POSTED IN Globalisering

Globalister utgjør en fare

Den største trusselen mot menneskeheten er oss selv

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Jan Terje Voilaas

Min egen søken etter forståelse av hva som virkelig skjer i verden i 2023, og hvorfor, har tatt meg mer enn 2,400 år tilbake i tid til de klassiske Greske filosofer som Sokrates, Platon og Aristoteles og til Sparta Eldreråd som avgjorde om en baby kunne leve eller måtte avlives.

Denne ideen eller trangen til å leke Gud, er kanskje så gammel som menneskeheten selv, men har de siste 250 årene utviklet seg i en grad hvor hele menneskeheten nå står på spill, og næringen til eksplosiv vekst i denne psykopatiske tendensen kan godt ha vært utviklingen av Lombard Banking på 14-hundretallet, som kan ha vært selve startknappen, paradigmeskiftet som sendte Vesten fra sitt tredje til sitt fjerde evolusjons-trinn, fra Middelalderen til Materialismens tidsalder.

Jeg finner tidsperioden fra slutten av 1700-tallet til begynnelsen av 1900-tallet spesielt interessant, for ut av historiens hatt spratt da Mayer Amschel Bauer (1744) og Thomas Malthus (1766), og fra dem fikk vi verdens største banking-konglomerat og vår tids utgave «Eugenics».

Mayer slo seg opp på kjøp og salg av gamle mynter og antikviteter i Frankfurt, og derfra var ikke veien lang til bankvirksomhet. Allerede på slutten av 1700-tallet var Mayer den rikeste personen i den tyske finans-hovedstaden Frankfurt. Mayer og hans kone Guttle fikk til sammen 19 barn, men kun 10 levde til voksen alder, 5 gutter og 5 jenter. De 5 jentene ble giftet inn i andre mektige og rike familier, mens guttene, Amschel (1773), Salomon (1774), Nathan (1777), Kalman (1788) og Jakob (1792), ble så fort de var tørre bak ørene sendt ut i verden for å styrke familiens banking-business. Jakob ble sendt til Paris, Nathan til London, Kalman til Napoli og Salomon til Wien. Amschel, den eldste, ble holdt tilbake i Frankfurt for å ta over virksomheten der. Dette skapte «The Five Houses of Rothschild».

Det tok mindre enn 20 år for familiedynastiet å bli verdens rikeste og mektigste, og derfra har formuen grodd eksponentielt hvert år i over 200 år. Dynastiet sitter nå i sentrum for hele det globale monetære systemet, kontrollert gjennom Bank of International Settlements (BIS) lokalisert i sin egen geografiske enklave omgitt av Sveits, og hele klodens sentralbanksystem. Dette har vært mulig gjennom et stadig større globalt nettverk av partnere og «agenter», blant dem kjente navn som bank-kjempen J. P. Morgan, den Russiske oligarken Mikhail Khodorkovsky og investorene Warren Buffet og Charlie Munger, bare for å nevne noen fra en liste som er uendelig lang, og kanskje også inneholder navn som John D. Rockefeller som slo seg opp flere tiår etter at Rothschild-dynastiet tronet på toppen av verdens finanser.

I 1798, det samme året som Nathan Rothschild startet N M Rothschild & Sons Bank i London, publiserte Thomas Malthus boken «An Essay on The Principle of Population”, som fikk stor oppmerksomhet og skapte mye debatt da Malthus hevdet at hvis ikke veksten av klodens befolkning ble kontrollert, så ville sult og død bli resultatet. Moderne «Eugenics» ble født. Klodens samlede befolkning nærmet seg da 1 milliard.

I 1798 var Thomas Malthus 33 år gammel. Nathan Rothschild var kun 21. Kan Thomas og Nathan ha møtt hverandre i London? Kan den eldre ha påvirket den yngre? Kan Big Finance og Eugenics da ha fusjonert?

