POSTED IN Historie, Krig-fred

USAs krig mot Japan:

Her er mange ubesvarte spørsmål.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

USAs militære ødela 66 japanske byer før de planla å slette ut det samme antallet sovjetiske byer.

Av Shane Quinn

Ikke glem:
Hiroshima 6. august 1945

Nagasaki 9. august 1945.

Betimelig historisk analyse: Denne artikkelen ble først publisert i juni 2019.

Historian Contemplates "Ugly" Reality of Hiroshima and Nagasaki - Scientific American Blog Network
Etter et atombombeangrep er det ikke mye igjen av byen.

Omfanget av ødeleggelsene påført Japan av det amerikanske militæret under andre verdenskrig er stort sett ikke kjent, ikke en gang i dag.

Som hevn for angrepet mot Pearl Harbor, som drepte neste 2500 amerikanere, begynte fly fra USA å slippe bomber over Japan om ettermiddagen den 18. april 1942.

De angrep hovedstaden Tokyo, og i tillegg fem andre store byer, Yokohama, Osaka, Nagoya, Kobe og Yokosuka.

Flyene som deltok i dette åpnings-angrepet over japansk territorium var beskjedne 16 B-25 middelstore bombefly som drepte rundt 50 japanesere. Dessuten førte det til svært liten skade.

Allikevel representerte angrepene et ubehag for lederne i Tokyo, og de kom som et kraftig psykologisk slag på japansk tankesett.

Ekstra salt i såret må det ha vært at ikke ett av de amerikanske B-25-flyene ble skutt ned.  Og dette var et tegn på det som skulle komme.

Etter hvert som månedene gikk, økte ødeleggelsene mangfoldig. Når vi kommer til juli 1945 har 66 japanske byer blitt utslettet av USAs Army Air Force. De brukte brannbomber under angrepene. Disse ble først og fremst sluppet ned av de nye B-29 – firemaskiners tunge bombeflyene.

Boeing B-29 Superfortress – Wikipedia
B-29 Superfortress

Antallet japanske byer som ble ødelagt var nøyaktig det samme antallet Pentagon hadde planlagt før de avsluttet planene.

I midten av september var det det samme antallet de hadde planer om å fjerne i Sovjet-Unionen.

Så 66 sovjetiske byer var øremerket til å bli utslettet – med 204 atombomber – mindre enn to uker etter at de japanske representantene hadde undertegnet overgivelses-vilkårene den 2. september 1945 – det som betegnet slutten på den andre verdenskrigen.

Om vi ser på forslaget om å bruke atomvåpen mot Japan, avslørte general George Marshall, USA Army Chief of Staff i 1954:

«Den opprinnelige planen for invasjonen av Japan var at vi ønsket å bruke ni atombomber i tre forskjellige angrep».

Men i tiden like før Hiroshima hadde Pentagon mindre enn et halvt dusin atombomber,

Verdens første atomangrep fant sted kl 8.15 lokal tid i Hiroshima, den 6. august 1945. Det var en 15 kilotonns bombe som falt gjennom luften etter at den var sluppet fra et B-29-fly. Etter at den hadde falt 44 sekunder detonerte atombomben «Little Boy» direkte over Shima Hospital i Hiroshimas bysenter. 

Fat man.jpg
Bomben «Fat man». (tjukken)

Den omjorde øyeblikkelig til aske alle leger, sykepleiere og pasienter.

Det omkringliggende landskapet, dusinvis av flere sykehus, skoler og historiske bygninger ble jevnet med jorden. Titusener ble drept øyeblikkelig da bakketemperaturen øyeblikkelig steg til mellom 3000 og 4000 grader. Av de som oppholdt seg innen to kilometer fra bombenedslaget ville 12 000 være døde før det var gått ett år (10. august 1946).

Videre ble tusener også drept av giften fra den radioaktive strålingen og av alvorlige brannskader. Det skjedde også med de som hadde vært hundrevis av meter utenfor sirkelen på to kilometer. Flertallet av de døde og døende var sivile. Menn som var for syke eller for gamle til å tjene å de væpnede styrkene. Sammen med dem et stort antall kvinner og barn.

