POSTED IN Russland, USA

USA truer med å definere Russland som en sponsor av stats-terrorisme.

Russland: Det vil skape en avgrunn mellom oss.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette innlegget ble skrevet og publisert en måned før North Stream-ledningene ble sprengt. Alt peker mot at det var USA som på en eller annen måte stod bak. Hele saken får dermed et meget merkelig preg. For det er ikke Russland som har sprengt sine egne ledninger. Og i lys at det som har skjedd og Seymour Hersh sine nylige avsløringer hvor han antyder at også Norge stod bak, da blir trusselen om å definere Russland en sponsor av stats-terrorisme mer enn parodisk. Saken blir tragikomisk. Men Norge prøver fortsatt å fremstå som en rettskaffen nasjon..

Jeg tror Hersh har dekning for det men så langt er de store mediene helt stille. Den som lever får se.

Knut Lindtner, den 15.02.2022
Redaktør

Verden er i ferd med å deles i to, slik det fremgår av innlegget under. Hvis USA definerer Russland som en sponsor av stats-terrorisme, da er løpet kjørt, sier russiske representanter.

Det paradoksale er at det i praksis er det motsatte som er tilfellet. USA har sponset Israels eller Ukrainas statsterrorisme mot egne innbyggere eller overfor naboland. De har sponset terror-bevegelser i en rekke land (eks. Nicaragua, Afghanistan, Syria osv) og de har drevet direkte stats-terror på egen hånd f.eks. i forhold til Cuba.

I opinionen slipper de unna med dette fordi de er definert som «demokratisk» i motsetning til alle land som har fått smake USAs terror. De har dessuten sikret seg retten til å definere hvem som er terrorister, alt etter hva som tjener USA utenrikspolitisk.

Definerer de Russland på den måten er løpet kjørt, sier altså russerne nå. Da mister begrepet et hvert skinn av legitimitet, men relasjonen mellom verdens desidert to største atommakter blir helt ødelagt.

Ingen er tjent med det, men ledelsen i USA er desperate for ingenting går deres vei lenger politisk. Alt gjøres for å sikre deres globale makt som glipper. Det er et meget farlig spill de driver.

Knut Lindtner, den 18.08. 2022
Redaktør

Moskva offentliggjør at «det er ingen vei tilbake» i forholdet mellom Russland og USA.

Når USA mener at den russiske staten er sponsor for terrorisme kan det føre til at forbindelsen dem imellom blir brutt, sier en ansatt i Russlands utenriksdepartement.

Dersom USA utpeker Russland som en stats-sponsor for terrorisme, kan det føre til et «ingen veil tilbake» i forholdet mellom de to landene.

After 35 years, wounds of Vietnamese napalm girl Kim Phuc still hurt | Dear Kitty. Some blog
Var bombingen av Vietnam, Jugoslavia, Libya elle Afghanistan stats-terrorisme? Hvem stod for den?

Washington er klar over dette, har en ansatt i det russiske utenriksdepartementet sagt.

I et intervju med TASS, publisert på lørdag, ble sjefen for utenriksministeriets Nord-Amerika-avdeling Aleksander Darichev  spurt om muligheten for å lette på forholdet til USA for deres støtte til Ukraina i konflikten med Russland, og sanksjoner uten sidestykke som er innført mot Moskva.

«Jeg vil ikke filosofere rundt hva som mulig og umulig i den nåværende turbulente situasjonen Iallefall ikke nå når det USA-ledede Vesten har tråkket på internasjonale lover og absolutte tabuer når det gjelder diplomatisk praksis», sier han. 

Den diplomatiske kommentaren, med ideen å merke Russland som en stats-sponsor for terrorisme,  har nylig kommet fra lovgiverne i USA.

«Når de gjennomfører dette betyr det at Washington har kommet til et punkt der det ikke finnes noen vei tilbake. Dette er den alvorligste sikkerhets-skaden for tosidige relasjoner. Den senker nivået og til og med for hvordan dette kan ende», sier Darichev.

Han legger til: «Den amerikanske siden har blitt advart om dette».

Sent i juli vedtok Representantenes Hus en ikke-bindende resolusjon, anført av speakeren Nancy Pelosi. Dette rapporterer Politico.

Pelosi advarte til og med Blinken om at hvis han ikke gjorde noe med dette,  så ville Kongressen som helhet komme med en slik uttalelse. 

Lovgiverne sier de vil sette Russland på samme liste som Cuba, Nord-Korea, Iran og Syria. 

De mener at da kan USA øke presset på Moskva med å utvide sanksjoner til å gå lenger enn de økonomiske.

USAs utenriksdepartement har så langt vært tilbakeholdne til å gjennomføre denne henvendelsen. De argumenterer med at de omfattende sanksjonene som allerede er innført mot Russland på grunn av konflikten i Ukraina er tilstrekkelige.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/560750-russia-us-sponsor-terrorism/

Forsidebilde av Ventotto: POINT OF NO RETURN (2017)

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Jeg skal ikke uttale meg om artikkelens innhold,jeg skal bare lage litt stöy.
  Politico er våpenindustriens propagandamedie.
  Ikkebindende er noe som vil bli forsökt bindende,agenda 2030 var også ikkebindende.
  Når söppelpressen refererer fra uavhengige kilder,da bekrefter de jo selv at de er avhengige.Hva er de avhengig av ?.
  Er det noen som har hört om noe som kalles SEC US ?.Det er visstnok ett register i USA,der er Suverene land registrert som selskaper.Sör Afrika og Sverige blant annet er registrert i dette registeret.Hva betyr det ?.