Den neste brikken som er verd å ta med her er John D. Rockefeller som kom fra enkle kår, men ble USAs rikeste mann gjennom Standard Oil som i 1911 ble tvangsoppløst i 34 ulike selskaper. Da hadde allerede Rockefeller satset tungt innenfor moderne medisin og helse, og fikk etter hvert monopolistisk kontroll over store deler av den industrien og også medisinsk utdanning. Rockefeller ga fødsel til det vi i dag kjenner som det globale «Big Pharma», høyst sannsynlig med Rothschild-dynastiets penger i ryggen.

I 1913 ble USAs nåværende sentralbank Federal Reserve (FED) etablert med Rothschild-dynastiets agent J. P. Morgan som dirigent. Denne etableringen ble etterfulgt av en rekke nye lover og organisasjoner som tillot at nasjoners befolkning kunne anses som en aktiva-post, og pantsettes, akkurat som en bonde som kan bruke sin saueflokk som pant for et nytt lån.

Helsevesenet utviklet seg også, sammen med et stadig «Bigger Pharma», som også måtte reguleres og organiseres, som i USAs tilfelle ble gjort som en avdeling under Forsvaret, så hele helsevesenet på gitte tidspunkt kunne brukes som et våpen under helt andre lover enn de sivile. Slik har WHO og skogen av globale helseforetak sannsynligvis helt uvitende blitt et apparat som ved behov kan aktiveres som et våpen under militær ledelse og lovverk, uten sivil eller politisk innsyn, og under kontroll av dem som kontrollerer verdens mektigste militære makt, USA og NATO, som er kontrollert av Rothschild-dynastiet gjennom FED som finansierer det hele.

Rothschild-dynastiet har stått bak og finansiert hver eneste krig og revolusjon siden 1798; Napoleons krigene, den Russiske revolusjonen, WW1, WW2 og den Kinesiske revolusjonen. Hvor kommer pengene fra som har finansiert det faktum at USA har vært i krig hver eneste dag et eller annet sted i verden de siste nesten 100 år? De kommer fra FED og fra investeringer og kontroll av «The Military Industrial Complex», som bare i USA består av flere tusen bedrifter som gir arbeid til over 3 millioner mennesker. Hvem gikk løs på Russland da Sovjetunionen kollapset i 1990? Hvem har finansiert 45 år med eksplosive vekst i Kina? Hvem står nå bak krigen mellom NATO og Russland i dagens Ukraina? Hvem presser nå på for et nytt frontavsnitt i Asia og for WW3? Hvem står bak de utallige angrepene på USA og Vesten som nå pågår, og på store deler av menneskeheten med crisper, hydrogel, 5G, mRNA, geoenginering og sosial enginering?

Det finnes en gruppe bullshit-radar-utstyrte spesialister i USA som for alvor våknet under den iscenesatte C19-pandemien og spesielt da mRNA-våpenet ble rullet ut i en fart som brøt absolutt alt av etiske medisinske spilleregler og regulering. Denne gruppen har brukt all sin tid de siste par årene på å nøste trådene tilbake i tid for å finne svar. Jeg følger noen av dem; blant andre Sasha Latipova, Todd Callender og ikke minst Catherine Watt, som har avslørt og dokumentert at mRNA-vaksinene aldri ble testet, men ble tatt i bruk under militær lovgivning som et «countermeasure» mot det jeg tror er en global befolkning som gradvis vil miste sin verdi, ikke sin egenverdi, men som verdi for herskerklassen, for Mr. Global, som i det alt vesentlige er Rothschild-dynastiet og deres nettverk av agenter og tjenere.

Det kan godt være at denne herskerklassen er den Khazariske Mafia, etterkommere av «The Kingdom of Khazaria», som ble oppløst og folket drevet på flukt av russere og persere på 1200-tallet. De flyktet i flere retninger med sine plyndrede rikdommer og sitt forskrudde menneskesyn, mot Midtøsten, men også mot dagens Ukraina, Ungarn og sydlige Tyskland og senere til de fleste deler av verden. Kan dette forklare det intense Ukrainske hatet mot Russland og Iran?