Hiroshimas viktigt våpen- og produksjons-komplekser som lå spredt langs utkanten av byen var helt uskadet. Disse fabrikkene sto for 74 % av byens totale industriproduksjon. Uskadet var også Hiroshimas viktige havn og militære sted for ombordstigning ved Ota Delta. Nesten 95 % av Hiroshimas fabrikkarbeidere ble uskadde under eksplosjonen.

Da han fikk høre om atomangrepet noen timer senere hyllet president Harry Truman det som «det største som har hendt i historien», og «en overveldende suksess».

Tre dager senere, den 9. august, ble Nagasaki angrepet kl. 11.02 lokal tid med en mer sofistikert 21 tonns bombe.  Den ble sluppet over byens undervisnings, kulturelle og religiøse senter. Som i Hiroshima ble mesteparten av byens krigsindustrier uskadet.

«Fat Man»bomben drepte ytterligere titusener i Nagasaki, inkludert mange hundre skolebarn. Dessuten ødela den byen viktigste sykehus, katedraler, templer og skoler. Helsesentre i både Hiroshima og Nagasaki ble utslettet. Dette økte antall døde betydelig. 

Ser vi på Washingtons støtte for atomangrepet var vestlige medier nesten uten unntak positive. Av 595 ledere som omhandler atom-eksplosjonen fra tidlig august til sent i desember 1945, så er det mindre enn 2 % som var mot angrepet som kunne drepe mer enn 200 000 mennesker.

Den virkelige grunnen til at Amerika brukte atomvåpen mot Japan. Det var ikke for å få slutt på krigen, heller ikke å spare liv.

Pressen støttet også bestemt brannbombingen både i Tyskland og mot de japanske byene. Faktisk hadde de «krevet mer bombing mot sivile mål», de gikk så langt at de kritiserte bombing av militære og industrielle soner.

Slik ser brennende høstløv ut.

New York Times sitt magasin lovpriste utslettelsen av Tokyo, som etterlot rundt 100 000 døde. De skriver» Det er som en drøm blir sann…vi er skikkelig tent, japanske byer vil brenne som høstløv».

Ellers sto Japans hardhjertede militarister fast på å kjempe til siste mann. Men deres ledere ble tvunget til å kunngjøre overgivelse den 15. august 1945. Da hadde amerikanerne truet med nok et atomangrep. General Leslie Grove som dirigerte Amerikas a-bombe-prosjekt, informerte general Marshall den 10. august 1945 at nok et Nagasakitype plutonium-våpen  kunne være «klart til bruk etter den 24.august 1945».

Sovjet-unionens krigserklæring mot Japan om kvelden 8. august 1945 influerte også på Tokyos kapitulasjon. De følgende dagene kuttet Den Røde Hær opp Japans elitestyrker i Manchuria som en varm kniv i smør.

En annen faktor var den amerikanske garantien fra 11. august 1945, at keiser Hirohito – som i Japan ble sett på som en guddom – kunne fortsette i sin rolle også etter overgivelsen. Men han skulle ikke ha noen reell makt.

Like etter at det første atomangrepet anslo Japans Chief Cabinet Secretary Hisatsune Sakomizu at landet kunne holde ut i minst to måneder til – til oktober 1945. Japan hadde lenge vært slått både i luften og på sjøen, og landets import av råolje, gummi og jernmalm hadde sluttet å eksistere. Japanske styrker ble drevet ut av Burma og fra områdene i Stillehavet.

I tillegg så hadde admiralene Chester Nimitz (Pacific Fleet Commander) og William Leahy (Trumans chief of Staff) innført en lammende blokade av Japan til sjøs. Dette samtidig med konvensjonelle luftangrep håpet de på en overgivelse innen få uker, slik at en land-invasjon fra USAs side eller nok et atomangrep ville være unødvendig.

Atombombene var i realiteten et advarende signal til Sovjet-Unionen, Amerikas nye og langsiktige fiende slik general Groves hadde fremhevet i mars 1944. Gjennom vanlig bombing og dermed ødeleggelsen av dusinvis av Japans større byområder var  det hele overvåket av generalmajor Curtis LeMay, som gjennomførte det med stadig mer morderisk taktikk.

