperimentell hormonbehandling og kjønnslemlestelse,
  og nå: massemord, og bevisstløst selvmord, som viser at de ikke har peiling på hva de driver med. Eller drev med, burde jeg vel si.
  Ære være helsepersonell som har skjønt oppgaven og respekterer menneskeliv, de kommer til å få mye å gjøre framover.

  Svar
  • Ellers forsikrer yahoonews at kanadiske Celine Dions stiv-person-syndrom (!) aldeles ikke er relatert til vaksinen. Det dukker stadig opp nye, tåpelig-klingende diagnoser. Nye for meg, i alle fall. Vi har plutselig-døds-syndrom-for-voksne (d.v.s. drept av helsevesenet), lang-covid (eller simpelthen vaksineskada); hva blir det neste? Å, jeg glemte håravfall, som kona til Will Smith visstnok strir med, så hollywood og underholdningsindustrien går foran kan man si, introduserer og presenterer lidelser i økning, sånn at vi regner disse som vanlige og naturlig forekommende. Både Celine Dion og Justin Bieber har forlangt trippel dose for å komme på deres konserter. Som en kanadisk stemmeberettiget sa til Trudeau: karma er en bitch og hun kommer for å ta deg.

   Svar
 • «Helt klart er oppgaven vår hovedsakelig metafysisk, for det er hvordan man får hele menneskeheten til å utdanne seg raskt nok til å generere sosial atferd som vil unngå utryddelse». Buckminster Fuller

  Svar
 • Ja, Frisk Pust.
  Tidligere er det jo truet med både store bøter, heimhvernet og yrkesnektelse hvis man protesterte mot Covid-galskapen og løgnene.
  ( Og psykiatri for de som protesterte mot de nye strømmålere som skulle gjøre det lettere å øke stømprisen time for time.)

  At ikke flere protesterer nå; både mot Covid- overgrep, strømtyveriet og rentetyveri skyldes antagelig Stockhomsyndrom/psykiatri.

  Svar
 • Vaksine-mafiaen begynner å bli desperate nå. Tragisk, men mest komisk.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det skjer også noe andre steder i verden.

EU prøver å skape en front mot Kina/Russland I Asia.

Forrige innlegg

Nå engasjerer Det Hvite Hus seg

Konflikten mellom Musk og Fauci er ikke over.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.