Uansett, slavene på planeten Slavelandia vil raskt erstattes av ny teknologi, så hvorfor ta kostnad og risiko ved å holde dem i live? Enhver fornuftig bonde vil kvitte seg med sauer ingen etterspør. De har null verdi, kan ikke pantsettes og koster penger og ressurser å holde i live. Det er slik de betrakter oss vanlige mennesker, som slaver og sauer, som nå skal avlives i takt med introduksjon av ny teknologi. mRNA-vaksinene er kun ett av mange våpen som nå rettes mot menneskeheten som må og skal reduseres.

Russland, Kina og Den Khazariske Mafia

Mange tror at Russland og Kina har latt seg kjøpe og blir brukt av Mr. Global, og argumenterer godt for det; Young Global Leader Vladimir Putin, Kina som det første teknokratiske diktatur, begges nære samarbeid med WHO og ikke minst med Khazaren Klaus Schwab og WEF etc.

Jeg har hele tiden tvilt, bildet stemmer ikke med det Kinesiske og Russiske folk, med deres historie og kultur, med deres sterke nasjonale identitet, ikke i mitt hode. Jeg har hele tiden klamret meg til det håp at Kina og Russland en dag vil være sterke nok til å ta opp kampen mot klanen som har påført deres og alle andre land så stor lidelse. Jeg er muligens naiv som har et slik håp, men Putins 20-årige kamp mot sin egen oligark-klasse, mange av dem Rothschild-agenter, og ikke minst hans taler, har holdt håpet i live.

Kina har ligget lavt i terrenget, spesielt etter Russlands intervensjon i slaktingen av Russere i Ukraina, men de har rustet opp i mange år og forberedt seg på en krig historien forteller dem de ikke kan unngå. Kina har bak lukkede dører snakket om «Unrestricted Warfare» og «The Final War» i over 20 år.

Mandag 20 februar lettet Kina på sløret og la frem sitt offisielle syn på USA i en velskrevet artikkel publisert på hjemmesiden til Ministry of Foreign Affairs of the PRC. Holy smoke, for en salve det var. Imperiet fikk passet påskrevet som aldri før, i en saklig beskrivelse av hvordan Kina og store deler av menneskeheten ser på og opplever Imperiet og dets fotslikkere. To dager etter denne artikkelen, kunne TASS rapportere at Kina er klar til å «join forces» med Russland, ifølge Kinas fremste diplomat Wang Yi.

La meg understreke; det er IKKE amerikanere, russere, ukrainere, kinesere, nordmenn, svensker eller noe annet folk på kloden som er våre fiender. Ytterst få kvinner og menn i verden vil andre noe vondt, snarere tvert imot. Det er Mr. Global som er menneskehetens fiende #1.


Dette er ca den siste halvparten av kronikken til Jan Terje Voilaas.
Den første halvparten ble publisert av Steigan.no
og kronikken heter De døde klager ikke.


Bildet er hentet fra Lexica.art


Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Godt jobba Jan Terje Voilaas. Hvis du vil høre sannhet oppsøk nermeste «konspirsjonsteoretiker»! Klikkhorene i den etablerte pressa er på vaklende føtter for tiden. Flere og flere ser galskapen utspille seg. Flere og flere våkner. Spid og hersk taktikken til globalistene er på vikende front.
  «den ultimate uvitenhet er avvisningen av alt du ikke vet noe om, for
  så å nekte og undersøke»

  Svar
 • Hej!

  Mayer Amschel Bauer (1744)
  VARFÖR STÅR DET bAUER SOM EFTERNAMN?

  Svar
  • Mayer Amschel erstattet etternavnet Bauer med Rotschield etter å ha hengt opp et rødt våpenskjold han fikk laget over døren til sin gullsmedforretning i Amsterdam. Det var før dynastiets eksplosive vekst etter at Mayer regelrett kuppet daværende Bank of England ved at han skaffet seg et raskere meldingssystem enn det britene hadde, fikk vite at Napoleon hadde tapt ved Waterloo i 1815, men spredte ryktet på Londonbørsen om at Napoleon hadde vunnet. Bank of Englands aksjer stupte, Mayer kjøpte opp majoritetskontrollen, ble slik eier av Englands finansvesen og brukte det med Englands rolle som verdensledende stormakt til å bli historiens mektigste menneske og dynasti siden det.

