POSTED IN Hellas, Ukraina

USAs Biologiske laboratorier i Ukraina.

Hvilket formål hadde de?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den kinesiske hypotesen om amerikanske militære, biologiske eksperimenter

Washington har innrømmet å ha drevet 336 biologiske laboratorier i 30 land rundt om i verden, inkludert 26 i Ukraina. Kontrakter beslaglagt av det russiske militæret tyder imidlertid på at USA faktisk har signert kontrakter med 49 land, langt flere enn de har innrømmet.

Ifølge Washington bryter ikke disse kontraktene med 1975-konvensjonen om biologiske våpen, selv om de er utviklet av et Pentagon-organ, Federal Defense Threat Reduction Agency (DTRA).

Det russiske militæret hevder at DTRA utførte biologiske eksperimenter på psykisk syke ukrainere ved psykiatrisk sykehus nr. 1 (Streletchye-landsbyen, Kharkov-regionen) og brukte et tuberkulosemiddel til å infisere befolkningen i Slavianoserbsk-distriktet (Folkerepublikken Lugansk).

De amerikanske militærbiologiske laboratoriene i Ukraina ble diskutert i Sikkerhetsrådet allerede den 11. mars 2022. USA forklarte at, langt fra å forberede nye biologiske våpen, var dets samarbeid i militærbiologiske spørsmål med Ukraina utelukkende rettet mot å ødelegge restene av Sovjetunionens programmer i denne forbindelse i det landet. Dette svarer imidlertid ikke til det faktum at dette programmet følges i minst 30 land, heller ikke kredittene som er tildelt det, eller at de har pågått i tretti år.

Kinesisk presse påpeker i mellomtiden at på 1980-tallet hadde United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases spredt Aedes Aegupti-myggvektorer av dengue-, chikungunya- og Zika-virus på sin egen befolkning i staten Georgia. I dag utfører DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) forskning på «insektallierte».

Offisielt handler det om å transformere insekter til cyborger (bilde) slik at de genmodifiserer planter for å øke avlingen, men uoffisielt kan det være motsatt: å sterilisere avlingene til fiendtlige land og forårsake hungersnød, advarte tidsskriftet Science i 2018 [ 1]

For kinesisk presse er det denne målsettingen som forklarer spredningen av DTRAs erfaringer i alle landene rundt Russland og Kina.

Eksportforbudet mot russisk kaliumgjødsel hemmer landbruket i mange land, spesielt i Afrika. Spredningen av marineminer utenfor Ukraina hindrer eksport av ukrainske avlinger til Afrika og Asia. Denne situasjonen utgjør en alvorlig trussel om global hungersnød som FNs generalsekretær, António Guterres, allerede har tatt opp.

[1] «Landbruksforskning, eller et nytt biovåpensystem? Insektlevert horisontal genetisk endring er bekymrende», av R. G. Reeves, S. Voeneky, D. Caetano-Anollés, F. Beck, C. Boëte, Science, 5. oktober 2018. «The Pentagon’s insect army», av Manlio Dinucci, Oversettelse Marie-Ange Patrizio, Il Manifesto (Italia), Voltaire Network, 9. oktober 2018.

https://www.voltairenet.org/article217063.html

[1] “Agricultural research, or a new bioweapon system ? Insect-delivered horizontal genetic alteration is concerning”, by R. G. Reeves, S. Voeneky, D. Caetano-Anollés, F. Beck, C. Boëte, Science, October 5, 2018. “The Pentagon’s insect army”, by Manlio Dinucci, Translation Pete Kimberley, Il Manifesto (Italy), Voltaire Network, 9 October 2018.

Forsidebilde: Sieuwert Otterloo

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Jon Mark Dougan BAD Volf hadde i et youtube program lovt å komme med noe virkelig brennhett stoff om disse lab,ene,han hadde fått undersöke papirer russerne hadde gjort tilgjengelig.Midt i programmet ble det kunngjort at de måtte ta en kort pause,for siden å ikke komme tilbake.
  Jeg har forsökt å lete opp fortsettelsen av dette programmet på Rumble mm men ikke lykkes.Youtube har tydeligvis stoppet ham,Bad Volf har värt i front av dekningen av Ukrainakrigen.
  Om noen vet noe om hvordan det er med Bad Volf eller hvor jeg kan finne noe nytt,vär snille å si ifra.

  Svar
 • «Det russiske militæret hevder at DTRA utførte biologiske eksperimenter på psykisk syke ukrainere ved psykiatrisk sykehus nr. 1 (Streletchye-landsbyen, Kharkov-regionen) og brukte et tuberkulosemiddel til å infisere befolkningen i Slavianoserbsk-distriktet (Folkerepublikken Lugansk).
  …..Kinesisk presse påpeker i mellomtiden at på 1980-tallet hadde United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases spredt Aedes Aegupti-myggvektorer av dengue-, chikungunya- og Zika-virus på sin egen befolkning i staten Georgia.»

  Og/eller:
  ‘ skapte og designet Guatemala-eksperimentet, godkjente det for finansiering og overvåket og holdt skjult måten det ble utført på ..’
  .dagbladet.no/nyheter/hemmelig-eksperiment-usa-infiserte-hundrevis-i-guatemala-med-forferdelige-kjonnssykdommer-pa-40–og-50-tallet/60755392

  Eller, litt på siden. :
  Selv om Hiroshima og Nagasaki også var et gedigent forsøk med radioaktiv stråling på mennesker.
  – Med forskere på plass etterpå:

  ‘Blant annet viste den kjente rapporten Trøbbel i Paradis fra 1997 at innbyggerne på Marshall-øyene er langt mer utsatt for kreft enn mennesker som lever andre steder.
  Blant annet har kvinner på Marshall-øynene 60 ganger større risiko for å dø av livmorhalskreft enn kvinner i USA.’
  nrk.no/urix/ny-rapport_-oygruppe-opptil-tusen-ganger-mer-radioaktiv-enn-tsjernobyl-1.14629680

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA bevilger $40 milliarder til Ukraina-krigen.

Hjemme forfaller landet.

Forrige innlegg

Etter nederlaget i Ukraina:

Nye kriger står for tur i Afrika.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.