  Svar
  • Hei Jan, takk for disse opplysningene, nye for meg.
   Slik jeg ser det må det egentlig bety at Usrael da kan føre en total krig mot land på denne listen, da de ikke regnes som land, men som «korporasjoner», og FN’s regler gjelder da ikke?
   De gale i Usrael blir bare galere og galere, hadde det ikke vært så alvorlig for resten av verden med hensyn til stråling og ødeleggelse av miljø, hadde jeg sagt: «Bomb det østlige USA tilbake til steinalderen» (eller gjerne enda lenger tilbake). Den virkelige «kabalhånden» er svært sannsynlig The Pilgrim Society, som har sine tentakler i absolutt alt som angår penger og «politikk». «Dine» Wallenbergers og Ericssons er kjente medlemmer i denne anglo-amerikanske klubben som ble dannet i London i 1902, og i New York i 1903. Og så det du ikke liker noe særlig at man fokuserer på: Minst 98% av medlemmene er av Khazarisk («jøde») avstamming. Deres høye «beskytter» er det engelske kongehus.

   Svar
   • Helt sikkert Per,er at vi närmer oss noe vi ikke visste för.Jeg er nå mest opptatt av om det Suverene landet er blitt selskaper,hvordan ser den selskapsstrukturen ut.Om a/s norge er ett aksjeselskap,da har det jo et styre og det har sine «ledere» nedover i selskapet.Hvem er eierne,hvem har aksjemajoriteten eller de kontrollerende aksjene og hvor er du og jeg ?.Det burde vi jo få vite,det synes jeg.Og om dette er registrert i SEC US da bör det jo väre mulig å (for den rette) å få ut disse opplysningene,eller kanskje er de secretessbelagt ?.

 • Nrk. i dag: Skal vi le eller gråte?

  ‘ Forsvarssjefen: – Atomvåpena på Kola er av betyding for Russland no
  – Eg vil ikkje seia at Russland er ein direkte militær trussel mot Noreg no, men det vi veit er atomvåpena på Kola er av betydning for Russland no. Dei har sett sin lit til at avskrekkinga med atomvåpena skal fungera, seier forsvarssjef Eirik Kristoffersen til NRK. ‘
  ( Ja, det er nok lurt, –
  – når man har med gæringer å gjøre som har sluppet atomvåpen over sivile byer før. ) 😉

  ‘ Ifølgje forsvarssjefen veit Putin at det ikkje kjem eit angrep på Russland, sjølv om det er det han seier til befolkninga si.
  – Det kjem ikkje noka Nato-angrep mot Russland, så det er ei bekrefting på at Putin lyg for sitt eige folk når han seier at Nato utgjer ein trussel, seier forsvarssjefen. ‘
  ( Oj, Putin lyver for sitt eget folk ? 😉 Nato, og Norge bør kanskje snart feie for egen dør.)

  ‘ – Samstundes har han beheldt nok styrkar til å passa på sine strategiske atomvåpen som er garantien hans på at dei kan slå tilbake dersom Russland skulle føla seg trua, legg han til.’ 😉
  ( Russland har blitt trua i mange år, nettopp av USA-Nato og Stoltenberg. Russland vil nok være sikker på å kunne slå tilbake på et ANGREP som Nato sikler etter. Som de siklet etter Krimhalvøya. )

  ‘ Fordi russerne tok ikke bort Krim fra ukrainerne, men fra AMERIKANERNE.
  Hvis det ikke hadde kommet til en anneksjon fra russisk side, ville man nå ha bygget en amerikansk eller NATO-base der. Vet du at en slik base bygges i Mikolaj-området i byen Očakov? Ikke la deg overbevise om at amerikanerne synes synd på ukrainere fordi de mistet Krim. Amerikanerne er kun ergerlige fordi russerne kom dem i forkjøpet. ‘
  midtifleisen.wordpress.com/2019/04/02/russerne-tok-ikke-bort-krim-fra-ukrainerne-men-amerikanerne-mener-den-tidligere-ukrainske-parlamentarikeren-elena-bondarenkova/

  Svar
 • Pravda media
  19 august 2022 19:23

  Da vi også fikk vite at Russland, har satt flåte styrker utefor Norske Kysten idag, så begynner det å bli spennende…

  Mulig dette er grunnen?

  NORWEGIAN SPECIAL OPERATIONS #SAVETHECHILDREN

  FREEDOM⚡️FIGHTERS
  NEWS⚡️INFO

  WE ARE THE NEWS NOW⚡️
  WWG1WGA
  ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
  https://t.me/FREEDOMFIGHTERSWW

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Globalister utgjør en fare

Den største trusselen mot menneskeheten er oss selv

Forrige innlegg

Ikke folkehelse, men Klima.

Vi skal ikke spise sunnere, men mer bærekraftig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.