   Svar
 • “If my sons did not want wars, there would be none . . .”

  – Gutle Schnaper Rothschild

  Svar
 • Northern Light.
  26 februar 2023 18:19

  Biden utnevner medlem av Den trilaterale kommisjon til å lede Verdensbanken.

  Av Patrick Wood.
  President Biden bemanner sin administrasjon med nåværende eller tidligere medlemmer av Den trilaterale kommisjon. Legg merke til nøkkelposisjonene som hver av disse inntar:

  Anthony Blinken – utenriksminister.
  Susan Rice – Rådgiver for innenrikspolitikk.
  Mark Brzezinski – ambassadør i Polen.
  R. Nicholas Burns, USAs ambassadør i Kina.
  Ken Juster, USAs ambassadør i India.
  Wendy Sherman, USAs viseutenriksminister.
  Jake Sullivan, amerikansk nasjonal sikkerhetsrådgiver.
  Lael Brainard, medlem av US Federal Reserves styre.
  Eric Schmidt – Kontoret for vitenskap og teknologipolitikk.
  John Podesta – Green New Deal.
  Ajay Banga – president i Verdensbanken.

  Da Den trilaterale kommisjonen ble dannet i 1973 av David Rockefeller og Zbigniew Brzezinski, konstruerte de vellykket en overtakelse av Carter-administrasjonen for å styre verdens økonomiske motor: USA. I de påfølgende årene var seks av ni utnevnte presidenter i Verdensbanken medlemmer. Ni av tolv amerikanske handelsrepresentanter var også medlemmer.

  Nå brukte Biden sin presidentutnevnelsesmakt til å velge Ajay Banga som president i Verdensbanken. I følge pressemeldingen fra Det hvite hus:»I dag kunngjorde president Biden at USA nominerer Ajay Banga, en mogul med lang erfaring med å lede vellykkede organisasjoner i utviklingsland og etablere offentlig-private partnerskap for å møte finansiell inkludering og klimaendringer, til å være president for Verdensbanken».

  Uttalelse fra president Biden: «Ajay har de rette egenskapene til å lede Verdensbanken i dette kritiske øyeblikket i historien. Han har brukt mer enn tre tiår på å bygge og lede vellykkede, globale selskaper som skaper arbeidsplasser og bringer investeringer til utviklingsøkonomier, og veilede organisasjoner gjennom perioder med grunnleggende endringer. Han har en dokumentert merittliste med å administrere mennesker og systemer, og samarbeide med globale ledere over hele verden for å levere resultater.

  Han har også kritisk erfaring med å mobilisere offentlig-private ressurser for å takle de mest presserende utfordringene i vår tid, inkludert klimaendringer. Ajay er oppvokst i India og har et unikt perspektiv på mulighetene og utfordringene utviklingsland står overfor, og hvordan Verdensbanken kan levere på sin ambisiøse agenda for å redusere fattigdom og øke velstand».

  Ajay Banga fungerer for tiden som nestleder i General Atlantic. Tidligere var han president og administrerende direktør i Mastercard, og ledet selskapet gjennom en strategisk, teknologisk og kulturell transformasjon.

  I løpet av sin karriere har Ajay blitt en global leder innen teknologi, data, finansielle tjenester og innovasjon for inkludering. Han er æresformann i International Chamber of Commerce, og fungerte som styreleder fra 2020-2022. Han er medlem av Den Trilaterale kommisjon, styremedlem for US-India Strategic Partnership Forum, et tidligere medlem av National Committee on United States-China Relations, og styreleder emeritus for American India Foundation. Han er tidligere medlem av den amerikanske presidentens rådgivende komité for handelspolitikk og forhandlinger.

  Banga er det perfekte valget for et nytt globalt finanssystem. Han er ekspert på nettsikkerhet og tidligere sjef for Mastercard. Banga ble født inn i en sikh-familie, og ble født, oppvokst, utdannet og ansatt i India, og klatret til slutt til toppen av Mastercard.