Curtis LeMay – Wikipedia
Curtis LeMay

Men man må også huske at den japanske hæren og deres ledelse var svært sadistiske og brutale. De begikk grusomheter til og med før den andre verdenskrigen. Allikevel var det de japanske sivile som fikk føle det verste av det amerikanske militærets aktiviteter.

Den 30. mai 1945 skrøt LeMay åpent på en pressekonferanse at USA luftangrep hadde drept en million japanere, eller mer. Når vi kommer til sommeren 1945 er mer enn ni millioner japanske borgere hjemløse. De fleste flyktet til grønne områder. Før atombomben var også 969 japanske sykehus ødelagt av amerikanske fly.

Fire år tidligere, før Japans tilsynelatende «uprovoserte og dødelige angrep» på USA marinebase i Pearl Harbor – som president Franklin D. Roosevelt bedrev det – var det likevel faktisk en vel begrunnet frykt. I fem måneder før Japans raid den 7. desember 1941, hadde Washington flyttet sine B-17 tunge bombefly i stort antall til USA-baser i Stillehavet – som Pearl Harbor, og også til Clark Air Base og Del Mote Airfield på Filippinene .

Fra midten av 1941 hadde altså halvparten av USAs store bombefly blitt flyttet fra plassering ved Atlanterhavet østover, noe de japanske strategene var svært oppmerksomme på. Grunnen til denne militære oppbygningen var planlagt sent i 1940 av Amerikas berømte førkrigs planlegger og Air Force general Claire Chennault.

Han hadde beskrevet hvordan B-17-flyene vill «brenne ut det industrielle hjertet på keiserriket (Japan) med brannbombe-angrep mot de vrimler av bambus-maurtuene i Honshu og Kyushu».

President Roosevelt var «simpelthen henrykt» da han hørte om denne planen. Amerika ville uansett gått med i krigen i løpet av kort tid til tross for Japans angrep mot Pearl Harbor – og i opposisjon til Tokyo. I 1941 var de to statene allerede store rivaler med uforenlige ambisjoner i den store Asia og Stillehavsregionen.

Den 15. november 1941, tre uker før Pearl Harbor, fortalte general Marshall til reportere i en «uoffisiell briefing» at amerikanske fly snart ville «sette fyr på papirbyene i Japan. Det vil ikke være tvil om at vi vil bombe sivile».

Ett år før, den 19. desember 1940, godkjente Roosevelt militær hjelp til Kina på 25 millioner dollar, til Japans tradisjonelle erkefiende. Gaven omfattet også fly. Tjuefem millioner dollar i 1940 er nesten det samme som nesten en halv milliard dollar i dag.

Den 11. mars 1941 undertegnet Amerikas president loven om Lend-Lease – et program som skaffet ytterligere materiell til kineserne – og også til nasjoner som Storbritannia, Sovjet-Unionen og Frankrike. Alle disse var langt fra velvillige innstilt overfor Japan.

La USA sjøl opp til Japans Pearl Harbour-angrep

I mange måneder hadde Roosevelt kommet med sanksjoner og handelsforbud mot Japan, som svar på Tokyos okkupasjon av det nordlige franske Indokina. Dette skadet USA interesser i nærheten. Den 26. juli 1941 frøs Roosevelt alle japanske eiendeler i Amerika. Det var en drastisk politikk som nærmet seg en økonomisk krig mot Japan. Og dette var mer enn fire måneder før Pearl Harbor.

Roosevelts aksjon satte hindringer i veien for 90 % av all oljeimport til Japan, og i tillegg stanset det 75 % av landets utenrikshandel. Det betydde at i løpet av få dager ville Japan bli nødt til å gripe til sine knappe oljereserver, som ville bety at de ville være brukt opp når de kom til januar 1943, om ikke hæren til landet ville legge ut på ytterligere invasjoner. Det var få som kunne leve med brutalitet som de japanske soldatene, som ble beryktet for sin grusomhet.

