POSTED IN Covid-19, Helse

Nå engasjerer Det Hvite Hus seg

Konflikten mellom Musk og Fauci er ikke over.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ordvekslingen mellom Musk og astronauten Scott Kelly er ikke det viktige her, men at det Hvite Hus velger å rykke ut for å forsvare Fauci. Det forteller at saken er blitt politisk betent og farlig for makt-grupper bak hele pandemi- og vaksine-jukset.

Og hvis vi skal være skal være helt ærlige og presise er heller ikke Fauci den viktigste personen i denne saken. Han frontet den riktignok i USA, men det var kreftene som stod bak han som virkelig betyr noe. Det er folk som befinner seg i WEF (Verdens Økonomiske Forum, Davos-konferansene) og i WHO (Verdens Helseorganisasjon) og de som står bak disse korrupte organisasjonene som bl.a. vil diktere helsepolitikken i hele verden. I praksis er det de store finans – og legemiddel – selskapene som trekker i trådene godt kamuflert ved at det har frontfigurer som Fauci til opptre på deres vegne.

De ofrer han gjerne hvis det er nødvendig for å slippe unna det raseriet som er langsom i ferd med å bygge seg opp over det slike folk og regjeringer m/eksperter utsatte oss for i 2 år. Og ingen aner omfanget av ettervirkningene som følge av massevaksineringen. Stadig flere meldinger tyder på store helsekonsekvenser for deler av den vaksinerte delen av befolkningen.

Knut Lindtner
Redaktør

Det hvite huset reagerer voldsomt (flipper ut) på at Musk sa at Fauci-finansiert forskning drepte millioner.

Det hvite hus sier at nylige kommentarer fra Elon Musk om Anthony Fauci er «farlige» og «motbydelige».

«De er ekle, og de er skilt fra virkeligheten, og vi vil fortsette å rope det ut og være veldig klare på det,» sa pressesekretær i Det hvite hus Karine Jean-Pierre i en mandagspresse-uttalelse, før hun berømmet Faucis offentlige håndtering av Covid. -19 pandemi.

I løpet av helgen tvitret Musk: «Mine ord er: still Fauci for retten», og med disse fremkalte han utbredt skriking fra mange, inkludert fra astronaut Scott Kelly , som sa «Elon, vær så snill, ikke hån og frem hat mot allerede marginaliserte og utsatte personer, ikke-voldelige medlemmer av #LGBTQ+-samfunnet.»

«I tillegg er Dr Fauci en dedikert offentlig ansatt hvis eneste motivasjon var å redde liv,» la han til.

Ikke vær dum nå.

» Jeg er sterkt uenig ,» svarte Musk den venstreorienterte svogeren til tidligere kongresskvinne i Arizona, Gabby Giffords.

«Å tvinge meningene dine på andre når de ikke spurte, og implisitt utstøte de som ikke gjør det, er verken bra eller snill mot noen,» la han til.

» Når det gjelder Fauci, løy han for Kongressen og finansierte forskning som tok livet av millioner av mennesker . Ikke fantastisk imo (etter min mening, red.).»

Forsidebilde: Henry Hustava

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Farlig» og «motbydelig» synes Bidens pressesekretær som ellers ikke vet svaret på noe som helst. Elon er da et festlig innslag i nyhetsbildet. Jeg er ikke helt klar på hvilken side han står på, men jeg synes han er forfriskende rampete.
  Å tvinge oppdiktede PRONOMENER på folk er vel det Musk sier her, som Jordan Peterson også har vegret seg mot. Hvis de kjønnsdesorienterte blir for sære er det tryggest å ikke snakke med dem i det hele tatt, for å ikke riskere å si noe feil og bli skjelt ut eller anmeldt.

  Svar
 • «De ofrer han (Musk) gjerne hvis det er nødvendig.»

  «Ofrer» ? 😉
  Musk MÅ selvfølgelig bort/demoniseres. Med løgner og vridde overskrifter. Som tillater frie meningsutvekslinger og at Trump utestengelse fra Twitter kunne opphøre.
  Som Trump selvfølgelig måtte bort.
  Folk som ikke vil ha krig men vil ha fressamtaler ,og vil ha meningsfrihet, og også går i mot Fed sin makt og renteøkninger, ødelegger spillet til disse bakmennene.

  ‘Våre tropper skal hjem, slår Trump fast.– Det burde ikke være USAs oppgave å erstatte regimer rundt om i verden. Det er dette president Trump erkjente om Irak, at det var den største utenrikspolitiske katastrofen de siste tiårene.’

  ‘ Powells endrede signaler har kommet samtidig som han har vært under massivt press fra president Donald Trump. Trump har gjentatte ganger sagt han er «skuffet» over Powells renteøkninger ‘
  e24.no/makro-og-politikk/rentemoete-den-amerikanske-sentralbank-fed/fed-sjefens-forvandlinger-fra-hauk-til-due-andre-gangen-han-snur-180-grader/24542461

  Er det forsvarsbudsjettet/det militærindustrielle komplekst som var de egentlige «stakkars barna/familiene fra Mexico»?
  Det er vel ikke så mange presidenter før Trump, som har tatt penger fra våpenindustrien og bombingen w.w. for å beskytte nasjonen. Ikke rart han blir latterliggjort .
  ‘…ta 2,5 milliarder dollar fra forsvarsbudsjettet til å bygge 16 mil grensemur. ‘
  e24.no/makro-og-politikk/hoeyesterett-gir-trump-groent-lys-til-aa-bygge-mur/24664263

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Utdanningsinstitusjon for leger foreslår psykofarmaka for pasienter som ikke vil ta vaksiner:

«De kan lide av en psykiatrisk sykdom.»

Forrige innlegg

Sanksjonspolitikk i praksis:

EU vil kjøpe alt de trenger fra Russland, men vil ikke selge dem varer de trenger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.