POSTED IN Kupp/Fargerevolusjoner, USA

USAs metode begynner å bli velkjent.

Forsøk på regimeskifte både i Russland og Iran.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Forståelse for Russland, men ikke for Iran?

Trond Ali Linstad

Trond Ali Linstad

Mange har forståelse for Russland, men ikke for Iran. Fins likhetspunkter mellom de to? Vi tar Ukraina som start.

USA og vestlige makter fører krig i Ukraina, egentlig rettet mot Russland! Russland skal rives ned og svekkes til fordel for USA og Vesten. Russland under Putin, står mot! Folk i landet vil bevare Russland med kultur, tradisjon og historisk identitet, det holder Russland oppe! Nasjonale og historiske aspektet står sterkt.

Vi kan skrive dette om Russland: «Russland er et sterkt samfunn av et folk som er patriotisk, står fast ved egen tradisjon og identitet som et uavhengig, fritt land i opposisjon til vestlig imperialisme og fremmed innblanding for regimeskifte i landet! Og hva ‘verre’ er: Russland som er under historiens kraftigste sanksjoner, ikke bare står mot denne innblandingen, men orienterer seg internasjonalt til et videre samarbeid med Kina og andre, blant dem Iran. Så det russiske styret må veltes.»

Kjære leser, bytt ut «Russland» med «Iran» – og «russisk» med «det iranske» – i avsnittet over! Og les det en gang til. Blir ikke det riktig? Konklusjon: Støtt ikke krig og «opprør» for regimeskifte i Russland! Heller ikke i Iran.

Forsidebilde: Steven Su av Nasir al-Mulk Moskeen i Farsprovinsen, Shiraz i Iran

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Fikk det ikke helt til
    «Iran er et sterkt samfunn av et folk som er patriotisk, står fast ved egen tradisjon og identitet som et uavhengig, fritt land i opposisjon til vestlig imperialisme og fremmed innblanding for regimeskifte i landet!

    Ayatollah Khomeinis kontakt med CIA er bokført, og vi vet hvordan USA lenge har brukt Islamister til intriger. Islam er en langvarig kulturrevolusjon som skal idiotifisere de engang så stolte menneskene der. At Iran står i mot wahabismen gjør dem til noe bedre enn det, men det er fortsatt ikke godt nok.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

x-CIA Larry Johnson:

Det går Russlands vei. Nato er i trøbbel.

Forrige innlegg

Jan Hårstad:

Frøydis Armand forlater oss.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.