Tokyos krigsplanleggere kaste nå sine sultne blikk på enda mer fristende erobringer. I rad og rekke var det de ressurs-rike statene Burma, Filippinene, Malaya, Singapore og Nederlandsk Øst-India (Indonesia). Og alle disse var erobret i løpet av første halvdel av 1942.

Etter hvert som krigen utviklet seg og oppmerksomheten vendte seg til de vestlige alliertes bombing i sivile områder – noe som kunne klassifiseres som krigsforbrytelser – så var de allikevel langt fra å kunne få en rask slutt på dette.

Disse strategiene som var uten moral, og som ikke sto til ansvar for noen, forlenget faktisk den andre verdenskrigen. Den vanlige ideen om at bloddryppende luftangrep vil knuse befolkningens moral og tvinge dem til å gjøre opprør mot sine ledere – det var ren fantasi.

I sommeren 1945 var japanske sivile mer interessert i å få tak i noe å spise mens nasjonen gradvis sultet på grunn av Amerikas marineblokade. Videre ville ethvert forsøk på å gjøre opprør raskt bli eliminert av Japans militærpoliti, de fryktede Kenpeitai.

De vestlige lederne lærte ingenting av tyskernes Blitz of Britain i 1940. Det førte til å styrke det britiske folkets moral i istedenfor å svekke den. Denne realiteten ble snart klar for Wehrmachts ledelse – men slik så det ikke ut for ledere som Winston Churchill, som var talsmann for meningsløse utslettelser av middelalderbyer som Dresden så sent som i februar 1945.

Dresden – Wikipedia
Brannbombingen av kulturbyen Dresden var en krigsforbytelse

Å gå etter kvinner og barn med bomber førte til at tyske og japanske krigsmaskiner så å si var uberørte. Nazistens rustningsminister Albert Speer var til tider målløs over de alliertes luft-taktikk over Tyskland, tokter  som ofte holdt seg unna The Reichs industriområder. I løpet av 1944 kunne Speer, mye til Hitlers fryd og forundring, sørge for økning i produksjonen både av tyske fly og panser-produksjon, noe som muliggjorde slike angrep som Ardenne-offensiven i desember 1944. 

Realitetene bak luft-bombing unngikk oppmerksomheten til andre, som LeMay, og hans engelske motstykke Arthur «Bomber». Harris. Etter at alt var over, innrømmet Harris i sine memoirer at planen om bare å gå etter byområder «viste seg å være svært usunn», og at de allierte lederne heller burde ha dirigert pilotene oftere mot å bombardere fabrikker, kommunikasjons-signaler og transport-linjer. Det ville ha betydd slutten på Nazi-Tyskland og det keiserlige Japan før 1945.

Da LeMay fortalte om massedøden av japanere, der han også ødela mer enn 3,5 millioner japanske hjem, nevnte han ikke at midt i 1945 lå Japans infrastruktur så å si uberørt, som for eksempel landets viktige kull-ferger mellom Hokaido og Honshu. Og utrolig nok forble jernbanenettet intakt i hele august 1945.Det gjorde også flere industrisoner  som LeMays B-29 fly uvitende strøk forbi.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Ivan Aleksic

Tidligere publisert på derimot.no

https://www.globalresearch.ca/us-military-destroyed-66-japanese-cities-before-planning-wipe-out-same-number-soviet-cities/5680934

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Å oppføre seg verre enn de demoniserte beseirede som sitter igjen med skylden er Vestens varemerke nummer en og kan ikke gjennomføres uten prostituerte journalister som horer seg gjennom tilværelsen. Den som kanskje har beskrevet prostitusjonsringen best er Udo Ulfkotte som meg bekjent bare fikk sin bok «Gekaufte Journalisten» utgitt på Tyske Kopp Verlag. Den engelske oversettelsen ble stanset av «sikkerhetstjenester» som forståelig nok ikke ville ha sin hallikvirksomhet avslørt.

