POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Det kan være en tilfeldighet, men…

Tre unge leger på samme sykehus i Canada dør etter 4. covid-vaksine.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi gjengir denne artikkelen selv om vi synes den er noe emosjonelt ladet. Det viktigste ved det den er innholdet, altså at tre unge leger dør ved et sykehus i Canada temmelig nøyaktig samtidig og like etter at regjeringen påbyr alle helsearbeidere den fjerde covid-dosen. Altså regjeringen gjør den obligatorisk for alle som skal arbeide innen helsesystemet.

Muligheten er der naturligvis for at dette kan være et sjeldent sammentreff. Vi kan ikke se bort fra det og vi tror at en statistiker vil kunne beregne sjansen for at noe slikt skal skje. Men det er også langt høyere sannsynlighet for at det har sammenheng med vaksineringen. Enhver ansvarlig myndighet vil stoppet dette tiltaket umiddelbart etter en slik hendelse.

Knut Lindtner
Redaktør

Tre unge leger døde helt uventet ved et lite sykehus få dager etter at det ble påbudt med Covid-vaksinasjoner.

Av Lance Johnson

Et lite kanadisk sykehus mistet tre unge leger på tre dager like etter at det ble påbudt å gi en fjerde Covid-vaksinasjon til helsearbeidere.

Trillium Health Partners i Ontario i Canada sendte ut tre notater i løpet av tre dager – der de sørger over tapet av tre elskede leger. Notatene sier ikke noe om årsaken til disse plutselige og uventede dødsfallene, siden sykehuset fortsetter å trykke på for å gjennomføre denne 4. vaksinasjonen for helsearbeidere.

Sykehusets administrerende direktør, styremedlemmene og administrasjonen bør skamme seg for å ikke å stå inne for tapet av disse uskyldige livene som har gått tapt på grunn av Covid-vaksinen. Og i tillegg alle de som er blitt skadet  og drept av umenneskelige og dødelige prosedyrer. 

Sykehus-systemet fortsetter å praktisere disse unødvendige medisinske eksperimentene som fører til globalt folkemord. Disse administrasjonene, helt uten ryggrad, fortsetter å forfølge helsearbeidere som ikke etterkommer disse dødelige og ødeleggende medisinske eksperimentene. Helsearbeidere tar egentlig livet av seg selv på en slags sekt-liknende måte.

Med hver nye vaksinasjon må de bevise sin troskap til vaksinasjons-sekten. Vaksine etter vaksine – de ødelegger seg selv helt og fullt. Det første notatet minnes doktor Lorne Segall, en øre, nese og halsspesialist som arbeidet ved Øre-, nese- og hals-avdelingen ra 2016 til 2017.

New partnership improves access to patient care - Hospital News
Trillium Health Partners er et sykehussystem som betjener Mississauga og vestlige Toronto i den kanadiske provinsen Ontario. Det omfatter Credit Valley Hospital, Mississauga Hospital og Queensway Health Centre. Wikipedia.

Han sluttet seg til Trillium Health Partners i 2007, og arbeidet som øre. nese-hals-lege ved Credit Valley Hospital. Han døde den 17. juli 2022, og etterlater seg kone og tre barn.

Det andre notatet minnes tapet av doktor Stephen MacKenzie, en nevrolog ved Mississauge sykehus. MacKenzie arbeidet med undervisning hos Trillium Health Partners og ved universitetet i Toronto. Han brukte mye av sin tid på pasienter med multiple sklerose. Han døde den 18. juli 2022

Det tredje notatet minnes tapet av doktor Jakub Sawicki, medlem av assisten-teamet for kirurger hos Trillium Health Partners. I 2013 ble han ferdig utdannet ved Credit Valley Family Medicine Teaching Unit, og begynte å arbeide for Trillium i 2014.

Han spesialiserte seg på smertelindring, og ble direktør for smerteklinikken i regionen. Samtidig underviste han i familie-medisin. Han døde den 20. juni 2022.

Disse plutselige og uventede dødsfallene til tre unge leger i løpet av tre dager burde føre til alarm i hele sykehus-systemet og i hele Canada.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Steven Cornfield

https://www.globalresearch.ca/three-young-doctors-die-unexpectedly-small-hospital-just-days-after-4th-covid-vax-mandate/5788097

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Å bli emosjonelt berørt over tre tapte liv er menneskelig, og sammenligningen med en dødskult har jeg ikke tenkt på før, men Trillium holder faktisk fram som de stevner og presser fjerde dose på ansatte, etter at tre døde. Selvmord eller oppsigelse. Sjokkerende.

  Svar
 • Northern Light.
  8 august 2022 17:17

  Dr. Torkel Snellingen intervjuer Dr. Ute Kruger: Eksplosjon av agressive kreftformer etter Covid vaksinering.
  Dr. Ute Kruger er forsker og overlege ved Lunds universitet i Sverige. Hun er sjef for patologi, et felt hun har jobbet i de siste 25 årene, med spesialitet innen brystkreftdiagnose de siste 18 årene. Hun har studert tusenvis av obduksjoner og brystkreftprøver. Doctors for Covid Ethics la ut et videointervju med henne der hun delte bekymringene sine for uvanlige funn i prøver fra det siste året.

