POSTED IN Terrorisme, Ukraina

USAs etterretning definerer Ukraina som terrorstat:

Ukraina stod bak bilbomben som drepte Darya Dugina.

0
Print Friendly, PDF & Email

Det er greit å vite at Ukraina driver med rein terrorvirksomhet. Men landet fremstilles av våre medier som fullstendig uskyldsren og som et lystende demokrati. Men landet er et kleptokrati hvor noe få oligarker kontrollerer både medier og arbeidsplasser.

At ultranasjonalister sitter i ledende posisjoner i landet, ikke minst i de væpnete styrkene, skal det heller ikke informeres om.

At stort sett alle politiske partier er forbudt hører heller ikke med til det vi i Norge skal vite om. At store deler av våpnene og pengene som sendes til landet, bl.a. fra Norge, havner på private lagre og i private lommer er også hemmeligholdt i vesten.

At deres væpnete styrker beskjøt atomkraftverket og utsatt hele Europa for en potensiell katastrofe ble forsøk skyldt på Russland av våre medier. Hvorfor skal Russland beskyte et kraftverk de kontrollerer? Hvorfor skal Russland sprenge en gassrørledning de har bygget og som de tjener på?

Og nå kommer enda en avsløring, denne gangen fra USAs etterretning: Ukraina stod bak drapet (bilbombe) på den russiske jenta Darya Dugina. Det gjør landet til en organiserer av terrorvirksomhet.

Det var presidenten for denne terrorstaten hele Det Norske Stortinget stod i stram givakt for.

Knut Lindtner
Redaktør

USAs etterretning tror Ukraina sto bak drapet på Darya Dugina, heter det i en rapport.

Dugina var datteren til Alexander Dugin, en prominent russisk filosof og nasjonalist.

Av Dave DeCamp.

New York Times rapporterte på onsdag at USAs etterretningsbyrå tror noen i den ukrainske regjeringen sto bak drapet på Darya Dugina, datteren til den prominente filosofen Alexander Dugin.

Dugina, som var en politisk forsker og journalist, ble drept av en bilbombe utenfor Moskva i august mens hun kjørte en bil som tilhørte hennes dag.

Man mistenker at han var det egentlige målet for bomben.

Rapporten i New York Times sier at noen i det offisielle USA «anklager» ukrainske offisielle for drapet, og at USA ikke hadde noe med henrettelsen å gjøre.

Amerikanerne sier at de frykter Ukrainas skjulte operasjon inne i Russland kunne føre til at krigen i Ukraina kunne spre seg.

Russia, FSB: "Another Ukrainian citizen involved in the murder of Dugina"
Alexander Dugin og datteren Dugina.

Men drapet på Dugina har ikke endret Washingtons politikk . Rapporten sier at USAs bekymring «ikke har endret noen ting når det gjelder etterretning, militær og diplomatisk støtte til Zelenskys regjering eller til Ukrainas sikkerhetstjenester».

Russland har beskyldt Ukrainas etterretningstjenester for drapet, og har navngitt to ukrainske mistenkte.

Ukrainas regjering har på sin side nektet for enhver rolle i mordet, noe rådgiveren til Ukrainas regjering Mykhailo Podolyak forteller til the Times.

Som sin far støttet Dugina Russlands krig i Ukraina, og man fant henne på den beryktede Ukrainian Website Myrotvorets, kjent som Ukrainas «drapisliste». Der har Dugina nå blitt merket som «likvidert».

Listen inneholder navnet på tusenvis av personer, og de er listet opp som «fiender av Ukraina». Noen prominente personer i Vesten står også på denne listen.

Pave Franz har også kommentert drapet på Dugina. Han beskrev henne som et uskyldig offer for krigen, og kaller det et tilbakeslag fra Ukrainas side.

«Jeg tenker på den stakkars piken som ble blåst til værs av en bombe under setet i bilen i Moskva», sier paven. «Det er de uskyldige som betaler prisen for krigen».

Pavens kommentar fikk Ukrainas utsending til Vatikanet og Ukrainas utenriksdepartement til å komme med et skarpt svar.

«Jeg vil si at ukrainske hjerter er såret av pavens ord.  De var urettferdige», sa den ukrainske utenriksministeren Dmytro Kuleba etter å ha truffet pave Frans sin utsending i Ukraina. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Lege med oppsiktsvekkende utsagn:

Mange barn med hjertemuskelbetennelse pga CV-vaksine vil være døde innen få år

Forrige innlegg

Ikke la deg lure av vestlige meldinger fra Ukraina.

Ukrainerne tar tomt land, russerne byer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.