  Journalister oppfattes ofte som «lurvete» og av samme grunn som prostituerte gjør det, og det settes av mange innsidere pris på som del av legenden og myten om nyhetsforskerens og avslørerens overlegne verbale intelligens. Men journalister avslører ikke. De plukker sine utvalgteavsløringer og nyheter fra hendelser. Fakta som ikke passer, utelates. De velger sine fortellinger mens de følger en aldri annonsert, men alltid tilstedeværende agenda. De lager stereotyper samtidig som de kritiserer andre stereotyper og de skaper idéer mens de kritiserer andre idéer etter hva de føler redaksjonen vil sette pris på. De er comfort-girls og comfort-boys for betaling og synes selv det er normal oppførsel eller til og med «coolt». De tjener makten der pengene sitter og der eliten ikke ønsker andre enn sine egne påvirkere.

  Journalister tjener en dobbelt, men lik agenda; den å påvirke massene positivt til maktens elite og samtidig skrive slik at det smigrer eliten med fortellinger om sine horekjøperes gode vilje. Ingen skriver bare for sannhet. Journalister lager idéer, motiver, moter og normer -samt krig og fred mot betaling og nødvendig «goodwill». Det viser seg i at ingen publikasjon utenfor horestrøkets hovedgate har penger. Dess bedre horeri desto bedre økonomi. Forskjellen mellom en filmprodusent og en journalist er forsvinnende liten, for begge skaper kun virkelighetsoppfatning. Det er det alt dreier seg om og ikke om noen grad av virkelighet.

  Svar
 • Det er dette som var 2. verdenskrigs » Holocaust/Brennoffer». En gammel jødisk myte som nå ble mulig grunnet Einstein og andre jøder; satt i gang av de som styrte verdensøkonomien og ønsket verdenskrig, og som hadde lagt nasjoner i grus tidligere, – men som ville ha enda mere økonomisk makt.
  Så ble det laget historier om » Holocaust» etter 2. verdenskrig slik at folk ikke skulle se/straffe vinnerne/»de gode» for deres krigsforbrytelser i Dresden, Hiroshima og Nagasaki.
  » Det lille forfulgte folket» 😉

  Svar
  • Tid for litt ukjent historie om Tungtvann.I krigsårene ble det produsert tungtvann på Hydros anlegg på Rukan og alle har jo fått inn med morsmelken den historien.Mer ukjent er det at det også ble produsert Tungtvann på et sted som heter Ljusdal i det nøytrale Sverige.Da det ble tydelig at tyskerne tapte krigen brant eller bedre si eksploderte nabofabrikken slik at nesten alle bevis på noen som helst produksjon ble blåst vekk.Men ennå står det noe turbingreier der og litt annet ødelagt produksjons utstyr.
   Tenk så fint det er å være nøytrale i krigstider,da kan man selge til alle kanter uten å bryte noen avtaler.
   Og eierne av fabrikken var ??????.hehe.samma jävla skiten igjen.

   Svar
   • » Mer ukjent er det at det også ble produsert Tungtvann på et sted som heter Ljusdal i det nøytrale Sverige.»

    De allierte visste at Tyskland ikke var i gang med produksjon av noe atomvåpen. Det var kun snakk om atomkraft/energi.
    Det var det kun de allierte/USA som ville lage » Holocaust/brennoffer-bombe».
    Det var altså ikke snakk om noe atomvåpenkappløp. Kun faaanskap fra USA sin side, som nok hadde fått blod på tann etter jødenes grusomme brannbomingen av Dresden.