  For alle som tror at Trilateral Commission ikke har noen innflytelse i dagens verden, er uvitende om historien og dybden av deres sammenvevde nettverk som gjenstår den dag i dag. Faktisk styrer kommisjonen fortsatt all økonomisk politikk i Det hvite hus, og de er innstilt på å drive verden inn i den nye verdensordningen til teknokrati.

  Fra Technocracy, publisert 24 februar 2023. Skrevet av Patrick Wood, Økonom, finansanalytiker, forfatter og redaktør av Technocracy.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Boom: Biden Appoints Member Of The Trilateral Commission To Head The World Bank.

  Svar
 • «I 1913 ble USAs nåværende sentralbank Federal Reserve (FED) etablert med Rothschild-dynastiets agent J. P. Morgan som dirigent. Denne etableringen ble etterfulgt av en rekke nye lover og organisasjoner som tillot at nasjoners befolkning kunne anses som en aktiva-post, og pantsettes, akkurat som en bonde som kan bruke sin saueflokk som pant for et nytt lån.»

  Penger/tall er er ypperlig kosteffektivt byttemiddel i en nasjons arbeids-bytte/fellesskap.
  ( Og eventuelt nasjoner imellom som har tillit til hverandre. Og/men man bør jo ikke handle med personer/nasjoner man ikke har tillitt til, som ‘jukser på vekta.’ Eller beholder/stjeler pengene uten å levere varene )

  Penger/tall er et byttemiddel og et måleverktøy lik metermålet og vekten når man skal måle en mengde/produkt.
  Men penger har ingen egen- verdi for en nasjon. Det får først verdi når de sendes rundt og setter i gang aktivitet. (Verdien som blir skapt tilhører så skaperen(e) )
  Positiv aktivitet ( tjenestemessig eller materiell produksjon ) gir positiv verdi for samfunnet.
  Negativ aktivitet ( tjenestemessig eller materiell produksjon ) gir negativ verdi for samfunnet.

  Det er når vi FORVEKSLER penger og virkelige verdier det begynner å bli farlig.
  ‘Stener for brød ‘ og å danse rundt en penge/gull-kalv i stedet for en virkelig kalv er bilder/historier på hva denne infantile forvekslingen kan føre til.
  Da gir vi penge-eierne maktposisjoner og politisk makt.

  Da spiller det ingen rolle hva politiske ledere og deres innbyggere setter i gang av aktivitet i et samfunn. Bare det penge-‘lønner seg’ og/eller gir skatte/pengeinntekter.
  Da løper vi etter pengene istedet for realverdiene, og ønsker oss heller høyere enn lave priser.
  Og gjerne høye renter på disse pengene. ( tall av tall. ) Vi blir penge-‘rike’, men allikevel fattigere. – Fordi prisene stiger uten at de virkelige verdier øker.

  Når over-nasjonale krefter får bestemme rentene i en nasjon er det som å ha trojanske hester i nasjonen.
  Hvis de samme kreftene låner ut penger for handel nasjoner imellom kan de i realiteten manipulere rentene slik at de tjener på all handel w.w. Og vi ser at disse kreftene manipulerer renter og valuta med jevne mellomrom, i nasjon etter nasjon. Noen ganger samtidig. På denne måten kan de forstyrre en nasjons byttemidler, lage konkurser og røve de produserte/oppsamlede verdiene i nasjonen. Et rått våpen, – HVIS vi danser med i dette bedraget.
  Men altså bare hvis vi har ledere , og en befolkning, som FORVEKSLER og tror at penger har en egen-verdi.
  Men det er arbeidskrefter som er en nasjons gull. – Hvis de blir brukt til positiv/ønsket aktivitet.
  ‘Arbeid macht frei’ /Arbeid skaper frihet’.