  Alder – Gjennomsnittsalderen på prøvene hun mottok sank, med en økning i antall prøver fra personer i 30-50-årene.
  Størrelse på svulster – Det pleide å være uvanlig for å finne en svulst på 3 cm. Nå ser hun jevnlig svulster på 4 cm, 8 cm, 10 cm, og noen ganger 12 cm. I en sjokkerende anekdote fant hun for to uker siden en 16 cm svulst som tok opp et helt bryst.
  Flere svulster – Hun har begynt å se flere tilfeller av flere svulster som vokser hos samme pasient, noen ganger til og med i begge brystene. Hun hadde 3 tilfeller innen 3 uker med pasienter som hadde svulster som vokste i flere organer. En hadde svulster i brystet, bukspyttkjertelen og lungene i løpet av måneder etter vaksinasjon.
  Tilbakefall– Det har vært en økning hos pasienter som har vært fri for kreft i mange år, og som plutselig får et aggressivt tilbakefall av kreften kort tid etter vaksinasjon.

  Dr. Kruger trodde først at disse turbokreft-tilfellene, som hun kaller dem, skyldtes utsatte legeavtaler fra nedstengninger, men den perioden er for lengst over, og svulstene vokser fortsatt aggressivt, også hos yngre pasienter. Hun rapporterte noen av disse tilfellene til FDA, og selv om noen de gikk med på å møte henne, avlyste de møtet uten forklaring.

  Obduksjoner.
  En del av hennes tid går med til obduksjoner, og hun ble oppmerksom på en rekke anomalier.
  1. En 60-åring hadde flere ondartede sykdommer. Han fikk 2 Covid-vaksiner under kjemoterapi og utviklet deretter Guillain Barre-syndrom. Hun fant betennelse i ryggmargen, hjernen og blodårene.
  2. En 80 år gammel kvinne ble lam en måned etter vaksinasjon. Dr. Kruger fant en blødning i ryggmargen nær halsen, noe hun aldri har sett før. Hun fant betennelse i karet som forårsaket bruddet og forårsaket blødninger. Hun fant også betennelse i hjertemuskulaturen, som er myokarditt.
  3. Hun ble tilkalt for å avgjøre en tvist mellom en familie til en avdød person, og legene som utførte obduksjonen. Familien og legen deres mente dødsfallet var et resultat av Covid-vaksinen, men de som utførte obduksjonen kom ikke med funn som støttet det og koblet ikke dødsfallet til vaksinen. Da Dr. Kruger utførte sin egen obduksjon, fant hun bevis på myokarditt og vaskulitt – betennelse i blodkar i lungene. Den første obduksjonen fant ikke dette, familien hadde rett. Dr. Kruger delte hennes mening, støttet av en annen patolog fra Tyskland, at dødsfallet skyldtes Covid-vaksinen.

  Dr. Kruger skisserte tre hovedproblemer med måten obduksjoner for tiden utføres på:
  1. Pasientinformasjonen er slurvete. Hun viste til tilfeller der leger hadde skrevet at pasienten var uvaksinert ved obduksjonen, mens det i deres medisinske journaler sto at de var vaksinert.
  2. Den typiske obduksjonen kjører ikke undersøkelser grundig nok til å diagnostisere årsaken til visse medisinske problemer. De utfører ikke tester av vev der vaksineskade er sannsynlig, men som er nødvendig for å finne immunologiske infiltrater eller piggproteiner i vev. Hun gjennomførte grundigere undersøkelser og fant myokarditt og betennelser som ble oversett.
  3. Det er mangel på erfaring med å evaluere disse funnene, og mangel på evne til å finne riktig sammenheng. I tillegg rapporterer de fleste obduksenter ikke funn til FDA.

  Mens Dr. Krugers vitnesbyrd av natur er anekdotisk, som en patolog på toppnivå i mange år, bør hennes bekymringer tas på alvor og undersøkes videre. Selvfølgelig ville det kreve et ærlig reguleringssystem som nå ser ut til å være sårt mangelfullt.

  «Jeg ser at folk blir drept».
  Hun uttalte at hun ser på vaksinasjon som en trigger for raskt voksende svulster og autoimmune sykdommer. Hun ser mye betennelse i tillegg til svulstene, og det er ikke bare brystkreft. Mange andre patologer har rapportert til henne at de ser en økning i kreft, kreft i flere organer og sjeldne kreftformer. Hun avsluttet med å si «Jeg studerte medisin fordi jeg ønsket å hjelpe folk. Men nå føles det som om jeg ser på at folk blir drept, og det er ingenting jeg kan gjøre».

  Fra Technocracy, publisert 5 August 2022, skrevet av Etana Hecht.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet, linker og video på norsk/svensk i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Cancer Explosion: Pathologist Reports On Rise Of Aggressive Cancers Since mRNA Shots.

  Svar
  • Du blir offisielt regnet som «uvaksinert» hvis du ikke hat tatt ALLE de påkrevde korona quaksine dosene innen tids den påkrevde tids perioden. Du blir også offisielt regnet som uvaksinert hvis du nettop har fått en dose. Mange som dør av vaksinene regnes som uvaksinerte selv om de faktisk har fått vaksine doser.

   Svar
 • Da var disse tre så uvitende på sitt fagfelt at de helt bevisstløst begikk selvmord?
  Leger og sykepleiere og andre som fortsatt setter sprøyter vil muligens komme til å bli ofret og straffet så folket gis en illusjon av rettferdighet. De fulgte bare ordre, som om vi ikke har hørt den før.
  Pfizer ble tvunget til å frigi opplysninger. Det må skje også med Erna-regimet og hennes hemmelighetsstemplede info. I mellomtiden bør hun og gjengen skaffe seg en cyanid-kapsel.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Årsaken er uklar:

Kraftig økning i utbetaling av livsforsikring i 2021 vs. 2020.

Forrige innlegg

Drammen Nei til EU:

Strømpriser og grønt skifte.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.