   • Werner von Braun ble da headhuntet til USA,hva var det han var ekspert på da ?.
    Jødenes grusomme brannbombing av Dresden ?.Jødene ?.Kan du definere hva er en jøde ?.
    Er han /hun svart,hvit,brun,blå eller regnbuefarget ?,Tilhører jøden en bestemt religion eller kan jøden være muslim,kristen ,buddist eller hedning.?
    Befolker jøden et landområde eller er jøden ett folk,en rase eller en politisk retning ?.
    Er en jøde en ikkejøde som er en jøde ?
    Alle på altmedia er rasende på jødene,de kaller oss sauer og kveg,er vi ikke det da ?Alle på altmedia er rasende på jødene med deres chutzpahnarrerier,de lurer oss og de har lov til det.Hva med våre egne business as usual milliardærer ?.Det gjelder å få lyset vekk fra en selv.
    Kanskje på tide å slutte med dette tøyset ditt Frikar,kanskje på tide slippe taket i den illusjonen/tryllekunsten.Om du gjør,da blir alt mye klarere.
    Du må forstå,jeg har også vandret rundt i villfarelsens verden i noen år,jeg har studert og lest og debattert,mest studert debattfeltene,etter en tid,noen steder har hengt fast,men så begynner noe å skurre,djevelen sitter i detaljene,det gjelder å finne de.
    Hunter Biden,du vet sønnen til han som leier lokaler i Sweden house i Delaware,han er ikke en sikkerhetsrisiko.Imellom rundene med crack og horer så deltok han i forhandlinger med både kinesere og ukrainere,sluset ut millioner av dollar som han sluste videre til pappa.Men han er ikke en sikkerhetsrisiko,FBI;CIA;SECRET SERVICE;ingenting å se her.Prince Andrew og hans opphold i Epsteins hjem og småpikejakten hans isammen med Epstein,MI 5 eller 6eller 7,ingenting å se her,Bill Clinton,Hillary Clinton,bodycount,Arkansas,Red Rock,Narkotika,FBI;CIA;SECRET SERVICE,ingenting å se her.Og sånn går det videre og videre.Folket,de såkalte oppdragsgiverne,de som skal forme politikken,de har alltid blitt holdt utenfor.
    Julius Cesar.Folket vil ha brød og sirkus,Var han også jøde ?.Det var en stund siden han herjet,men de samme triksene blir brukt idag.
    Når Hitler skapte flertall for sitt bedrageri mot det tyske folk,så ble nøyaktig de samme metoder brukt dengang som nå,når sossene og venstresiden sender sine bøller rundt og lærer folket hva frykt er.
    Og har du tenkt på en ting Frikar,er det mulig at jødene igjen skal kastes under bussen når NWO tar over,de har jp pekt ut skurkene for oss ,alle vet jo at jødene har skylda for alt,jeg tror nesten det var de som sto bak at jeg ramla og brakk beinet engang også,så ja fysj,få dem vekk.Akkurat som idag,Uvaksinerte skal merkes,det gjelder bare å få flertallet på sin side,da kan du gjøre alt,derfor opinioonsbygging og propaganda.
    Vaksiner ja,rapporter fra Usa,gjemt men de finnes,sier at denne vaksine iveren har resultert i mengder av tilfeller av autisme,da snakker jeg ikke om coronavaksine,men de samme fabrikkene,de samme eierne og ingen er ansvarlig.
    Heroin,nå som Afghanistan eventyret er over,kan det være sånn at de ikke trenger heroinen mer til å ødelegge familier og samfunn ?,kan det være sånn at vaksinenes senvirkning vil gjøre dette på en mye mer effektiv måte?.
    Kinas president sa at en håndfull svensker har blandet seg inn i kinas indre anliggender.Hvilke svensker kan han ha ment ?.Lillbabs eller kanskje Zlatan kanskje,for noen andre kan han vel ikke ha ment.
    Department of justice,DOJ i USA,vi anser Erickson som en betydelig risiko,Donald Trump og DOJ tok kontrollen over Erickson avd USA i 2019.
    Det handler om en mektig elite,overklasse,det er sikkert noen som du vil kalle jøder blant dem,men om de er av semittisk blod,det vet ingen av oss.Disse familiene,de har styrt verden så lenge historiebøkene har blitt skrevet og kanskje enda lenger.
    På derimot og nesten alle andre altmedier er det nok å si BANKSTERNE;OLIGARKENE ELLER JØDENE,da er leserne fornøyd,ingen bryr seg om hvem banksterne,oligarkene er,men jødene,de har blitt gransket opp og ned.Ja illusjonistenes mester har virkelig gjort et mesterstykke,Se dit ikke hit.
    Er du historieløs Frikar ?,eller er du vaksinert mot ny virkelighetsoppfatning ?