  ‘Når folk til daglig snakker om dansen om gullkalven så pleier de gjerne å sette opp en mine og anlegge en patos som røper at de selv tror at de vet hva de snakker om. Med dansen om gullkalven mener folk bare et tomt uttrykk for den kjensgjerning at menneskene er glad i penger og gjerne vil skaffe seg størst mulig «fortjeneste», men dette er jo helt naturlig, når de alle læres opp i den tro at det de «tjener» (på sine bedrag og selvbedrag) «virkelig er reell fortjeneste». Ingen kan fortenke folk i at de ønsker å klare sine forpliktelser og leve som det best sømmer seg å leve; men det er jo ikke dette som er «dansen om gullkalven». Dansen består i den ubevisste lek, det ubevisste og ukontrollerte surr omkring symbolene.’

  ‘Vi vet alle at penger bare er symboler eller bilder. Men vi opplever det som virkelighet — som en hard virkelighet at disse «bilder» styrer verden. Det forholder seg slik fordi hele verden drømmer og skriker på «kapitalens makt». Vi har opplevd at det ble satt skuddpremie på grisunger fordi det var «for mye flesk». Vi har sett de styrende i alle land brenne hvete, mais og kaffe og ødelegge de virkelige verdiene for pengeverdienes skyld. Vi opplever altså «bilder» som virkelighet Sosialøkonomene på universitetet forsikret oss i krigsårene at «den norske krone» «steg» og «sank», pustet seg opp og krøp sammen igjen som om den var et levende vesen. Folk reagerer kanskje litt av og til, og den ene overgår kanskje den andre i å si at vi «lever da ikke av penger» — for å vise hvor klok og «våken» man er. Men i realiteten så sier alle som så: «Hva skal vi leve av da, hvis vi ikke har penger? ‘
  samfunnsliv.no/kunst-17.html

  Svar
 • I og med at folk flest, og politikere flest har en underlig tro på penger/valuta som en makt med egenverdi, er det DERFOR de som styrer verdensvalutaen, og rentene, nå sitter med kontrollen. En internasjonal maktmafia; i dag som for hundre år siden.
  Det er ganske utrolig, men om «rentene stiger» ( les: blir satt opp ) i dag så vil antagelig de fleste regjeringer, også i Norge, heller sette folk på gata fordi de kun kan betale avdrag og ikke de opppustede rentene, Heller enn å fri seg fra det internasjonale banksystemet som er styrt fra FED, og la folk få beholde bolig og arbeid.
  Lite trolig?
  Det skjedde på 1920-30-tallet. Der småbruk måtte fraflyttes og matproduksjonen i nasjonen ble redusert, kun fordi rentene ble satt opp.
  Det skjedde på 1980-tallet. Der folk måtte flytte fra boligene de kunne betale avdragene til , men ikke mafia-rentene. Med skilsmisser og selvmord som resultat.
  Det skjer altså nå igjen i 2023.
  De som styrer det økonomiske systemet styrer politikken,lokalt og globalt.
  De som har gjort dette i hundre år, og startet kriger og verdenskriger for å beholde denne makten, gjør ikke dette fordi de har militær makt.

  De gjør det fordi de har makt over våre sinn, våre utdanningsinstitusjoner & penge-økonomiske pensum.
  Penger har ingen egenverdi, intet liv, men kan legge nasjoner i grus!
  Derfor vil maktmafiaen fortsett holde kontrollen.
  Kun fordi vi i vår umodne barnslighet ikke ser forskjell på fiktiver/penger og nasjonens virkelige valuta, -og mulighet for frihet.

  Svar
 • ‘Styrer du det økonomiske systemet, kontrollere du alt.
  Dette er selve essensen av finansnæringen.
  For å gjør oss alle, enten vi er nasjoner eller enkeltpersoner, til slaver av gjeld.»
  «Målet er ikke å kontroll krigen, det er å kontrollere gjelden konflikten produserer. Og rentene som kreves på denne gjelden. Den reelle verdien av en konflikt, den sanne verdien, er i gjelden som det skaper. ‘
  youtube.com/watch?v=ZqEIHotbxxU

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvem har rett?

Klimaforskere: det er ingen klimakrise.

Forrige innlegg

USA truer med å definere Russland som en sponsor av stats-terrorisme.

Russland: Det vil skape en avgrunn mellom oss.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.