   • Ja, du har rett. Det er ikke herr & fru, som regner seg som jøder.
    Men bakmennene som har brukt, og bruker, jødedommens nettverk, og sin/deres egen forestilling om at de er i en særstilling gjennom lang tid til å holde kontroll over verdensvalutaen og mye av verdenshandelen . Zionistene er det vel riktigere å betegne de som.(?) ( Ikke semitter, for det er de jo ikke, selv om de påberoper seg å være det i propagandaøyemed.)
    https://judeokristnearv.wordpress.com/2011/10/09/historien-om-kashar-riket/

    På samme måte som det ikke er herr & fru Ap-velger som bombet Libya. Men de gav/gir makt til et Ap som gjorde det.
    Hvis Ap-velgere hadde regnet seg som egen rase og hadde nettverk over hele kloden hadde det vært like skremmende.

    ‘Vår rase er Mesterens rase. Vi er guddommelige guder på denne planeten. Vi er like forskjellige fra de underordnede rasene som de er fra insekter. Faktisk, i forhold til vår rase, er andre raser dyr, i beste fall kuer.
    Andre raser bør anses som menneskelig ekskrementer. Vår skjebne er å herske over de underordnede rasene. Vårt jordiske rike vil bli styrt av vår leder med et våpen av jern.
    Massene vil slikke våre føtter og tjene oss som våre slaver.’
    (Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977-1983)
    Begin hadde vært involvert i terrorhandlinger i Palestina på 1940-tallet som leder av Irgun. Han hadde organisert bombingen av King David Hotel i 1946 og massakren på hele landsbyen Deir Yassin i 1948. Menachem Begin er den mest beryktede terroristen i israelsk historie og grunnleggeren av det politiske partiet som styrer Israel i dag, Likud.

    Den jødiske utenriksminister i Frankrike Itzig Aron Cremieux sendte i 1860 et opprop til verdens jøder, og det heter her bl.a.:
    «Unionen som vi vil grunnlegge, skal ikke være noen fransk, engelsk, irsk eller tysk, men en jødisk verdensunion. I ingen henseende vil en jøde bli en venn av en kristen eller en muslim, før øyeblikket kommer da den eneste rettens religion stråler over hele verden i jødetroens lys…. Vår nasjonalitet er våre fedres religion og ingen annen nasjonalitet kjenner vi…. Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom.»

    ‘ ”Vi benekter ikke og er ikke redde for å innrømme at denne krigen er vår krig og er utkjempet for å befri Jødedommen… Sterkere enn alle fronter til sammen er vår front, den jødiske. Vi gir ikke denne krigen bare økonomisk støtte som hele krigsproduksjonen er basert på, vi gir ikke bare vår fulle propagandamakt som utgjør den moralske energi som får denne krigen til å fortsette. Garanti for seier er basert på en svekkelse av de fiendtlige styrkene, å ødelegge dem i sine egne land, innen motstanden. Og vi er den Trojanske hest innenfor fiendens forlegninger.
    …og bringe det tyske folk til fornuft gjennom å ødelegge deres eksporthandel, en eksporthandel som er deres eksistensgrunnlag.” – Samuel Untermeyeri en radiosending på WABC i New York, 6 august 1933. Gjengitt i New York Times, 7 august 1933.
    Sammen med Samuel Untermeyer i agitasjonen for krig mot Tyskland, talte Bernard Baruch samtidig for forberedelser for denne krigen. ”Jeg understreket at et nederlag for Tyskland og Japan og deres påfølgende utestengelse fra verdenshandelen ville gi Storbritannia en fantastisk mulighet til å øke sin utenlandshandel både i volum og profit.” ‘

   • Jeg prøver å legge inn et svar til deg, men det «venter å¨moderrering», og blir så borte.

 • Svarknappen har blitt borte..Denne argumentasjonen har du gjentatt til det være kjedsommelige Frikar.Er det helt umulig for deg,å se muligheten for at dette jødesporet bare har til hensikt å lede deg vekk fra det det dreier seg om.Når dukket Zions Vises protokoller opp ?.De tenker langsiktig disse mørkets fyrster,mørkets fyrster liker ikke lys og oppmerksomhet.Da blir det for dumt å tro på ett jødespor som blinker og lyser,lokker og truer.Som er som den bredeste motorvei og like lang.
  Ellers så jeg at du hoppet bukk over en del av det jeg skrev,ja det er vel best slik,da sover man best,kanskje til og med i hundre år.Vi må jo tenke langsiktig.

  Svar
 • Hvis ap velgere hadde regnet seg som en egen rase og hadde nettverk over hele kloden hadde det vært l.ike skremmende.
  Nå begynner dette å bli vanvittig Frikar.La oss synge sammen,vi er många,vi er hälften av alla klovnerna som finns på jorden.LO,fagforeninger i alle land,det er noen av AP sine forlengede armer i hele verden.Joe Hill var svensk.Tucker Carlsson,ikke fox men han fra Gotland var svensk,Jenifer Engholm er svensk.
  Det begynner å tegne seg et bilde både når det gjelder det ene og det andre nå Frikar.Du er flink på ordsetting,det klinger godt,men jamen blir det ikke mye såpeskum.Det er forresten taktikken til alle disse dobbeltagentene som florerer på nette,hovedløgnen holdes men krydres med fagre ord.
  Jostemikk,som forsvant fra søkelyset og nettet da coronaen kom,han var den verste i klassen,jøder jøder jøder,bank det inn i folk.S elvfølgelig krydret med sannheter og fagre ord.Jeg gikk på den limpinnen og fulgte ham i mange år,men jeg fikk jo mye nyttig informasjon også,da jeg fikk på meg andre briller ble ting klarere.
  Skal vi avslutte med en AP sang ?.Hvem liker du best ?.

  Svar
  • Takk for hyggelig svar.
   Godt, da er vi enige; det er makta bak makta som skal avsløres.

   Svar
   • Ja,fint,da håper jeg det blir tillatt å gjøre det uten at taushetens mur kommer frem om noen skulle yttre seg om ikkesturene temaer,bringe de opp lyset.
    Da mener jeg ikke flat jord fanatikerne,aliensfolket,månelandingsteorier eller slike som venter på å komme inn i den 5 eller 6 dimensjon ,det er nok latterliggjøringdsmafiaen som har skapt de teoriene,men værmanipulering,teorier om skogbranner eller snåle værfenomen synes jeg skal ønskes velkommen og med respekt.
    Jeg må også få avslutte med å forklare hvor idiotisk det er med dette jødemaset.Alle altmedia (nesten)hevder med autoritær styrke at jødene de er fy og den ene avhandlingen etter den andre blir kjørt frem som bevis.Har dere lagt merke til at akkurat den konspirasjonsteorien blir aldri angrepet av presse eller media.Den teorien er visst stueren,ja untatt hos trossamfunnene,men de driver ikke akkurat aktivt med å motarbeide den teorien,de er vel altfor opptatt med å holde på sin egen tvangskontrollerte medlemsmasse.

 • Atombombene over Japan ble starten på «den kalde krigen».Da må Keiser hirohitos rolle komme frem.Hirohitos generaler ba Keiseren om lov til å kapitulerere,men Keiseren som var mer opptatt med å få en utmerkelse kalt Serafimerordenen utsatte kapitulasjonen,det var nesten så han ventet på at to bomber skulle bli klare,.Da det smalt satte pressen igang med forferdelige skrekkvisjoner om atombombenes redsel,det var skrekk og gru for alle penga og krigens profitörer tjente uhorvelig med penger på opprustning i den kalde krigens tidsperiode,.Siden krigsindustrien lever av krig har det ikke manglet på nye eventyr.
  I las Vegas ble det satt opp tribuner,så fintfolk for dyre billetter kunne overväre atomsprengninger i Nevadaörkenen.
  Hvor farlig er denne strålingen ?.Er alt fryktbasert ?.Hvem tjener på frykt ?.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ingenting ble som planlagt.

Sanksjonspolitikken går i oppløsning. Det går mot slutten av Ukrainakrigen med Russland som vinner.

Forrige innlegg

Etter Pelosis Taiwan-besøk.

Kinesiske mottiltak vil i denne omgang først og fremst være økonomiske.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.